Θα μπορουσατε να κανετε εναν απολογισμο στο χρονικο διαστημα που βρισκεσθαι εδω στο σαιτ σε ραντεβου αλλα και σε ολοκληρωμενες ερωτικα σχεσεις?
ΥΣ) ευπροσδεκτες και οι απαντησεις απο κυριες.Ο οποιος απολογισμος, (που ειναι σαν το ματι στην κλειδαροτρυπα), τι ακριβως θα εξυπηρετησει?...
...ο οποιος πολυ μου αρεσε και τον κοτσαρησα, για εκδικηση...
Τι απολογισμό??? Δεν μου κλείνει ο ισολογισμός... μήπως εννοείς απογραφή???
Βρε μη μετράται κεφάλια... χάθηκε ο κόσμος αν μετρήσετε χέρια ή πόδια??? ΣεΠαράθεση:
Σχόλιο # 6 από apolitiiiΤι απολογισμό??? Δεν μου κλείνει ο ισολογισμός... μήπως εννοείς απογραφή???
Βρε μη μετράται κεφάλια... χάθηκε ο κόσμος αν μετρήσετε χέρια ή πόδια??? Σε
Θα σας βγουν πολλά...
Αα στον απολογισμό-απογραφη πείτε και πόσα μηνύματα έχετε στείλει...![]()
Δε κρατάω ..".βιβλία"
Δουλεύω μαύρα..
Ότι εμπειρίες έχει κάποιος καλό είναι... για γνώση κ συμμόρφωση,κ όχι απαραίτητα από εδώ μέσα,να θυμίσω υπάρχει κ το " έξω".
μα φυσικα το ματι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από EnikosΟ οποιος απολογισμος, (που ειναι σαν το ματι στην κλειδαροτρυπα), τι ακριβως θα εξυπηρετησει?...
δεν εχω προβλημα προσβολης.. εμεις οι πρωτευουσιανοι ειμαστε ανετοι και large!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από dimitrisx66
Το "κεφάλια" ήταν δικός σου χαρακτηρισμός σε άλλο θέμα
αν το θεσω δημογραφικα την μιση πελοποννησο σε μηνυματα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από apolitiiiΤι απολογισμό??? Δεν μου κλείνει ο ισολογισμός... μήπως εννοείς απογραφή???
Βρε μη μετράται κεφάλια... χάθηκε ο κόσμος αν μετρήσετε χέρια ή πόδια??? Σε
Θα σας βγουν πολλά...
Αα στον απολογισμό-απογραφη πείτε και πόσα μηνύματα έχετε στείλει...![]()
Ο απολογισμος εχει να κανει με το να κοιταξουμε πισω στην ζωη μας και να βγαλουμε συμπερασματα και διαπιστωσεις. Η απογραφη εχει δυο σκελη διαφορετικα που δεν απτωνται του θεματος. Απογραφη εμπορικη που αφορα αντικειμενα,και απογραφη δημογραφικη του πλυθησμου, αυτα για να βελτιωσουν καποια κεφαλια την χρηση της ελληνικης γλωσσας πριν αρχισουν την καταμετρηση "κεφαλιων".
με αγαπη ο κεφαλοθετηςωραια να το κανονισουμε..
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από squirrel-b1968Δε κρατάω ..".βιβλία"
Δουλεύω μαύρα..
Ότι εμπειρίες έχει κάποιος καλό είναι... για γνώση κ συμμόρφωση,κ όχι απαραίτητα από εδώ μέσα,να θυμίσω υπάρχει κ το " έξω".
Ακαδημαικος ο σκοπος οκ οκ οκοκοκ . . . . . .
Αι γκαρ ιτ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από spacetubeΟ απολογισμος εχει να κανει με το να κοιταξουμε πισω στην ζωη μας και να βγαλουμε συμπερασματα και διαπιστωσεις. Η απογραφη εχει δυο σκελη διαφορετικα που δεν απτωνται του θεματος. Απογραφη εμπορικη που αφορα αντικειμενα,και απογραφη δημογραφικη του πλυθησμου, αυτα για να βελτιωσουν καποια κεφαλια την χρηση της ελληνικης γλωσσας πριν αρχισουν την καταμετρηση "κεφαλιων".
με αγαπη ο κεφαλοθετης![]()
![]()
Κανω το μεταπτυχιακο μου αν και η προσελευσης σπουδαστων εις το αμφιθεατρον ειναι μηδαμινη ,επεσαν δυσκολα θεματα... Παντως ως θεματοθετης θα κανω την αρχη και θα εκμυστηρευθω οτι στα περιπου τρια χρονια [δεκεμβρης του 2019 νομιζω με παυσεις] που φιλοξενουμαι στον συμπαθη αυτον χωρο πρεπει να εχω βγει περι τα 20-25 ραντεβου με τρεις "ολοκληρωμενες " σχεσεις.θα πρεπει να ομολογησω οτι και οι τρεις κυριες ηταν αξιαγαπητες και αξιοσεβαστες χαριζωντας μου ομορφες στιγμες,και οπως λεει και ο σοφος λαος "μια του κλεφτη ,δυο του κλεφτη τρεις και [ το συμπληρωνετε εσεις..]
αντε βρε παιδια τι περιμενετε μια οικογενεια ειμαστε εδω,open your heart..
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από EnikosΑκαδημαικος ο σκοπος οκ οκ οκοκοκ . . . . . .
Αι γκαρ ιτ...
Ωχ ωχ ωχ...Γρηγορα τα γυναικοπαιδα στο ρεο...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media