να προσεχεις με τα κοριτσοπουλα ζουμε πλεον το κυνηγι των μαγισσων..
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από EnikosΚαι ομως φιλε μου...
Εγω ομιλησα με την Αμερικανικια προφορα, που συνηθιζωμε εδω στις μεγαλουπολεις του Νομού Μαγκουφανας...
Απλα η hns με πειραζει, επειδη ειναι φιλη...
Αυτο...πολυ με στρεσαρησε...καποια στιγμη θα το αποκωδικοποιησω οκ οκ οκοκοκ...
(δε μπιστευω ναναι κανενα νοημα, σαν αυτης της λεξης...την πως την ειπε γμτ...που κατεθεσε ενωπιον μας ο Σωληνας και μου φυγαν τα ρεβερ!)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Qwerty___55Αγαπητε φίλε Ενικε , γνωρίζεις , οτι γνωρίζω , αυτο που δεν κατάλαβες οτι γνωρίζω .
Φτασαμε δυστυχως σε εποχες οπου βιωνουμε την εκμεταλλευση της παιδικης μαυρης εργασιας στο επακρον...12ωρα και 15 ωρα σκληρης δουλειας κατω απο τραγικες συνθηκες που θυμιζουν μεσαιωνα..
Εργατη το ΚΚΕ ειναι εδω ενωμενο δυνατο!! Στις 12/7 θα πραγματοποιηθη συγκεντρωση διαμαρτυριας εξω απο το Ρεμεντζο Μυκονου ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!Καιρος να βγαλεις τα καλοκαιρινα..Ακου ρεβερ!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Enikosαυτο...Πολυ με στρεσαρησε...Καποια στιγμη θα το αποκωδικοποιησω οκ οκ οκοκοκ...
(Δε μπιστευω ναναι κανενα νοημα, σαν αυτης της λεξης...Την πως την ειπε γμτ...Που κατεθεσε ενωπιον μας ο σωληνας και μου φυγαν τα ρεβερ!)...
Αφτί η μανια με τιν ορθογραφία, άλλο είναι το θέμα.
ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ STATE..οπως λεμε νοτιοδυτικες πολιτειες στα βορεια..εικαζεται οτι παλια εκει ειχε λυκους και στην ερυθραια αρκουδες!!!
Οι ...αρκουδες...υπαρχουνε ακομα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από spacetubeΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ STATE..οπως λεμε νοτιοδυτικες πολιτειες στα βορεια..εικαζεται οτι παλια εκει ειχε λυκους και στην ερυθραια αρκουδες!!!
Δεν υπάρχει λόγος να στρεσαρεσε ...
Εσυ , ξερω οτι μπορεις να το αποκωδικοποίησησεις ...αρκει να ρίξεις μια ματιά , τριγύρω σου , γιατί νομίζω πως έχεις χάσει επεισόδια , απο το σίριαλ ..
Κάποιες φορές , οι τοποθετήσεις , αφορούν/κατευθύνονται , στους πολλούς , καποιες αλλες , στους άμεσα ενδιαφερόμενους , και κάποιες άλλες αυτούς , στους οποίους , θα πρέπει να πάρουν ενα μήνυμα .
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από EnikosΑυτο...πολυ με στρεσαρησε...καποια στιγμη θα το αποκωδικοποιησω οκ οκ οκοκοκ...
(δε μπιστευω ναναι κανενα νοημα, σαν αυτης της λεξης...την πως την ειπε γμτ...που κατεθεσε ενωπιον μας ο Σωληνας και μου φυγαν τα ρεβερ!)...
Μη με ανχωνεις και δεν μου καμει καλο...
Θα προσπαθησω, αλλα στο ιζι...
Δεαλ?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Qwerty___55Δεν υπάρχει λόγος να στρεσαρεσε ...
Εσυ , ξερω οτι μπορεις να το αποκωδικοποίησησεις ...αρκει να ρίξεις μια ματιά , τριγύρω σου , γιατί νομίζω πως έχεις χάσει επεισόδια , απο το σίριαλ ..
Κάποιες φορές , οι τοποθετήσεις , αφορούν/κατευθύνονται , στους πολλούς , καποιες αλλες , στους άμεσα ενδιαφερόμενους , και κάποιες άλλες αυτούς , στους οποίους , θα πρέπει να πάρουν ενα μήνυμα .
Είμαι παλιό μέλος και είχα μπει για τις συζητήσεις στο forum αποκλειστικά. Ούτε φωτό είχα, ούτε προφίλ συμπληρωμένο ούτε έψαχνα, ούτε έστελνα μηνύματα, ούτε τίποτις.
Παρ'όλα αυτά έκανα μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Από εκεί που δεν το περιμένει κανείς έρχεται.
Οπότε τώρα περιμένω να έχω 5-6 σχέσεις παράλληλες σε λίγο καιρό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από spacetube
Τελικα το θεμα δεν εχει ανταποκριση αλλα παρ'ολα αυτα εχω εξαγαγει δυο συμπερασματα 1) ο κοσμος φοβαται να εκδηλωθει 2) αντιμετωπιζουμε σοβαρο δημογραφικο προβλημα με τους κυνηγους κεφαλων..κανω αποφωνηση με το γνωστο λαικο ασμα " οι ανδρες δεν υπαρχουν πια τους πατησε το μασηνι.." ζωη σε λογου μας..
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από spacetube
51#Οκ ...τοσο σοβαρη σχεση οπου χωρουν και μερικες παραλληλες? Η τυχη ειναι με τους τολμηρους και η ατυχια με ολους..
Αυτή μας τελείωσε... όπως και η επόμενη (παλιός είπαμε)
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από spacetube
Τελικα το θεμα δεν εχει ανταποκριση αλλα παρ'ολα αυτα εχω εξαγαγει δυο συμπερασματα 1) ο κοσμος φοβαται να εκδηλωθει 2) αντιμετωπιζουμε σοβαρο δημογραφικο προβλημα με τους κυνηγους κεφαλων..κανω αποφωνηση με το γνωστο λαικο ασμα " οι ανδρες δεν υπαρχουν πια τους πατησε το μασηνι.." ζωη σε λογου μας..
η ανδρες υπαρχουν αλλα ημαστε λιγοι μετρημενη στα δαχτυλα βρες μια γυναικα που θα αξιζει πραγματικα και τοτε και εγω θα δειξω ενδιαφερων
απαντηση στον φιλο μου τον space πραγματικοι ανδρες υπαρχουμε αλλα λιγοι προς το παρον πραγματικες γυναικες σωστες υπαρχουν εδο σε θελω
Φυσικα και υπαρχουν...ως προς το "σωστες" μονο, μην το κανωμε οπως το συμπλεγμα αντικειμενο-υποκειμενικοτητα...
Που στα γεραματα ψαχνωμε να δουμε τι πα να πει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Uhtred323απαντηση στον φιλο μου τον space πραγματικοι ανδρες υπαρχουμε αλλα λιγοι προς το παρον πραγματικες γυναικες σωστες υπαρχουν εδο σε θελω
Προσωπικα επειδη δεν σχετιζομαι με μελη [ανδρες η γυναικες] απο το σαιτ με το να εχουμε βγει εξω για ενα κρασι δεν εχω προβλημα να γραψω..Καταλαβαινω την θεση καποιων οι οποιοι ως μελη εχουν μεταξυ τους ενα αλλο ειδος επικοινωνιας και αρα κολυωνται να κανουν Ζ ταμειακο..οσο για το ασμα παραπανω ηταν μια μικρη αποχρωση χιουμορ και βεβαια υπαρχουν και ανδρες και γυναικες αλλα και διαφορα αλλα θηλαστικα..
ο παλιος ειναι αλλοιως..keep walking
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από tayri
Αυτή μας τελείωσε... όπως και η επόμενη (παλιός είπαμε)
υποκειμενικη η αποψη με αντικειμενικο υποκειμενο!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από EnikosΦυσικα και υπαρχουν...ως προς το "σωστες" μονο, μην το κανωμε οπως το συμπλεγμα αντικειμενο-υποκειμενικοτητα...
Που στα γεραματα ψαχνωμε να δουμε τι πα να πει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από spacetubeο παλιος ειναι αλλοιως..keep walking
ο νεος ομως ειναι ποιο ωραιος ποιο ελκυστικος ποιο δυναμικος
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media