τι ειναι αυτο που σας κανει πραγματικα ευτυχισμενους
Ο κηπος μου, η μουσικη μου, τα ζωακια μου, μια κουβεντα με εναν φιλο, οι νυχτερινες βολτες στην παραλια, το εμπνευσμενο χιουμορ, να σκαναρω τις φρεγατες, να μιλαω με λυσσασμενες νοικοκυρες, να πειραζω τον κοσμο, να βριζω ολους τους παρουσιαστες και τους καλεσμενους τους, της πρωινης ζωνης στο ραδιο πλην του μπαρμπα Τακη, τα μερεμετια, η ραδιοακροαση διεθνων σταθμων, να παιρνω πραγματα αχρηστα, να ξιφασκω με αλλες νοημοσυνες, να εχω την πολυτελεια να λεω οτι το σωματιδιο Χιγκς ειναι μουφα, οταν τρωω μαριδακι με αγριες αγκιναρες, οταν μαγειρευω Ασιατικα...
το μπλακ μεταλ
Να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να ανεξαρτητοποιουνται,να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που να τους κάνω και να με κάνουν να χαμογελω, να μην ακούω απειλές από τα κανάλια και να μπορώ να προγραμματίσω με σιγουριά και ασφάλεια τους επόμενους μήνες.(Επίσης και ένα Τζακ ποτ θα με χαροποιουσε ιδιαίτερα )
)
Εγω και οι οικείοι μου να εχουμε την υγεια μας man
ολα τα υπολοιπα μπορεις να τα φτιαξειςΑπιστευτα πολυ σημαντικο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisidaΝα βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να ανεξαρτητοποιουνται
Μπλιαχ
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Dimitriosss
Ένας πατσάς ποδαράκι με μπόλικο μπούκοβο...
Το χαμόγελο των ανθρώπων γύρω μου...
Ευτυχία είναι η αέναη αναζήτησή της.
Κι αυτές οι μικρές στιγμούλες που παρακαλάς να μην τελειώσουν ποτέ.
Κι εκείνες οι άλλες, που στο τέλος λες: "μα πότε πέρασε κι όλας η ώρα τόσο γρήγορα;"
Να έχουν οι δικοί μου "άνθρωποι" πάντα την υγεία τους ..
Τα καθημερινά απογευματινά μπάνια πού κάνω αυτή την εποχή ..
Να ακούω ωραίες μουσικές ...
Να βλέπω ταινίες και ξένες σειρές ..
Να τηλεφωνιέμαι με τις "κολλητές" μου και να πίνουμε παγωμένους καφέδες τις κυριακές τα απογεύματα,
αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, πού την έχουμε σχεδόν στα "πόδια" μας ...
Οι βόλτες με την μηχανή , μόνο καλοκαίρι φυσικά ..
Να "ανοίγω" συχνά το σπίτι μου και να μαγειρεύω για λίγους και καλούς φίλους, πού έχω ..
Να οδηγώ το αυτοκίνητο παραλιακά με τέρμα την μουσική ..
Να βλέπω τα αγαπημένα μου παιγνίδια στο survivor ( ΜΗΝ "βαράτε" ...), όταν είμαι σπίτι ..
Να περιστοιχίζομαι με άτομα πού έχουν πνευματώδες χιούμορ,
έτοιμη την ατάκα και να γελάω μέχρι δακρύων ..
Να πίνω σε όμορφα μπαράκια με ωραία μουσική, τα αγαπημένα μου Cocktail το καλοκαίρι ..
Οι βραδινές φιλοσοφικές, στοχαστικές συζητήσεις ...
Οι πεζοπορίες, η γυμναστική σπίτι μου και άλλα πολλά πού δεν μπορώ να σας πω ..
Η φύση
Με σκορδοστούπι ή χωρίς?
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Dimitriosss
Ένας πατσάς ποδαράκι με μπόλικο μπούκοβο...
Οι άνθρωποι...
1)που ακουνε...
2)που η καλοσύνη τους αποτυπώνεται στο πρόσωπο τους...
Θα κατσω φρονιμα, θα κατσω φρονιμα, θα κατσω φρονιμα, θα κατσω φρονιμα...
Ενα θεμα για την ευτυχια που πηγε απατο...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media