Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ευτυχισμενοι

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Enikos

# 61 στις 10/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Ναι, υποκειμενικη ειναι η αποψη μας, για κατι που βιωνει καποιος αλλος, οχι οτι ετσι αμφισβητειται το τι βιωνει ο αλλος...

Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από vanarabit

#

Τώρα, κατάλαβα τι εννοείς ( Μας επηρεάζει- άρα ΚΑΙ αντικειμενικό ) 

ΝΑΙ ...Συμφωνώ 100% !!!

Απλά, σε ο,τι με αφορά, "υποκειμενικό" εννοούσα το "γεγονός" ως γεγονός μόνο ..
Πχ .. Το ΤΙ κάνει κάποιον ευτυχισμένο είναι  "υποκειμενικό"- σαν να λέμε .. περί ορέξεως και γούστου ..κλπ ..
Μέχρι εκεί .. όμως ...
Από εκεί και πέρα κάθε τι πού κάνουμε "υποκειμενικά" ΚΑΙ μας επηρεάζει, είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ !!!

Υ.Γ .. Είχα καιρό να μείνω στο forum τόσο πολύ .. Μάλλον, να μπαινοβγαίνω ..
όμως, αναπτύχθηκαν ενδιαφέροντα θέματα σήμερα και ...

Αύριο πάλι ...
Πάω τώρα, να συνεχίσω την "ευτυχία" μου, ΜΕ γυμναστική στην ύπαιθρο ...

.Περιγράφω τοπίο ..
Είναι, ας πούμε ένας δρόμος, μέσα στο πράσινο .. κάτι σαν ένα  μικρό πάρκο με παγκάκια, ψηλά δέντρα,
η θάλασσα δίπλα και πολύς κόσμος γυμνάζεται εκεί .. Άλλοι κάθονται στα παγκάκια και ρεμβάζουν,
άλλοι διαβάζουν και κάποιοι γυμνάζονται ...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Enikos

# 62 στις 10/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μακαρι να μπορεσει να το ζησει αυτο που σκεφτοταν και ονειρευοταν...

Απλα το εθεσε ως μια υποθεση εργασιας...

Κατα τα αλλα, δικος του ειναι ο σταυρος, δικος του και ο ωμος...(το ιδιο ισχυει για ολους φυσικα)...

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από spacetube

Απο οτι θυμαμαι περιεγραφε για αυτον τον ιδανικο τροπο ζωης που θα επιθυμουσε να κανει.Ισως και να τον ειχε δοκιμασει οποτε να γνωριζε σε τι αναφεροταν..Εικασιες θα μου πεις ομως για εμενα ειχε αξια οτι προσεγγιζε το φυσικο και αγνο στοιχειο που χρειαζεται ο ανθρωπος για να νοιωσει αληθινα ευτυχισμενος, πραγματι εν μερει ουτοπικο αν και πολλοι ανθρωποι το εχουν κανει πραξι ειτε μεσα στην αυλη του σπιτιου τους κατασκευαζωντας τον δικο τους παραδεισο ειτε σε καποια απομακρη περιοχη απομωνομενοι ως ερημιτες.Ισως η πραγματικη ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ευτυχια ευρισκεται στην χωρα των μακαρων αντικειμενικη οσο δεν παιρνει..εκει οπου η ηρωες ευρισκαν την ευτυχια μετα θανατο...στην σημερινη εποχη ισως μια τετοια χωρα που επινοησαν οι αρχαιοι προγονοι μας να αποτελουσε πατριδα πολλων οι οποιοι κινουνται εναντια στην λογικη...

Αρέσει στα μέλη spacetube, Dimitriosssss

Enikos

# 63 στις 10/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ανεπιλεκτος τσι μαθησεως εισαι...

Εσυ τωρα πρεπει να διαβασες τι σημαινει πληροτητα...

Και μου το συστηνεις?...

Αντικειμενικα ο ανθρωπος, αναγνωριζει ως πραγματικο γεγονος οτι βιωνει ο ιδιος, η υποκειμενικοτητα του εχει να κανει με την εγκυροτητα της εκφρασης του ως προς κατι που ζει-βιωνει καποιος αλλος-αλλοι κλπ

"Διεπεται" (που την βρηκες αυτη την λεξη, την λες του Σωληνα?), απο αυτην σε οτι αφορα συλλογικες πραξεις...αρα...

Οτι ζει καποιος αλλος ειναι πραγματικο γεγονος για τον ιδιο και αν μας ρωτησει θα ειμαστε υποκειμενικοι-αφερεγγυοι ως προς την πραγματικοτητα...

Τα δικα μας νοηματα, τα οποια εχουμε διδαχθει να εκφραζουμε δηλαδη, ως τι καταδικαζονται?...

Αληθεια τωρα...διαβαζεις τι γραφεις?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Megalodondas

Καλώς 

Διάβασε την σημασία της λέξης πληρότητα επίσης για να μην την χρησιμοποιείς έτσι όπως δεν πρέπει βάζοντας δικά σου νοήματα.. 

Αντικειμενικά ο άνθρωπος διέπεται από τον υποκειμενισμο του κι αυτό δεν αλλάζει σε καμία του δραστηριότητα 

Uhtred323

# 64 στις 11/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

ευτυχια ειναι η καθε στιγμη που σε κανει να νιωθεις ομορφα ακομα και η ποιο μικρες στιγμες οπως να παρεις ενα παγωτο το απογευμα και να κατσεις στην παραλια 

Megalodondas

# 65 στις 11/6/2022
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.053

Η ευτυχία είναι υποκειμενική καθώς δεν είναι ίση η δραστηριότητα πού προηγείται αφ ενός από εμάς, καθώς δεν μετριέται ούτε ίδια, με την έννοια της ποιότητας.. 

Άλλος παράγοντας είναι η αντίληψη μας για την ευτυχία και η διαθεσιμότητα μας, την ανεξαρτησία πού διαθέτουμε..

Ποια είναι η πηγή πληρότητας και τι συμβαίνει με όσους αντικαθιστουν αυτή με την οικονομική πληρότητα? 

Κι αισθάνονται "ευτυχισμένοι," στο καβούκι τους?

Η να αντικαθιστουν με πορνο τον έρωτα και να μετρήσουμε ίδιες απολαύσεις?

Γιατί έπειτα έρχεται η ευτυχία αυτής της απόλαυσης..

Απο ποιό "καλάθι" ψωνίζει ο καθένας για να αισθανθεί πλήρης κι ευτυχισμένος? 

Άρα η ευτυχία μας πού εξαρτάται από εμάς είναι υποκειμενικη.. 

Είναι ανόητο να λες πώς η ίδια η απόλαυση είναι αντικειμενική, επειδή υπάρχει, άρα είναι αντικειμενική και η ευτυχία στους ανθρώπους 

Αφαιρώντας όλο τον υποκειμενισμο πού χαρακτηρίζει την ίδια την πράξη και την απόλαυση αυτής. 

Η μόνη αντικειμενικοτητα πού θα μπορούσε να εμπεριέχει η "ευτυχία" μας είναι πως πολλές φορές είναι κατευθυνομενη και κοινή (όπως ο πρώτος αριθμός του Τζόκερ) στους ανθρώπους και ότι εμείς πού σχεδιάζουμε την ευτυχία μας έχουμε ανάγκη τους άλλους για να την δείξουμε, άρα πρέπει να είναι κοινώς αποδεκτή. 

Οι ανθρώποι είναι ατελή όντα πού ξεπερνούν την ίδια την υπόσταση τους νοητικά, ανοίγοντας δρόμο για την ευτυχία τους με τίμημα πολλές φορές ακόμα και την ίδια την υπόσταση τους . Είναι τόσο ισχυρή η "πεποίθηση"...!

Αν δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό λυπάμαι.. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από Enikos

Ανεπιλεκτος τσι μαθησεως εισαι...

Εσυ τωρα πρεπει να διαβασες τι σημαινει πληροτητα...

Και μου το συστηνεις?...

Αντικειμενικα ο ανθρωπος, αναγνωριζει ως πραγματικο γεγονος οτι βιωνει ο ιδιος, η υποκειμενικοτητα του εχει να κανει με την εγκυροτητα της εκφρασης του ως προς κατι που ζει-βιωνει καποιος αλλος-αλλοι κλπ

"Διεπεται" (που την βρηκες αυτη την λεξη, την λες του Σωληνα?), απο αυτην σε οτι αφορα συλλογικες πραξεις...αρα...

Οτι ζει καποιος αλλος ειναι πραγματικο γεγονος για τον ιδιο και αν μας ρωτησει θα ειμαστε υποκειμενικοι-αφερεγγυοι ως προς την πραγματικοτητα...

Τα δικα μας νοηματα, τα οποια εχουμε διδαχθει να εκφραζουμε δηλαδη, ως τι καταδικαζονται?...

Αληθεια τωρα...διαβαζεις τι γραφεις?...

vanarabit

# 66 στις 11/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

###

Μα ΝΑΙ ...'Αντε να σε δω .. ανέβασε video να μας δείξεις πού κάνεις ποδήλατο ..
Τσάμπα τα φοράς τα κράνη και μας φωτογραφίζεσαι ;;;
ΘΕΛΩ πειστήρια 

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από spacetube

εδω θα χρειασθει ενα βιντεακι...

vanarabit

# 67 στις 11/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

#

Ααα .. φέτος αποφάσισα να ξεκουραστώ .. Θα κάνω διακοπές ..
Για "εξτραδάκια" απευθυνθείτε στην Βανδή παρακαλώ ..
Έχω μάθει ότι θα "οργώσει" τις επαρχίες αυτό το καλοκαίρι ..

Υ.Γ .. Άλλωστε εγώ Αθήνα μένω .. Καλάαα δεν διάβασες ούτε το προφίλ ;;;
Εσείς ..;;; Αν επιτρέπεται ... Πού μένετε ;;; Επαρχία ;;; 

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Enikos

Ε, καλα...και κανα εξτραδακι απο την επαρχια δεν μας χαλαει...

vanarabit

# 68 στις 11/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

###

καλημέρα αγόρι 

Λοιπόν .. Είχα ήδη καταλάβει ΤΙ εννοούσες (περί "αντικειμενικότητας" βιώματος και σου είχα απαντήσει...
Έκλεισα εχθές καπάκι και τώρα διάβασα την απάντηση σου ..) 
Όμως, οφείλω να τοποθετήσω κάποιες έννοιες όπως είναι "η σημασία της υποκειμενικής και αντικειμενικής άποψης" στην σωστή τους "θέση",  διότι έγινε ένα μπέρδεμα εννοιών από ένα μέλος, ανακατεύοντας έννοιες και θεωρίες, όπως το "υποκειμενικό και αντικειμενικό" , ενώ ΔΕΝ θα έπρεπε καν να τεθούν αυτές οι δύο έννοιες στο "τραπέζι", αναφορικά με το θέμα, "ΤΙ μας κάνει να αισθανόμαστε ευτυχισμένοι" ..
Εσύ παρασύρθηκες ως προς αυτές τις δύο "έννοιες" και ενώ πολύ σωστά διατύπωσες, ότι από την στιγμή πού βιώνεις την χαρά και νιώθεις πληρότητα με το να ασχολείσαι με συγκεκριμένες "εργασίες", χόμπυ, κλπ, αυτό είναι ΚΑΙ "αντικειμενικό" ... ΝΑΙ .. Η ένσταση μου είναι στην λέξη αντικειμενικό ..Στην θέση σου, θα έβαζα μια άλλη λέξη .. Ο,τι: Με οτιδήποτε ασχολούμαστε και μας προκαλεί χαρά,
 ευφορία και πληρότητα, είναι ΑΛΗΘΙΝΟ !!! 
Διότι η έννοια της υποκειμενικής άποψης επίσημα είναι η εξής:
H άποψη πού έχει κάποιος για ένα θέμα, πού όμως είναι δική του προσωπική άποψη
και ΟΧΙ γενικά αποδεκτή ..Πχ .. Λες .. Εγώ είμαι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο ..
Αυτό είναι μια δική σου υποκειμενική άποψη, πού όμως πολλοί άλλοι ΔΕΝ σε βλέπουν ως όμορφο ..
Αντικειμενική άποψη είναι η άποψη πού δίνεται από μια ουδέτερη οπτικά γωνία..
Η άποψη δλδ πού έχουμε για "κάτι" , να εκφράζεται όπως είναι στην αλήθεια
και ΟΧΙ όπως την αντιλαμβάνεται ο άλλος ...
Βλέπε .. αντικειμενική είδηση .. αντικειμενική καταγραφή των γεγονότων ενός πολέμου,
ενός ιστορικού γεγονότος, κλπ ..
Στην προκειμένη περίπτωση, όταν περιγράφουμε ΤΙ μας κάνει ευτυχισμένους,
έχουμε να κάνουμε με το συναίσθημά μας ...

ΚΑΙ εννοείται πώς αφού έτσι νιώθουμε, δκΛ πληρότητα, είναι ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ..
ΔΕΝ έχει να κάνει με έννοιες άποψης, όπως είναι η υποκειμενική και αντικειμενική ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από Enikos

Ναι, υποκειμενικη ειναι η αποψη μας, για κατι που βιωνει καποιος αλλος, οχι οτι ετσι αμφισβητειται το τι βιωνει ο αλλος...

tzoulia59

# 69 στις 11/6/2022
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

θα με εκανε ευτυχισμενη να ζουσαν οι γονεις μου ,,

να βλεπω γερα και να καμαρωνω τα παιδια μου οπως επιθυμω ,,

και εναν αντρα ..τον ανθρωπο μου ..που θα τον γουσταρω ,,,και να γερασουμε μαζι ,,,

ολα τα αλλα ειναι τοσο μα τοσο πεζα ,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Uhtred323

ευτυχισμενοι

τι ειναι αυτο που σας κανει πραγματικα ευτυχισμενους 

Αρέσει στο μέλος Uhtred323

Enikos

# 70 στις 12/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δεν μπορω να παρακολουθησω θολοκουλτουριαρικα κειμενα...

Γι' αυτο σταματησα σε αυτη την "συλλογιστικη"...

Και δεν διαβασα τιποτε παρακατω...

Ουτε ειμαι εγω αυτος που θα σε κανει να κατανοησεις...

Εχεις ξεκινησει περιπου στο τελος τα μαθηματα σου, διχως να εχεις διαβασει ολη την υλη...

Εγω λες θα σου αποδειξω-πεισω, γιατι το σπιρτο αναπτυσσει 1600 βαθμους σελσιους την στιγμη της εναυσης...

Μπα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Megalodondas

Η ευτυχία είναι υποκειμενική καθώς δεν είναι ίση η δραστηριότητα πού προηγείται αφ ενός από εμάς, καθώς δεν μετριέται ούτε ίδια, με την έννοια της ποιότητας.. 

Enikos

# 71 στις 12/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ναι και θα παρεμβω παλι, με την αδεια σου βεβαια, να δωσω λιγη αιγλη στο ΑΛΗΘΙΝΟ...

ΑΛΗΘΙΝΟ = ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ - ΜΗ ΛΑΝΘΑΝΟΝ - ΠΙΣΤΗ

Καλο δεν εγινε?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από vanarabit

###

καλημέρα αγόρι 

Λοιπόν .. Είχα ήδη καταλάβει ΤΙ εννοούσες (περί "αντικειμενικότητας" βιώματος και σου είχα απαντήσει...
Έκλεισα εχθές καπάκι και τώρα διάβασα την απάντηση σου ..) 
Όμως, οφείλω να τοποθετήσω κάποιες έννοιες όπως είναι "η σημασία της υποκειμενικής και αντικειμενικής άποψης" στην σωστή τους "θέση",  διότι έγινε ένα μπέρδεμα εννοιών από ένα μέλος, ανακατεύοντας έννοιες και θεωρίες, όπως το "υποκειμενικό και αντικειμενικό" , ενώ ΔΕΝ θα έπρεπε καν να τεθούν αυτές οι δύο έννοιες στο "τραπέζι", αναφορικά με το θέμα, "ΤΙ μας κάνει να αισθανόμαστε ευτυχισμένοι" ..
Εσύ παρασύρθηκες ως προς αυτές τις δύο "έννοιες" και ενώ πολύ σωστά διατύπωσες, ότι από την στιγμή πού βιώνεις την χαρά και νιώθεις πληρότητα με το να ασχολείσαι με συγκεκριμένες "εργασίες", χόμπυ, κλπ, αυτό είναι ΚΑΙ "αντικειμενικό" ... ΝΑΙ .. Η ένσταση μου είναι στην λέξη αντικειμενικό ..Στην θέση σου, θα έβαζα μια άλλη λέξη .. Ο,τι: Με οτιδήποτε ασχολούμαστε και μας προκαλεί χαρά,
 ευφορία και πληρότητα, είναι ΑΛΗΘΙΝΟ !!! 
Διότι η έννοια της υποκειμενικής άποψης επίσημα είναι η εξής:
H άποψη πού έχει κάποιος για ένα θέμα, πού όμως είναι δική του προσωπική άποψη
και ΟΧΙ γενικά αποδεκτή ..Πχ .. Λες .. Εγώ είμαι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο ..
Αυτό είναι μια δική σου υποκειμενική άποψη, πού όμως πολλοί άλλοι ΔΕΝ σε βλέπουν ως όμορφο ..
Αντικειμενική άποψη είναι η άποψη πού δίνεται από μια ουδέτερη οπτικά γωνία..
Η άποψη δλδ πού έχουμε για "κάτι" , να εκφράζεται όπως είναι στην αλήθεια
και ΟΧΙ όπως την αντιλαμβάνεται ο άλλος ...
Βλέπε .. αντικειμενική είδηση .. αντικειμενική καταγραφή των γεγονότων ενός πολέμου,
ενός ιστορικού γεγονότος, κλπ ..
Στην προκειμένη περίπτωση, όταν περιγράφουμε ΤΙ μας κάνει ευτυχισμένους,
έχουμε να κάνουμε με το συναίσθημά μας ...

ΚΑΙ εννοείται πώς αφού έτσι νιώθουμε, δκΛ πληρότητα, είναι ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ..
ΔΕΝ έχει να κάνει με έννοιες άποψης, όπως είναι η υποκειμενική και αντικειμενική ...

Uhtred323

# 72 στις 12/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

και εγω δεν μπορω με τα πολυ κουλτουριαρικα με πιανει ο υπνος 

Αρέσει στο μέλος giorgos170

vanarabit

# 73 στις 12/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

#

Για ποια "άδεια" μιλάς ;;;

Όταν έγραψες το σχόλιο, ήμουν εδώ, για να μπορώ να σου απαντήσω,
 Αν μπορείς να παρέμβεις, ή, όχι ..;;;
 T’χα μου .. Τάχα μμμ .. ;;;

Δεύτερη φορά που ζητάς άδεια να παρέμβεις ..Χμ .. Ύποπτο ... Πολύυυ τακτ διακρίνωωω ...

Υ.Γ .. Μόνο καλό ;;; Τελειο το έκανες ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από Enikos

ναι και θα παρεμβω παλι, με την αδεια σου βεβαια, να δωσω λιγη αιγλη στο αληθινο...

Αληθινο = πραγματικο - μη λανθανον - πιστη

καλο δεν εγινε?...

Enikos

# 74 στις 12/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ειμαι ενας εβγενης αθρωπος...ολοι το γνωριζουν...

Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από vanarabit

#

Για ποια "άδεια" μιλάς ;;;

Όταν έγραψες το σχόλιο, ήμουν εδώ, για να μπορώ να σου απαντήσω,
 Αν μπορείς να παρέμβεις, ή, όχι ..;;;
 T’χα μου .. Τάχα μμμ .. ;;;

Δεύτερη φορά που ζητάς άδεια να παρέμβεις ..Χμ .. Ύποπτο ... Πολύυυ τακτ διακρίνωωω ...

Υ.Γ .. Μόνο καλό ;;; Τελειο το έκανες ..

Herman123

# 75 στις 29/6/2022
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 82

Ευτυχία για μένα είναι όταν είμαι τελείως μόνος, με βοηθά να μη σκέφτομαι και να μη νοιάζομαι για κανένα και τίποτα. Δυστυχώς κρατάει λίγο η ησυχία μου

alexandriani1

# 76 στις 29/6/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Για πάρτη σου Herman

https://www.youtube.com/watch?v=Uc8fFhsmo0k&ab_channel=%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85

Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από Herman123

Ευτυχία για μένα είναι όταν είμαι τελείως μόνος, με βοηθά να μη σκέφτομαι και να μη νοιάζομαι για κανένα και τίποτα. Δυστυχώς κρατάει λίγο η ησυχία μου

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.