Ας διευκρινισουμε οτι εσυ ανεβασες ενα θεμα και εγω συμμετεχω...
Δεν θα προσθαφαιρεσω λεξεις-σχολια-αποψεις καθ' υποδειξιν...οτι ακριβως θελω να πω...το γραφω...
Ουτε ενσταση εκανα, ουτε τρομαξα, ουτε εξεπλαγην, ουτε παραπονεθηκα ουτε τιποτα...
Ειπα το σκεπτικο μου ως προς το θεμα σου...σαν τριτος, τεταρτος, ενατος, εικοστος ερωτηθεις επι του θεματος...
Σε αυτο και τοποθετουμαι...ας δουμε λιγο πιο προσεκτικα ποιος δεν βολευεται απο αυτην, διοτι σιγουρα εγω ειμαι η διαφορετικη οπτικη...αν ειχα συναινεσει σε ενα συγκεκριμενο μοντελο σκεψης ολα θα ηταν πιο ευπεπτα...ετσι δεν ειναι?...
Εσυ τωρα...Θα σχολιασεις το θεμα σου, θα μας πεις το σκεπτικο σου, μετα τοσα χρονια ερευνας πανω στο θεμα?...
Αυτο θα συνεχιζε τον διαλογο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Rocker_65
Εξανίστασαι μήπως, όταν κάποιος έχει διαφορετική ή και αντίθετη οπτική από τη δική σου σε συγκεκριμένα ζητήματα ; Ενδιαφέρον...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Rocker_65
# 18 Σίγουρα ο παλιμπαιδισμός σα χαρακτηρισμός εκφράζει μια συγκεκριμένη κατάσταση, που είναι και παθογενής. Απορώ λοιπόν, πώς εσύ χαρακτηρίζεις μια διαφορετική κατάσταση σαν αυτή που περιέγραψα στο παράδειγμά μου με έναν άσχετο χαρακτηρισμό. Γράψε και "άνοια", "σχιζοφρένεια", "αλτσχάιμερ", δε με πειράζει· εξίσου άσχετα και εξίσου εκτός θέματος.Και φυσικά, ο παλιμπαιδισμός δεν είναι προσωπική εξέλιξη. Ούτε έκανα κάποια ταύτιση μεταξύ των δύο. Εξανίστασαι μήπως, όταν κάποιος έχει διαφορετική ή και αντίθετη οπτική από τη δική σου σε συγκεκριμένα ζητήματα ; Ενδιαφέρον...
Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Τι σε κάνει ευτυχισμενο; μόνο αυτό μετράει.
θα συμφωνησω με την αλεξανδριανη εχει ρισκο δεν ξερεις αν πραγματι ειναι καλυτερος απο εσενα γιατι ολοι η ανθρωποι στην αρχη τεινουν να βγαζουν προς τα εξω την καλυτερη πτυχη του εαυτου τους ,πως λοιπον ξερεις οτι ειναι καλυτερο σου εχεις ακουσει οτι ο διαβολος φοραει μασκα και στην αρχη δειχνη τον καλο του εαυτο πως λοιπον ξερεις οτι ο αλλος ειναι καλυτερος σου, ειναι ενα ρισκο που θα παρει το αλλο ατομο αν τωρα εκεινος ο αλλος ειναι καλυτερος σου η χειροτερος σου αυτο θα το δειξη ο χρονος
και θα πω οτι απο την ωρα που στο μυαλο σκεφτεται καποιον αλλλον ειδη σε εχει παρατησει
συμφωνω με την φιλτατη αλις και δεν μπορεις να συγκινεις την τωρινη σχεση σου με την πρωην σου δεν ειναι σωστο,πρεπει να καταλαβετε κατι μην λετε την λεξει (ολοι) δεν ειμαστε ολοι ιδιοι χαρακτηρες αν πχ ερχοτανε εμενα η κοπελα μου και με συγκρινε με τον πρωην της παραδειγμα θα της ελεγα τη κανεις μαζι μου γυρνα στον πρωην και θα πηγαινα να βρω καποια που θα μου αξιζε και θα της αξιζα
Αφου εχεις δικαιο-λογησει την πραξη αυτη στο μυαλο σου, οπως διαβαζω να λες...
Δεδομενου οτι η Κλωντια τον παρακαλουσε!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Paralia48
Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο όμορφος απ τον αντρα σου, κάποιος πιο χιουμορίστας, κάποιος πιο έξυπνος, κάποιος με καλύτερη δουλειά, καλύτερο σώμα κλπ.Το θέμα είναι να εμπιστευτούμε λίγο τα μάτια της καρδιάς μας. Τον άνθρωπο που αγαπάμε τον νοιώθουμε δικό μας. Δεν τον επιλέξαμε γιατί ήταν ο μίστερ Υφήλιος, αλλά για μας ήταν αυτός που εμείς ψάχναμε. Και σε μια σχέση πολλών χρόνων, έχουμε ζήσει πολλά μαζί, εχουμε μοιράσει ως τώρα τη ζωή μας.
Για την άλλη γυναίκα, τι νοιώθει ο γνωστός σου; Αξίζει τον κόπο, να τα θυσιάσει όλα;
Ένας φίλος μου είχε κάποτε: <<αν ήθελα την ομορφότερη και την κορμάρα, θα έπαιρνα την Κλαούντια Σίφερ>> (ήταν της εποχής μου)
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από EnikosΔεδομενου οτι η Κλωντια τον παρακαλουσε!!!...
ναι και γω αυτό του είχα πει τότε: Νομίζεις αυτή σε θέλει;
Εριξα μια (κλεφτη-το ομολογω) ματια και στο παρακατω και ειπα να πω και πω μια αποψη για το διλημμα, το οποιο θεωρω οτι ειναι γενικο (συζητηση να γινεται δλδ) και αυτο που ζητα ο νεος μας φιλος ειναι το «τι θα εκανες εσυ» και οχι λυση σε ενα προσωπικο του διλημμα
Εγω λοιπον δε θα βρισκομουν ποτε, δλδ δεν εχω βρεθει μεχρι τωρα, σε τετοιο διλημμα! Για τον απλουστατο λογο οτι δεν καθισα ποτε σε σχεση που ειχε βαλτωσει η/και οταν και για οσο καθομουν δεν εβλεπα τι κυκλοφορει τριγυρω,,,οεδ
Αλλα εστω οτι βρισκομουν (με ενα μαγικο τροπο,,,και ως γνωστον απεχθανομαι οτι «μαγικο»),,,τοτε λοιπον και αφου οπως λεει ο θεματοθετης «δεν υπαρχει ερωτας» ,,,ε λιγακι απιθανο το θεωρω να κανα την οποια αλλαγη,,,
Λεμε οτι δεν υπαρχει ερωτας για το νεο προσωπο αλλα για τους χψζ λογους εχω παραμεινει με το παλιο,,,ε κατι θα υπαρχει εκει, κατι που εχει καποια αξια, κατι πολυ σημαντικο ισως! Γιατι να το χασω μονο και μονο επειδη ο νεος φαινεται να μου «ταιριαζει» καλυτερα??? Δλδ παροτι θεωρω οτι μου ταιριαζει καλυτερα, δεν τον εχω ερωτευτει??? Εμενα αυτο μου λεει πολλα!!! Και μεταξυ αυτων μου φωναζει και ενα τεραστιο «μεινε στη θεση σου»
Παράθεση:
Δίλημμα ζωής
Σχόλιο # 1 από Rocker_65Κάποιος/α είναι με έναν άνθρωπο για χρόνια. Αυτοί οι δύο και τίποτα άλλο (παιδιά, υποχρεώσεις κλπ). Γενικά, περνούν πολύ καλά. Στην πορεία, γνωρίζει άλλον άνθρωπο που ανακαλύπτει μέρα τη μέρα πως είναι καλύτερος από τον τωρινό του σύντροφο, σε όλα όμως τα επίπεδα (σωματικό, διανοητικό, κοινωνικοοικονομικό). Με τον καιρό, σιγουρεύεται για αυτό χωρίς να υπάρχει έρωτας στη μέση. Σωστό να εγκαταλείψει το σύντροφό του για να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή αν του/της δίνεται η ευκαιρία ;
Τι καμει ο αθρωπος για να βρει γκομενα...
Συλλογιστικη για πουκαμισα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Kristina_Εριξα μια (κλεφτη-το ομολογω) ματια και στο παρακατω και ειπα να πω και πω μια αποψη για το διλημμα, το οποιο θεωρω οτι ειναι γενικο (συζητηση να γινεται δλδ) και αυτο που ζητα ο νεος μας φιλος ειναι το «τι θα εκανες εσυ» και οχι λυση σε ενα προσωπικο του διλημμα
Εγω λοιπον δε θα βρισκομουν ποτε, δλδ δεν εχω βρεθει μεχρι τωρα, σε τετοιο διλημμα! Για τον απλουστατο λογο οτι δεν καθισα ποτε σε σχεση που ειχε βαλτωσει η/και οταν και για οσο καθομουν δεν εβλεπα τι κυκλοφορει τριγυρω,,,οεδ
Αλλα εστω οτι βρισκομουν (με ενα μαγικο τροπο,,,και ως γνωστον
απεχθανομαι οτι «μαγικο»),,,τοτε λοιπον και αφου οπως λεει ο θεματοθετης «δεν υπαρχει ερωτας» ,,,ε λιγακι απιθανο το θεωρω να κανα την οποια αλλαγη,,,
Λεμε οτι δεν υπαρχει ερωτας για το νεο προσωπο αλλα για τους χψζ λογους εχω παραμεινει με το παλιο,,,ε κατι θα υπαρχει εκει, κατι που εχει καποια αξια, κατι πολυ σημαντικο ισως! Γιατι να το χασω μονο και μονο επειδη ο νεος φαινεται να μου «ταιριαζει» καλυτερα??? Δλδ παροτι θεωρω οτι μου ταιριαζει καλυτερα, δεν τον εχω ερωτευτει??? Εμενα αυτο μου λεει πολλα!!! Και μεταξυ αυτων μου φωναζει και ενα τεραστιο «μεινε στη θεση σου»
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media