Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Την εξήγηση σας θέλω!

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

spyrakos_13

# 21 στις 18/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δεν μιλάω με κανένα από τους δικούς της. Alisida μια χαρά επικοινωνία είχαμε. Απλά χωρίσαμε όπως όλα τα ζευγάρια που λήγει μια σχέση. tzoulia59 γιατί είδες τσάμπα μαγκιά από εμένα; Τι κατάλαβες και το λες αυτό; uhtred323 απλά ότι ο αδερφός της με πήρε καταλάθος τηλέφωνο και όχι αυτή. Το έριξε εκεί.

giorgos170

# 22 στις 18/6/2022
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
'Aρεσαν+: 0%

Άνθρωπος

περιέχει  τη  συνθήκη  ''άν''   στη  Ροή  του  Θήτα

& αυτόν τον λόγον,  πρέπει  να τον  Πεις  μέχρι  το  ΩΜέγα

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από konstandinos73
Φιλαράκο, να σε ρωτήσω μια "αερολογία" και αν θες απαντάς... Ποια η διαφορά του "ανθρώπου" από τα "ζώα"? Ευχαριστώ.

Ζώα,   Ζώον,   ζώ   το  όν .

Αρέσει στο μέλος Enikos

spyrakos_13

# 23 στις 18/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παίδες η κίνηση μου να της στείλω μνμ δεν ήταν για να έρθω σε επικοινωνία μαζί της. Άμα ήθελα θα το είχα επιδιωξει. Είχα την υποψία ότι ήταν αυτή,απλά δεν ήμουν σίγουρος και αυτό το συνέχισα. Ήθελα να της δείξω με τον τρόπο μου ότι αν θες κάτι από μένα πέστο μου η ίδια και όχι να με παίρνεις τηλέφωνο και μετά να μου λες δικαιολογίες. Τώρα αν νομίζει ότι εγώ την θέλω ακόμα δεν με ενδιαφέρει.

MiltosRNLI1930

# 24 στις 18/6/2022
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Eνδεδυμενος με Ρωμαικο χιτωνα στο θεατρο του Διονυσου ο μεγας αρχιερεας ,αφου υπεβαλε τον πασχοντα σε καταπραυντικες ερωτησεις ,εδωσε αφεση αμαρτιων .

Χορηγος ,παγωτα ΑΣΤΥ

Ακολουθησε εκδηλωση στην πλατεια Τριποδων ( Πλακα ) οπου εστησαν το αναμνηστικο χορηγικο μνημειο 

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Enikos

Rocker_65

# 25 στις 18/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

spyrakos_13

" Δε θέλω να λέτε αερολογίες παρά μόνο αυτό που πιστεύετ(αι)ε " μας λες. Γιατί στη συνέχεια σε πειράζει που σου λέμε ακριβώς τί πιστεύουμε ; Θες να μας αποδείξεις κάτι που πιστεύεις εσύ ; Εγώ από όλο το κατεβατό σου στο post και από τον τρόπο που σχολιάζεις παρακάτω, το μόνο που πιστεύω είναι ότι έχεις φάει "πόρτα" κάπως και ο εγωισμός σου όχι μόνο δε σε αφήνει να το δεις, αλλά να πείσεις και εμάς ότι είναι όπως τα βλέπεις εσύ. Το θεωρείς άδικο και περιμένεις πίσω "από ένα τηλέφωνο που δε χτυπάει" να σε πάρει μετανιωμένη και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά πού, γ@@@ο δεν το ζητάει ! "Το συμπέρασμα, δικό μου", αλλά το ότι και άλλοι συμφορουμίτες σου γράφουν την ίδια άποψη με διαφορετικό τρόπο, ας σε προβληματίσει.

ΥΓ Δες το όπως αυτός στο ανέκδοτο που του έσκασε λάστιχο στην άγρια ερημιά και ψάχνει νά βρει γρύλο - ακόμα και ΑΝ ποτέ σε ξαναπάρει... Ευχαριστώ.

Uhtred323

# 26 στις 18/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897

και εγω το παθαινω αυτο με τους  αριθμους συνεχεια με περνουν ειτε θα ειναι απο καμια εταιρια με ρευμα η απο καμια εταιρια για ιντερνετ 

Αρέσει στο μέλος giorgos170

tzoulia59

# 27 στις 18/6/2022
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

τα ζευγαρια δεν χωριζουν ολα για τους ιδιους λογους 

επισης εσυ δεν εθεσες ερωτημα ...πως εξηγουμε αυτη την κινηση επικοιωνιας προς εσενα ,,??

και επειδη εστησε ενα σκηνικο να επικοινωνησει μαζι σου ,,σε τσαντισε??

ξυδι .

μαλλον εισαι πολυ τσαντηλας και γι αυτο φοβηθηκε να σε καλεσει ευθεως ..

ως τοσο ,,,βγαζεις μια συσσωρευμενη κακια ,,γιατι αν ηταν θυμος θα ειχε κι ενα συναισθημα ..

δεν ξερω που οφειλεται ,,και γι αυτο ρωτησα τους λογους που χωρισατε ,.

πολυ φαουλ να σε καλεσει και να στειλεις μηνυμα πισω ποιος ειναι ,,μου βγαζει ενα υπερεγω που ψαχνει επιβεβαιωση ,,

και σε υποτιμαει κι ολας ,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από spyrakos_13
Δεν μιλάω με κανένα από τους δικούς της. Alisida μια χαρά επικοινωνία είχαμε. Απλά χωρίσαμε όπως όλα τα ζευγάρια που λήγει μια σχέση. tzoulia59 γιατί είδες τσάμπα μαγκιά από εμένα; Τι κατάλαβες και το λες αυτό; uhtred323 απλά ότι ο αδερφός της με πήρε καταλάθος τηλέφωνο και όχι αυτή. Το έριξε εκεί.

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

Uhtred323

# 28 στις 18/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από alexandriani1

Κι εμένα

φίλε μ' τις προάλλες με πήρε ένας άγνωστος αριθμός. Κι έκανα κι εγώ το λάθος και πήρα πίσω και τελικά ήθελε να μου πουλήσει ένα καινούριο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας που δεν έχει ρήτρα προσαρμογής αλλά μια ρήτρα απροσάρμοστη λέει. Και μου έγινε στενός κορσές και δεν τόκλεινε με τίποτα. Αναγκάστηκα να του πω ότι στο σπίτι δεν έχουμε ηλεκτρικό, τη βγάζουμε με κεριά κι έτσι υποχώρησε μετά από 3 ώρες τηλέφωνο.

Γι' αυτό σου λέω φίλε μου, μακριά από τα άγνωστα νούμερα.  

Μακριά και από τα γνωστά νούμερα μη σου πω.Και από τα νούμερα γενικώς  

Και από τα νούμερα γενικώς

αλεχ  και εμενα το ιδιο δεν ειναι σπαστικο ολοι την ωρα να σου ζαλιζουν τον ερωτα 

Uhtred323

# 29 στις 18/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

βλεπω ολοι εχουμε το ιδιο προβλημα με την καθε κ... εταιρια που περνει μες το μεσημερι και ενοχλει και το προβλημα ειναι πως ολες αυτες η κ... βρηκαν τα τηλ μας και μετα σου λεει απορρητα στοιχεια 

spyrakos_13

# 30 στις 18/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φίλε rocker ούτε εγωισμό έχω,ούτε περιμένω να γυρίσει, ούτε να ζητήσει συγνώμη. Απλά δεν έχετε καταλάβει απλώς αναρωτήθηκα με αυτή την κίνηση που έκανε. Δεν έχω πρόβλημα να σας πω ότι αυτή μου είπε να χωρίσουμε. Δέχτηκα και αποδέχτηκα τον χωρισμό. Κανένα πρόβλημα. Όταν κάτι τελειώνει,τελειώνει. Τώρα δυο-τρεις εξυπνακηδες εδώ μέσα που λένε τα δικά τους τους χαζεύω και σε άλλες συζητήσεις που λένε τα ίδια πάνω κάτω. Δεν με απασχολεί. Ειλικρινά.

giorgos170

# 31 στις 18/6/2022
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Απαντήσεις: 9.754

όλα θα τα εξηγήσεις  εσύ  ποιά ...,,::.,,!!!  

ακόμη & το πώς πέρασε ο ελέφας, απ' την τρύπα της καρφίτσας ..::!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από alexandriani1

Γι' αυτό σου λέω φίλε μου, μακριά από τα άγνωστα νούμερα.  

Μακριά και από τα γνωστά νούμερα μη σου πω.  Και από τα νούμερα γενικώς  

Και από τα νούμερα γενικώς

Αρέσει στο μέλος Enikos

alexandriani1

# 32 στις 18/6/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 1.804

Εσύ κανένα άσχετο τραγουδάκι δεν έχεις γι' απόψε να μας κοτσάρεις;   Καμιά εικονίτσα με εξωτικά τοπία;

Τι τα θες τα υπόλοιπα πια?

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από giorgos170

όλα θα τα εξηγήσεις  εσύ  ποιά ...,,::.,,!!!  

ακόμη & το πώς πέρασε ο ελέφας, απ' την τρύπα της καρφίτσας ..::!!

Αρέσει στο μέλος spacetube

Persefoni__

# 33 στις 19/6/2022
author
Γυναίκα / 54 / Χήρα
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 418

#7 το να ζητάς

με τέτοιο τρόπο τη γνώμη των άλλων και ταυτόχρονα να τους επιβάλεις τον τρόπο απάντησης ή να τους προσβάλεις αν δεν σου απαντήσουν όπως θες με ξεπερνάει 

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από spyrakos_13
sissy108 δεν θες να πεις την γνώμη σου αλλά σχολιάζεις όμως. Αυτό σε πείραξε; Ότι είπα να μην μου πουν αερόλογιες; Οι ηλικίες τι σε πειράζουν; Παιδιά είμαστε και παίζουμε. Αν δεν σου αρέσει δες την γη της ελιάς.

Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 34 στις 19/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

... τα υπολοιπα ειναι για παρατεταμενο παλαμακι και οοοααα!!!...

spyrakos_13

# 35 στις 19/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
persefoni αλήθεια ε; Είδες εσύ να προσβάλα κάποιον με τον τρόπο μου εδώ μέσα; Η να απαίτησα να μου πουν την γνώμη τους; Που το είδες αυτό κοπέλα μου; Για πεσμου. Όποιος θέλει μου λέει την γνώμη του. Σεβαστές όλες οι απόψεις. Τους εξυπνακηδες είπα ότι δεν μπορώ. Γιατι προσβλήθηκες; Ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει πίσω από μια οθόνη. Και εγώ δεν μπορώ τις ειρωνίες από πολλούς εδώ μέσα που σε όσες συζητήσεις θέλει κάποιος μια γνώμη λένε τα δικά τους.

Enikos

# 36 στις 19/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μπροστα στις οθονες γραφουμε...εσυ...εχεις παει απο πισω, εκει με τις ετικετες και τα καλωδια?...

Για δες το...μηπως γι' αυτο σε παει ετσι?...

Και αυτο το να απαιτησες η οχι να σου πουν την γνωμη τους, σε ενα θεμα που ανεβασες εσυ...

Και αυτο κοιτα το, γιατι...

Ουτε εμεις απαιτησαμε να ανεβασεις κανα τρολοθεμα...καλη ωρα...

Για ναμαστε αγαπημενοι, ετσι?... . . . . . .

Και ψυχραιμια...κανει ρυτιδες το νεβριλικι...θα σταφιδιασεις...

Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από spyrakos_13
persefoni αλήθεια ε; Είδες εσύ να προσβάλα κάποιον με τον τρόπο μου εδώ μέσα; Η να απαίτησα να μου πουν την γνώμη τους; Που το είδες αυτό κοπέλα μου; Για πεσμου. Όποιος θέλει μου λέει την γνώμη του. Σεβαστές όλες οι απόψεις. Τους εξυπνακηδες είπα ότι δεν μπορώ. Γιατι προσβλήθηκες; Ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει πίσω από μια οθόνη. Και εγώ δεν μπορώ τις ειρωνίες από πολλούς εδώ μέσα που σε όσες συζητήσεις θέλει κάποιος μια γνώμη λένε τα δικά τους.

tzoulia59

# 37 στις 19/6/2022
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

οπως ειδες ολοι δεν χωριζουν για τους ιδιους λογους ,,

αντε τωρα να  πεις και τον λογο που σου ζητησε να χωρισετε ...

οι γυναικες σε χωριζουν για 2 λογους ,,

1 η επειδη βρηκε αλλον 

2 η επειδη εισαι παρα πολυ ,,μεγαλος μ ,,κας ,,,κι αδιαφορος ,

αν ο λογος ειναι ο πρωτος ,,στειλτην 

αν ο λογος ειναι ο δευτερος ,,πεσε στα γονατα και ζητα συγνωμη και πηγαινε μαζι και τις βερες ,,

ολα τα αλλα ειναι τρε μπαναλ ,,

υγ και μην το παιζεις βαρυ πεπονι γιατι αν δεν ποναει δοντι δεν σπαταλας χρονο στο διαδικτυο για ν ανεβασεις αναλογο θεμα 

εκτος αν ο εγωισμος σου ειναι τοσο μεγαλος που η κοπελα δικαιως σε σχολασε ,,ορα κατηγορια 2 .και περαστικα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από spyrakos_13
Φίλε rocker ούτε εγωισμό έχω,ούτε περιμένω να γυρίσει, ούτε να ζητήσει συγνώμη. Απλά δεν έχετε καταλάβει απλώς αναρωτήθηκα με αυτή την κίνηση που έκανε. Δεν έχω πρόβλημα να σας πω ότι αυτή μου είπε να χωρίσουμε. Δέχτηκα και αποδέχτηκα τον χωρισμό. Κανένα πρόβλημα. Όταν κάτι τελειώνει,τελειώνει. Τώρα δυο-τρεις εξυπνακηδες εδώ μέσα που λένε τα δικά τους τους χαζεύω και σε άλλες συζητήσεις που λένε τα ίδια πάνω κάτω. Δεν με απασχολεί. Ειλικρινά.

Αρέσει στο μέλος Enikos

spyrakos_13

# 38 στις 19/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γιατί φίλε μου δικό σου είναι το site και δεν το ξέρω; Μήπως θα σε ρωτήσουμε τι θα ανεβάσουμε; Ε; Φίλε μου δεν είμαι κολλημένος μπροστά από μια οθόνη όπως κανείς εσύ. Σε όλες τις συζητήσεις παίρνεις μέρος και έχεις άποψη. Παντογνώστης είσαι; Κάτι τέτοια άτομα σαν εσένα είναι που λέω εξυπνακηδες. Το πιάσες; ??

Enikos

# 39 στις 19/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δικο σου ειναι και το διεκδικουμε?.

Αυτο που μας ελειπε ειναι να ρωτησουμε εμεις εσενα, τι θα απαντησουμε...

Εγω κατι ατομα σαν εσενα, τα λεω απελπισμενα τρολ...

Ε και τι να λεει...

Εσυ...το πιάσες?...

(αλλαξες θεση στην οθονη? βλεπεις αυτο το πραμα με το γυαλι, που δειχνει αθρωπακια κλπ?)...

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από spyrakos_13
Γιατί φίλε μου δικό σου είναι το site και δεν το ξέρω; Μήπως θα σε ρωτήσουμε τι θα ανεβάσουμε; Ε; Φίλε μου δεν είμαι κολλημένος μπροστά από μια οθόνη όπως κανείς εσύ. Σε όλες τις συζητήσεις παίρνεις μέρος και έχεις άποψη. Παντογνώστης είσαι; Κάτι τέτοια άτομα σαν εσένα είναι που λέω εξυπνακηδες. Το πιάσες; ??

Enikos

# 40 στις 19/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τι να πεσει στα γονατα...αφου ειναι σκληρος ανδρας...

Η τον πας πασο η τον φορτωνεις πισσα και πουπουλος...(και ολα τα εις  ος)...

Διαφορετικα κατεβαζεις το τσιγκινο απο το παταρι και...

Ευχεσαι να μην τον πιασει το...ανδρικο του...

Κατι τετοιους, εσεις οι γυναικες, δεν τους λετε..."ρεστα απο 10 σεντσ"?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από tzoulia59

οπως ειδες ολοι δεν χωριζουν για τους ιδιους λογους ,,

αντε τωρα να  πεις και τον λογο που σου ζητησε να χωρισετε ...

οι γυναικες σε χωριζουν για 2 λογους ,,

1 η επειδη βρηκε αλλον 

2 η επειδη εισαι παρα πολυ ,,μεγαλος μ ,,κας ,,,κι αδιαφορος ,

αν ο λογος ειναι ο πρωτος ,,στειλτην 

αν ο λογος ειναι ο δευτερος ,,πεσε στα γονατα και ζητα συγνωμη και πηγαινε μαζι και τις βερες ,,

ολα τα αλλα ειναι τρε μπαναλ ,,

υγ και μην το παιζεις βαρυ πεπονι γιατι αν δεν ποναει δοντι δεν σπαταλας χρονο στο διαδικτυο για ν ανεβασεις αναλογο θεμα 

εκτος αν ο εγωισμος σου ειναι τοσο μεγαλος που η κοπελα δικαιως σε σχολασε ,,ορα κατηγορια 2 .και περαστικα 

Αρέσει στα μέλη apolitiii, tzoulia59
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.