Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Την εξήγηση σας θέλω!

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Rocker_65

# 41 στις 19/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

# 38 spyrakos_13

Εσένα, το θέμα σου τώρα είναι η Σοφία ή οι εξυπνάκηδες εδώ μέσα ; Δημιουργείς "καινούριο θέμα" πάνω στο μέχρι τώρα υφιστάμενο ; Για αυτό λοιπόν πριν, σου πρότεινα εντελώς καλοπροαίρετα, να δεις το όλο θέμα που ανέβασες όπως αυτός με το γρύλο. Βγάζεις νεύρα για κάποιο λόγο (που δε με αφορά), αν το δεις όμως έτσι θα ηρεμήσεις. Πάει η Σοφία, τέλος. Κλείσε το βιβλίο και φύγε από την οθόνη, είτε είσαι μπρος είτε πίσω. DELETE και NEXT !

Uhtred323

# 42 στις 20/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897
'Aρεσαν+: 0%

κυριε σπυρακο σας πηρε καταλαθος τηλ δεν χρειαζεται να δωσετε περαιτερω σημασια στο θεμα

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

apolitiii

# 43 στις 20/6/2022
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Σπυράκο

Στο προηγούμενο θεμα σου μας ρωτουσες αν μετανοιωσε η γκόμενα που σε χώρισε και την περίμενες να 
γυρίσει να φάει τα μούτρα της...να την χωρισεις εσύ για να πάρει τα πάνω του ο πληγωμένος σου εγωισμός 
και να της δείξεις πόσο άντρας είσαι...
Μα δεν άντεξες να περιμένεις άλλο , υποψιαστηκες την αναπάντητη κλήση που πήρες , την πήρες και 
μίλησες μαζί της...
Αφού σε χώρισε μην ασχοληθείς ξανά ούτε με αναπάντητες κλήσεις ούτε με την πρώην σου ... ξεκόλλα 
προχωρα την ζωή σου...ασε τον εγωισμο στην άκρη... προχώρα βρες άλλη κοπέλα...δεν σου είναι δύσκολο...

Αρέσει στα μέλη Uhtred323, Enikos

Uhtred323

# 44 στις 20/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από apolitiii

Σπυράκο

Στο προηγούμενο θεμα σου μας ρωτουσες αν μετανοιωσε η γκόμενα που σε χώρισε και την περίμενες να 
γυρίσει να φάει τα μούτρα της...να την χωρισεις εσύ για να πάρει τα πάνω του ο πληγωμένος σου εγωισμός 
και να της δείξεις πόσο άντρας είσαι...
Μα δεν άντεξες να περιμένεις άλλο , υποψιαστηκες την αναπάντητη κλήση που πήρες , την πήρες και 
μίλησες μαζί της...
Αφού σε χώρισε μην ασχοληθείς ξανά ούτε με αναπάντητες κλήσεις ούτε με την πρώην σου ... ξεκόλλα 
προχωρα την ζωή σου...ασε τον εγωισμο στην άκρη... προχώρα βρες άλλη κοπέλα...δεν σου είναι δύσκολο...

κατσε μια στιγμη αμα δεν ειναι δυσκολο να βρει καποιος κοπελα εγω γιατι δεν μπορω  που ειμαι καλο παιδι 

tayri

# 45 στις 20/6/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Η δική μου εξήγηση είναι ότι είστε και οι δύο μουρλοί

apolitiii

# 46 στις 20/6/2022
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK

Δεν μπορώ = δεν θέλω...με θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα βρεις και συ...

Αν ενεργοποιήσεις την 4η διάσταση θα βρεις... τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο... προσπάθεια χρειάζεται...

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Uhtred323

κατσε μια στιγμη αμα δεν ειναι δυσκολο να βρει καποιος κοπελα εγω γιατι δεν μπορω  που ειμαι καλο παιδι 

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 47 στις 20/6/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Θετικη ενεργεια...ναι αμε!!!...

Να σε κοζαρει ο αλιγατορας με λατρεια και συ να πιστευεις οτι ειναι επειδη σε αγαπει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από apolitiii

Δεν μπορώ = δεν θέλω...με θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα βρεις και συ...

Αν ενεργοποιήσεις την 4η διάσταση θα βρεις... τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο... προσπάθεια χρειάζεται...

Αρέσει στα μέλη Uhtred323, apolitiii και σε ακόμα 1 μέλος.

Qwerty____55

# 48 στις 20/6/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Δεν έχεις βρει κοπέλα ακομα , γιατί εισαι , καλό παιδί ...

Μολις γίνεις , κακό παιδί , τοτε , ολες θα σε θελουν ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Uhtred323

Αρέσει στα μέλη Uhtred323, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

sissy108

# 49 στις 21/6/2022
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Απαντήσεις: 621
Eλα βρε spyrako 13 που είσαι ακόμα ένα παιδάκι 38 χρόνων και παίζεις...στα 58 που θα έχεις μπει στην εφηβεία πρέπει να κάνεις κάτι να μην χειροτερέψει το θέμα με τα νευρακια σου γιατί για παιδάκι που παίζει πολύ αγριεμενο σε κόβω...επομενως εγώ να ξεκινήσω να βλέπω γη της ελιάς και εσύ να δεις οπωσδήποτε Πέππα το γουρουνάκι που είναι της ηλικίας σου!

Uhtred323

# 50 στις 21/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από apolitiii

δυστυχος δεν γινεται σου λεω ειμαι σε mode αυτοπεποιθηση θετικη ενεργεια αλλα τιποτε δεν με θελει καμια εχο ενεργοποιησει και την 6 διασταση αλλα τιποτε σε λεω τιποτα 

Alezandra

# 51 στις 21/6/2022
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855

Καλέ μου κύριε, αφού ο κύριος Σπύρος έφυγε,θα εκμεταλλευτώ το χώρο για να σας κάνω μια προσωπική πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας, μου το επιτρέπετε ? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Uhtred323

δυστυχος δεν γινεται σου λεω ειμαι σε mode αυτοπεποιθηση θετικη ενεργεια αλλα τιποτε δεν με θελει καμια εχο ενεργοποιησει και την 6 διασταση αλλα τιποτε σε λεω τιποτα 

Uhtred323

# 52 στις 21/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Alezandra

Καλέ μου κύριε, αφού ο κύριος Σπύρος έφυγε,θα εκμεταλλευτώ το χώρο για να σας κάνω μια προσωπική πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας, μου το επιτρέπετε ? 

βεβαιος ναι πειτε μου 

Alezandra

# 53 στις 21/6/2022
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855

Εσείς καλέ μου κύριε, αντίθετα με όσα μας λέτε,φαίνεστε άντρας με δυναμισμό και ακαταμάχητη ερωτική γοητεία.

Είχατε πολλές σχέσεις στις οποίες όμως αρνηθηκατε συνειδητα να εμβαθύνετε για να αποφύγετε τη δέσμευση.

Αυτή την εποχή σας περιτριγυριζουν πολλές υποψήφιες και θα ζήσετε αρκετές εμπειρίες που όμως θα χρειαστεί για την καθεμία να αλλάζετε και να προσαρμόσετε αντίστοιχα τη δική σας συμπεριφορά.

Θα νομίζετε ότι έτσι έχετε τον έλεγχο,όμως αυτό θα σας κουράσει γιατί ούτε ο ίδιος θα μπορείτε να ερμηνεύσετε τον εαυτό σας.

Με τον άνθρωπο που θα κολλήσετε και θα ταυτιστείτε απόλυτα στον έρωτα,θα ζήσετε (η ζείτε από τώρα κι όλας) έντονες ερωτικές στιγμές χωρίς όμως βάθος.

Χάνετε πολύτιμο χρόνο η ίσως και χρονια.Κριμα,γιατί εάν και εφόσον αποφασίσετε να ασχοληθείτε και οι δύο με το να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλο, η σχέση αυτή έχει μέλλον και προοπτική να εξελιχθεί σε μια όμορφη δυναμική συντροφικότητα.

Εύχομαι να επενδύσετε στην πιο κατάλληλη,οι επιλογές σας αυτόν τον καιρό είναι πολλές αλλά δεν είναι κάθε μέρα γιορτή,καταλάβατε ? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Uhtred323

Αρέσει στα μέλη Uhtred323, apolitiii

Uhtred323

# 54 στις 21/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Alezandra

πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας, μου το επιτρέπετε ναι μπορειτε 

apolitiii

# 55 στις 21/6/2022
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK

Κάνε οτι ακριβώς σου λέει η Αλεζαντρα ,ενεργοποιησε και την 11η διάσταση και θα βρεις...

Είμαι σίγουρη...σο εύχομαι...

Βρε μήπως έχεις βρει και μας δουλεύεις όλους εδώ μέσα???

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Uhtred323

Αρέσει στα μέλη giorgos170, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 56 στις 21/6/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Τι βλέπουν τα όμορφα μπιρμπιλωτα ματάκια μου ? 

Η Αλεζάντρα ξεμπροστιαζει στεγνά τον 323 που ,εδώ ,σ εμάς δηλ,το παίζει καλό παιδί ? 

Βρε,παίζεις με πολλές,αλήθεια λέει ? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Uhtred323

πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας, μου το επιτρέπετε ναι μπορειτε 

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Alezandra

Εσείς καλέ μου κύριε, αντίθετα με όσα μας λέτε,φαίνεστε άντρας με δυναμισμό και ακαταμάχητη ερωτική γοητεία.

Είχατε πολλές σχέσεις στις οποίες όμως αρνηθηκατε συνειδητα να εμβαθύνετε για να αποφύγετε τη δέσμευση.

Αυτή την εποχή σας περιτριγυριζουν πολλές υποψήφιες και θα ζήσετε αρκετές εμπειρίες που όμως θα χρειαστεί για την καθεμία να αλλάζετε και να προσαρμόσετε αντίστοιχα τη δική σας συμπεριφορά.

Θα νομίζετε ότι έτσι έχετε τον έλεγχο,όμως αυτό θα σας κουράσει γιατί ούτε ο ίδιος θα μπορείτε να ερμηνεύσετε τον εαυτό σας.

Με τον άνθρωπο που θα κολλήσετε και θα ταυτιστείτε απόλυτα στον έρωτα,θα ζήσετε (η ζείτε από τώρα κι όλας) έντονες ερωτικές στιγμές χωρίς όμως βάθος.

Χάνετε πολύτιμο χρόνο η ίσως και χρονια.Κριμα,γιατί εάν και εφόσον αποφασίσετε να ασχοληθείτε και οι δύο με το να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλο, η σχέση αυτή έχει μέλλον και προοπτική να εξελιχθεί σε μια όμορφη δυναμική συντροφικότητα.

Εύχομαι να επενδύσετε στην πιο κατάλληλη,οι επιλογές σας αυτόν τον καιρό είναι πολλές αλλά δεν είναι κάθε μέρα γιορτή,καταλάβατε ? 

alexandriani1

# 57 στις 21/6/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Κρυφή πληγή ο Ούχτρεντ φιλενάδα. Μην τον βλέπεις έτσι... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από alisida

Τι βλέπουν τα όμορφα μπιρμπιλωτα ματάκια μου ? 

Η Αλεζάντρα ξεμπροστιαζει στεγνά τον 323 που ,εδώ ,σ εμάς δηλ,το παίζει καλό παιδί ? 

Βρε,παίζεις με πολλές,αλήθεια λέει ? 

spacetube

# 58 στις 22/6/2022
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Πεντέλη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 719
Εδω καπου πρεπει να βρισκεται καταρρακτης..

giorgos170

# 59 στις 22/6/2022
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

τουτέστιν,  για  κάποιο λόγο,  κακό,  αδιάκριτο, εμπαθή.,

έχασες  την  ανωνυμία  σου ...,,:::.,.,.,,:.,,

Uhtred323

# 60 στις 22/6/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από apolitiii

Κάνε οτι ακριβώς σου λέει η Αλεζαντρα ,ενεργοποιησε και την 11η διάσταση και θα βρεις...

Είμαι σίγουρη...σο εύχομαι...

Βρε μήπως έχεις βρει και μας δουλεύεις όλους εδώ μέσα???

δυστυχος δεν εχο βρει κατι κανο λαθος 

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.