κυριε σπυρακο σας πηρε καταλαθος τηλ δεν χρειαζεται να δωσετε περαιτερω σημασια στο θεμα
Σπυράκο
Στο προηγούμενο θεμα σου μας ρωτουσες αν μετανοιωσε η γκόμενα που σε χώρισε και την περίμενες να
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από apolitiiiΣπυράκο
Στο προηγούμενο θεμα σου μας ρωτουσες αν μετανοιωσε η γκόμενα που σε χώρισε και την περίμενες να
γυρίσει να φάει τα μούτρα της...να την χωρισεις εσύ για να πάρει τα πάνω του ο πληγωμένος σου εγωισμός
και να της δείξεις πόσο άντρας είσαι...
Μα δεν άντεξες να περιμένεις άλλο , υποψιαστηκες την αναπάντητη κλήση που πήρες , την πήρες και
μίλησες μαζί της...
Αφού σε χώρισε μην ασχοληθείς ξανά ούτε με αναπάντητες κλήσεις ούτε με την πρώην σου ... ξεκόλλα
προχωρα την ζωή σου...ασε τον εγωισμο στην άκρη... προχώρα βρες άλλη κοπέλα...δεν σου είναι δύσκολο...
κατσε μια στιγμη αμα δεν ειναι δυσκολο να βρει καποιος κοπελα εγω γιατι δεν μπορω που ειμαι καλο παιδι
Η δική μου εξήγηση είναι ότι είστε και οι δύο μουρλοί
Δεν μπορώ = δεν θέλω...με θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα βρεις και συ...
Αν ενεργοποιήσεις την 4η διάσταση θα βρεις... τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο... προσπάθεια χρειάζεται...
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Uhtred323
κατσε μια στιγμη αμα δεν ειναι δυσκολο να βρει καποιος κοπελα εγω γιατι δεν μπορω
που ειμαι καλο παιδι
Θετικη ενεργεια...ναι αμε!!!...
Να σε κοζαρει ο αλιγατορας με λατρεια και συ να πιστευεις οτι ειναι επειδη σε αγαπει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από apolitiiiΔεν μπορώ = δεν θέλω...με θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα βρεις και συ...
Αν ενεργοποιήσεις την 4η διάσταση θα βρεις... τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο... προσπάθεια χρειάζεται...
Δεν έχεις βρει κοπέλα ακομα , γιατί εισαι , καλό παιδί ...
Μολις γίνεις , κακό παιδί , τοτε , ολες θα σε θελουν ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Uhtred323
κατσε μια στιγμη αμα δεν ειναι δυσκολο να βρει καποιος κοπελα εγω γιατι δεν μπορω
που ειμαι καλο παιδι
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από apolitiiiΔεν μπορώ = δεν θέλω...με θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα βρεις και συ...
δυστυχος δεν γινεται σου λεω ειμαι σε mode αυτοπεποιθηση θετικη ενεργεια αλλα τιποτε δεν με θελει καμια εχο ενεργοποιησει και την 6 διασταση αλλα τιποτε σε λεω τιποτα
Καλέ μου κύριε, αφού ο κύριος Σπύρος έφυγε,θα εκμεταλλευτώ το χώρο για να σας κάνω μια προσωπική πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας, μου το επιτρέπετε ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Uhtred323
δυστυχος δεν γινεται σου λεω ειμαι σε mode αυτοπεποιθηση θετικη ενεργεια αλλα τιποτε δεν με θελει καμια εχο ενεργοποιησει και την 6 διασταση αλλα τιποτε σε λεω τιποτα
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από AlezandraΚαλέ μου κύριε, αφού ο κύριος Σπύρος έφυγε,θα εκμεταλλευτώ το χώρο για να σας κάνω μια προσωπική πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας, μου το επιτρέπετε ?
βεβαιος ναι πειτε μου
Εσείς καλέ μου κύριε, αντίθετα με όσα μας λέτε,φαίνεστε άντρας με δυναμισμό και ακαταμάχητη ερωτική γοητεία.
Είχατε πολλές σχέσεις στις οποίες όμως αρνηθηκατε συνειδητα να εμβαθύνετε για να αποφύγετε τη δέσμευση.
Αυτή την εποχή σας περιτριγυριζουν πολλές υποψήφιες και θα ζήσετε αρκετές εμπειρίες που όμως θα χρειαστεί για την καθεμία να αλλάζετε και να προσαρμόσετε αντίστοιχα τη δική σας συμπεριφορά.
Θα νομίζετε ότι έτσι έχετε τον έλεγχο,όμως αυτό θα σας κουράσει γιατί ούτε ο ίδιος θα μπορείτε να ερμηνεύσετε τον εαυτό σας.
Με τον άνθρωπο που θα κολλήσετε και θα ταυτιστείτε απόλυτα στον έρωτα,θα ζήσετε (η ζείτε από τώρα κι όλας) έντονες ερωτικές στιγμές χωρίς όμως βάθος.
Χάνετε πολύτιμο χρόνο η ίσως και χρονια.Κριμα,γιατί εάν και εφόσον αποφασίσετε να ασχοληθείτε και οι δύο με το να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλο, η σχέση αυτή έχει μέλλον και προοπτική να εξελιχθεί σε μια όμορφη δυναμική συντροφικότητα.
Εύχομαι να επενδύσετε στην πιο κατάλληλη,οι επιλογές σας αυτόν τον καιρό είναι πολλές αλλά δεν είναι κάθε μέρα γιορτή,καταλάβατε ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Uhtred323
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από AlezandraΚαλέ μου κύριε, αφού ο κύριος Σπύρος έφυγε,θα εκμεταλλευτώ το χώρο για να σας κάνω μια προσωπική πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας, μου το επιτρέπετε ?
πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας, μου το επιτρέπετε ναι μπορειτε
Κάνε οτι ακριβώς σου λέει η Αλεζαντρα ,ενεργοποιησε και την 11η διάσταση και θα βρεις...
Είμαι σίγουρη...σο εύχομαι...
Βρε μήπως έχεις βρει και μας δουλεύεις όλους εδώ μέσα???
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Uhtred323
Τι βλέπουν τα όμορφα μπιρμπιλωτα ματάκια μου ?
Η Αλεζάντρα ξεμπροστιαζει στεγνά τον 323 που ,εδώ ,σ εμάς δηλ,το παίζει καλό παιδί ?
Βρε,παίζεις με πολλές,αλήθεια λέει ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Uhtred323
πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας, μου το επιτρέπετε ναι μπορειτε
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από AlezandraΕσείς καλέ μου κύριε, αντίθετα με όσα μας λέτε,φαίνεστε άντρας με δυναμισμό και ακαταμάχητη ερωτική γοητεία.
Είχατε πολλές σχέσεις στις οποίες όμως αρνηθηκατε συνειδητα να εμβαθύνετε για να αποφύγετε τη δέσμευση.
Αυτή την εποχή σας περιτριγυριζουν πολλές υποψήφιες και θα ζήσετε αρκετές εμπειρίες που όμως θα χρειαστεί για την καθεμία να αλλάζετε και να προσαρμόσετε αντίστοιχα τη δική σας συμπεριφορά.
Θα νομίζετε ότι έτσι έχετε τον έλεγχο,όμως αυτό θα σας κουράσει γιατί ούτε ο ίδιος θα μπορείτε να ερμηνεύσετε τον εαυτό σας.
Με τον άνθρωπο που θα κολλήσετε και θα ταυτιστείτε απόλυτα στον έρωτα,θα ζήσετε (η ζείτε από τώρα κι όλας) έντονες ερωτικές στιγμές χωρίς όμως βάθος.
Χάνετε πολύτιμο χρόνο η ίσως και χρονια.Κριμα,γιατί εάν και εφόσον αποφασίσετε να ασχοληθείτε και οι δύο με το να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλο, η σχέση αυτή έχει μέλλον και προοπτική να εξελιχθεί σε μια όμορφη δυναμική συντροφικότητα.
Εύχομαι να επενδύσετε στην πιο κατάλληλη,οι επιλογές σας αυτόν τον καιρό είναι πολλές αλλά δεν είναι κάθε μέρα γιορτή,καταλάβατε ?
Κρυφή πληγή ο Ούχτρεντ φιλενάδα. Μην τον βλέπεις έτσι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από alisidaΤι βλέπουν τα όμορφα μπιρμπιλωτα ματάκια μου ?
Η Αλεζάντρα ξεμπροστιαζει στεγνά τον 323 που ,εδώ ,σ εμάς δηλ,το παίζει καλό παιδί ?
Βρε,παίζεις με πολλές,αλήθεια λέει ?
![]()
τουτέστιν, για κάποιο λόγο, κακό, αδιάκριτο, εμπαθή.,
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από apolitiiiΚάνε οτι ακριβώς σου λέει η Αλεζαντρα ,ενεργοποιησε και την 11η διάσταση και θα βρεις...
Είμαι σίγουρη...σο εύχομαι...
Βρε μήπως έχεις βρει και μας δουλεύεις όλους εδώ μέσα???
δυστυχος δεν εχο βρει κατι κανο λαθος
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media