αποτυχημενα ραντεβου αξιοσεβαστα μελη του φορουμ μας εδο θα πουμε της εμπειριες μας απο αποτυχημενα ραντεβου
man ,
και ποιος καθοριζει οτι ενα ραντεβου ειναι αποτυχημένο ? ή απο τι καθοριζεται ?
Απο την δικη σου πχ πλευρα ?
Αλλο περιμενες ...αλλο βγηκε ? οποτε ...μηπως θα πρεπει να κοιταξεις λιγο τα κριτήριά σου ?
Προσωπικα ...η επικοινωνια με τον οποιον ανθρωπο ειναι ευπρόσδεκτη ...και μεχρι εκει .
Keep Walking
Για ξεκίνα και πες πρώτος ρε Ουχτρεντ να δώσεις ατμόσφαιρα και συνθήκη, που λένε και στο θέατρο...
Εχω φυγει, εμενα που δεν με βλεπεις, απο παραθυρακι του βε σε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alexandriani1Για ξεκίνα και πες πρώτος ρε Ουχτρεντ να δώσεις ατμόσφαιρα και συνθήκη, που λένε και στο θέατρο...
Της ειχα πει να φορεσει διχτυωτες καλτσες τυπου Moulin Rouge για να ειναι πιο σεξυ στην επαφη μας Εκανε λαθος και δανειστικε απο την παχουλη αδερφη της Οταν κατεβηκε απο το αμαξι της την κοιταγε ολη η Γλυφαδα γιατι οι καλτσες ειχαν κρεμμασει .
. . . . . . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από MiltosRNLI1930Της ειχα πει να φορεσει διχτυωτες καλτσες τυπου Moulin Rouge για να ειναι πιο σεξυ στην επαφη μας Εκανε λαθος και δανειστικε απο την παχουλη αδερφη της Οταν κατεβηκε απο το αμαξι της την κοιταγε ολη η Γλυφαδα γιατι οι καλτσες ειχαν κρεμμασει .
Πριν πολλά χρόνια είχα βγει ραντεβού με μία τύπισσα, δεν την γνώριζα και πολύ καλά η αλήθεια είναι, μου ήρθε κοτσωνάτη με κονκάρδα της Herba Life. Αν δεν την ξέρετε είναι μία φίρμα που λανσάρει "υγιεινά" προιόντα αδυνατίσματος μέσω πυραμίδας. Πουλάς, βρίσκεις άλλους, οι άλλοι πουλάνε για σένα και το τρενάκι συνεχίζεται.
Η ειρωνία είναι ότι στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα μέχρι να βρω την πρώτη δουλειά είχα πάει σε μάζωξη που κάνανε να κόψω φάση. Μια αμερικανιά, show του καραγκιόζη που απευθύνεται ή σε ηλίθιους ή απελπισμένους.
Το ραντεβού φυσικά είχε καεί απ' τα πρώτα λεπτά. Δεν είχα ξαναδεί πιο φανατισμένο άνθρωπο, σαν να μιλάς με μέλος αιρετικής σέκτας.
Έρως ανίκατε μάχαν, απ' την ανάποδη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από archagellosman ,
και ποιος καθοριζει οτι ενα ραντεβου ειναι αποτυχημένο ? ή απο τι καθοριζεται ?
Απο την δικη σου πχ πλευρα ?
Αλλο περιμενες ...αλλο βγηκε ? οποτε ...μηπως θα πρεπει να κοιταξεις λιγο τα κριτήριά σου ?
Προσωπικα ...η επικοινωνια με τον οποιον ανθρωπο ειναι ευπρόσδεκτη ...και μεχρι εκει .
Keep Walking
ολοι εχωμε κυριε αρχαγγελε γαβριηλ αποτυχημενα ραντεβου δεν υπαρχει ανθρωπος που να βγηκε και να του πηγαν ολα καλα εστω 1 αποτυχημενο ραντεβου θα εχετε καλυτερα να αφησουμε της θεωριες του χαους στην ακρη για αλλο θεμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alexandriani1Για ξεκίνα και πες πρώτος ρε Ουχτρεντ να δώσεις ατμόσφαιρα και συνθήκη, που λένε και στο θέατρο...
οχι κυρια αλεχ δεν σας εχωμε δει ποτε να πειτε καποιο θεμα μονο να σχολιαζετε περιμενουμε ολοι πως και πως να σας δουμε με ανυπομονησια να πειτε και εσεις ενα θεμα και οχι να σχολιαζετε μοναχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από TheSpellΠριν πολλά χρόνια είχα βγει ραντεβού με μία τύπισσα, δεν την γνώριζα και πολύ καλά η αλήθεια είναι, μου ήρθε κοτσωνάτη με κονκάρδα της Herba Life.
Αν δεν την ξέρετε είναι μία φίρμα που λανσάρει "υγιεινά" προιόντα αδυνατίσματος μέσω πυραμίδας. Πουλάς, βρίσκεις άλλους, οι άλλοι πουλάνε για σένα και το τρενάκι συνεχίζεται.
Η ειρωνία είναι ότι στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα μέχρι να βρω την πρώτη δουλειά είχα πάει σε μάζωξη που κάνανε να κόψω φάση. Μια αμερικανιά, show του καραγκιόζη που απευθύνεται ή σε ηλίθιους ή απελπισμένους.
Το ραντεβού φυσικά είχε καεί απ' τα πρώτα λεπτά. Δεν είχα ξαναδεί πιο φανατισμένο άνθρωπο, σαν να μιλάς με μέλος αιρετικής σέκτας.
Έρως ανίκατε μάχαν, απ' την ανάποδη.
![]()
σε καταλαβαινω υπαρχουν μερικες χτυπημενες απο σφεντονα που στα 3 πρωτα λεπτα ετσι και την παρεις πρεφα τη παιζει πρεπει να την κανεις με πατινια
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Iraklis_pouaro
Τα πετυχημένα να καταγραφούν.
καλη μου κυρια πετυχημενα ραντεβου δυστυχος δεν εχουμε με καμια δεν ταιριαξα εξαλου ποια θα ηθελε εμενα τον χαλβα
να πω και εγω την δικια μου ιστορια ημουνα στο αρχικο ραντεβου πριν πολλα χρονια και ημουνα το καλο παιδι που εβλεπε ρομαντικες ταινιες ετσι οταν στο αρχικο μου ραντεβου βγηκα με μια κοπελα της αγορασα ενα κολιε με μια καρδια και της το εδωσα να το φορεσει και το φορεσε και εκει που καθομαστε και μιλαμε μου λεει σε βλεπω σαν φιλο μου δεν σε βλεπω ερωτικα απο εκεινη την στιγμη καταλαβα οτι τελιωσα με το συνδρομο του καλου παιδιου και σταματησα να βλεπω ρομαντικες ταινιες
για τους υποψηφιους απο δω μεσα που θα βγουν ραντεβου με μια κοπελα και εχουν το συνδρομο του καλου παιδιου μην της αγορασετε τιποτε ουτε τριανταφυλλα ουτε σοκολατακια ουτε κολιε ξεχαστε οτιδηποτε βλεπετε σε ρομαντικες ταινιες η σας εχουν πει δεν ισχυει απλα δεν δουλευει με αυτες της πρακτικες οτι εισαι το καλο παιδι και ρομαντικος δεν της προκαλεις ερωτικη ελξη σε καμια γυναικα ποιο πολυ σαν φιλο θα σε δει, αλλα ακομα και να σε δει ερωτικα επειδη εισαι το καλο παιδι αυτο με το χρονο θα της φυγει η ελξη που νιωθει για σενα
ενα αποτυχημενο ραντεβου που ειχα ηταν οταν βγηκα με μια κοπελα και εκεινη επαιζε συνεχεια με το κινητο της και γυρναω και της λεω φευγουμε και μου λεει γιατι τη εγινε και της λεω παμε μην σε απασχολω εχεις δουλεια στο κινητο και ασχολησε, και αφηνει το κινητο και μου λεει οχι μην φυγουμε αλλα τη να το κανεις αμα ξενερωσω μετα ειναι αργα, δεν υπαρχει ανοχη σε τετοια πραγματα καμμενα ραντεβου
Αχ Μίλτο ... έπρεπε να της πεις να βάλει ζαρτιερες...
Οπότε θα της τραγουδουσες "τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από MiltosRNLI1930Της ειχα πει να φορεσει διχτυωτες καλτσες τυπου Moulin Rouge για να ειναι πιο σεξυ στην επαφη μας Εκανε λαθος και δανειστικε απο την παχουλη αδερφη της Οταν κατεβηκε απο το αμαξι της την κοιταγε ολη η Γλυφαδα γιατι οι καλτσες ειχαν κρεμμασει .
Πριν γνωρίσω τον σύντροφό μου, ασχολήθηκα λίγο με τις e-γνωριμιες... μιλούσα ' έναν τύπο, μου άρεσε και
αποφασίσαμε να βρεθούμε απο κοντά... ενώ μου είχε πει για γυμνασμενο σώμα... βλέπω έναν 160 κιλά με
στα social media