Καλησπέρα είμαι ο Σοφοκλής οχι ο τραγωδος και είμαι χωρισμένος εδώ και 4 μήνες...είμαι 28 χρόνων και ενδιαφέρομαι για κάτι ρομαντικό μιας και ο ρομαντισμός έχει μειωθεί κατακόρυφα στις μέρες μας οπότε ήρθα για να τον επαναφέρω στο προσκήνιο ...είμαι ιδιαίτερα ευχάριστος τύπος με μεγάλη δόση του χιούμορ...
Που να τη βρεις τη νεράιδα στο φόρουμ παλληκαριμ .
Εδώ είμαστε όλοι θείοι
Βρε πιτσιρίκι είσαι , βγες έξω , φλέρταρε , καλοκαιράκι έρχεται !
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Helenaki4Που να τη βρεις τη νεράιδα στο φόρουμ παλληκαριμ .
Εδώ είμαστε όλοι θείοι
γιατι εγω τι ειμαι γερος
οταν λες ρομαντισμο τι εννοεις για κανε κανε μια επεξηγηση να καταλαβουμε και εμεις η γεροντες
για μενα ρομαντισμος ειναι ενα μπουκαλι με κρασι μαζι με σουβλακια με γυρο με μπολικο μπολικο τζατζικι στην παραλια με την γυναικα που γουσταρω και να μου λεει μωρο μου τρεχει το τζατζικι για μενα αυτος ειναι ο ρομαντισμος
Τζατζίκι ξέρεις να φτιάχνεις...???
Καλά σου λέει το Ελενάκι
Βγες έξω ,τόπο στα νιάτα
η θεία αλισιδα
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Helenaki4Που να τη βρεις τη νεράιδα στο φόρουμ παλληκαριμ .
Εδώ είμαστε όλοι θείοι
έχει για τα πάντα, κάτι να σου προτείνει ..., ,:
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από magicbusΤζατζίκι ξέρεις να φτιάχνεις...???
Να δηλωσεις συμμετοχη στις συναντησεις του χωρου, Σοφοκλη...
Σε εμένα πάντως όποτε μου παρουσιάστηκε κάτι καλό, ήταν όταν είχα σταματήσει να ψάχνομαι.
Ξερει ο Σοφοκλής τι κανει..
Του αρέσουν τα ώριμα φρούτα ...
Έχει καταλάβει οτι , πολλοί απο εμας , ψάχνουμε για τα πιπινια ,...οποτε , σου λεει , αυτά εδω , καποιοι ξεχασαν , να τα φάνε...
Μπράβο Σοφοκλη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από alisidaΚαλά σου λέει το Ελενάκι
Βγες έξω ,τόπο στα νιάτα
η θεία αλισιδα
Δηλαδή,ενω εσείς αρπαζετε τα πιπινια που αναλογούν στον Σοφοκλή, εκείνος έρχεται να αρπάξει τις θειτσες που αναλογούν σε εσάς ?
Δίκαιο μου φαίνεται
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Qwerty___55Ξερει ο Σοφοκλής τι κανει..
Έχει καταλάβει οτι , πολλοί απο εμας , ψάχνουμε για τα πιπινια ,...οποτε , σου λεει , αυτά εδω , καποιοι ξεχασαν , να τα φάνε...
Μπράβο Σοφοκλη...
Συνέχισε. ,..αυτο , το .. σταμάτησα να ψάχνομαι , και κατι καλο , θε ναρθει ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από TheSpellΣε εμένα πάντως όποτε μου παρουσιάστηκε κάτι καλό, ήταν όταν είχα σταματήσει να ψάχνομαι.
Ειναι οπως παλαια, που καναμε τραμπες..."σου δινω ενα μικυ μαουσ, μου δινεις ενα Σεραφινο τομο"...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από EnikosΕιναι οπως παλαια, που καναμε τραμπες..."σου δινω ενα μικυ μαουσ, μου δινεις ενα Σεραφινο τομο"...
Μου θυμισες κι εμένα ,
που είχα δανείσει τα Μίκυ μαους μου σε μια γειτονοπουλα κι εκείνη τα διάβαζε το μεσημέρι και δεν κοιμόταν και η μαμά της(νομίζοντας ότι είναι δικά της),τα πήρε και τα έσκισε .
Πόσο στενοχωρήθηκα τοτε ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από TheSpellΣε εμένα πάντως όποτε μου παρουσιάστηκε κάτι καλό, ήταν όταν είχα σταματήσει να ψάχνομαι.
μπα το εχω δοκιμασει και εγω οποτε σταματαω να ψαχνομαι ποτε δεν βρισκω κατι καλο με τρωει η μοναξια
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Qwerty___55Ξερει ο Σοφοκλής τι κανει..
Μπράβο Σοφοκλη...
κοιτα να ξερεις κατι τα ωριμα φρουτα ειναι ποιο νοστιμα
στα social media