Η Μονικα Γιαρουζελσκα ειναι η κορη του στρατηγου Βοϊτσεχ Γιιαρουζελσκι που ηταν προερδρος της Πολωνιας μεχρι το 1989 ζει και εργαζεται
στην Πολωνια ως σχεδιαστρια μοδας και το βλεμμα της ειναι ακριβως ιδιο με του πατερα της.
Παντως το ολο στυλ που εχει ειναι φοβερα σεξυ και ξεχειλιζει απο θυληκοτητα.
To γεγονος οτι το βλεμμα της μοιαζει με αυτο του Βοϊτσεχ Γιαρουζελσκι δηλαδη ενος ανθρωπομορφου τερατος που το 1981 σκοτωσε αοπλους εργατες στις περιφημες εκεινες μεγαλες απεργειες με τον επισης περιφημο Λεχ Βαλεσα μου δημιουργει cringy αισθηματα και νομιζω πως την αγαπω.
Yπαρχει καποιος φορουμιτης που αρεσκεται σε cringy καταστασεις;
αναρωτηθούν τι στο καλό είναι αυτές οι καταστάσεις ...
https://www.oneman.gr/originals/ti-einai-to-cringe-kai-9-pragmata-poy-sigoyra-tha-sto-prokalesoyn/ας μας διαφωτίσει
Παράθεση:
Επειδή ίσως κάποιοι...
Σχόλιο # 2 από Persefoni__αναρωτηθούν τι στο καλό είναι αυτές οι καταστάσεις ...
https://www.oneman.gr/originals/ti-einai-to-cringe-kai-9-pragmata-poy-sigoyra-tha-sto-prokalesoyn/
Δηλαδή Γριντζι είναι κάτι που το ερωτεύεσαι επειδή ακριβώς σε αηδιάζει ? (Να το σημειώσω στο τετράδιο με τις νέες λέξεις που μαθαίνω εδώ )
δεν ξερω αλλα εμενα η κυρια δεν με ελκυει οποτε δεν θα εκανα τιποτε μαζι της επειδη ειπες οτι ειναι σεξυ δεν βλεπω κατι σεξυ απανω της
ό,τι και να σημαίνει ψάξε λίγο να δεις την ιστορία του ψευδώνυμου Νάφταλι Φρένκελ που έβαλε ο συμφορουμίτης μας
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisidaΔηλαδή Γριντζι είναι κάτι που το ερωτεύεσαι επειδή ακριβώς σε αηδιάζει ? (Να το σημειώσω στο τετράδιο με τις νέες λέξεις που μαθαίνω εδώ )
Ψυχραιμια ειπαμε...με το μαλακο...θα βγαλει κι αλλα, μεχρι να ηρεμησει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Uhtred323δεν ξερω αλλα εμενα η κυρια δεν με ελκυει οποτε δεν θα εκανα τιποτε μαζι της επειδη ειπες οτι ειναι σεξυ δεν βλεπω κατι σεξυ απανω της
![]()
Εγω αρεσκομαι σε τετοια θεματα...το ιδιο ειναι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Naftali_FrenkelYπαρχει καποιος φορουμιτης που αρεσκεται σε cringy καταστασεις;
Cringy είναι αυτές οι ιστορίες που ακούγαμε κυρίως στη 10ετία του '70 με τους Αμερικανούς μεγιστάνες που άφηναν κροκόδειλους στην πισίνα. Cringy είναι η λατρεία του Jim Morrison που είχε στα ερπετά (ιδίως φίδια) και οι περισσότερες ιστορίες που συνδέονται με αυτόν. Cringy είναι η ταινία " Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι" . Ή η Μαρία Ζαχάροβα, όταν βγαίνει και λέει...
Σε απωθεί και σε φοβίζει κάτι τόσο, που δε μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό να πας κοντά του. Η βασική ιδιότητα του cringy μάλλον είναι σαδομαζοχιστική. Cringe/υποκλίνομαι δουλικώς, έρπω.
Η Μόνικα, εκπέμπει μία ιδιαίτερου τύπου γοητεία. Δεν είναι για όλους. Και δεν γοητεύομαι από cringy ή kinky καταστάσεις.
Παράθεση:
ισως όμως και να κάνω λάθος. όποιος ξέρει...
Σχόλιο # 3 από Persefoni__ας μας διαφωτίσει
Λοιπον εδω θα ομολογησω οτι δεν γνωριζα τοσο καλα την ακριβη σημασια της λεξης πιο πολυ πιστευα οτι εχει να κανει με αισθημα τρομου και εδω παραδεχομαι την αγνοια μου.
Η λεγαμενη οτι κι αν ειναι στην ζωη της κουβαλαει αυτο το βαρος σε σχεση με τα οσα εκανε ο πατερας της..
Εν πασει περιπτωση μια γυναικα σαν και αυτη εχει πολλα και διαφορα βιωματα και ενδεχομενως να εχουν διαμορφωσει τον χαρακτηρα της ετσι ωστε πολλοι αντρες να φοβουνται να την πλησιασουν.
Κατα τ' αλλα ειμαι ενας συνηθισμενος ανθρωπος και ανοιχτο βιβλιο και οι φιλοι μου με αποδεχονται.
Aς μεινουμε στο ποσο ελκυστικη ειναι η συγκεκριμενη κι ας αφησουμε το cringe κατα μερος κανεις δεν ελκεται απο αυτο ουτε εγω φυσικα.
Αν έχω καταλάβει καλά , το επώνυμο σε αυτόν τον κόσμο ειναι ένα ζητηματακι.
Διάβαζα παλιά για τα εγγόνια των πρωτοπαλληκαρων του Χιτλερ που αναγκάστηκαν να αλλάξουν επώνυμο , διότι πενήντα και εξήντα χρόνια μετά το 45 , δεν μπορούσαν να ζήσουν κανονικά τη ζωή τους.
Και καταλαβαίνω ως ένα σημείο οτι ειναι κάπως να πεις «χαίρομαι που σας γνωρίζω κύριε Μενγκελε» ή «Καλημέρα σας κύριε Ες» .
(Για την ιστορία , ενας φίλος από εδώ , κάποτε μου εξιστόρησε τον τραγέλαφο ενός συμμετέχοντα σε τηλεπαιχνίδι της κυπριακής τηλεόρασης , ο οποίος όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο Ρούντολφ Ες απάντησε «ένα από,τα ελαφάκια του Αη Βασίλη» ).
Ως εδώ καλά .
Δεν εχω καταλάβει όμως τι θέλετε να συζητήσουμε .
Διότι αλλο το βάρος ενός ιστορικού επωνύμου , και αλλο να γουστάρεις να ανατριχιάζεις από,αηδία .
Που θα εστιάσουμε λοιπόν ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Helenaki4Αν έχω καταλάβει καλά , το επώνυμο σε αυτόν τον κόσμο ειναι ένα ζητηματακι.
Διάβαζα παλιά για τα εγγόνια των πρωτοπαλληκαρων του Χιτλερ που αναγκάστηκαν να αλλάξουν επώνυμο , διότι πενήντα και εξήντα χρόνια μετά το 45 , δεν μπορούσαν να ζήσουν κανονικά τη ζωή τους.
Και καταλαβαίνω ως ένα σημείο οτι ειναι κάπως να πεις «χαίρομαι που σας γνωρίζω κύριε Μενγκελε» ή «Καλημέρα σας κύριε Ες» .
(Για την ιστορία , ενας φίλος από εδώ , κάποτε μου εξιστόρησε τον τραγέλαφο ενός συμμετέχοντα σε τηλεπαιχνίδι της κυπριακής τηλεόρασης , ο οποίος όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο Ρούντολφ Ες απάντησε «ένα από,τα ελαφάκια του Αη Βασίλη»
).
Ως εδώ καλά .
Διότι αλλο το βάρος ενός ιστορικού επωνύμου , και αλλο να γουστάρεις να ανατριχιάζεις από,αηδία .
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Helenaki4Αν έχω καταλάβει καλά , το επώνυμο σε αυτόν τον κόσμο ειναι ένα ζητηματακι.
(Για την ιστορία , ενας φίλος από εδώ , κάποτε μου εξιστόρησε τον τραγέλαφο ενός συμμετέχοντα σε τηλεπαιχνίδι της κυπριακής τηλεόρασης , ο οποίος όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο Ρούντολφ Ες απάντησε «ένα από,τα ελαφάκια του Αη Βασίλη»
).
Ως εδώ καλά .
Αγαπητη Ελενη σχετικα με το cringe δεν γνωριζα την ακριβη σημασια της λεξης και παραδεχτηκα το λαθος μου αρκει να διαβασεις τι εγραψα στην φορουμιτισα Περσεφονη παραπανω.
Το νημα αυτο απευθυνοταν πιο πολυ στους αρρενες φορουμιτες και ποσο ελκυστικη την βρισκουν.
Οσο και να το κανουμε η συγκεκριμενη σιγουρα εχει τρομερα βιωματα και δεν ξερω πως εχουν διαμορφωσει το χαρακτηρα της ολα αυτα.
Κατα γενικη ομολογια ειναι μια πολυ ελκυστικη γυναικα και ο τυπος της μου κανει λιγο σε femme fatale αλλωστε πολλες τετοιες γυναικες εχουν περασει δια πυρος και σιδηρου οπως η γαλλιδα τραγουδιστρια Dalida που μου ερχεται προχειρη στο μυαλο.
To cringe στο νημα ηταν καθαρα δικο μου ατοπημα που εχει να κανει με καθαρη αγνοια τοσο απλα.
για ψάξε αν είχε κόρη ο Στάλιν ...
Μήπως θα είχες την ευγενή καλωσύνη , να μου εξηγήσεις αν η επιλογή του ψευδώνυμού σου, ήταν τυχαία και αν δεν ήταν τυχαία...το λόγο που το επέλεξες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Naftali_Frenkel
Λοιπον εδω θα ομολογησω οτι δεν γνωριζα τοσο καλα την ακριβη σημασια της λεξης πιο πολυ πιστευα οτι εχει να κανει με αισθημα τρομου και εδω παραδεχομαι την αγνοια μου.
Η λεγαμενη οτι κι αν ειναι στην ζωη της κουβαλαει αυτο το βαρος σε σχεση με τα οσα εκανε ο πατερας της..
Εν πασει περιπτωση μια γυναικα σαν και αυτη εχει πολλα και διαφορα βιωματα και ενδεχομενως να εχουν διαμορφωσει τον χαρακτηρα της ετσι ωστε πολλοι αντρες να φοβουνται να την πλησιασουν.
Κατα τ' αλλα ειμαι ενας συνηθισμενος ανθρωπος και ανοιχτο βιβλιο και οι φιλοι μου με αποδεχονται.
Aς μεινουμε στο ποσο ελκυστικη ειναι η συγκεκριμενη κι ας αφησουμε το cringe κατα μερος κανεις δεν ελκεται απο αυτο ουτε εγω φυσικα.
"ποιος ήταν ο Ρούντολφ Ες απάντησε «ένα από,τα ελαφάκια του Αη Βασίλη»
Σχόλιο # 13 από Helenaki4
Αν έχω καταλάβει καλά , το επώνυμο σε αυτόν τον κόσμο ειναι ένα ζητηματακι.
(Για την ιστορία , ενας φίλος από εδώ , κάποτε μου εξιστόρησε τον τραγέλαφο ενός συμμετέχοντα σε τηλεπαιχνίδι της κυπριακής τηλεόρασης , ο οποίος όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο Ρούντολφ Ες απάντησε «ένα από,τα ελαφάκια του Αη Βασίλη» ).
Ως εδώ καλά .
Ποιοι συμμετειχαν στην...γενικη ομολογια, περι ΠΟΛΥ ελκυστικης γυναικας?...
Παράθεση:
χ
Σχόλιο # 15 από Data1954για ψάξε αν είχε κόρη ο Στάλιν ...
Και ομως ειχε ηταν η Σβετλανα Σταλινα η οποια μαλιστα μετα τον θανατο του Σταλιν διεφυγε στο εξωτερικο.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media