Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Είδα τον πρωην

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

monika1986

# 1 στις 11/7/2022
author
Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 50
'Aρεσαν+: 0%

Είδα τον πρωην

Είμαι παντρεμένη 3 χρόνια και έχω ένα παιδάκι μικρό!Πριν παντρευτώ τον άντρα μου ήμουν αραβωνιασμενη και χωρισα μετά από μια επεισοδιακή σχέση με πολλά προβλήματα κλάματα κατάθλιψη ...Χωρισαμε με τον πρωην χωρίς να προλάβουμε να μιλήσουμε και να δούμε αν μπορούσαμε να σώσουμε κατι έμεινα μόνη για δύο χρόνια και γνώρισα τον άντρα μου!Παντρεύτηκαν και σε γενικές γραμμές όλα κυλούν ομαλά!

Πριν από λίγες μέρες είδα τον πρωην εντελώς τυχαία με αλλη και από τότε τον σκέφτομαι!Σκέφτομαι το παρελθόν κάνω συγκρίσεις και αναρωτιέμαι πως θα ήταν τα πράγματα αν ήμασταν ακόμη μαζί! Γιατι μου συμβαινει αυτο;Ειναι φαση και θα περασει ;Αρχισα να ανυσηχω !Εχει τυχει σε καποιον αλλο;Τι να κανω;Πως προχωρώ.;

Herman123

# 2 στις 11/7/2022
author
Ανδρας / 58 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 82

Μάλλον δεν ήταν αρκετή η νηστεία των 2 ετών. Θα την πληρώσει ο νυν, ως συνήθως...Συνελθε Μόνικα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από monika1986

Είδα τον πρωην

Είμαι παντρεμένη 3 χρόνια και έχω ένα παιδάκι μικρό!Πριν παντρευτώ τον άντρα μου ήμουν αραβωνιασμενη και χωρισα μετά από μια επεισοδιακή σχέση με πολλά προβλήματα κλάματα κατάθλιψη ...Χωρισαμε με τον πρωην χωρίς να προλάβουμε να μιλήσουμε και να δούμε αν μπορούσαμε να σώσουμε κατι έμεινα μόνη για δύο χρόνια και γνώρισα τον άντρα μου!Παντρεύτηκαν και σε γενικές γραμμές όλα κυλούν ομαλά!

Πριν από λίγες μέρες είδα τον πρωην εντελώς τυχαία με αλλη και από τότε τον σκέφτομαι!Σκέφτομαι το παρελθόν κάνω συγκρίσεις και αναρωτιέμαι πως θα ήταν τα πράγματα αν ήμασταν ακόμη μαζί! Γιατι μου συμβαινει αυτο;Ειναι φαση και θα περασει ;Αρχισα να ανυσηχω !Εχει τυχει σε καποιον αλλο;Τι να κανω;Πως προχωρώ.;

Αρέσει στα μέλη alisida, Enikos

Rocker_65

# 3 στις 11/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

# 1

Το πρώτο που θα σε συμβούλευα, είναι να αλλάξεις το προφίλ σου σε κάτι αντίστοιχο με αυτά που γράφεις εδώ, και μετά τα λέμε.
Αρέσει στο μέλος comismonteg77

Enikos

# 4 στις 11/7/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Μονο τα τρολ η... βαθια ασταθεις ανθρωποι... κανουν συγκρισεις μεταξυ μιας επεισοδιακης "σχεσης", με καταθλιψη, κλαματα και πολλα προβληματα και μιας πιο ηρεμης σχεσης...

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Helenaki4 και σε ακόμα 2 μέλη.

alexandriani1

# 5 στις 11/7/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Μάλλον

είσαι γραμμένη εδώ και χρόνια σ' αυτή τη σελίδα, από τα 29 σου ( κι είσαι 36. Το προφίλ σου γράφει ελεύθερη χωρίς παιδιά που ψάχνει για σοβαρή σχέση.

Παλιό μέλος λοιπόν στο sxeseisΈκτοτε μεσολάβησαν να υποθέσω ένας επεισοδιακός αρραβώνας με άτυχη εξέλιξη, ένας γάμος, ένα παιδί. Πιθανά κι άλλα πολλά.Και παραμένεις εδώ ως ελεύθερη που ψάχνει κάτι σοβαρό;Και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά;

Αρέσει στα μέλη Silektis, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 6 μέλη.

Qwerty____55

# 6 στις 11/7/2022
author
Ανδρας / 67 / Διαζευγμένος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Αγαπητή φιλη , ...το πόσο ομαλά , κυλούν τα πράγματα στην ζωη σου , αυτόν τον καιρό , δείχνει οτι αυτη , η ηρεμία , η γαλήνη , αλλα φυσικά  και η ρουτίνα που επικρατεί , με τον νυν σύντροφό σου , δηλαδή τον αντρα σου ,  δεν σου αρέσει , και απο οτι λες , συνάντησες τον πρωην σύντροφό σου , και ...ξεμυαλιστεικες..!!!

Στην ερώτηση σου , ...πως προχωράς ...η απάντηση ειναι απλή ...

1 . Παίρνεις τηλέφωνο τον πρώην σου , του λες ότι τον σκέφτεσαι πολυ .

2 . Του λες οτι θέλεις να είσαστε παλι μαζι ..

3 . Του ζητάς να χωρίσει , με την κοπελιά , που έχει σχέση αυτό τόν καιρό ..

4 . Ενημερώνεις τόν άντρα σου , για την απόφαση που πήρες ...

5 . Παίρνεις παραμασχαλα , το παιδι σου , και το πηγαίνεις , στον πρωην σου , μιας που τόσο πολύ τον σκέφτεσαι ...

6 . Και λες λοιπόν στον πρωην σου...

Αγάπη μου , ήρθαμε ..!!!

7 . Και αυτός , σου απαντάει ...

Γιατί έφερες και το παιδί μαζί σου , και δεν το άφηνες στον αντρα σου ???

8 . Διάλειμμα ...!!!

Φυστίκια , πασατεμπο , στραγάλια , τσιπς .

Λεμονάδες , πορτοκαλάδες ,  ταμ ταμ , μπυραλ ...

Με εκτίμηση ...Q...

Παράθεση:

Είδα τον πρωην

Αρέσει στα μέλη Paralia48, tzoulia59 και σε ακόμα 2 μέλη.

sissy108

# 7 στις 11/7/2022
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621
Έχετε καταλάβει ότι παραπάνω από τα μισά θέματα εδώ γράφονται από άτομα πάνω από 35 η 35 χρόνων...οι οποίοι γράφουν απίστευτα πράγματα σε συνδυασμό με την ηλικία τους...είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα 36 χρόνων παντρεμένη πρόσφατα με μωρό... να αναρωτιέται πώς προχωράει επειδή είδε τον πρώην της με άλλη και ζήλεψε..??είναι απογοητευτικό γιατί πιστευω ότι αυτό το site εκφράζει κατά κάποιον τρόπο την κοινωνία μας...
Αρέσει στα μέλη alisida, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

Qwerty____55

# 8 στις 12/7/2022
author
Ανδρας / 67 / Διαζευγμένος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Για να γράψει κανεις , ... απίστευτα πράγματα σε ενα φόρουμ , δεν εχει να κάνει με την ηλικία ..!!!

Και βέβαια ,  είναι δυνατόν μια γυναίκα 36 χρόνων , πρόσφατα παντρεμένη , ακόμα και με μωρό , να αναρωτιέται , για το πώς προχωράει , όταν κάποια στιγμή συνάντησε τον πρωην της , με το καινούργιο του φλερτ  ...

Ζήλεψε ???

Νοσταλγησε τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον πρωην της ???

Αναστατώθηκε ???

Ομως οπως και να έχει , ... το πρόβλημα της , δεν ειναι αυτο που ένοιωσε με τον πρώην της ,  για τον πρωην της ,  ...αλλα το πρόβλημα που έχει με τον νυν σύντροφό της , δηλαδή με τον αντρα της ...!!!

Την απάντηση , θα την δώσει , μόνο η ίδια  !!!  

Η απορία , στην ερώτηση , γιατί αναρωτιέται ,  πως προχωράει , η , πως πρέπει να προχωρήσει αυτη την στιγμή , εχει μια απλή και εύκολη απάντηση ...ποια ??

Για ποιον λόγο παντρεύτηκε τον αντρα της ,... όταν προφανώς δεν ειχε βαθιά και μεγάλα συναισθήματα για αυτόν ...!!!

Λάθος της ???

Απερισκεψία ???

Επιπολαιότητα ??

Ας μην αναρωτιέται λοιπόν , ..και ας αναλάβει τις ευθύνες , που της αναλογούν ..!!!

Με εκτίμηση ...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από sissy108
Έχετε καταλάβει ότι παραπάνω από τα μισά θέματα εδώ γράφονται από άτομα πάνω από 35 η 35 χρόνων...οι οποίοι γράφουν απίστευτα πράγματα σε συνδυασμό με την ηλικία τους...είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα 36 χρόνων παντρεμένη πρόσφατα με μωρό... να αναρωτιέται πώς προχωράει επειδή είδε τον πρώην της με άλλη και ζήλεψε..??είναι απογοητευτικό γιατί πιστευω ότι αυτό το site εκφράζει κατά κάποιον τρόπο την κοινωνία μας...

Αρέσει στο μέλος alisida

Rocker_65

# 9 στις 12/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

monika1986

Βλέπω σε ενδιαφέρει πολύ η γνώμη μας...

Θέλεις και σοβαρή σχέση...με πρώην και νυν και ενδιάμεσους... όλα τα θέλεις. Με το μωρό, τί θα γίνει ; Όσο για την ηλικία...με παίρνει ; Δε με παίρνει.

Ειλικρινά, με το τωρινό γελάω ακόμα περισσότερο 

Rocker_65

# 10 στις 12/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

monika1986

Θες τη γνώμη μας, καλώς. Άκου τι πρέπει να κάνεις. Χώρισε τον άνδρα σου, ξέχνα τον πρώην, πάρε το παιδάκι μαζί, νοίκιασε μία γκαρσονιέρα της πλάκας και μεγάλωσέ το μόνη σου. 

Ίσως έτσι, μπεις στο πετσί εκατομμύρια γυναικών ανά τον κόσμο που κάνουν το ίδιο κάθε μέρα, αντί να κάθονται σε sites όπως αυτό να γράφουν βλακειούλες για να περνά η ώρα. 

alisida

# 11 στις 12/7/2022
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Ε,τι να σου κάνει τώρα κι αυτός ο ερμος ο πρώην 

Να απολογηθει που ακόμα ζει και κυκλοφορεί και που έκανε σχέση με κοπέλα ? 

Εδώ εσύ έχεις προχωρήσει σε γάμο και παιδι.

Συνήθως τα παιδιά μας ωριμάζουν -λεω τωρα- και μας κάνουν να σκεφτόμαστε πιο ουσιώδη πράγματα από τις χαλαρές σχέσεις του παρελθόντος.

Θα ήταν καλή ιδέα να ξανά /αυτοπροσδιοριστεις ως μάνα και ως σύζυγος.

Εκτός και αν τον σύζυγό τον έχεις γραμμένο, και αν το παιδί το θεωρείς προσωρινό καθεστως.

Συνελθε ..περιμένω αναθεώρηση σε νέο ποστ 

Παράθεση:

Πριν από λίγες μέρες είδα τον πρωην εντελώς τυχαία με αλλη και από τότε τον σκέφτομαι
Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Paralia48 και σε ακόμα 7 μέλη.

Enikos

# 12 στις 12/7/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ας πουμε καμια εικοσιπενταρια "συμβουλες"...καπου θα κατσει η μπιλια...

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, tzoulia59 και σε ακόμα 1 μέλος.

vidar70

# 13 στις 12/7/2022
author
Ανδρας / 78 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 728

Προχθες με ειδε η πιο πρωην οχι η η πρωην , και μου ειπε οτι με σκεφτεται ακομα. Το βλεπεις να κανω διακοπες χαλαρες στην Μυκονος???

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από alisida

Ε,τι να σου κάνει τώρα κι αυτός ο ερμος ο πρώην 

Να απολογηθει που ακόμα ζει και κυκλοφορεί και που έκανε σχέση με κοπέλα ? 

Εδώ εσύ έχεις προχωρήσει σε γάμο και παιδι.

Συνήθως τα παιδιά μας ωριμάζουν -λεω τωρα- και μας κάνουν να σκεφτόμαστε πιο ουσιώδη πράγματα από τις χαλαρές σχέσεις του παρελθόντος.

Θα ήταν καλή ιδέα να ξανά /αυτοπροσδιοριστεις ως μάνα και ως σύζυγος.

Εκτός και αν τον σύζυγό τον έχεις γραμμένο, και αν το παιδί το θεωρείς προσωρινό καθεστως.

Συνελθε ..περιμένω αναθεώρηση σε νέο ποστ 

Αρέσει στα μέλη tzoulia59, giorgos170 και σε ακόμα 3 μέλη.

archagellos

# 14 στις 12/7/2022
author
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη 

δεν ειναι τιποτα ,...μην ανησυχεις 

Προφανως σου ελειψε η επεισοδιακή σχεση που ειχες ...τα κλαματα ...η καταθλιψη ...και ολα αυτα που περιγραφεις 

Προφανως ο φουκαριάρης ο αντρας σου δεν σου δινει τετοιες συγκινησεις .

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη Paralia48, Helenaki4 και σε ακόμα 3 μέλη.

vanarabit

# 15 στις 12/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πάρα, πάρα πολύ σωστή διαπίστωση !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Qwerty___55

Για να γράψει κανεις , ... απίστευτα πράγματα σε ενα φόρουμ , δεν εχει να κάνει με την ηλικία ..!!!

alisida

# 16 στις 12/7/2022
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Οοοχι στη Μύκονος 

Εκεί έχει κόσμο,μπορεί να σε δει η πρώην του νυν της πρώην σου και να σε ματιαξει.

Προτίμησε άγονη γραμμή καλύτερα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από vidar70

Προχθες με ειδε η πιο πρωην οχι η η πρωην , και μου ειπε οτι με σκεφτεται ακομα. Το βλεπεις να κανω διακοπες χαλαρες στην Μυκονος???

Αρέσει στα μέλη tzoulia59, giorgos170 και σε ακόμα 3 μέλη.

monika1986

# 17 στις 12/7/2022
author
Παιδιά μην με κατακρίνει!Απλά σκέφτομαι ότι ήμασταν πολύ μικροί όταν είμασταν αρραβωνιασμενοι με τον πρωην και ίσως ήταν και το ανώριμο της ηλικίας που δημιουργούσε τα τόσα προβλήματα και το χωρισμό!Αλλά θα μου πείτε ο χαρακτήρας δεν αλλάζει.Αυτο σκέφτομαι πως θα ήταν τα πράγματα,αν ήμασταν μαζί αφού πέρασαν τόσα χρόνια ..

monika1986

# 18 στις 12/7/2022
author
Να πω ότι ήταν η πρώτη αγάπη!Αν και επεισοδιακή μου δημιούργησε πολύ έντονα συναισθήματα!Και έληξε πολύ άδοξα χωρίς να δώσουμε εξηγήσεις !Μαλωσαμε άσχημα και όλα έμειναν στη μεση!Ίσως γιαυτό να νοιώθω έτσι!Σίγουρα αγαπάω την οικογένεια μου κ πότε δεν θα τους προδιδα ειδικά το μωρο μου

Herman123

# 19 στις 12/7/2022
author
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Απαντήσεις: 82

Αρκετά με τις ειρωνείες σας, η κοπέλα έχει σοβαρό θέμα. Πονάει, εσείς την κοροιδευετε.  Μα σε τι κοινωνία με γέννησε η μάνα μου , με μεγάλωσε η αδερφή μου και με έκανε άνδρα η πρώην μου.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos

Helenaki4

# 20 στις 12/7/2022
author
Γυναίκα / 47 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Μόνικα , διάβασα τα άλλα δύο θέματα που έχεις αναρτήσει εδώ .

Στο δεύτερο κατά σειρά , περιγράφεις έναν μεγάλο καυγά με το συζυγο που στάθηκε αφορμή να σκεφτείς πάλι τον πρώην.

Αρα δε νομίζω ότι η "τυχαία" συνάντηση οδήγησε πάλι στο κόλλημα.

Μάλλον τρώγεσαι με τα ρούχα σου γενικώς.

Αυτό έλα να συζητήσουμε .

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Paralia48 και σε ακόμα 3 μέλη.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.