Ειχα αραξει ξαπλα στην παραλια κατω απο το σπιτι του παπα του χωριου Ειχα και ενα vhf στο πλαι μηπως καλεσει κανενας φιλος Ερχεται ο φιλος μου ο παπα -Κωστας και αρχισε να το περιεργαζεται Καποια στιγμη μου λεει ,θα μου δωσεις κι εμενα ενα ?
Εγω θα συμφωνησω με τα σχολια των 2 χρηστων.
Εκανες οικογενεια και παιδι και προχωρησες στην ζωη σου. Ο πρωην δηλαδη δεν θα προχωρησει?? Δεν θα κανει σχεση??? Θα περιμενει με το σταυρο στο χερι εσενα??? Ναι αυτο που εγινε με τον αντρα σου και τους γονεις σου ειναι πολυ χοντρο που περιεγραψες στο αλλο ποστ. Δεν εχει δικιο ο αντρα σου. Μηπως πρεπει να το συζητησετε?? Μηπως πρεπει να πατε σε κανεναν ειδικο να σας βοηθησει?? Δεν ειναι ντροπη να πατε. Αμα ομως δεν γινεται τιποτα και η κατασταση χειροτερευει μερα με την μερα τοτε καλυτερα να το ληξετε τωρα που ειναι πολυ νωρις ειδικα για το καλο του παιδιου σου που ειναι και μικρο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από alisidaΕ,τι να σου κάνει τώρα κι αυτός ο ερμος ο πρώην
Να απολογηθει που ακόμα ζει και κυκλοφορεί και που έκανε σχέση με κοπέλα ?
Εδώ εσύ έχεις προχωρήσει σε γάμο και παιδι.
Συνήθως τα παιδιά μας ωριμάζουν -λεω τωρα- και μας κάνουν να σκεφτόμαστε πιο ουσιώδη πράγματα από τις χαλαρές σχέσεις του παρελθόντος.
Θα ήταν καλή ιδέα να ξανά /αυτοπροσδιοριστεις ως μάνα και ως σύζυγος.
Εκτός και αν τον σύζυγό τον έχεις γραμμένο, και αν το παιδί το θεωρείς προσωρινό καθεστως.
Συνελθε ..περιμένω αναθεώρηση σε νέο ποστ
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Helenaki4Μόνικα , διάβασα τα άλλα δύο θέματα που έχεις αναρτήσει εδώ .
Στο δεύτερο κατά σειρά , περιγράφεις έναν μεγάλο καυγά με το συζυγο που στάθηκε αφορμή να σκεφτείς πάλι τον πρώην.
Αρα δε νομίζω ότι η "τυχαία" συνάντηση οδήγησε πάλι στο κόλλημα.
Μάλλον τρώγεσαι με τα ρούχα σου γενικώς.
Αυτό έλα να συζητήσουμε .
Ενας ειδικος θα μας σωσει τελικως...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media