καλο ειναι να ζητησης τη βοηθεια ειδικον και οχι σε φορουμ με αγνωστους αν θελεις να λυσεις τα θεματα που εχεις στην ζωη σου
Μονικα και γω διαβασα το προηγουμενο θεμα σου και θυμηθηκα ποσο ειχα «εκνευριστει» με τον αντρα σου!!! Ειναι και που καθολου δε μαρεσουν οι ανθρωποι που δε σεβονται τους γονεις του συντροφου τους,,,το χω για μεγαλο καμπανακι,,,τι καμπανακι δλδ καμπαναρα
Νομιζω οτι ειναι αλλα που σε ενοχλουν στην καθημερινοτητα του και τα κρυβεις κατω απ το χαλι γι αυτο καθεσαι και ασχολησε με,,,πρωηνΔλδ βρε κοριτσι τι θα πει «σκεφτεσαι πως θα ταν αν μετα απο τοσα χρονια εισαστε παλι μαζι»??? Βρε αν ταιριαζατε θα μενατε μαζι τοτε!!! Ασχολησουμε με το σημερα και με το αυριο σου καλυτεραΌπως είχε πει κάποτε μια cult ψυχή "Ντεμί σεζόν, ανθυγιεινός τύπος"
Κάθε μέρα γινόμαστε η μικρογραφία μιας φανταστικής... και κατά τα άλλα υγιούς κουλτούρας..
Τι ζώδια εσύ και ο άντρας σου?
Τι ζώδια ο πρώην και η γυναίκα του?
Παράθεση:
Είδα τον πρωην
Σχόλιο # 1 από monika1986Είμαι παντρεμένη 3 χρόνια και έχω ένα παιδάκι μικρό!Πριν παντρευτώ τον άντρα μου ήμουν αραβωνιασμενη και χωρισα μετά από μια επεισοδιακή σχέση με πολλά προβλήματα κλάματα κατάθλιψη ...Χωρισαμε με τον πρωην χωρίς να προλάβουμε να μιλήσουμε και να δούμε αν μπορούσαμε να σώσουμε κατι έμεινα μόνη για δύο χρόνια και γνώρισα τον άντρα μου!Παντρεύτηκαν και σε γενικές γραμμές όλα κυλούν ομαλά!
Πριν από λίγες μέρες είδα τον πρωην εντελώς τυχαία με αλλη και από τότε τον σκέφτομαι!Σκέφτομαι το παρελθόν κάνω συγκρίσεις και αναρωτιέμαι πως θα ήταν τα πράγματα αν ήμασταν ακόμη μαζί! Γιατι μου συμβαινει αυτο;Ειναι φαση και θα περασει ;Αρχισα να ανυσηχω !Εχει τυχει σε καποιον αλλο;Τι να κανω;Πως προχωρώ.;
323 τι λεει? Που βαδιζουμε ποιοι ειμαστε/? Ολα καλα στα Δ.Προαστεια? Για πες
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Uhtred323καλο ειναι να ζητησης τη βοηθεια ειδικον και οχι σε φορουμ με αγνωστους αν θελεις να λυσεις τα θεματα που εχεις στην ζωη σου
Ρε τι θυμαται ο κοσμος!!! Σοβαρα προβληματα εχουν λεμε!!!
. . . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από seychellesΤι ζώδια εσύ και ο άντρας σου?
Τι ζώδια ο πρώην και η γυναίκα του?
Σαν να μην τον ειδες!!! Προφανως ο γαμος σου εχει θεματακια και γι αυτο σε επηρεασε τοσο μια τυχαια συναντηση με τον πρωην...αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι την αποφαση περι πρωην την εχεις παρει εδω και καιρο. Να σεβαστεις και να εμπιστευτεις τις επιλογες σου. Για να το εκανες θα ειχες τους λογους σου...μην εχει καμια αμφιβολια γι αυτο.
Κανε φοκους λοιπον στο πραγματικο θεμα και ασε τους πρωην στην ησυχια τους.Μονη σου απαντάς στο ερωτημα σου... Αν κρίνεις απ' τον εαυτό σου πιστεύεις οτι εσύ ωριμάσεις και άλλαξες χαρακτήρα???
Κάθε άλλο... αφού νοσταλγείς τον πρώην σου , τους άγριους καβγάδες και την κατάθλιψη που σε κέρασε...
Γιατί να έχει αλλάξει ο πρώην σου???
Άποψη μου είναι να μείνεις στον γάμο σου, προσπαθοντας πάντα να καλυτερευεις την σχέση σου με τον
συζυγο μρ κοινό στόχο το μεγάλωμα του παιδιού σας, και ν αφήσεις τους πρωην στο παρελθόν όπου
ανήκουν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από monika1986
Πιστεύετε ότι μπορεί ο χαρακτήρας κάποιου να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια.?Εννοώ να ωριμάσει και τα θέματα που σας χωριζαν να διορθωθούν?
Δε μας λες το ζώδιο σου όμως, στο έτσι δε μπορούμε να καταλάβουμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από monika1986
Πιστεύετε ότι ίσως να μην τον έχω ξεπεράσει οριστικά και νοιώθω έτσι?
Νιώθεις έτσι επειδή τον είδες με άλλη. Οι σχέσεις δεν είναι αγώνας δρόμου, έτσι όμως το βλέπουν πολλές γυναίκες γιατί είναι στη φύση σας ο ανταγωνισμός μεταξύ σας και επικρατεί της λογικής σκέψης.
Οι περισσότεροι άνδρες, απλώς γυρνάμε σελίδα.
Παράθεση:
Βαλε φωτο και θα σου πω...
Πρεπει να σε αναλυσω φυσιογνωμικως για να καταληξω σε γνωματευσεις...
Δε μποραω ετσι...
Εχωμε και μια αλφα εκπαιδευση, για τις τοσο σημαντικες περιπτωσεις που μας επισκεπτονται...
Παράθεση:
Σε οσους φαινεται αστειο, πως γινεται να απαντησουν σοβαρα...
Ειπαμε...χαρτινο το φεγγαρακι...
(εως και πετσινο)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από monika1986
Ρε παιδιά γοα καποιον μπορει μα φαίνεται αστειο το θεμα μου αλλά για μένα είναι σημαντικό...Οπόταν καλύτερα αφήστε στις ειρωνείες και απαντήστε σοβαρά!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media