Αγαπητή φίλη , με καινούργια σύσταση πλέον ,το Παρακαταθηκων και Δανείων...
Μάζεψε όλα τα πράγματα του ... παπούτσια , έπιπλα , ξυριστικα , σαγιονάρες , εσώρουχα ...κλπ. και πήγαινε τα , στο Παρακαταθηκων ..
Στείλε τον , εκεί , να τα παραλάβει ..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Zoizooula
Λοιπόν άρχισαν τα σκηνικά πάλι βίας μένω στη μάνα μου αυτές τις μέρες του παράτησα τα πράγματα έξω από τη πόρτα γιατί όλο έλεγε πως φεύγει αλλά δεν... Χτες όλη νύχτα φύλαγε κάτω από τη μάνα μου το πρωί έκανε σάλτο σπίτι μου από το μπαλκόνι γιατί είναι χαμηλό και πήρε κάτι ξυριστηκα γιατί λέει ότι ήθελε να του ανοίξω αλλά φοβάμαι να παρουσιαστώ;!!! Τώρα θέλει και κάτι έπιπλα δικά του αλλά να πάω φοβάμαι και άνεση οικονομική για δικηγόρο δυστυχώς δεν υπάρχει!!! Ειμαι σε απελπισία θέλει να του ανοίξω εγώ αντί για κάποιος άλλος φυλάει τσιλιες κ αν δει άλλον δεν εμφανίζεται!!! Θέλει να φάω μάλλον ένα τελευταίο ξυλο...Ούτε μεταφορική στέλνει... Μου έρχεται να τα στείλω σκουπίδια και ότι γινει δε θέλω να πάω αστυνομία γιατί μήνυση στη μήνυση...
Δεν το κοιτάνε το προφίλ ρε φίλε, μόνο εσύ είσαι περίεργος
Παράθεση:
# 46 #48
Σχόλιο # 49 από Rocker_65... και στά 'λεγα τότες εγώ, βάλε ανάποδα κείνη τη ρημαδοπρόταση στο προφίλ σου από χιουμοριστικό να σε παίρνουν οι κυρίες στα σοβαρά, τίποτα εσύ · να τώρα...ή όπως λέμε, ε, να να να !
Καλό θα ήταν να ενημερωθεί η αστυνομία για αυτά, ο άνθρωπος είναι βλαμμένος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από Zoizooula
Σήμερα άδειασα το σπίτι έφερα ανθρώπους και πήραν τα έπιπλα του εφόσον δεν ερχόταν να τα πάρει ενώ του έκανα τηλέφωνα και μηνύματα μου έλεγε ότι θα τα πάρει οπότε θέλει με έβριζε κλπ... Φυσικά με έχει ρίξει άσχημα αυτή η καταλληξη μέσα μ κενό και φοβάμαι!!!
Εμφανές ότι έχει προχωρήσει στο future faking.
Κοινότυπη συμπεριφορά των κακοποιητων.
Γκουγκλαρε αν δεν βαριέσαι,να μάθεις περισσότερα
(Μην ξεχάσεις να τον καταγγελεις)
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Zoizooula
Λοιπόν όπως σας είπα του τα πέταξα όλα απ' το σπίτι και από χτες δεν έχει σταματήσει να παίρνει τηλέφωνο να με παρακαλάει να τα ξαναβρούμε λέγοντας μου ότι όλα θα τα φτιάξει ότι δεν τον νοιάζει ότι και αν έγινε και τα έπιπλα που εξαφάνισα κλπ ακόμη και να νοικιάσει να ζούμε ευτυχισμένοι ότι είχα δίκιο και άλλα τέτοια διαφορα... Εγώ φυσικά τον μπλοκάρω από παντού του είπα μην με ενοχλεί ότι θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα κλπ... Το θέμα είναι γιατί με πονάει ακόμη γτ νιώθω αισθήματα για κείνον αναμνήσεις???
Επειδή υπάρχουν.
Θα βρεις κάποιον άλλο και θα αποκτήσεις καινούργια. Όταν κολλάμε στα παλιά δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Zoizooula
Το θέμα είναι γιατί με πονάει ακόμη γτ νιώθω αισθήματα για κείνον αναμνήσεις???
Mονο καφε πλαστικες σαγιοναρες δεν περνουν ! Υπαρχει ομως ενα μαγαζι στο Μπαρουταδικο του Αιγαλεω λιγο πιο κατω απο το σταθμο του Μετρο που πουλαει ρουχα με το κιλο .Μπορει να τα παει εκει .
Παράθεση:
Ταμείο Παρακαταθηκων και Δανείων.
Σχόλιο # 61 από Qwerty___55Αγαπητή φίλη , με καινούργια σύσταση πλέον ,το Παρακαταθηκων και Δανείων...
Μάζεψε όλα τα πράγματα του ... παπούτσια , έπιπλα , ξυριστικα , σαγιονάρες , εσώρουχα ...κλπ. και πήγαινε τα , στο Παρακαταθηκων ..
Στείλε τον , εκεί , να τα παραλάβει ..!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media