Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Με χωρισε μετά από 3 χρόνια

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Xenia_Z

# 41 στις 15/7/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 430
'Aρεσαν+: 0%

@ #33:  Όχι, να μην τον πάρεις στα γενέθλια του.  ΔΕΝ θ' αλλάξει απολύτως τίποτε και θα σε κάνει να αισθανθείς χειρότερα όταν δεν βρεις την ανταπόκριση που ελπίζεις.  Όσο για την τσάντα του λάπτοπ του, άφησέ τη στη μάνα του χωρίς να έχεις μαζί του πάρε δώσε μαζί του αν θεωρείς ότι είναι πια τόσο πολύ ακριβή και πρέπει ντε και καλά να την επιστρέψεις.  Αν την ήθελε πίσω, θα στην είχε ζητήσει.  Μπορεί να σου φαντάζει σκληρή η μετέπειτα εξαφάνισή του, αλλά το ότι έχει κόψει κάθε επαφή είναι το μόνο σωστό που έκανε.  Δε σημαίνει ότι δε σε νοιάζεται σαν άνθρωπο ή ότι σε ξέχασε.  Σημαίνει απλά ότι προσπαθεί να στηρίξει την επιλογή του να σε χωρίσει και δεν κάνει κινήσεις που θα σου δώσουν ψεύτικες ελπίδες.  Αν συνέχιζε να επικοινωνεί μαζί σου, εσύ θα έψαχνες μονίμως πάτημα για να κρατήσεις ζωντανές τις ελπίδες σου ότι θα τα ξαναβρείτε και μετά θα τον κατηγορούσες ότι σου δίνει ψεύτικες ελπίδες.   

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, girl_aloud και σε ακόμα 1 μέλος.

Rocker_65

# 42 στις 15/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

# 31

Ένα ένα. 

1) Δε με ενδιαφέρει η έγκριση ή όχι του support στο να ανεβάζει σχόλια δικά μου ή άλλων. Περιττό λοιπόν που το γράφεις, γιατί εγώ παραίνεση έκανα και δεν έβαλα "κανόνα" .

2) Τα posts των άλλων που δεν απευθύνονται σε εμάς αλλά σε κάποιον τρίτο, έχουμε το δικαίωμα όχι μόνο να τα ψειρίσουμε αλλά και να τα αναδείξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν τη στιγμή που μπαίνουν ξεκάρφωτα σε άσχετο θέμα προκειμένου να την "πουν" σε κάποιον επειδή ο γράφων το κρατούσε μανιάτικο από άλλο θέμα.

3) Εάν το έχω κάνει με διαφορετικό τρόπο κάπου και αντέδρασα σε κακόβουλο σχόλιο τρίτου ΣΧΕΤΙΚΌ με κάποιο θέμα τη στιγμή που μπήκε, να το γράψεις εδώ να ξέρω, αντί να παραποιείς γεγονότα με υποθέσεις δικές σου.

4) Κανείς θεματοθέτης δεν υποχρεούται να σου δώσει συγκεκριμένο αριθμό στοιχείων που νομίζεις ΕΣΎ προκειμένου να ανεβάσει ένα θέμα. Αν δεν κρίνεις επαρκή τα στοιχεία, ρωτάς ευθέως και στοχευμένα το θεματοθέτη για να πάρεις απάντηση. Οποιοδήποτε φανταστικό σενάριο χρησιμοποιείται για να βγει "πόρισμα" και ενδεχομένως στη συνέχεια "καταδίκη" λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων θεωρείται κακόβουλο από εμένα. Και ο μόνος σκοπός που εξυπηρετεί, είναι να καλύψει τον εγωισμό αυτού που το κάνει, μέσω της "αποψάρας" του.

5) Επειδή το εκφράζεις σαν απορίες (που όμως απευθύνονται σε μένα), για αυτό και εγώ είμαι εδώ, να στις λύνω. Ελπίζω να βοήθησα.

Kristina_

# 43 στις 15/7/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Ολα σωστα τα λες ξενια  μονο μια ενστανση,,,δεν ειναι ενα μελος καλε,,,τωρα αν ειναι 2-3 μελη αλλα ενα μονο προσωπο,,,δεν γνωριζω/δεμ απαντω 

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Xenia_Z

Και κάτι ακόμα θεματοθέτρια... τα πράγματα , είναι απλά ... Εκεί εξω , στην κοινωνία που ζούμε , υπαρχουν πάρα πολλοί άνδρες ... Ανάμεσα σε αυτούς, υπάρχουν και άνδρες στη δεκαετία των 30 που είναι σοβαροί, ώριμοι και δεν παλιμπαιδίζουν σαν τον πρώην σου. Οι γυναίκες έχουν ευκαιρίες να επιλέξουν όπως ακριβώς και οι άνδρες... Μόνη σου το έγραψες ότι ήδη έχεις άνδρες που σε φλερτάρουν. Ο φίλος σου δε σε χώρισε λόγω της ηλικίας σου (εδώ μέσα ένα συγκεκριμένο μέλος έχει εμμονή με τα πιπίνια με αποτέλεσμα να προσπαθεί να προωθήσει θεωρίες απείρου κάλους ) αλλά γιατί η σχέση σας είχε κάνει τον κύκλο της και αυτός ο συγκεκριμένος αποφάσισε για χ,ψ λόγους ότι ΔΕΝ ήσουν εσύ η γυναίκα που ήθελε να παντρευτεί.  Χαλαρά μπορεί να δεις να παντρεύεται την επόμενη σε 2-3 χρόνια ή και νωρίτερα.  Σύμφωνα με τη Eurostat η μέση ηλικία  πρώτου γάμου για τους άνδρες στην Ελλάδα είναι τα 33.8 χρόνια και τα 30.7 χρόνια για τις γυναίκες, άσχετα με τις άρες μάρες κουκουνάρες που διάβασες εδώ μέσα για ηλικίες.  Δεν ήταν λοιπόν μικρός για γάμο όπως σου ξεφούρνισε, απλά ο συγκεκριμένος δεν ήταν έτοιμος ή/και μετά από κάποια εσωτερικά πέρα δώθε κατέληξε βάσει των όσων ζήσατε 3 χρόνια ότι δεν ήσουν εσύ η γυναίκα που ήθελε να παντρευτεί.  Απογοητευτικό μεν, αλλά η συμπεριφορά του και οι μπούρδες που σου ξεφούρνισε στο τέλος δείχνουν ότι δεν έχασες τίποτε το αξιόλογο.  Κοίτα λιοπόν μπροστά και ξεκίνα να γνωρίζεις νέο κόσμο χαλαρά, χωρίς όμως να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις.  Κάτσε μόνη σου κάποιο καιρό για να μπορέσεις να αναλογιστείς με καθαρό μυαλό και να δείς και τα δικά σου λάθη προκειμένου να μην τα επαναλάβεις στην επόμενη σχέση σου. Καλή ανάρρωση. 

Αρέσει στο μέλος Xenia_Z

Xenia_Z

# 44 στις 15/7/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 430

@ #43:  Έχεις δίκιο, απλά θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος το έχει τερματίσει 

Αρέσει στο μέλος Kristina_

Rocker_65

# 45 στις 15/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

# 35 #38

Δεν ξέρω αν θα προκόψει βρίσκοντας κάποιον σαν εμένα... αλλά για να το λες εσύ... κάτι παραπάνω θα ξέρεις !Όσο για τη συνταγή... το ανάλογο θέμα με τις συνταγές είναι αλλού... μήπως έκανες λάθος στο θέμα και είσαι εδώ ;

Qwerty____55

# 46 στις 15/7/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Αγαπητή φίλη ...οι συμβουλές , ολων εδω , δεν πιάνουν τόπο ...

Ομως αξίζεις , να σου αφιερώσω ενα όμορφο τραγούδι  , με τον , Βαγγέλη Περπινιάδη ...

Γύρισε κοντα μου , αγαπη μου μεγαλη .

Γυρινα την χαρά μου , κοντά σου , ναβρω παλι .

Σε ζητούν , τα δυο μου χειλη , καταντησ, η καρδιά μου , συνεφιασμενο δειλι .

Τον χαμό σου , πως θαντεξω , δεν εχω άλλο δάκρυ , την φλόγα μου , να βρέξω .

Εξαιρετικό !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Breakheart_90
Μακάρι να είναι όπως τα λέτε και να ξεπεραστεί.. επίσης κάτι τελευταίο έχει γενέθλια σ ένα μήνα να το στείλω ή οχι; επισης έχω τη τσάντα τ λαπτοπ τ π είναι ακριβή αλλά δεν μ τη ζήτησε να να στείλω με κουριερ; ναι ψάχνω αφορμή τ ξέρω ενώ δεν θ έπρεπε αλλά ίσως και εγώ ν μην πιστεύω ότι είναι τόσο τοίχος. Ακόμα και τοίχο να αγαπούσα μια ευαισθησία θα είχε θα έβγαζε υγρασία ... κάτι...

Αρέσει στο μέλος Enikos

Kristina_

# 47 στις 15/7/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Δεν το διαβαζω καν,,,δεν θα κανουμε και διαλογο πανω στο «κρινω τις αποψεις τον αλλων και τις ματαξανακρινω στο απειρο»,,,λαθος πορτα χτυπας καλε 

(Ποσο οφφτοπικ πια)

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 48 στις 15/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Και κατι για να σπασει ο παγος...

https://www.youtube.com/watch?v=4C2K889u_90

Τι στιχοι...οι δημοτικοι χοροι!!!...

vanarabit

# 49 στις 15/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ... 

Ρώτησε και εμένα, πόσες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...φορές, κρίνονται Posts, περί "σεντονιών", κλπ... και όπου βρούμε σχόλιο να με αναφέρει, μπαίνουμε "σπόντα" 
για να πετάξουμε τις άπειρες σπόντες ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ..και ξανά και ξανά και ξανά ..
Βλέπε ..(σχόλια σεντόνια, πού εσύ μέλος ΔΕΝ ήξερες...
 ότι είχαν γραφτεί και άλλα πολλά τραγελαφικά ..) 

ΠΩΣ λέμε ... περσινά ξινά σταφύλια διηγώντας τα να κλαις .. Εεεε .. κάπως έτσι ...
Άστους παιδί μου, να πουν .. Να βγάλουν πόνο ...

Υ.Γ) Πρόταση: Αν θέλεις να γράψεις σχόλιο "σεντόνι", γράψτο τμηματικά ...όπως κάνουν πολλοί ..
ΚΑΙ ΕΤΣΙ .. ΔΕΝ θα λένε ότι γράφουμε σεντόνια .. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Rocker_65

2) Τα posts των άλλων που δεν απευθύνονται σε εμάς αλλά σε κάποιον τρίτο, έχουμε το δικαίωμα όχι μόνο να τα ψειρίσουμε αλλά και να τα αναδείξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν τη στιγμή που μπαίνουν ξεκάρφωτα σε άσχετο θέμα προκειμένου να την "πουν" σε κάποιον επειδή ο γράφων το κρατούσε μανιάτικο από άλλο θέμα.

vanarabit

# 50 στις 15/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

###

ΝΑΙ στο όλον ... !!!

όσο για το σημείο πού έγραψες και έβαλα ένθετα ... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Xenia_Z

(εδώ μέσα ένα συγκεκριμένο μέλος έχει εμμονή με τα πιπίνια με αποτέλεσμα να προσπαθεί να προωθήσει θεωρίες απείρου κάλους

Enikos

# 51 στις 15/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τι το θελατε?...Νατα παλι...

Enikos

# 52 στις 16/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Θελω να δω, ποτε θα αυτονομηθουν οσοι εχουν βρει καμια εικοσαρια ρολους για την γυναικα που ΘΑ ειναι μαζι τους, προκειμενου...

Να παιδευουν την καθε χριστιανη που θα την πατησει...

Μπλα μπλα μπλα μπλα...

Αρέσει στα μέλη Iraklis_pouaro, Breakheart_90
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost