Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τον χώρισα και εξαφανιατηκε

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

despoin88

# 1 στις 16/7/2022
author
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα σας. Έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να σας πω το πρόβλημα μου. Είδα ότι συζητιούνται πολλά εδώ μέσα και είπα να δοκιμάσω και εγώ. Είχα μια σχέση με ένα παλληκάρι 6 χρόνια. Περνάγαμε πολύ όμορφα και ότι προβλήματα είχαμε τα ξεπερναγαμε. Ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος. Με πρόσεχε,με φρόντιζε και με λίγα λόγια ήταν ο ιδανικός άντρας για μένα. Δεν μου χάλασε ποτέ χατηρι. Αν όμως έλεγε όχι δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Τον τελευταίο καιρό όμως είχα χάσει την ερωτική έλξη για αυτόν, άρχισα να τον έχω δεδομένο. Ένας πολύ ωραίος άντρας που δεν μου έδινε δικαιώματα. Είχε τα τυχερά του αλλά δεν έδινε σημασία. Και όπως είπα και πριν τον είχα δεδομένο. Δεν του μιλαγα καλά, δεν τον σεβομουν, τον είχα βαρεθεί. Ήθελα να τον χωρίσω αλλά δεν μου έδινε λόγους. Έψαχνα αφορμές ώσπου τον τελευταίο καιρό άρχισε να βγαίνει με κάτι φίλους από την δουλειά του και εμένα αυτό με ενοχλησε. Δεν μου έδινε την προσοχή που είχα κάποτε. Του είπα να χωρίσουμε και το θέμα είναι ότι το δέχτηκε. Έχουν περάσει 8 μήνες από τότε. Δεν με κυνήγησε ούτε μια φορά. Με έσβησε από όλα τα social media. Τις φίλες μου που τις έχει στα social μου λένε ότι είναι καλά και ότι περνάει καλά. Δεν ξέρω αν έχει κάποια κοπέλα. Έχει κόψει απο όλους και απο ολα. Δεν μπορώ να μάθω νέα του. Το θέμα είναι ότι εγώ προσπάθησα και γνώρισα 2 άντρες και βγήκα μαζί τους αρκετές φορές αλλά δεν είναι κανένας σαν αυτόν. Δεν το προχώρησα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που τον χώρισα. Φοβάμαι να τον προσεγγίσω γιατί φοβάμαι την απόρριψη που ίσως μου δώσει. Ίσως κάποιοι να με κρίνεται άσχημα αλλά θα δεχτώ τις γνώμες σας. 

Αρέσει στο μέλος Enthalpient

Enikos

# 2 στις 16/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Με μεγαλη προσπαθεια να θεωρησω οτι εισαι πανω απο 11 ετων...

Εκει...εννεα με εντεκα...

Αρέσει στα μέλη Enthalpient, Chs_86 και σε ακόμα 6 μέλη.

Rocker_65

# 3 στις 16/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

# 1

Η γνώμη μου : Δεν αξίζεις να σου δώσει την ελάχιστη σημασία ο οποιοσδήποτε άνδρας · πόσο μάλλον στο να θελήσει να έχει κάτι μαζί σου.

Breakheart_90

# 4 στις 16/7/2022
author
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Ζακύνθου / Εκτός Ελλάδας
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 10
Ευτυχώς τ παιδι γλίτωσε, δεν σ αξίζει πραγματικά
Αρέσει στα μέλη Enthalpient, Chs_86

Antonio71

# 5 στις 16/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ας πρόσεχες,μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Oxaman

# 6 στις 16/7/2022
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 390
Οι σύντροφοι μας δεν είναι κτήμα μας .Όταν θα το καταλάβουμε...όλα θα είναι καλύτερα.Γνώμη μου...θα είναι καλύτερα χωρίς εσένα
Αρέσει στα μέλη Enthalpient, Chs_86 και σε ακόμα 5 μέλη.

archagellos

# 7 στις 16/7/2022
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη 

το τυπος κανει παρτυ  καθε μερα που γλυτωσε απο εσενα 

Και βεβαια να μην τον προσεγγίσεις ...να τον αφησεις ησυχο να κανει την ζωη του , απο οτι φαινεται ...το αποτομο γλυτωσε απο εσενα 

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη Enthalpient, Chs_86 και σε ακόμα 6 μέλη.

despoin88

# 8 στις 16/7/2022
author
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Έχετε δίκιο. Αλλά και αυτός να εξαφανιστεί έτσι; Να μην με ενοχλήσει καθόλου; Μα καθόλου; Καιγόταν για εμένα μέχρι το τέλος. Πώς αναθεώρησε έτσι;ε πονάει πολύ που ξέρω ότι είναι καλά. Πέρασα την φάση μου και εγώ δεν λέω. Με Κλαματα ήμουν κάθε μέρα τον πρώτο καιρό. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος που σε έχει πιο πάνω και από τον εαυτό του να δείξει τέτοια συμπεριφορά και να εξαφανιστεί;

vanarabit

# 9 στις 16/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

###

To γνωστό με τα γραμματόσημα, το γνωρίζεις .. ;;;

ΑΥΤΟ  έπαθες ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από despoin88

1)  Και όπως είπα και πριν τον είχα δεδομένο. Δεν του μιλαγα καλά, δεν τον σεβομουν, τον είχα βαρεθεί. Ήθελα να τον χωρίσω αλλά δεν μου έδινε λόγους. Έψαχνα αφορμές ώσπου τον τελευταίο καιρό άρχισε να βγαίνει με κάτι φίλους από την δουλειά του και εμένα αυτό με ενοχλησε. Δεν μου έδινε την προσοχή που είχα κάποτε. Του είπα να χωρίσουμε και το θέμα είναι ότι το δέχτηκε. Έχουν περάσει 8 μήνες από τότε. Δεν με κυνήγησε ούτε μια φορά...

2)  Φοβάμαι να τον προσεγγίσω γιατί φοβάμαι την απόρριψη που ίσως μου δώσει.
 Ίσως κάποιοι να με κρίνεται άσχημα αλλά θα δεχτώ τις γνώμες σας.

alisida

# 10 στις 16/7/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Ας το πάρουμε από την αρχή.

Αν δεν εξαφανιζόταν,αλλά αντίθετα σε ενοχλούσε συνεχώς, 

τι θα μας έλεγες εδώ ? 

Περιμένω με αγωνία το σενάριο 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από despoin88

Καλησπέρα σας. Έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να σας πω το πρόβλημα μου. Είδα ότι συζητιούνται πολλά εδώ μέσα και είπα να δοκιμάσω και εγώ. Είχα μια σχέση με ένα παλληκάρι 6 χρόνια. Περνάγαμε πολύ όμορφα και ότι προβλήματα είχαμε τα ξεπερναγαμε. Ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος. Με πρόσεχε,με φρόντιζε και με λίγα λόγια ήταν ο ιδανικός άντρας για μένα. Δεν μου χάλασε ποτέ χατηρι. Αν όμως έλεγε όχι δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Τον τελευταίο καιρό όμως είχα χάσει την ερωτική έλξη για αυτόν, άρχισα να τον έχω δεδομένο. Ένας πολύ ωραίος άντρας που δεν μου έδινε δικαιώματα. Είχε τα τυχερά του αλλά δεν έδινε σημασία. Και όπως είπα και πριν τον είχα δεδομένο. Δεν του μιλαγα καλά, δεν τον σεβομουν, τον είχα βαρεθεί. Ήθελα να τον χωρίσω αλλά δεν μου έδινε λόγους. Έψαχνα αφορμές ώσπου τον τελευταίο καιρό άρχισε να βγαίνει με κάτι φίλους από την δουλειά του και εμένα αυτό με ενοχλησε. Δεν μου έδινε την προσοχή που είχα κάποτε. Του είπα να χωρίσουμε και το θέμα είναι ότι το δέχτηκε. Έχουν περάσει 8 μήνες από τότε. Δεν με κυνήγησε ούτε μια φορά. Με έσβησε από όλα τα social media. Τις φίλες μου που τις έχει στα social μου λένε ότι είναι καλά και ότι περνάει καλά. Δεν ξέρω αν έχει κάποια κοπέλα. Έχει κόψει απο όλους και απο ολα. Δεν μπορώ να μάθω νέα του. Το θέμα είναι ότι εγώ προσπάθησα και γνώρισα 2 άντρες και βγήκα μαζί τους αρκετές φορές αλλά δεν είναι κανένας σαν αυτόν. Δεν το προχώρησα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που τον χώρισα. Φοβάμαι να τον προσεγγίσω γιατί φοβάμαι την απόρριψη που ίσως μου δώσει. Ίσως κάποιοι να με κρίνεται άσχημα αλλά θα δεχτώ τις γνώμες σας. 

Αρέσει στα μέλη Enthalpient, Chs_86 και σε ακόμα 5 μέλη.

Rocker_65

# 11 στις 16/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

#8 despoin88

ΔΕΝ καιγόταν για εσένα μέχρι το τέλος. Εσύ η ίδια αναφέρεις ότι άρχισε να βγαίνει με φίλους του και δε σου έδινε την ίδια προσοχή όπως πρώτα. Εκτός και αν δεν ξέρεις τι γράφεις.

Σταμάτα να τρολλάρεις και ασχολήσου με κάτι πιο χρήσιμο.

Enikos

# 12 στις 16/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ειναι και εκεινο το περιπολο, που μ' εχει στο κοντο και...

Δεν μπορω να απαντησω...οπως πρεπει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από despoin88
Έχετε δίκιο. Αλλά και αυτός να εξαφανιστεί έτσι; Να μην με ενοχλήσει καθόλου; Μα καθόλου; Καιγόταν για εμένα μέχρι το τέλος. Πώς αναθεώρησε έτσι;ε πονάει πολύ που ξέρω ότι είναι καλά. Πέρασα την φάση μου και εγώ δεν λέω. Με Κλαματα ήμουν κάθε μέρα τον πρώτο καιρό. Πώς μπορεί ένας άνθρωπος που σε έχει πιο πάνω και από τον εαυτό του να δείξει τέτοια συμπεριφορά και να εξαφανιστεί;

Αρέσει στα μέλη vidar70, apolitiii

Enikos

# 13 στις 16/7/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τον εδιωξε λεμε...χαλοουουουου!!!...(Καινουργιου κι ετσι)...

Στην απο δω καμερα!!!...

Αρέσει στο μέλος apolitiii

seychelles

# 14 στις 16/7/2022
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Απαντήσεις: 894

Δέσποινα το πας πολύ καλά, συνέχισε έτσι, θα βρεθεί και ο codependent τενεκές που ψάχνεις να τον μουτζωνεις και αυτός εκεί κορώνα στο κεφάλι σου 

Αρέσει στα μέλη Enthalpient, Xenia_Z

tzoulia59

# 15 στις 16/7/2022
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

εισαι 34 ετων ,,ο κυριος φανταζομαι καπου γυρω στην ηλικια σου 

,,ανεφερε λιγο τον λογο που μια σχεση ,,διαρκει 6 ετη χωρις καμια εξελιξη οταν οι ηλικιες σας ειναι για παιδι και οικογενεια ..

και μετα τα λεμε

τα υπολοιπα δεν τα λαμβανω καθολου υποψιν ,,,

το τι βλεπεις εσυ για ιδανικο ,,,μπορει να μην το  βλεπει καν ο απεναντι ,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από despoin88

Αρέσει στο μέλος Chs_86

Iraklis_pouaro

# 16 στις 16/7/2022
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 197
Αυτά τα παιχνίδια ούτε εγώ που είμαι γυναίκα δεν τα καταλαβαίνω .Θέλω , δεν θέλω , χωρίζω , δεν χωρίζω.Μια σταθερή απόφαση κοπελιά, μια σταθερή απόφαση μόνο.
Αρέσει στα μέλη Enthalpient, girl_aloud και σε ακόμα 2 μέλη.

magicbus

# 17 στις 16/7/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αφού φαγώθηκες να τον χωρίσεις.. Έψαχνες να βρεις αφορμές όπως αναφέρεις...Και το κατάφερες.. Τώρα τι ακριβώς ζητάς να καταλαβω;;;Να τρέξει από πίσω σου Να σε παρακαλαει;;;1000 respect στο παλικάρι κι ας μην τον γνωρίσω ποτέ...

sissy108

# 18 στις 16/7/2022
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621
Ακριβώς ότι σου είπε η Τζούλια...πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση που βρισκόμαστε..τώρα από εκεί και πέρα το παιδί όντας 6 χρόνια σε σχέση...τώρα πια ζει την ευγενική ζωουλα του και καλά κάνει ...τώρα που γλυκαθηκε δύσκολα ξαναγυρνάει...εξάλλου δεν έχει καμία ανάγκη άντρας είναι...δεν τον αγχωνουν οι γάμοι τα παιδια...κλπ..εσύ όμως 34 και κοπελα...δεν καταλαβαίνω...

vidar70

# 19 στις 16/7/2022
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Enikos

Με μεγαλη προσπαθεια να θεωρησω οτι εισαι πανω απο 11 ετων...

Εκει...εννεα με εντεκα...

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, Enikos

despoin88

# 20 στις 16/7/2022
author
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Έβγαινε με τους φίλους του γιατί εγώ τον απέφευγα. Τον έβλεπα μόνο όποτε μπορούσα εγώ. Έβλεπα όμως τις τελευταίες μέρες ότι και αυτός δεν ήθελε να με βλέπει και οπότε του έλεγα να βρεθούμε μου έλεγε δεν μπορώ είμαι κουρασμένος και άλλες δικαιολογίες. Αν με κυνηγούσε όπως είπε κάποια γυναίκα πιο πάνω θα τον έδιωχνα.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.