Καλησπέρα παιδιά.
Θα μείνω για μια εβδομάδα Χαλκιδική για διακοπές.Οποίος ενδιαφέρεται για live κουβέντα πάνω στο software development και είναι την επόμενη εβδομάδα Χαλκιδική, ας στείλει μήνυμα να βρεθούμε.Ευχαριστώ!Σε ευχαριστώ για την πρόταση ...αλλα και πρόσκληση , που μας κάνεις ..
Εγω θελω να ενημερωθώ , για το , software development ...ομως τα οικονομικά μου , δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση ...
Αν ομως προτίθεσαι να αναλάβεις τα έξοδα διαμονής μου , τότε θα χαρω ...και φυσικά , η διατροφή μου ,...δικη μου.
Ευχαριστώ ...
Παράθεση:
Εβδομάδα Χαλκιδική.
Σχόλιο # 1 από skiaboxΚαλησπέρα παιδιά.
Θα μείνω για μια εβδομάδα Χαλκιδική για διακοπές.Οποίος ενδιαφέρεται για live κουβέντα πάνω στο software development και είναι την επόμενη εβδομάδα Χαλκιδική, ας στείλει μήνυμα να βρεθούμε.Ευχαριστώ!
Νεαρος ψαχνει για παρεα, να συζητανε στις διακοπες για software development...
Όπου και να πάμε φίλοι και συνάδελφοι,ας έχουμε μαζί σακουλιτσες και γαντακια να μαζεύουμε τυχόν πλαστικά απορρίμματα από τις ακτές
Και μην ακούω "άλλοι τα πέταξαν" .
Αν πετούσαν σκουπίδια στην αυλή μας οι περαστικοί,δεν θα την καθαρίζαμε δηλ ??
Καλές διακοπές
Αγαπητή Αλις...εμεις θα πάμε Χαλκιδική , για να ενημερωθούμε για τα καινούρια συστήματα , του software development ,...απο τον , software developer ,...και εσύ θέλεις να μαζεύεις , απορρίμματα ...κουτάκια , σακουλιτσες , .. προφυλακτικά , παντόφλες , κλπ.
Συγνωμη , ..αλλα εισαι , εκτος θεματος ..
Τι νούμερο γάντια φοράς ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από alisidaΌπου και να πάμε φίλοι και συνάδελφοι,ας έχουμε μαζί σακουλιτσες και γαντακια να μαζεύουμε τυχόν πλαστικά απορρίμματα από τις ακτές
![]()
Και μην ακούω "άλλοι τα πέταξαν" .
Αν πετούσαν σκουπίδια στην αυλή μας οι περαστικοί,δεν θα την καθαρίζαμε δηλ ??
Καλές διακοπές
Αγαπητέ μου Q
Ξέρεις τι με λυπει περισσότερο?
Θυμάμαι την πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια που το έκανα αυτό σε μια παραλία ,στην αρχή με κοιτούσαν ολοι περίεργα.
Μετά από λίγα λεπτά, κάποιοι,σηκώθηκαν και ακολούθησαν,μάζευαν μαζί μου σκουπιδακια .
Δεν ήταν Έλληνες,ήταν ξένοι τουρίστες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Qwerty___55Αγαπητή Αλις...εμεις θα πάμε Χαλκιδική , για να ενημερωθούμε για τα καινούρια συστήματα , του software development ,...απο τον , software developer ,...και εσύ θέλεις να μαζεύεις , απορρίμματα ...κουτάκια , σακουλιτσες , .. προφυλακτικά , παντόφλες , κλπ.
Συγνωμη , ..αλλα εισαι , εκτος θεματος ..
Τι νούμερο γάντια φοράς ???
Βρε σκια μας στα σοβαρα τωρα πιστευεις οτι θα βρεθει καποιος που θα ψαχνει διακαως εναν αγνωστο στις διακοπες για να συζητηση πανω στο software denelopment??? Και να τα και κανα θεμα ,,,επιστημονικου ενδιαφεροντος ,,,αλλα οκ τι θα συζητατε? Ποια γλωσσα ειναι η καλυτερη??? Με την απορια θα μεινω παλι γμτ γιατι πεφτει και λιγακι μακρια η χαλκιδικη απ τη χιλη
Παράθεση:
Εβδομάδα Χαλκιδική.
Σχόλιο # 1 από skiaboxΚαλησπέρα παιδιά.
Θα μείνω για μια εβδομάδα Χαλκιδική για διακοπές.Οποίος ενδιαφέρεται για live κουβέντα πάνω στο software development και είναι την επόμενη εβδομάδα Χαλκιδική, ας στείλει μήνυμα να βρεθούμε.Ευχαριστώ!
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γραφει καποιος τι εχει σπουδασει δυο φορες στο προφιλ του και ποσες αλλες στις απαντησεις του. Νταξει φιλε software developer τι να πουμε και εμεις δηλαδη!! Απλοι ανθρωποι ειμαστε ρε του λαου!!!
Αγαπητή Αλις ...και εγώ μαζί σου ...να μαζεύουμε απορρίμματα ...ομως πως θα πείσουμε , τον Skiabox , ...να συμμετάσχει , στην προσπάθεια μας...???
Να δω , software developer , να μαζεύει σκουπίδια , και τι στον κόσμο ..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από alisidaΑγαπητέ μου Q
Ξέρεις τι με λυπει περισσότερο?
Θυμάμαι την πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια που το έκανα αυτό σε μια παραλία ,στην αρχή με κοιτούσαν ολοι περίεργα.
Μετά από λίγα λεπτά, κάποιοι,σηκώθηκαν και ακολούθησαν,μάζευαν μαζί μου σκουπιδακια .
Δεν ήταν Έλληνες,ήταν ξένοι τουρίστες.
![]()
. . . . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Qwerty___55Αγαπητή Αλις ...και εγώ μαζί σου ...να μαζεύουμε απορρίμματα ...ομως πως θα πείσουμε , τον Skiabox , ...να συμμετάσχει , στην προσπάθεια μας...???
Παλι καλα που δεν ζηταει μηχανικο νανοτεχνολογιας, να πανε για αχινους με το πηρουνι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Qwerty___55Αγαπητή Αλις ...και εγώ μαζί σου ...να μαζεύουμε απορρίμματα ...ομως πως θα πείσουμε , τον Skiabox , ...να συμμετάσχει , στην προσπάθεια μας...???
Κάτσε καλά,γιατί κοντά είμαι να βγάλω αεροπορικό από Καζακστάν για Χαλκιδική και να υπομείνω σοφτγουερ ντιβελοπμαν με τις ώρες,προκειμένου να βρω εθελοντές ρακοσυλλέκτες.
Τα ιδανικά απαιτούν τις θυσίες τους.
Φύγαμε Χαλκιδική
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Qwerty___55Να δω , software developer , να μαζεύει σκουπίδια , και τι στον κόσμο ..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από EnikosΠαλι καλα που δεν ζηταει μηχανικο νανοτεχνολογιας, να πανε για αχινους με το πηρουνι...
Αγαπητη Αλις ...μην μου πεις οτι εισαι και εθελόντρια ρακοσυλλέκτης στο Καζακστάν ...!!!
Έλα γρήγορα στην Χαλκιδική , με την ομαδα ρακοσυλλεκτών , γιατί πολυ φοβάμαι οτι , ο Skiabox , ..θα αναχωρήσει για μέρη , μακρινά ...για την Τζαμάικα ...
Εκει , ενδιαφέρονται πολύ , για αυτή την ... τεχνολογία / επιστήμη ...πως την είπαμε ???
Softwaredevelopmentmania ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisidaΚάτσε καλά,γιατί κοντά είμαι να βγάλω αεροπορικό από Καζακστάν για Χαλκιδική και να υπομείνω σοφτγουερ ντιβελοπμαν με τις ώρες,προκειμένου να βρω εθελοντές ρακοσυλλέκτες.
Τα ιδανικά απαιτούν τις θυσίες τους.
Φύγαμε Χαλκιδική
Shadowkouti.. και εγώ αναρωτιέμαι πόσοι από εδώ μέσα θα είναι Χαλκιδική από 25-31/7... και θέλουν ενημέρωση και κουβέντα στο software... δωρεάν σεμινάρια Χαλκιδικής...
Αν τώρα σου σβουρίξει το μήνυμα ειδικά γυναίκα χωρίς ντουντούκα... σίγουρα διψά για live soft και development, underwear εφαρμογή και ανταλλαγή...μην την αφήσεις την ευκαιρία... Κάτι μου λέει όμως θα περιμένεις πολύ
Πουναι ο Καραβαγγος ρε παιδια...εφτασε Χαλκιδικη?...
Αγαπητή φιλη ...μην σου κάνει εντύπωση , που ο Skiabox , κουβαλάει μαζί του , αυτό το ...σοφτγουερ ντιβελοπμεντ , στις διακοπές ...
Δικό του είναι , ...κι όπου θέλει , το πηγαίνει ..!!!
Απο ότι πληροφορήθηκα , ..με αυτό το εργαλείο , μπορείς να κάνεις ... γνωριμίες ...!!!
Λογικό μου φαίνεται , να το έχει μαζί του , ...μιας και θα πηγαίνει εκει , μόνος του ...διχως παρεα /γνωριμία ...!!!
Μας έκανε μια πρόταση , να πάμε και εμεις εκει , ομως , δεν ανταποκριθηκαμε ...,!!!
Παράθεση:
Τι ειναι το σοφτγουερ ντιβελοπμεντ;Ξεκινησα να απαντω αλλα βαρεθηκα. Τι να πεις οταν ένας ανθρωπος ειναι σε κατι τοσο πολυ κολλημενος που δε το αποχωριζεται ουτε στις διακοπες που γι αυτο αλλωστε λεγονται και διακοπες.Καλα να περασεις φιλε μου!
Σχόλιο # 17 από marie_la_journaliste
στα social media