Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Round about

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

SPACE00TUBE

# 1 στις 2/8/2022
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μελίσσια
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 152
'Aρεσαν+: 0%

Round about

Με αφορμη ενα θεμα που ειδα εχθες και αφορουσε την προτεραιοτητα σε εναν κυκλικο κομβο εμαθα οτι στην ελλαδα την προτεραιοτητα την εχει αυτος που εισερχεται και οχι αυτος που κινειται στον κομβο, το αντιθετο δηλαδη απο οτι συμβαινει σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο. Την εποχη που απεκτησα διπλωμα [κυβερνηση μεταξα,..] Συνεβαινε το φυσιολογικο δηλαδη οτι οποιος κινειται στον κυκλο εχει και την προτεραιοτητα..Αυτο εχει αλλαξει  μερικες φορες μεσα στις δεκαετιες με αποτελεσμα να δημιουργειται συγχυσης. Το πιο παλαβο δε ειναι οτι ο εισερχομενος στον κυκλο [ΚΟΜΒΟ] αν βρει πινακιδα STOP αυτοματα χανει την προτεραιοτητα..!!! Ποια ειναι η γνωμη σας επι τουτου? 

Enikos

# 2 στις 2/8/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Εγω ξερω οτι προτεραιοτητα εχει αυτος που εισερχεται στον κομβο, εκτος και αν υπαρχει στοπ. στην εισοδο του...

Δεν εχω συγκεκριμενη αποψη, διοτι αυτα ειναι εφαρμογες πολλων υπηρεσιων και λειτουργουν με παραμετρους τις οποιες δεν γνωριζω...

Αυτο που ξερω καλα ειναι να προσεχω πολυ καλα τι κανει ο μπροστινος μου οδηγος, αυτον που φτανει σε στοπ και τι θα αποφασισει να κανει  ενω εγω κινουμαι ηδη στον κομβο, οπως και αν εχουν σταματησει οι αλλοι στο κοκκινο "τους" για να συνεχισω εγω ησυχος στο πρασινο "μου"...

Α! Αν περναω διαβαση πεζων, με πρασινο εγω, προσεχω παρα, μα παρα πολυ αυτους τους βιαστικους πεζους που πεταγονται να διασχισουν την διαβαση τους με κοκκινο δικο τους...

Θελει τρελη προσοχη να οδηγας στην Ελλαδα, ειναι σαν να οδηγας στην Σαγκαη...και λιγα λεω...

Αρέσει στα μέλη vidar70, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.

tayri

# 3 στις 2/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ο εκ δεξιών ερχόμενος έχει προτεραιότητα πάντα εκτός αν υπάρχει σήμανση που δεν το επιτρέπει.

dimitrisx66

# 4 στις 3/8/2022
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ερυθραία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 298
Πάντοτε η προτεραιότητα ήταν από δεξιά δεν θα μπορούσα να φανταστώ που έβγαλες δίπλωμα. Ωστόσο στο Ηράκλειο Κρήτης έχουν καταργήσει σχεδόν τα φανάρια φτιάχνοντας πλατειουλες ( κυκλικούς κόμβους) που ο εισερχόμενος έχει στοπ. Με μεγάλη μου έκπληξη, πραγματικά δεν το περίμενα, το σύστημα λειτουργεί εκτός τις περιπτώσεις που έρχεται κανείς Αθηναίος και τα κάνει λίγο μπαχαλο. Πάντως ακόμη και τότε αφού τον συχτιρισουν το πράγμα δουλεύει.

Enikos

# 5 στις 3/8/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Να πουμε τωρα για γκομενες?...

Αρέσει στο μέλος vidar70

vanarabit

# 6 στις 3/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

#

O εκ δεξιών ερχόμενος έχει πάντα προτεραιότητα, μα όταν εισέρχεσαι σε κόμβο, προτεραιότητα έχει το αυτοκίνητο πού εισέρχεται .. Αυτό νομίζω ... 
Προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη στους Έλληνες οδηγούς και ακόμη και αν έχω πράσινο στο φανάρι,
κόβω πάντα ταχύτητα και κοιτώ ΠΑΝΤΑ όσους έχουν "κόκκινο" μη και γίνει κάποια προσπέραση του STOP ..

MiltosRNLI1930

# 7 στις 3/8/2022
author
Ανδρας / 63 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Oλοι οι καλοι χωρανε !

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos

Enikos

# 8 στις 3/8/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εγω νομιζω οτι υπαρχει Θεος...

alexandriani1

# 9 στις 3/8/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804
Καλού κακού, είτε δεξιά είτε ζερβά, κάνε το σταυρό σου και προχώρα

Serceg

# 10 στις 3/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Προτεραιοτητα εχει ο οδηγος στον κυκλικο κομβο και οι εισερχομενοι εχουν την σημανση παραχωρησης η και του στοπ...αυτο γνωριζω...

Βεβαια υπαρχουν και οδηγοι που προσπαθουν να τετραγωνισουν τον κυκλο... 

tayri

# 11 στις 3/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Έχουν προτεραιότητα κατά σειρά ωραιότητας

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Enikos

Να πουμε τωρα για γκομενες?...

tayri

# 12 στις 3/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εγώ νομίζω ότι υπάρχω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Enikos

Εγω νομιζω οτι υπαρχει Θεος...

Enikos

# 13 στις 3/8/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Η Παναγια μαζι μας...

. . . . . . . . . . 

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Serceg

Προτεραιοτητα εχει ο οδηγος στον κυκλικο κομβο και οι εισερχομενοι εχουν την σημανση παραχωρησης η και του στοπ...αυτο γνωριζω...

Βεβαια υπαρχουν και οδηγοι που προσπαθουν να τετραγωνισουν τον κυκλο... 

Enikos

# 14 στις 3/8/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Γιεπ  . . . . . .

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από tayri

Έχουν προτεραιότητα κατά σειρά ωραιότητας

SPACE00TUBE

# 15 στις 3/8/2022
author

Αυτη η διαταξη του κοκ  μεσα στις δεκαετιεσ  εχει αναπροσαρμοσθει μερικες φορες γιαυτο και ο περισσοτερος κοσμος δεν ειναι σιγουρος στην τελικη για το τι ισχυει. Επισης οταν ισχυε  να  δινεται προτεραιοτητα για τους οδηγους που κινουνται στον κομβο ,η προτεραιοτητα του εκ δεξιων υπηρχε απο ανεκαθεν. Το συμπερασμα οτι επειδη η προτεραιοτητα ειναι παντα εκ δεξιων αρα ετσι δινεται και στην περιπτωση του κομβου ειναι εκ των υστερων και ειναι συμπερασμα και οχι γνωση του νομου του κοκ. Βεβαια καποιοι μουφα "επαγγελματιεσ" αυτα τα παιζουν στα  δαχτυλα  αρκει να μην κανουν καταχρηση γιατι κινδυνευουν με τυφλωση...

vanarabit

# 16 στις 3/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

##

Εννοείται Αλεξάνδρα ... ΠΑΝΤΑ κοιτάμε δεξιά και αριστερά πριν μπούμε σε κόμβο ακόμη και αν ισχύει η προτεραιότητα σε κόμβο, στα εισερχόμενα αυτοκίνητα, δεν μπαίνουμε αν δεν ελέγξουμε ...
Προσωπικά, ακόμη και αν στέκομαι σε φανάρι πού άναψε πράσινο, ξεκινώ πάρα πολύ προσεκτικά,
κοιτώντας τα αυτοκίνητα πού σταμάτησαν διότι σε αυτούς άναψε το κόκκινο,
μη και κανένας τρελός, περάσει με κόκκινο ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από alexandriani1
Καλού κακού, είτε δεξιά είτε ζερβά, κάνε το σταυρό σου και προχώρα

vanarabit

# 17 στις 3/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

##

ΚΑΙ τον "κύβο" μη σου πω ..ΚΑΙ οι Άγγελοι και όλοι οι Άγιοι ...
Ο Θεός να μας φυλάει από μεθυσμένους και τρελούς πού πιάνουν τιμόνι και όποιον πάρει ο χάρος ..

Κάντε και μια προσευχούλα παιδιά καλού-κακού, πριν ξεκινήσετε ..
Άγιος ο Θεός , άγιος ισχυρός , άγιος αθάνατος "βοήθησε" υμάς ...

SPACE00TUBE

# 18 στις 3/8/2022
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από dimitrisx66
Πάντοτε η προτεραιότητα ήταν από δεξιά δεν θα μπορούσα να φανταστώ που έβγαλες δίπλωμα. Ωστόσο στο Ηράκλειο Κρήτης έχουν καταργήσει σχεδόν τα φανάρια φτιάχνοντας πλατειουλες ( κυκλικούς κόμβους) που ο εισερχόμενος έχει στοπ. Με μεγάλη μου έκπληξη, πραγματικά δεν το περίμενα, το σύστημα λειτουργεί εκτός τις περιπτώσεις που έρχεται κανείς Αθηναίος και τα κάνει λίγο μπαχαλο. Πάντως ακόμη και τότε αφού τον συχτιρισουν το πράγμα δουλεύει.

tayri

# 19 στις 3/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αν δεν είσαι σίγουρος, να σκέφτεσαι ότι ο από δεξιά έχει προτεραιότητα, όπως κάνουμε όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προκαλέσεις ατύχημα επειδή δεν είσαι σίγουρος!

Ή σκέψου το λογικά, κάνουμε μερικά αυτοκίνητα ένα τρενάκι και γυρνάμε γύρω-γύρω στον κυκλικό κόμβο, μπλοκάρουμε τους δρόμους που τον προσεγγίζουν και έτσι γινόμαστε όλοι μια ωραία παρέα μέχρι να μείνουμε από βενζίνη. Τρελό πάρτυ!

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από SPACE00TUBE

Αυτη η διαταξη του κοκ  μεσα στις δεκαετιεσ  εχει αναπροσαρμοσθει μερικες φορες γιαυτο και ο περισσοτερος κοσμος δεν ειναι σιγουρος στην τελικη για το τι ισχυει. Επισης οταν ισχυε  να  δινεται προτεραιοτητα για τους οδηγους που κινουνται στον κομβο ,η προτεραιοτητα του εκ δεξιων υπηρχε απο ανεκαθεν. Το συμπερασμα οτι επειδη η προτεραιοτητα ειναι παντα εκ δεξιων αρα ετσι δινεται και στην περιπτωση του κομβου ειναι εκ των υστερων και ειναι συμπερασμα και οχι γνωση του νομου του κοκ. Βεβαια καποιοι μουφα "επαγγελματιεσ" αυτα τα παιζουν στα  δαχτυλα  αρκει να μην κανουν καταχρηση γιατι κινδυνευουν με τυφλωση...

vanarabit

# 20 στις 3/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

#

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από SPACE00TUBE

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.