Εσενα θελουμε!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Iraklis_pouaroΑπό εμένα πάντως μην ανησυχείς μέχρι τις 8/9 , (μου πήραν δίπλωμα , άδεια κυκλοφορίας ,και πινακίδες).
Για μετά δεν σου εγγυώμαι τίποτα!χαχαχχαχαχα
Υ.Γ. μπήκα λέει ανάποδα, κανονικά μπήκα αλλά τέλος πάντων.
Να έχεις το νοοου σου.
Πηγαινε να οδηγησεις στο Ηρακλειο της Κρητης . και θα σου στειλω το τηλ μου να μου πεις αν εισαι στην υγεια σου καλα, εννοω αν επαθες καποιο καρδιακο , εγκεφαλικο κλπ. Αν πεις δε για Χανια πες μου που θα παιζεις ( της Κηφισσιας? καταλαβες τι λεω ετσι?) να ερθω να σου αφηκω λιγα λουλουδια. Μαλλον δεν εχεις ιδεα περι οδηγησης στην ΚΡΗΤΗ
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από dimitrisx66
Πάντοτε η προτεραιότητα ήταν από δεξιά δεν θα μπορούσα να φανταστώ που έβγαλες δίπλωμα. Ωστόσο στο Ηράκλειο Κρήτης έχουν καταργήσει σχεδόν τα φανάρια φτιάχνοντας πλατειουλες ( κυκλικούς κόμβους) που ο εισερχόμενος έχει στοπ. Με μεγάλη μου έκπληξη, πραγματικά δεν το περίμενα, το σύστημα λειτουργεί εκτός τις περιπτώσεις που έρχεται κανείς Αθηναίος και τα κάνει λίγο μπαχαλο. Πάντως ακόμη και τότε αφού τον συχτιρισουν το πράγμα δουλεύει.
Αυτη η διαταξη του ΚΟΚ ουδεποτε εχει αναπροσαρμοσθει, ο νομος ειναι σαφεστατος. Αυτος που κινειται στον κυκλικο κομβο εχει προτεραιοτητα εκτος και αν υπαρχει σημανση STOP. Εν αντιθεση με το εξωτερικο το οποιο ειναι το αντιθετο
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από SPACE00TUBEΑυτη η διαταξη του κοκ μεσα στις δεκαετιεσ εχει αναπροσαρμοσθει μερικες φορες γιαυτο και ο περισσοτερος κοσμος δεν ειναι σιγουρος στην τελικη για το τι ισχυει. Επισης οταν ισχυε να δινεται προτεραιοτητα για τους οδηγους που κινουνται στον κομβο ,η προτεραιοτητα του εκ δεξιων υπηρχε απο ανεκαθεν. Το συμπερασμα οτι επειδη η προτεραιοτητα ειναι παντα εκ δεξιων αρα ετσι δινεται και στην περιπτωση του κομβου ειναι εκ των υστερων και ειναι συμπερασμα και οχι γνωση του νομου του κοκ. Βεβαια καποιοι μουφα "επαγγελματιεσ" αυτα τα παιζουν στα δαχτυλα αρκει να μην κανουν καταχρηση γιατι κινδυνευουν με τυφλωση...
Τρεις εντεκα τρεις δωδεκα
Τρεις δεκαπεντε και εντεκαΔηλαδή, μου ζητάτε να είμαι "τίμιος" και να μην λέω ψέμματα ..;;
Να λες παιδί μου, να λες ... με ρέγουλα όμως ...
ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ ...απαντά η "Β-λαχοπούλου" ..
Ωρέ πού πάμε ;;; Πού πάμε ;;;
Φωνασκούν οι κλέφτες, να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι ;;;
Άτιμη κοινωνία ..
Υ.Γ) Ξυπνήσατε παιδιά ;; Για ελάτε .. να πέφτει ΚΑΙ το πρώτο καφεδάκι της ημέρας ..
Παντως αμαξι και δη ηλεκτρικο υπαρχει για την εξυπηρετηση σας..[ TESLA Και με DYNAMO..]
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Iraklis_pouaroαπό εμένα πάντως μην ανησυχείς μέχρι τις 8/9 , (μου πήραν δίπλωμα , άδεια κυκλοφορίας ,και πινακίδες).
Για μετά δεν σου εγγυώμαι τίποτα!Χαχαχχαχαχα
υ.Γ. Μπήκα λέει ανάποδα, κανονικά μπήκα αλλά τέλος πάντων.
Να έχεις το νοοου σου.
Ναι, τωρα ανακαλυφθηκε...ο Ελον το ανακαλυψε...Πριν κατι μερες...
Και δεν το χωνευει ουτε ο νους του, τετοια παγκοσμια πατεντα...
...ο ευφυης...
Οδηγώ πολλά χρόνια στο Ηράκλειο ( τουλάχιστον 40) για να αρχίζω να τρομάζω τώρα. Αν κάτι δεν το έχω κάνει δεν πρόκειται να το αναφέρω. Πραγματικά εντυπωσιακό να συννενοουνται με ηρεμία σε αυτόν τον τόπο. Τι έχεις δει εσύ και με ποιον τρόπο οδηγείς είναι δικό σου θέμα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από vidar70Πηγαινε να οδηγησεις στο Ηρακλειο της Κρητης . και θα σου στειλω το τηλ μου να μου πεις αν εισαι στην υγεια σου καλα, εννοω αν επαθες καποιο καρδιακο , εγκεφαλικο κλπ. Αν πεις δε για Χανια πες μου που θα παιζεις ( της Κηφισσιας? καταλαβες τι λεω ετσι?) να ερθω να σου αφηκω λιγα λουλουδια. Μαλλον δεν εχεις ιδεα περι οδηγησης στην ΚΡΗΤΗ
Οδηγεις 40 χρονια στο ηΡΑΚΛΕΙΟ και ολα καλα!!! Και συννενουνται και μια χαρα. Κουμπαρε σε αλλο νησι οδηγεις και δεν το εχεις καταλαβει!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από dimitrisx66Οδηγώ πολλά χρόνια στο Ηράκλειο ( τουλάχιστον 40) για να αρχίζω να τρομάζω τώρα. Αν κάτι δεν το έχω κάνει δεν πρόκειται να το αναφέρω. Πραγματικά εντυπωσιακό να συννενοουνται με ηρεμία σε αυτόν τον τόπο. Τι έχεις δει εσύ και με ποιον τρόπο οδηγείς είναι δικό σου θέμα.
Μάλλον είμαι πιο ήρεμος πίσω από το τιμόνι και αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Δεν λέω ότι υποχωρώ συνέχεια αλλά δεν μεταφέρω (πάντα) τα προσωπικά με τις διαδρομές που πρέπει να κάνω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από vidar70Οδηγεις 40 χρονια στο ηΡΑΚΛΕΙΟ και ολα καλα!!! Και συννενουνται και μια χαρα. Κουμπαρε σε αλλο νησι οδηγεις και δεν το εχεις καταλαβει!!!
Ειδες ομως πως το κανουν, (οι αλλοι), ενα σοβαρο θεμα?...
Η πιο σωστή τοποθέτηση και ανάλυση ..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Qwerty___55Γεια σας αγαπητοί φίλοι...
Θα πω και εγω την γνώμη μου σχετικά με το ποιος εχει προτεραιότητα σε ... κυκλικό κόμβο..
1 . Υπάρχει , ο Ελληνικός κ.ο.κ , γνωστός σε όλους μας ,
Προτεραιότητα εχει αυτός που εισέρχεται σε κυκλικό κόμβο , εκτος και αν υπάρχει σήμανση πχ , stop , η , παραχώρηση προτεραιότητας .
2 . Και φυσικά εχει προτεραιότητα , γιατι , όσοι ηδη κινούνται μεσα στον κυκλικό κόμβο , εχουν τον εισερχόμενο στα δεξιά τους ...
Κλασικό , και γνωστό , σε όλους μας ..
3 . Ολοι οι κυκλικοί κόμβοι , στην Ελληνική επικράτεια , είναι κατασκευασμένοι , ετσι ωστε τα οχήματα , να κινούνται κυκλικά μεν , αλλα , αντίστροφα με τους δείκτες του ρολογιού ...ωστε τα εισερχόμενα οχήματα , να βρίσκονται , πάντα , στα δεξιά , και να έχουν προτεραιότητα ..
4 . Υπάρχουν , οι Έλληνες οδηγοί ...!!!
και οι κατηγορίες αυτών ...!!!
πχ.
Καποιοι , αγνοούν , τον κ.ο.κ . ..και κάνουν , οτι τους κατέβει. !!!
Κάποιοι αλλοι , δεν παραχωρούν προτεραιότητα , στους εισερχόμενους , προχωρούν ..και δείχνουν την μαγκιά τους , θεωρώντας , οτι ο κυκλικός κόμβος είναι δικός τους ..!!!
Καποιοι αλλοι , πολύ σωστά ,τήρησαν , τον κ .ο.κ , ...ομως δεν τον τήρησαν , κάποιοι αλλοι , και το ατύχημα , δεν άργησε να έρθει ...!!!
Το δύσκολο βεβαια , ειναι , οταν θέλεις να βγεις απο τον κυκλικό κόμβο ...!!!
Αν δεν τα καταφέρω να βγω , με την πρώτη ... τότε ας ξανακάνω έναν κύκλο ακόμη , μπας και η δεύτερη προσπάθεια , ειναι... επιτυχής ...!!!
Παρακαλάτε , να μην γίνει κάποιο ατύχημα σε κυκλικό κόμβο ,...γιατι , εκεί θα μείνετε , για τους επόμενους δύο μήνες ...
Τι μάθατε απο όσα είπε ο ...Q...???
Τιποτα ???
Το φαντάστηκα ...!!!
Οπότε ..., χρειάζεται , παρά πολύ μεγάλη προσοχή , οταν βρίσκεστε , σε κυκλικό κόμβο ,... η , εισέρχεστε σε αυτόν ...!!!
Μπραβο δεκα, εσυ που ειπες κατι αλλο, απο τσι αλλοι...
Τρεις δέκα .. τριάντα ..
Τρεις επτά ..Εικοσιένα ..
Τρεις τρεις ...Εννιά ..
Σύνολο .. Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν ...
Άιντε καληνύχτα
Οσο παει και σοβαρευει το θεμα...
Μη μας το χαλασουνε τιποτα αλλοι...
Δεν εχω οδηγησει ποτε στο ηρακλειο και δυστυχως δεν εχω παει ακομη στην κρητη. Εχωντας ομως οδηγησει σε αλλα διαμερισματα της ελληνικης επικρατειας αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι οι ανθρωποι στην επαρχια οδηγουν χαλαρα χωρις νευρα και παντα με ευγενεια.
Τα δυστυχηματα και δη θανατηφορα ειναι δυστυχως ενα αρνητικο ρεκορ για ολη την χωρα με την πλειονοτητα των θυματων να ειναι νεοι ανθρωποι. Καθε χρονο χανουμε σε ανθρωπους απο τροχαια μια μικρη πολι. Τα αιτια πολλα τα οποια αν τα συνοψισουμε μπορουμε να αναφερουμε την εξης πρωτη και τελευταια αιτια. Π α ι δ ε ι α.Ισως θα επρεπε να αναδειξης ποια ειναι τα προσωπικα σου προτυπα σωστης οδηγησης και που τηρουνται εδω στην ελλαδα πριν ξεκινησουμε το "κυνηγι μαγισσων η οδηγων" με βασι την εντοπιοτητα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από vidar70οδηγεις 40 χρονια στο ηρακλειο και ολα καλα!!! Και συννενουνται και μια χαρα. Κουμπαρε σε αλλο νησι οδηγεις και δεν το εχεις καταλαβει!!!
Η παιδεια συμπεριλαμβανει και την μορφωση?...
Απορια τοχω αυτο απο πολλα χρονια...
Καθε βοηθεια δεκτη...
# 79
Φώτισε μας Man
Τι συμπεριλαμβάνει η Παιδεία ;;
Το έχω και εγώ απορία .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media