Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

δυσκολη δουλεια

Σελίδα : 1

ilias_9295

# 1 στις 13/8/2022
author
Ανδρας / 28 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 10
'Aρεσαν+: 0%

δυσκολη δουλεια

ρε παιδιααα καλησπέρα!!θελω να μοιραστώ το πρόβλημα μου κι εγω.Η εργασια εχει πολυ πιεση και κοντευω να τρελαθω!ολοι έχουν παραιτηθει και εχω μεινει εγω και κάποιοι παλιοι.τι να κανω?το χειροτερο είναι η ανασφάλεια που μου εχει προκαλέσει.φοβαμαι και τσεκαρω συνεχως τα πάντα ξανα και ξανα!!τι μου προτεινετε?πως το ξεπερναω?

Enikos

# 2 στις 13/8/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Με πιο πολυ τσεκαρισμα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από ilias_9295

δυσκολη δουλεια

πως το ξεπερναω?

girl_aloud

# 3 στις 13/8/2022
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 239
Αν εισαι σε υπευθυνο ποστο, ειναι λογικο να εχεις περισσοτερη πιεση. Καλα κανεις και διπλοτσεκαρεις, αλλα με μετρο. Οι συναδελφοι σου γιατι παραιτηθηκαν;
Αρέσει στο μέλος alisida

ilias_9295

# 4 στις 13/8/2022
author
Ανδρας / 28 / Σε σχέση

δεν την παλεψαν ,αλλος λογω χαμηλου μισθου αλλος λόγω ψυχολογικψν που απεκτησε

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από girl_aloud
Αν εισαι σε υπευθυνο ποστο, ειναι λογικο να εχεις περισσοτερη πιεση. Καλα κανεις και διπλοτσεκαρεις, αλλα με μετρο. Οι συναδελφοι σου γιατι παραιτηθηκαν;

Rocker_65

# 5 στις 13/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

# 1

Να σκέφτεσαι τα ευχάριστα πράγματα της ζωής. Όπως ότι κάποια στιγμή η δουλειά τελειώνει, φεύγεις από εκεί και ότι τα λεφτά είναι γλυκά.

Να ξεχνάς τη δουλειά όταν φεύγεις από εκεί και να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν για να γεμίζεις τις μπαταρίες σου να αντέξεις την επομένη. 

Επίσης, να θυμάσαι όσο είσαι στη δουλειά, ότι αφού έμεινες εσύ με λίγους παλιούς, σημαίνει είσαι "σκληρό καρύδι".

Χαλάρωσε τώρα.

Αρέσει στο μέλος Enthalpient

TheSpell

# 6 στις 13/8/2022
author
Ανδρας / 49 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αργυρούπολη
Απαντήσεις: 99
Θα μπορούσες να περιγράψεις τον τομέα ή τη φύση τη δουλειάς για να καλάβουμε καλύτερα.
Μια ιδέα είναι να μπεις στο linkedin και να "πουλήσεις" ακριβά τον εαυτό σου σαν έναν μπαρουτοκαπνισμένο επαγγελματία, resilient που μασά σίδερα, φιλόδοξο ανοιχτό σε νέες προκλήσεις.
Ξεκίνα να περνάς συνεντεύξεις σε άλλους εργοδότες τονίζοντας ότι αν και είσαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος εκεί που είσαι, επιζητάς προτίστως το challenge σε θέσεις με περισσότερες ευθύνες και καλύτερες αποδοχές.

Μην αναφέρεις ποτέ ότι κουράζεσαι ή πιέζεσαι, είναι σαν να αυτοπυροβολήσε. Όλα τα αφεντικά θεωρούν δεδομένο ότι είσαι ο σκλάβος τους. Αυτή είναι η αλήθεια, εσύ να σκέφτεσαι σαν την πουτάνα: όσο περισσότερο σε πληρώνουν, τόσο περισσότερο τους "αγαπάς".
Βρες λοιπόν κάπου καλύτερα με περισσότερα φράγκα και φύγε. Αν το μεθοδεύσεις σωστά, στατιστικά θα έχεις 2-3 καλές ευκαιρίες μες τη χρονιά.
Αρέσει στα μέλη Enthalpient, girl_aloud

vanarabit

# 7 στις 14/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

##

Καλημέρα φίλε .

ΠΟΛΥ δύσκολη περίπτωση και την καθιστά δυσκολότερη το υψηλό ποσοστό ανεργίας μιας και φαντάζομαι πώς πάνω - κάτω - ζητάς συγκεκριμένες θέσεις εργασίες ... Αλλιώς δουλειές άλλου είδους υπάρχουν ..
ΚΑΙ ΕΔΩ θα μοιραστώ μαζί σου μια σκέψη μου, αποτέλεσμα προσωπικής διαπίστωσης ..
Πολλά χρόνια πριν, είχα ένα μαγαζί με καλλυντικά ..Πρωί-απόγευμα έπρεπε να είμαι στο μαγαζί ..
Ένα πολύ δικό μου συγγενικό πρόσωπο λόγω μιας αρρώστιας δεν ήταν σε θέση να αυτοεξυπηρετείται και θέλησα να βοηθήσω οικονομικά, πληρώνοντας εγώ μια γυναίκα να είναι στο σπίτι του, μιας και εγώ λόγω δουλειάς δεν μπορούσα .. Αποτέλεσμα .,. Η εν λόγω κυρία ( Βόρειο Ήπειρο ) στην καταγωγή και άλλοι πολλοί οικονομικοί μετανάστες πού γνωρίζω, έχουν γίνει πλούσιοι ... Γιατί ;; Διότι έκαναν οποιαδήποτε δουλειά τους τύχαινε .. Συμπέρασμα: Και σε καιρό υψηλού ποσοστού ανεργίας, αν κάποιος θέλει να βρει δουλειά διότι δεν αντέχει την ήδη υπάρχουσα, ψάχνει να βρει μια οποιαδήποτε δουλειά ΠΡΙΝ φύγει από την ήδη υπάρχουσα και αποχωρεί, κάνοντας μια νέα δουλειά για να μην είναι άνεργος, μέχρι να βρει την δουλειά πού θα τον αντιπροσωπεύει .. Σε ο,τι αφορά τώρα την πίεση πού δέχεσαι, να ξέρεις ότι καμία δουλειά δεν είναι χωρίς πίεση, ακόμα και οι δικές μας "δουλειές" πίεση έχουν .. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις μια οποιαδήποτε δουλειά και δεν έχεις μαζέψει χρήματα στην άκρη που θα σου επιτρέψουν να μείνεις μερικούς μήνες άνεργος μπεχρι να βρεις την εργασία πού σε αντιπροσωπεύει καλύτερα και αν η πίεση δεν σου έχει "σπάσει" τελείως τα νεύρα,
μήπως και να έκανες λίγο υπομονή ακόμη, μέχρι να βρεις μια άλλη δουλειά ..
Σε γενικές γραμμές το δίλημμα πού θέτεις είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ..
Κάθε επιτυχία σου εύχομαι ..και όλα να πάνε καλά ..

Qwerty____55

# 8 στις 14/8/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 1.447

Αν ειναι , τα λεφτά που κερδίζεις , απο την συγκεκριμένη δουλειά , ...ειναι να αρωστησεις , και να τα φας στους γιατρούς ,...δεν αξίζει ...!!!

Αν πιστεύεις στην εργατικότητα σου , και δεν σε φοβίζει , οτι θα δυστυχισεις και θα πεινάσεις , ... δούλεψε σωστά , δίχως άγχος ...και αν .. αρέσεις στο αφεντικό σου , ..τοτε ας σε .. κρατήσει , ...αν οχι , .. ας σε αποζημιώσει , και ψάξε για άλλη δουλειά ...!!!

Αν πάλι , έχεις οικογένεια , παιδιά , υποχρεώσεις , δάνεια κλπ. ... τότε ...την πάτησες ...!!!

Οπότε μείνε εκει ...και ο Θεος , βοηθός ...!!!

Με εκτίμηση ...Q ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από ilias_9295

δεν την παλεψαν ,αλλος λογω χαμηλου μισθου αλλος λόγω ψυχολογικψν που απεκτησε

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 9 στις 14/8/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Πριν σου απαντησει για το πεδιο του, εσυ του συνιστας ολα αυτα?...

Η προτροπη να περιγραψει το αντικειμενο του, για να καταλαβουμε, ηταν το αλλοθι της Δημοκρατικης αντιμετωπισης?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από TheSpell
Θα μπορούσες να περιγράψεις τον τομέα ή τη φύση τη δουλειάς για να καλάβουμε καλύτερα.
Μια ιδέα είναι να μπεις στο linkedin και να "πουλήσεις" ακριβά τον εαυτό σου σαν έναν μπαρουτοκαπνισμένο επαγγελματία, resilient που μασά σίδερα, φιλόδοξο ανοιχτό σε νέες προκλήσεις.
Ξεκίνα να περνάς συνεντεύξεις σε άλλους εργοδότες τονίζοντας ότι αν και είσαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος εκεί που είσαι, επιζητάς προτίστως το challenge σε θέσεις με περισσότερες ευθύνες και καλύτερες αποδοχές.

Μην αναφέρεις ποτέ ότι κουράζεσαι ή πιέζεσαι, είναι σαν να αυτοπυροβολήσε. Όλα τα αφεντικά θεωρούν δεδομένο ότι είσαι ο σκλάβος τους. Αυτή είναι η αλήθεια, εσύ να σκέφτεσαι σαν την πουτάνα: όσο περισσότερο σε πληρώνουν, τόσο περισσότερο τους "αγαπάς".
Βρες λοιπόν κάπου καλύτερα με περισσότερα φράγκα και φύγε. Αν το μεθοδεύσεις σωστά, στατιστικά θα έχεις 2-3 καλές ευκαιρίες μες τη χρονιά.

Enikos

# 10 στις 14/8/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Καποιος εχει μπερδεψει τα πμ, με την δημοσια τοποθετηση?...

squirrel-b1968

# 11 στις 14/8/2022
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 622
λογω χαμηλου μισθου αλλος λόγω ψυχολογικων...Έτσι όπως το περιγράφεις /Ουν...δεν είναι κ το ιδανικό...Απλά ψάξε ότι ναναι...(αφού μισθολογικά είναι χάλι..)βρες κάτι άλλο...κ ας είναι άλλης ειδικότητας...κ ..φύγε...κ ψάχνεις με ησυχία την επομενη ..δεν σε πήραν κ τα χρόνια νεότατος είσαι!Υ.Γ.Όρεξη ναχεις να δουλέψεις ...δουλειές υπάρχουν...εκτός δ/ντη,προϊσταμένου..κλπ..αυτές είναι πιασμένες ήδηΥ.Γ2Πάντως η υπευθυνότητα στο οποιοδήποτε πόστο ,(ακόμα κ στο καθάρισμα τουαλέτας πχ...σε ένα μπαράκι..) ε τσεκαρεις ..συνεχώς...τι να κάνουμε...έτσι είναι το πόστο..check...αν όλα είναι καλά..

alisida

# 12 στις 15/8/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Το μυστικό για να αντέχεις την πίεση της δουλειάς,είναι να γουστάρεις αυτό που κάνεις και φυσικά να αμοιβεσαι ικανοποιητικά.

Το χεις ?? 

Παράθεση:

δυσκολη δουλεια

ρε παιδιααα καλησπέρα!!θελω να μοιραστώ το πρόβλημα μου κι εγω.Η εργασια εχει πολυ πιεση και κοντευω να τρελαθω!ολοι έχουν παραιτηθει και εχω μεινει εγω και κάποιοι παλιοι.τι να κανω?το χειροτερο είναι η ανασφάλεια που μου εχει προκαλέσει.φοβαμαι και τσεκαρω συνεχως τα πάντα ξανα και ξανα!!τι μου προτεινετε?πως το ξεπερναω?

Αρέσει στα μέλη Herman123, alexandriani1

magicbus

# 13 στις 19/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ψάξου παράλληλα για κάτι καλύτερο...

Και μόλις το βρεις και το οριστικοποιήσεις την κάνεις με ελαφρά...
Το παν είναι να νιώθεις εσύ καλά...

ilias_9295

# 14 στις 20/8/2022
author
Ανδρας / 28 / Σε σχέση

Χαχαχαχα να σας περιγραψω λιγο καλυτερα την κατασταση...12 ωρες ημερησιως δουλεια,μισθο κατω του βασικου και απο οργανωση?ο καθενας κανει το δικο του ...δουλευω απο το σπιτι οποτε δεν υπαρχει ωραριο...χρονος να ψαξω κατι καλυτερο?καθολου.Το αποφασισα σε λιγο καιρο σταματαω,εχω κανει το κουμαντο μου και για λιγους μηνες δεν θα ζοριστω!!οποτε?ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

squirrel-b1968

# 15 στις 20/8/2022
author
Επειδή ακούω συχνά κ ειδικά από νέους...εγώ θα το έκανα αλλιώς...δεν δουλεύουν σωστά κλπ...Αν έχουμε ιδέες ,τις προτείνουμε στους υπεύθυνους μας ..κ κρίνονται αυτές.Υπάρχουν πολλές εταιρείες κ ,εργοδότες που λειτουργούν σωστά κ οργανωμένα ...η λειτουργούν με άλλο τρόπο το δέχεσαι η όχι...μην μπαίνεις σε μια εργασία κ κρίνεις τον τρόπο δουλειάς κ πως το βλέπεις εσύ...κάτι ξέρουν αυτοί που το κάνουν ,..(.αν το κάνουν διαφορετικά ,)αλλιώς άνοιξε δική σου επιχείρηση να την δουλέψεις εσύ όπως θες...να είσαι πίσω από τον πάγκο που λένε...κ τότε να δεις ανατροπές στον τρόπο σκέψης σου.Εκτος αν μιλάμε για τελείως ανοργανωσια κ χυμαδουρα που εκεί δίνω δίκιο.

ilias_9295

# 16 στις 22/8/2022
author
Ανδρας / 28 / Σε σχέση

Ειλικρινα τωρα αυτο ειχες να πεις?Δεν κρίνω αλλα περιγραφω τις συνθηκες.Και λύσεις εχω προτείνει αλλα τιποτα.Ακουω συνεχως απο την διοικηση ξερω εχετε δικαιο απολυτο θα το φτιαξουμε αλλα τιποτα.Προφανως και κάθε επιχείριση εχει δικό της τρόπο οργάνωσης αλλα οταν αυτος ο τρόπος με δυσκολευει στο να κάνω την εργασια μου σορρυ αλλα θα μιλησω.Πιο συγκεκριμένα,δεν υπαρχει οργανωση καμια με αποτελεσμα να τρεχω να διορθωνω λάθη αλλων.Επι ένα μηνα να έχει πέσει βασικο συστημα(συμβαινει συχνα) με αποτελεσμα να μην μπορω να κάνω τιποτα και να μαζευονται οι δουλειες...Αυτο σημαινει οτι τους επομενους 2 μήνες εκατσα 12ωρα για να τα τακτοποιησω..Και ολα αυτα με λιγοτερα απο 600 ευρω.Και κάπου εδω αναρωτιεμαι...Εμεις οι νεαροι ζηταμε πολλα οταν θέλουμε κάτι νορμαλ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από squirrel-b1968
Επειδή ακούω συχνά κ ειδικά από νέους...εγώ θα το έκανα αλλιώς...δεν δουλεύουν σωστά κλπ...Αν έχουμε ιδέες ,τις προτείνουμε στους υπεύθυνους μας ..κ κρίνονται αυτές.Υπάρχουν πολλές εταιρείες κ ,εργοδότες που λειτουργούν σωστά κ οργανωμένα ...η λειτουργούν με άλλο τρόπο το δέχεσαι η όχι...μην μπαίνεις σε μια εργασία κ κρίνεις τον τρόπο δουλειάς κ πως το βλέπεις εσύ...κάτι ξέρουν αυτοί που το κάνουν ,..(.αν το κάνουν διαφορετικά ,)αλλιώς άνοιξε δική σου επιχείρηση να την δουλέψεις εσύ όπως θες...να είσαι πίσω από τον πάγκο που λένε...κ τότε να δεις ανατροπές στον τρόπο σκέψης σου.Εκτος αν μιλάμε για τελείως ανοργανωσια κ χυμαδουρα που εκεί δίνω δίκιο.

GIANNIS_1961

# 17 στις 6/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Είναι γνωστό ότι "δουλειά" και "δουλεία", διαφέρουν κατά ένα τόνο. Στη θέση σας, θα αναζητούσα εργασιακή διέξοδο, με το σκεπτικό ότι : "το καλύτερο, είναι εχθρός του καλού", χωρίς όμως να εγκαταλείψω την ήδη υφιστάμενη εργασία μου. Ως προς την (μέχρι τότε) επιβίωση, είναι ζήτημα ιδιοσυγκρασίας και οργανώσεως χρόνου (η υπομονή εννοείται...).

Thanos321

# 18 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Απαντήσεις: 5

Δεν ξερω το μισθο που περνεις αλλα αμα εισαι χαμηλομισθος, εχεις σκεφτει παραλληλα που δουλευεις να ψαξεις να βρεις αλλη δουλεια για να ξεφυγεις απο το τοξικο περιβαλλον της τωρινης σου δουλειας???

Παράθεση:

δυσκολη δουλεια

wysiwyg

# 19 στις 21/9/2022
author
Ανδρας / 39 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1
Απο αυτα που περιγραφεις, εχεις πεσει στα αφεντικα που θελουν τους υπαλληλους τους να ζουν για να δουλευουν και οχι το αντιθετο. Πρεπει νεοι και παλιοι να μαθουν / απαιτησουν τα δικαιωματα τους. Εκανες μ@λ@κι@ στην δουλεια και μπορεις να το σωσεις με 12 ωρο; Καντο και ζητα και συγνωμη. Επεσε το συστημα και χρειαζεται 12ωρα για να "σωθει" η κατασταση; ΠΡΕΠΕΙ να τα πληρωθεις..Και κατι ακομη.. Γιατι να δουλεψεις με λιγοτερα (τουλαχιστον) απο οσα οριζει ο νομος;Εχω δει νεους και μη στην δουλεια, ανικανους (για την φυση της δουλειας-μην παρεξηγηθω) και αστερια. ΟΛΟΙ ομως πηραν μεροκαματο (50¤ ή 60¤) ασχετα απο το αν εκαναν ή οχι και απο το αν εμειναν ή οχι. Και οι μονιμοι ξεκινανε ανω του βασικου.Πρεπει να μαθετε να δουλευετε για να ζητε και οχι να ζητε για να δουλευετε.Σαφως και το να κανεις αυτο που αγαπας και γουσταρεις ειναι το πιο σημαντικο απ'ολα (τρωγοντας ερχεται η ορεξη λενε καποιοι), αλλα δυστυχως (παγκοσμιος) ειναι πολυ λιγοι οι τυχεροι. Και η αληθεια ειναι πως τα περισσοτερα αφεντικα ξεζουμιζουν τους "χαμηλων τονων" υπαλληλους τους.Η συμβουλη μου ειναι: ειτε μεινεις ειτε αλλαξεις δουλεια απο δω και στο εξης να "απαιτεις" τα δεδουλευμενα σου και οταν "βαζεις πλατη" να αξιζει και να αναγνωριζεται. Στο χερι σου ειναι. Αν δεν εχεις "αναγνωριση" μην το κανεις καν.. Χτυπα καρτα και δρομο.

squirrel-b1968

# 20 στις 22/9/2022
author
.Εκτος αν μιλάμε για τελείως ανοργανωσια κ χυμαδουρα που εκεί δίνω δίκιο...Είπα κ αυτό !στο ίδιο ποστ.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost