Περιοχή Αθήνα
Γειά σας,θα χαιρόμουν πολύ να γνωριστώ με άλλες γυναίκες με κοινά ενδιαφέροντα για να βγαίνουμε γυναικοπαρεα. Οι παλιές κολλητές μου φίλες βρίσκονται σε άλλες πόλεις/χώρες και μιλάμε πια μόνο στο τηλέφωνο και αυτές που είναι στην Αθήνα έχουν παντρευτεί και βγαίνουμε σπάνια. Είμαι όπως γράφω στο προφίλ μου, μορφωμενη και καλλιεργημενη, με καλή διάθεση για ζωή, χωρίς σοβαρά προβλήματα, μου αρέσει να βγαίνω στα μαγαζιά της παραλιακής για καφέ ή φαγητό, μου αρέσει η μόδα και το shopping πολύ,θα ήθελα κάποια φίλη/ες για να βγαίνουμε και να διασκεδαζουμε όπως είχα παλιότερα. Το Sex and the city ήταν το αγαπημένο μου σήριαλ για να καταλάβετε,δεν είμαι ανταγωνιστικη και χαίρομαι τις φιλίες μου. Όταν λέω φιλία εννοώ ακριβώς αυτό, ούτε λεσβιακα ούτε ψυχοθεραπείες
Αν με τον καιρό ταιριάζουμε και δέσουμε, μπορεί να γίνουν οι νέες μου κολλητές, εάν όχι, μπορούν να είναι φίλες που θα χαιρόμαστε να πάμε μία βόλτα μαζί και να τα πούμε.Ξέρω πως το ίντερνετ είναι γεμάτο από κάθε καρυδιάς καρύδι κι έχω την δυνατότητα να ξεχωρίζω τους απατεώνες. Εάν εσύ μελλοντική μου φίλη διαβάζεις το μήνυμα μου,επικοινώνησε.
Εγώ πάλι λέω, να καταργηθούν τα προφίλ. Να ερχόμαστε όοολοι μαζί οι τόσες χιλιάδες εδώ στο forum να δηλώνουμε ποιοί είμαστε, πού μένουμε, συμπάθειες, αντιπάθειες καθώς και σεξουαλικές προτιμήσεις..
Τα μόνιμα και παλιότερα μέλη του site που θα επωμιστούν ολόκληρη την ευθύνη και την εργασία, θα μας καθοδηγούν με συμβουλές και σχόλια στο τί από τα γραφόμενα είναι περιττό ή τι λείπει, ώστε να προβούμε στις κατάλληλες διορθώσεις των κειμένων..
Όποιο από τα κείμενα θα έχει το πιο συχνό ράβε/ξήλωνε, αυτόματα θα ανέρχεται πρώτο στην επιφάνεια της κεντρικής σελίδας και έτσι θα είναι ορατό σε περισσότερα μάτια... άρα και περισσότερες πιθανότητες για μία ευτυχή κατάληξη !
Καταπληκτική ιδέα ; Καλή μας επιτυχία !
Ευχαριστως να κανω παλι την αρχη για μια σεπτεμβριανη συναντηση .
Ανθρωποι βρισκονται πισω απ τις οθονες , αφτερ ολ .
Αλλα θα αναλαβετε κυριε ροκερ να ξεκουνησετε και οσους δισταζουν , με θετικο και ενθαρρυντικο λογο , αυτη ειναι η υποσχεση που ζητω .
Ειρήνη καλησπέρα...
Να υποθέσω οτι , μιας και μέσω , του προφίλ σου, δεν ηταν δυνατόν , να κάνεις καποιες γνωριμίες , η εστω καποιες φιλίες , ... πιστεύεις οτι εδω , μέσω του φόρουμ , θα ανταποκριθούν καποιες γυναίκες ... αφού μέχρι στιγμής , δεν ανταποκρίθηκαν κάποιοι αντρες ???
Και μαλιστα , με κοινά ενδιαφέροντα , μορφωμένες , καλλιεργημένες ,οπως είσαι εσύ ... με τσάρκες ,, στα μαγαζιά της παραλιακής , για καφέ , shopping ,...κλπ. ???
Οι επιλογές σου , θα γίνουν , βάσει , καί των φωτογραφιών που θα ανεβάσουν , οι γυναίκες , προτού σου στείλουν , ένα προσωπικό μήνυμα ...???
Με εκτίμηση ...Q...
Παράθεση:
Ψάχνω φιλία με γυναίκες για να βγαίνουμε
Σχόλιο # 1 από Irene_GreeceΠεριοχή Αθήνα
Γειά σας,θα χαιρόμουν πολύ να γνωριστώ με άλλες γυναίκες με κοινά ενδιαφέροντα για να βγαίνουμε γυναικοπαρεα. Οι παλιές κολλητές μου φίλες βρίσκονται σε άλλες πόλεις/χώρες και μιλάμε πια μόνο στο τηλέφωνο και αυτές που είναι στην Αθήνα έχουν παντρευτεί και βγαίνουμε σπάνια. Είμαι όπως γράφω στο προφίλ μου, μορφωμενη και καλλιεργημενη, με καλή διάθεση για ζωή, χωρίς σοβαρά προβλήματα, μου αρέσει να βγαίνω στα μαγαζιά της παραλιακής για καφέ ή φαγητό, μου αρέσει η μόδα και το shopping πολύ,θα ήθελα κάποια φίλη/ες για να βγαίνουμε και να διασκεδαζουμε όπως είχα παλιότερα. Το Sex and the city ήταν το αγαπημένο μου σήριαλ για να καταλάβετε,δεν είμαι ανταγωνιστικη και χαίρομαι τις φιλίες μου. Όταν λέω φιλία εννοώ ακριβώς αυτό, ούτε λεσβιακα ούτε ψυχοθεραπείες
Αν με τον καιρό ταιριάζουμε και δέσουμε, μπορεί να γίνουν οι νέες μου κολλητές, εάν όχι, μπορούν να είναι φίλες που θα χαιρόμαστε να πάμε μία βόλτα μαζί και να τα πούμε.Ξέρω πως το ίντερνετ είναι γεμάτο από κάθε καρυδιάς καρύδι κι έχω την δυνατότητα να ξεχωρίζω τους απατεώνες. Εάν εσύ μελλοντική μου φίλη διαβάζεις το μήνυμα μου,επικοινώνησε.
Βρε, πώς δε μού 'κοψε και μένα τόσον καιρό πέρα από το προφίλ μου που είναι για γυναίκες να βάλω επιπλέον και ένα ποστ εδώ προς αναζήτηση φίλων για σχηματισμό ανδροπαρέας (τίποτα πονηρό) τώρα που όλοι οι φίλοι μου έχουν παντρευτεί..
Θα την ονομάσουμε SEX IN THE CITY, θάμαστε όλο έξω για τσάρκες, μπυρόνια και εξάσκηση στα πάρκα με σφεντόνα..ή σε παραλιακές.. και θα εστιάζουμε, αυστηρά σε γυναικοπαρέες για παιχνίδι poker..
Χωρίς ομοφυλόφιλα και ψυχαναγκασμούς όμως, το τονίζω !
Να μία ακόμα καλή ιδέα που πήρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Rocker_65Βρε, πώς δε μού 'κοψε και μένα τόσον καιρό πέρα από το προφίλ μου που είναι για γυναίκες να βάλω επιπλέον και ένα ποστ εδώ προς αναζήτηση φίλων για σχηματισμό ανδροπαρέας (τίποτα πονηρό) τώρα που όλοι οι φίλοι μου έχουν παντρευτεί..
Θα την ονομάσουμε SEX IN THE CITY, θάμαστε όλο έξω για τσάρκες, μπυρόνια και εξάσκηση στα πάρκα με σφεντόνα..ή σε παραλιακές.. και θα εστιάζουμε, αυστηρά σε γυναικοπαρέες για παιχνίδι poker..
Χωρίς ομοφυλόφιλα και ψυχαναγκασμούς όμως, το τονίζω !
Να μία ακόμα καλή ιδέα που πήρα
man
εαν θα παίξει ενοτητα για βαρια και βρωμικη νυχτα...
Θα δωσω tips
Kαλημέρα Irene !
Χρόνια πολλά και καλώς όρισες στο forum
Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις τις φιλικές παρέες πού θέλεις
και μακάρι να βρεις και μια φίλη πού να μην είναι μόνο για εξόδους μα και φίλη καρδιακή !!!
Παράθεση:
Ψάχνω φιλία με γυναίκες για να βγαίνουμε
Σχόλιο # 1 από Irene_GreeceΠεριοχή Αθήνα
Μπρρρ...
τοσο πολυ χαλασαν η ανδρες σημερα αν η κυρια ψαχνει το αλλο τις μισο διαδυκτιακα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι χαλασαν τα αρσενικος σημερα
Τα χαρακτηριστικά που θέλεις , για να ξεκινήσεις μια γνωριμία ...ειναι τα εξής ...ενα !!!
Μια φωτογραφία και μόνο , και μάλιστα αυτή , να είναι ανεβασμένη στο ... προφίλ ...!!!
Διαφορετικά ο συγκεκριμένος κύριος , κάτι πρέπει να κρύβει , κατ εσένα ..!!!
η , παντρεμένος ειναι ...
η , σε διάσταση ...
η , αλλοδαπός ...
η , η , η , ..!!!
Οπότε , το καλύτερο κάλεσμα , ειναι προς τις γυναίκες , ...με φωτο ...η , χωρίς αυτην ...μιας και δεν έχουν να κρύψουν κάτι ...!!!
Με εκτίμηση ...Q...
Παράθεση:
QwertyΔεν ξέρω πως να απαντήσω με quote στο σχόλιο σου και απαντάω έτσι. Μέσω του προφίλ μου εννοείται έκανα και θα κάνω γνωριμίες με άντρες , ο σκοπός της δημιουργίας του ήταν η περίπτωση να βρω διαδικτυακά τον άντρα που ταιριάζουμε και να γίνουμε ζευγάρι,το γράφω ξεκάθαρα. Δεν τον έχω βρει ακόμα και όπως ξέρεις από τα μηνύματα που μου είχες στείλει και τα οποία δεν σου απαντάω, δεν ασχολούμαι εάν δεν βρίσκω τα χαρακτηριστικά που θέλω. Ψάχνοντας το site είδα πως έχει και ενότητες για φιλικές γνωριμίες γυναικών, οπότε έβαλα και εγώ αυτό το post το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες και είναι άσχετο από τις σχέσεις με άντρες.
Σχόλιο # 8 από Irene_Greece
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Herman123
Το Ελενάκι με συμπαθει και οταν παω στη συναντηση της θα λιποθυμησει απο τη χαρα της που θα με δει.
Τς τς τς!
Όσο περισσοτερη η χαρά, τόσο μεγαλυτερη κι η απογοητευση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Rocker_65Εγώ πάλι λέω, να καταργηθούν τα προφίλ. Να ερχόμαστε όοολοι μαζί οι τόσες χιλιάδες εδώ στο forum να δηλώνουμε ποιοί είμαστε, πού μένουμε, συμπάθειες, αντιπάθειες καθώς και σεξουαλικές προτιμήσεις..
Τα μόνιμα και παλιότερα μέλη του site που θα επωμιστούν ολόκληρη την ευθύνη και την εργασία, θα μας καθοδηγούν με συμβουλές και σχόλια στο τί από τα γραφόμενα είναι περιττό ή τι λείπει, ώστε να προβούμε στις κατάλληλες διορθώσεις των κειμένων..
Όποιο από τα κείμενα θα έχει το πιο συχνό ράβε/ξήλωνε, αυτόματα θα ανέρχεται πρώτο στην επιφάνεια της κεντρικής σελίδας και έτσι θα είναι ορατό σε περισσότερα μάτια... άρα και περισσότερες πιθανότητες για μία ευτυχή κατάληξη !
Καταπληκτική ιδέα ; Καλή μας επιτυχία !
![]()
Τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα κάνω ανάρτηση πρόσκληση δημόσια στο θέμα του Κόκκινου Ιππότη .
Κορίτσια , στη συνάντηση ας φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας κάτι αλμυρό , για να κρατήσουμε τις αισθήσεις μας όταν θα εμφανιστεί ο κύριος Χέρμαν
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Herman123
Και εγω ψαχνω φίλες αλλα δυστυχως με θελουν για το κορμι μου μονο. Ατιμη κοινωνια. Το Ελενάκι με συμπαθει και οταν παω στη συναντηση της θα λιποθυμησει απο τη χαρα της που θα με δει.
Αγαπητή συνομιλήτρια , πολλή προσοχή στις καρδούλες και τα χαμογελάκια από «κύριες» .
Μπορεί να μην ειναι και τοσο φιλικά , αφήστε που παίζει να έχουν και μουστάκι .
Πρόσφατα διάβασα εδώ από πιο παλιό μέλος , οτι η Σουλα ήταν ...Νοντας
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Irene_GreeceΌποιες κυρίες ενδιαφέρονται,κάποιες μου έχετε στείλει καρδούλες και χαμογελακια, πιστεύω το chat room είναι ένας άνετος τρόπος να αρχίσουμε να μιλάμε, θα μπαίνω τα βράδια, ελάτε να γνωριστούμε!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media