Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ψάχνω φιλία με γυναίκες για να βγαίνουμε

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

alexandriani1

# 21 στις 16/8/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Helenaki4

Αγαπητή συνομιλήτρια , πολλή προσοχή στις καρδούλες και τα χαμογελάκια από «κύριες» .

Μπορεί να μην ειναι και τοσο φιλικά , αφήστε που παίζει να έχουν και μουστάκι .

Πρόσφατα διάβασα εδώ από πιο παλιό μέλος , οτι η Σουλα ήταν ...Νοντας 

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

alexandriani1

# 22 στις 16/8/2022
author

Καλού κακού να κρατώ και κανένα υπογλώσσιο?

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Helenaki4

Τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα κάνω ανάρτηση πρόσκληση δημόσια στο θέμα του Κόκκινου Ιππότη .

Κορίτσια , στη συνάντηση ας φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας κάτι αλμυρό , για να κρατήσουμε τις αισθήσεις μας όταν θα εμφανιστεί ο κύριος Χέρμαν 

Αρέσει στα μέλη Herman123, Helenaki4

alexandriani1

# 23 στις 16/8/2022
author

Πάντως

Εγώ θέλω να δεσμευτεί ότι θάρθει στη συνάντηση και ο αγαπημένος τω' πολλώ', ο φίλος μας ο Ούχτρεντ

Αρέσει στα μέλη alisida, Helenaki4

Rocker_65

# 24 στις 16/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

# 20

Helenaki, από όσο όμως θυμάμαι, σε εκείνη την περίπτωση έψαχνε αποκλειστικά γυναικεία παρέα η ενδιαφερόμενη..για αυτό και τα "πήρε" όταν εμφανίστηκε άνδρας στο ραντεβού.

Η Irene πάλι εδώ, γράφει άλλα στο προφίλ.. οπότε.. και Νώντας με μουστάκι ή χωρίς να της βγει, πού ξέρεις, ίσως της αρέσει και ταιριάξουν στην τελική..αν και καλού κακού ας κρατά βαριά τσάντα  

Κοπελιές και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια (λέω εγώ)

vanarabit

# 25 στις 16/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

##

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ .. Να προσέχουμε όλοι ...

Παράθεση:

Σχόλιο # 20 από Helenaki4

Αγαπητή συνομιλήτρια , πολλή προσοχή στις καρδούλες και τα χαμογελάκια από «κύριες» .

Μπορεί να μην ειναι και τοσο φιλικά , αφήστε που παίζει να έχουν και μουστάκι .

Πρόσφατα διάβασα εδώ από πιο παλιό μέλος , οτι η Σουλα ήταν ...Νοντας 

Enikos

# 26 στις 16/8/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Στο τσατ, στο τσατ...τα καλυτεροτερα κοριτσια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Irene_Greece
Σήμερα κάποιες από τις κυρίες που είδαν το post μου με προσκάλεσαν στο chat του forum σήμερα για να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε, βλέπω υπάρχει σκέψη και για συνάντηση το Σεπτέμβριο.Όποιες κυρίες ενδιαφέρονται,κάποιες μου έχετε στείλει καρδούλες και χαμογελακια, πιστεύω το chat room είναι ένας άνετος τρόπος να αρχίσουμε να μιλάμε, θα μπαίνω τα βράδια, ελάτε να γνωριστούμε!

Enikos

# 27 στις 16/8/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Θα ερθει και ουτε χαμπαρι δεν θα παρετε...θα σκασει με αλλο νικ ο σατανας...

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από alexandriani1

Πάντως

Εγώ θέλω να δεσμευτεί ότι θάρθει στη συνάντηση και ο αγαπημένος τω' πολλώ', ο φίλος μας ο Ούχτρεντ

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Helenaki4

Irene_Greece

# 28 στις 16/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ευχαριστώ για την προειδοποίηση σχετικά με μουστακαλουδες,καρδούλες κλπΞέρω πως η ανωνυμία στο ίντερνετ το έκανε χωράφι ξέφραγο για κάθε είδους εξαπάτηση και εκμετάλλευση. Ξέρω επίσης πως το ίδιο επιχειρούν άπειροι και στην κοινωνία που ζούμε.Δεν είμαστε όμως όλοι οι άνθρωποι αυτό. Προτείνω το chatroom σαν ένα πρώτο βήμα επικοινωνίας, μετά ανταλλάσω μεσεντζερ και θα μιλήσω με κλήση αρκετές φορές με την νέα φίλη, εάν δούμε πως έχουμε επικοινωνία τότε συνεχίζουμε και στην κανονική ζωή μας Μπορεί τα ενδιαφέροντα μας και το lifestyle μας απλά να μην ταιριάζει.

Irene_Greece

# 29 στις 19/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παρακαλώ, όχι άλλα άσχετα

Παράκληση προς τους ανθρώπους που βλέπουν την δημοσίευση μου,ΜΗΝ γράφετε εάν δεν έχετε σχέση με αυτό που ζητάω. Είναι μία δημοσίευση που απευθύνεται σε συγκεκριμένα άτομα, εάν υπάρχουν στο site,ΔΕΝ είναι δημοσίευση για να σχολιάζει ο καθένας . Ελέγχω κάθε μέρα εάν γράψει κάποια κυρία για φιλία και αντί για κυρία βρίσκω άσχετα σχόλια Παρακαλώ,σεβαστείτε πως όπως εσείς έχετε το διαδικτυακό δικαίωμα να ανταλλάσετε χιουμοριστικα δημόσια σχόλια και υπάρχουν θεματικές ενότητες να το κάνετε, έχω και εγώ το δικαίωμα να δημιουργήσω ένα θέμα που με ενδιαφέρει περιμένοντας ανταπόκριση από τους ανθρώπους που αναζητώ.Ελπίζω η διαχείριση να σβήσει τα άσχετα μηνύματα.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.