Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Helenaki4Αγαπητή συνομιλήτρια , πολλή προσοχή στις καρδούλες και τα χαμογελάκια από «κύριες» .
Μπορεί να μην ειναι και τοσο φιλικά , αφήστε που παίζει να έχουν και μουστάκι
.
Πρόσφατα διάβασα εδώ από πιο παλιό μέλος , οτι η Σουλα ήταν ...Νοντας
Καλού κακού να κρατώ και κανένα υπογλώσσιο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Helenaki4
Τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα κάνω ανάρτηση πρόσκληση δημόσια στο θέμα του Κόκκινου Ιππότη .
Κορίτσια , στη συνάντηση ας φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας κάτι αλμυρό , για να κρατήσουμε τις αισθήσεις μας όταν θα εμφανιστεί ο κύριος Χέρμαν
Εγώ θέλω να δεσμευτεί ότι θάρθει στη συνάντηση και ο αγαπημένος τω' πολλώ', ο φίλος μας ο Ούχτρεντ
Helenaki, από όσο όμως θυμάμαι, σε εκείνη την περίπτωση έψαχνε αποκλειστικά γυναικεία παρέα η ενδιαφερόμενη..για αυτό και τα "πήρε" όταν εμφανίστηκε άνδρας στο ραντεβού.
Η Irene πάλι εδώ, γράφει άλλα στο προφίλ.. οπότε.. και Νώντας με μουστάκι ή χωρίς να της βγει, πού ξέρεις, ίσως της αρέσει και ταιριάξουν στην τελική..αν και καλού κακού ας κρατά βαριά τσάντα
Κοπελιές και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια (λέω εγώ)
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ .. Να προσέχουμε όλοι ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Helenaki4Αγαπητή συνομιλήτρια , πολλή προσοχή στις καρδούλες και τα χαμογελάκια από «κύριες» .
Μπορεί να μην ειναι και τοσο φιλικά , αφήστε που παίζει να έχουν και μουστάκι
.
Πρόσφατα διάβασα εδώ από πιο παλιό μέλος , οτι η Σουλα ήταν ...Νοντας
Στο τσατ, στο τσατ...τα καλυτεροτερα κοριτσια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Irene_Greece
Σήμερα κάποιες από τις κυρίες που είδαν το post μου με προσκάλεσαν στο chat του forum σήμερα για να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε, βλέπω υπάρχει σκέψη και για συνάντηση το Σεπτέμβριο.Όποιες κυρίες ενδιαφέρονται,κάποιες μου έχετε στείλει καρδούλες και χαμογελακια, πιστεύω το chat room είναι ένας άνετος τρόπος να αρχίσουμε να μιλάμε, θα μπαίνω τα βράδια, ελάτε να γνωριστούμε!
Θα ερθει και ουτε χαμπαρι δεν θα παρετε...θα σκασει με αλλο νικ ο σατανας...
Παράθεση:
Πάντως
Σχόλιο # 23 από alexandriani1Εγώ θέλω να δεσμευτεί ότι θάρθει στη συνάντηση και ο αγαπημένος τω' πολλώ', ο φίλος μας ο Ούχτρεντ
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media