Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

After holidays

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

alexandriani1

# 1 στις 19/8/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804
'Aρεσαν+: 0%

After holidays

Πείτε μερικές πρωτότυπες ιδέες να περάσει κανείς κάπως ευχάριστα τις δύσκολες μέρες του υπόλοιπου Αυγούστου, όπου ο ίδιος ναι μεν έχει γυρίσει από τις διακοπές του, ωστόσο λείπουν όλοι οι φίλοι του, η Αθήνα είναι καταθλιπτική, λεφτά για μικρές αποδράσεις δεν υπάρχουν, ο Σεπτέμβρης με τα νέα σχέδια είναι ακόμα μακριά και ο καύσωνας τα κάνει όλα χειρότερα;

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, alisida

archagellos

# 2 στις 20/8/2022
author
Ανδρας / 58 / Διαζευγμένος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από alexandriani1

After holidays

Πείτε μερικές πρωτότυπες ιδέες να περάσει κανείς κάπως ευχάριστα τις δύσκολες μέρες του υπόλοιπου Αυγούστου, όπου ο ίδιος ναι μεν έχει γυρίσει από τις διακοπές του, ωστόσο λείπουν όλοι οι φίλοι του, η Αθήνα είναι καταθλιπτική, λεφτά για μικρές αποδράσεις δεν υπάρχουν, ο Σεπτέμβρης με τα νέα σχέδια είναι ακόμα μακριά και ο καύσωνας τα κάνει όλα χειρότερα;

Αγαπητη 

ετσι οπως τα περιγραφης ...μονο AstraZeneca ...

Keep Walking 

Αρέσει στα μέλη alisida, Persefoni__

vanarabit

# 3 στις 20/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

##

Το διάβασμα ενός ενδιαφέροντος βιβλίου ..
Περπάτημα ή γυμναστική αν κάνεις .. Τηλέφωνα με φίλες και φίλους ..
Μπάνια στην θάλασσα .. Αν μπορείς να το κάνεις ... Έχω την κολλητή μου, πού σχεδόν κάθε ημέρα παίρνει ένα λεωφορείο μαζί με άλλες κυρίες και κυρίους, πληρώνουν 10 ευρώ το άτομο και τους πάει σε διαφορετικές τοποθεσίες να κάνουν το μπάνιο τους .. Μετά θα πιουν ένα καφεδάκι και γύρω στις 8.30 επιστροφή ..
Συνήθως φεύγουν από τις 4 το μεσημέρι ..Να πιεις ένα καφέ σε μια ωραία τοποθεσία ...Τι άλλο .. ;;

Παράθεση:

After holidays

Qwerty____55

# 4 στις 20/8/2022
author
Ανδρας / 67 / Διαζευγμένος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Αν λείπουν ολοι οι φίλοι σου , σε διακοπές ,... είναι ευκαιρία να κάνεις , νέους φίλους , εδω στο sxeseis ,... στέλνοντας μηνύματα , σε ολους όσους πιστεύετε οτι , σας ταιριάζουν ...

Παράθεση:

After holidays

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

alexandriani1

# 5 στις 20/8/2022
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από archagellos

Αγαπητη 

Keep Walking 

Αρέσει στα μέλη archagellos, Persefoni__

alexandriani1

# 6 στις 20/8/2022
author

Ασ(τρ)α να πάνε φίλε μου!

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από archagellos

Αγαπητη 

Keep Walking 

Αρέσει στα μέλη alisida, SPACE00TUBE και σε ακόμα 1 μέλος.

squirrel-b1968

# 7 στις 20/8/2022
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 618
κ εγώ επειδή έχω ξεμείνει πήγα κ γύρισα, ,όλοι οι φίλοι είναι διακοπές...βγαίνω με συναδέλφους καμμία μπυριτσα ,βιβλιαράκια που δεν πρόλαβα λόγω δουλειάς τον χειμώναΑθλοπαιδιές δεν το χω... ,επίσης είναι ευκαιρία να δεις τις συναυλίες που οργανώνονται για Σεπτέμβρη ( έχω κλείσει εισητηρια ήδη για δύο...),επίσης είναι η εποχή που ξεσκαρταρω καλοκαιρινά ρούχα..(αυτά που ανεβοκατεβαίνουν στις ντουλάπες κ δεν τα φοράμε τελικά ποτέ ,όλο κ κάτι έχω να δώσω ...)Υ.Γ.Η Αθήνα τέτοιο καιρό είναι απόλαυση ,άδειοι δρόμοι ,πάρκινγκ ,χωρίς κίνηση δρόμοι ,μετρό κλπ...απολαμβάνω κ ένα καφεδάκι μόνη μου διαβάζοντας ένα βιβλίο σε κοντινό μου καφε..γιατί όχι?
Αρέσει στα μέλη SPACE00TUBE, alexandriani1

Herman123

# 8 στις 20/8/2022
author
Ανδρας / 58 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Απαντήσεις: 82

Σε περίοδο καραντίνας τι εκανες; άρα καλύτερα θα περάσεις τώρα...δες τα χειρότερα και όλα καλα

Serceg

# 9 στις 20/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν έμειναν και πολλές μέρες... 

Εγώ θα σου πω τι αρέσει σε μένα...οπως το παζλ (1000ρι) ή τρισδιάστατο...κατασκευες με μηχανισμό...να καταγραφεις διάφορες σκέψεις σου ή να φτιάξεις ένα λεύκωμα με φώτο και να κάνεις σχόλια του τώρα...να μαγειρεύεις κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα...έχω ακούσει και για πλεξιμο με βελονάκι ξέρεις μικρά διακοσμητικά όχι τραβερσες (προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει)... Φυσικά βιβλίο, ταινία, σειρά... 

alisida

# 10 στις 20/8/2022
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Η αλήθεια είναι πως όταν γυρίζεις από διακοπές και είσαι χορτατη από αέρα,ήλιο και θάλασσα,δύσκολα θα συμβιβαστείς με βόλτα σε κοντινές παραλίες  

Προσωπικά,κλειδώνω το μαγιω μου στη ντουλάπα και ασχολούμαι με την οργάνωση του σπιτιού !! (Και σήμερα μαγείρεψα,μετά από ένα μήνα )

Άντε,καλό χειμώνα 

Αρέσει στα μέλη archagellos, alexandriani1

seychelles

# 11 στις 20/8/2022
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Βερμούδες
Απαντήσεις: 894

Μπορείς να βγεις να περπατήσεις, αν είσαι κέντρο μπορείς να κάνεις σε μια βόλτα εθνικό κήπο, Ζάππειο και πεδίο του Άρεως, κόστος μηδέν, μόνο μπουκαλάκια νερό.

Αλλιώς διάβασμα, μαγειρική ή 

https://m.youtube.com/watch?v=QHkXvPq2pQE , κόστος μηδέν

squirrel-b1968

# 12 στις 20/8/2022
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 618

Σχόλιο 9

Πλάκα πλάκα ...έμαθα να πλέκω στην 1 η καραντίνα...από το youtube...έχω φτάσει σε επίπεδα ολοκληρωμένης τσάντας ,άσε τα πλεκτά κοσμήματα,λαιμούς ,κασκόλ,για μπλούζες δεν αξίζει άλλα φτιάχνεις αξεσουάρ μπόλικα! κλπ...υπάρχουν απίστευτες ιδέες να κάνεις!ρίξε μια ματιά κολλας...ε να τοχεις κ λιγο.. με βελόνες,κ με βελονάκι 5αρι μεγάλο (όχι της γιαγιάς.)πιο μεγάλα πιο βολικά,για χοντρά νήματα καλοκαιρινά κ χειμωνιάτικα.πας κ μια βόλτα Αγίου Μάρκου σε μια κάθετη που δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα , ένα στενάκι δεξιά πριν βγεις στην Κολοκοτρώνη είναι,..έχει φθηνά κ ωραιότατα..νήματα ,μάλλινα ,καλοκαιρινά ,χειμωνιάτικα κ σε βοηθάει κιόλας στην επιλογή η κοπελίτσα αν δεν ξέρεις...(έξτρα βόλτα στο κέντρο κ καφεδάκι Θησείο)!

alexandriani1

# 13 στις 20/8/2022
author

Secreg μου, παζλ και τέτοιου τύπου κατασκευές, δεν τόχω. Κάνω διάφορες κατασκευές διακόσμησης όπως ζωγραφιές με μανό (όχι στους τοίχους του σπιτού, ευτυχώς), ή θρας άρτ με παλιά ρούχα κλπ. Το διάβασμα τόχω περιορίσει τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια, ενώ στο παρελθόν με έλεγες και βιβλιοφάγο. Ταινίες και σειρές εννοείται. Προτιμώ αυτές με τα λίγα επεισοδια. Η τελευταία που είδα ήταν ελληνική, οι ΣΕΡΡΕΣ του Καπουζίδη. Εξαιρετική σειρά, συνδυάζει καταπληκτικό χιούμορ με πολύ ανθρωπιά και συγκίνηση. Πλέξιμο με βελόνες και βελονάκια, μπλιαχ! Μόνο κάτι πλεκτά χαϊμαλιά με τα δάκτυλα κάνω κατά καιρούς. Τις σκέψεις μου δεν τις καταγράφω γιατί ούτε κι εγώ δεν βρίσκω άκρη με δαύτες. Με το γράψιμο ασχολούμαι κατά περιόδους, αλλά με άλλους τρόπους.

Γενικά είμαι άνθρωπος που βρίσκω εύκολα ασχολίες, εντός κι εκτός σπιτιού. Αλλά η μεταδιακοπίστικη κατάθλιψη δεν περνάει η ρημάδα με τίποτα!  

Υπομονή. Κλαψ.

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Serceg

Δεν έμειναν και πολλές μέρες... 

Εγώ θα σου πω τι αρέσει σε μένα...οπως το παζλ (1000ρι) ή τρισδιάστατο...κατασκευες με μηχανισμό...να καταγραφεις διάφορες σκέψεις σου ή να φτιάξεις ένα λεύκωμα με φώτο και να κάνεις σχόλια του τώρα...να μαγειρεύεις κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα...έχω ακούσει και για πλεξιμο με βελονάκι ξέρεις μικρά διακοσμητικά όχι τραβερσες (προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει)... Φυσικά βιβλίο, ταινία, σειρά... 

Αρέσει στο μέλος archagellos

alexandriani1

# 14 στις 20/8/2022
author

Έτσι είναι Άλις, ειδικά όταν κολυμπούσες σε περίπου πριβέ παραλίες και τώρα βλέπεις τα ρεπορτάζ από τον Άλιμο και το Λαγονήσι και φρίττεις! αυτό δεν είναι απόλαυση, είναι τιμωρία.

Κι εγώ στην οργάνωση ντουλαπών τόχω ρίξει. Λάου λάου βέβαια, γιατί είναι η πιο μισητή μου δουλειά αυτή.

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από alisida

Η αλήθεια είναι πως όταν γυρίζεις από διακοπές και είσαι χορτατη από αέρα,ήλιο και θάλασσα,δύσκολα θα συμβιβαστείς με βόλτα σε κοντινές παραλίες  

Προσωπικά,κλειδώνω το μαγιω μου στη ντουλάπα και ασχολούμαι με την οργάνωση του σπιτιού !! (Και σήμερα μαγείρεψα,μετά από ένα μήνα )

Άντε,καλό χειμώνα 

Serceg

# 15 στις 20/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ναι κορίτσια, η αλήθεια είναι οτι πρέπει να το θέλεις πολύ, να σ αρέσει με ο,τι καταπιαστείς...

Squirrel-b μου θύμισες την κόκκινη καζάκα που είχε πλέξει η γιαγιά μου...έχω κομμάτια της και τα τιμω για τον κόπο της και την αγάπη που της έχω...εντάξει σεμεδάκι στην smart δεν βάζω...καλές οι πληροφορίες για τις κοπέλες που ενδιαφέρονται...
Alex κάνεις κάτι δημιουργικό και πρέπει να το χεις...
Τώρα πήρες κάποιες ιδέες απο τα παιδιά η συνέχεια σε σένα και σε ο,τι σ ευχαριστεί...απλά απόλαυσε αυτές τις μέρες που έμειναν...

Iraklis_pouaro

# 16 στις 21/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πρόταση: βάψιμο , ναι βάψιμο ! δεν μπορεί όλο και τίποτα έπιπλα θα έχετε στο σπίτι που τα έχετε βαρεθεί ή έχουν παλιώσει ή θέλετε να τους  δώσετε καινούρια πνοή .

Φτιάξτε τα δικά σας χρώματα , τολμήστε!! παίξτε και αναμίξτε , και αν ισχύει τελικά ότι ο χώρος μας είναι και ο παράδεισός μας , τότε τι πιο ωραίο να τον φτιάξετε όπως εσείς θέλετε!!!

Irene_Greece

# 17 στις 21/8/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγώ αυτό τον Αύγουστο διαβάζω άρθρα σε αυτό το φόρουμ και γράφω κι εγώ την άποψη μου, μήπως και βοηθήσουν κανένα, έβαλα και μία αγγελία που ίσως αποδώσει μελλοντικά. Υπό κανονικές συνθήκες ασχολούμαι μόνο με ο, τι ψάχνω και μπορώ να έχω άμεσα και ξεκάθαρα.Βλέπω για 5η φορά το Supernatural, κάθε φορά έχω ξεχάσει και κάτι από την πλοκή ή κάποιοι διάλογοι έχουν περισσότερο νόημα τώρα που ξέρω το τέλος. Γενικά έχω κάποιες αγαπημένες σειρές και ταινίες στο ίντερνετ που σε καιρούς ξηρασίας τις ξαναβλέπω.Παίζω ένα game στο κινητό, έχουν πλάκα οι φιγούρες του.Μιλάω και με μερικούς άντρες που στέλνουν μηνύματα, κρατάω ζωντανή την ελπίδα πως κάποιος από αυτούς δεν θα είναι μόνο μπλαμπλα, αλλά αυτός που θέλω.

konstandinos73

# 18 στις 21/8/2022
author
Ανδρας / 51 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 365
Φιλη θεματοθετρια alexandriani1...το προβλημα, ξερεις ποιο ειναι? Σκεφτεσαι. Καποτε, ελεγα ευτυχως. Σημερα, ομως?

alexandriani1

# 19 στις 22/8/2022
author

λες ε;

Τι προτείνεις;

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από konstandinos73
Φιλη θεματοθετρια alexandriani1...το προβλημα, ξερεις ποιο ειναι? Σκεφτεσαι. Καποτε, ελεγα ευτυχως. Σημερα, ομως?

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Iraklis_pouaro

Πρόταση: βάψιμο , ναι βάψιμο ! δεν μπορεί όλο και τίποτα έπιπλα θα έχετε στο σπίτι που τα έχετε βαρεθεί ή έχουν παλιώσει ή θέλετε να τους  δώσετε καινούρια πνοή .

Φτιάξτε τα δικά σας χρώματα , τολμήστε!! παίξτε και αναμίξτε , και αν ισχύει τελικά ότι ο χώρος μας είναι και ο παράδεισός μας , τότε τι πιο ωραίο να τον φτιάξετε όπως εσείς θέλετε!!!

alexandriani1

# 20 στις 22/8/2022
author

Σωστή σε βρίσκω!

Μωρέ όλο το σπίτι θέλει βάψιμο αλλά πρέπει ν' απευθυνθώ σε επαγγελματία που σημαίνει, πρέπει πρώτα να συγκεντρώσω τα φράγκα για κάτι τέτοιο.

Μια πόρτα εχω βάψει μόνη μου στο σπίτι, τότε μ' εκείνη την τρέλα των chalk paint.Η αλήθεια είναι πως βγήκε κάπως κουλή. Μπορντοπορτοκαλοροζουλί με μπαλώματα. Όποιος έρχεται πρώτη φορά σπίτι μου την κοιτάει κάπως περίεργα και μετά κοιτάει εμένα με συμπόνοια.

Γι' αυτό σου λέω. Επαγγελματία! επαγγελματία!

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Iraklis_pouaro

Αρέσει στο μέλος alisida
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.