Απογευματινές βόλτες στο κέντρο τώρα που είναι ακόμα άδεια η Αθήνα...
Ανακαλύπτεις μέρη και μαγαζιά που δεν θα τα πρόσεχες αλλιώς...Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από alexandriani1Όποιος έρχεται πρώτη φορά σπίτι μου την κοιτάει κάπως περίεργα και μετά κοιτάει εμένα με συμπόνοια.
To ξέρω καλέ μου, αλλά το κακό είναι ότι όταν το κάνω, πάω και ψωνίζω. Δραστηριότητα απαγορευτική αυτόν τον καιρό, σύμφωνα με το e-banking μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από magicbusΑπογευματινές βόλτες στο κέντρο τώρα που είναι ακόμα άδεια η Αθήνα...
Ανακαλύπτεις μέρη και μαγαζιά που δεν θα τα πρόσεχες αλλιώς...
Αυτό το κάνω συχνά, καθώς μένω σχεδόν down town.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από seychellesΜπορείς να βγεις να περπατήσεις, αν είσαι κέντρο μπορείς να κάνεις σε μια βόλτα εθνικό κήπο, Ζάππειο και πεδίο του Άρεως, κόστος μηδέν, μόνο μπουκαλάκια νερό.
Αλλιώς διάβασμα, μαγειρική ή
https://m.youtube.com/watch?v=QHkXvPq2pQE , κόστος μηδέν
Παράθεση:
Σχόλιο 9Πλάκα πλάκα ...έμαθα να πλέκω στην 1 η καραντίνα...από το youtube...έχω φτάσει σε επίπεδα ολοκληρωμένης τσάντας ,άσε τα πλεκτά κοσμήματα,λαιμούς ,κασκόλ,για μπλούζες δεν αξίζει άλλα φτιάχνεις αξεσουάρ μπόλικα! κλπ...υπάρχουν απίστευτες ιδέες να κάνεις!ρίξε μια ματιά κολλας...ε να τοχεις κ λιγο.. με βελόνες,κ με βελονάκι 5αρι μεγάλο (όχι της γιαγιάς.)πιο μεγάλα πιο βολικά,για χοντρά νήματα καλοκαιρινά κ χειμωνιάτικα.πας κ μια βόλτα Αγίου Μάρκου σε μια κάθετη που δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα , ένα στενάκι δεξιά πριν βγεις στην Κολοκοτρώνη είναι,..έχει φθηνά κ ωραιότατα..νήματα ,μάλλινα ,καλοκαιρινά ,χειμωνιάτικα κ σε βοηθάει κιόλας στην επιλογή η κοπελίτσα αν δεν ξέρεις...(έξτρα βόλτα στο κέντρο κ καφεδάκι Θησείο)!
Σχόλιο # 12 από squirrel-b1968
Παράθεση:
After holidays
Σχόλιο # 1 από alexandriani1Πείτε μερικές πρωτότυπες ιδέες να περάσει κανείς κάπως ευχάριστα τις δύσκολες μέρες του υπόλοιπου Αυγούστου, όπου ο ίδιος ναι μεν έχει γυρίσει από τις διακοπές του, ωστόσο λείπουν όλοι οι φίλοι του, η Αθήνα είναι καταθλιπτική, λεφτά για μικρές αποδράσεις δεν υπάρχουν, ο Σεπτέμβρης με τα νέα σχέδια είναι ακόμα μακριά και ο καύσωνας τα κάνει όλα χειρότερα;
Μπορείς με την καθοδήγηση βίντεο του Youtube να φτιάξεις μια μασίνα...
Εάν έχεις ομόλογα,χρυσές λίρες και μετρητά κάτω από το στρώμα σου,μπορείς να παραβλέψεις την κατασκευή της μασίνας και να το ρίξεις απευθείας στη μαγειρική σε κλασική ηλεκτρική κουζίνα...
Οδευεις προς κατάθλιψη. Μη σκέφτεσαι πολύ, Σε λίγο θα κλειστουμε πάλι μέσα. Πάρε βαλεριανες, βοηθούν.
Χαχαχα, όχι ΟΚ. Ευτυχώς είμαι απολύτως αντικαταθλιπτική προσωπικότητα.
Οι καιροί απλώς είναι λιγο περίεργοι, τελικά.
Να, για παράδειγμα, χθες Κυριακή είπα να μην μείνω μέσα και πήγα για μπάνιο με κάποια παρέα προς Μαραθώνα. Το μέρος, η θάλασσα τέλεια. Κι εκεί που επιστρέφαμε πίσω, μας κάθησε ένα γερό τρακάρισμα κάπου στην Παλλήνη, σε φανάρι, όπου έπεσαν πάνω μας. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς, αλλά φάγαμε ένα άγριο πακέτο ταλαιπωρίας μέχρι να ξεμπερδέψουμε και να γυρίσουμε σπίτια μας.
Γι αυτό σου λέω. Δεν ξέρω αν είναι ανάδρομος ο Ερμής, ξέρω όμως πως σίγουρα γ@@@ ο Δίας!
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Herman123
Οδευεις προς κατάθλιψη. Μη σκέφτεσαι πολύ, Σε λίγο θα κλειστουμε πάλι μέσα. Πάρε βαλεριανες, βοηθούν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από agnwstos_Xi
Μπορείς με την καθοδήγηση βίντεο του Youtube να φτιάξεις μια μασίνα...
Εάν έχεις ομόλογα,χρυσές λίρες και μετρητά κάτω από το στρώμα σου,μπορείς να παραβλέψεις την κατασκευή της μασίνας και να το ρίξεις απευθείας στη μαγειρική σε κλασική ηλεκτρική κουζίνα...
χαχαχαχαχα δεν πειράζει για την πόρτα ! την βάφεις ξανά!
προσωπικά βάφω μόνη μου ότι δεν μου αρέσει και το έχω βαρεθεί , από τραπεζάκια σαλονιού , τραπεζαρία μπαλκονιού , κτλ κτλ. τώρα έχω βάλει στο μάτι την τραπεζαρία του εσωτερικού χώρου.
Όταν ξεκινήσω θα σου στείλω φώτο το πριν και το μετά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από alexandriani1Σωστή σε βρίσκω!
Μωρέ όλο το σπίτι θέλει βάψιμο αλλά πρέπει ν' απευθυνθώ σε επαγγελματία που σημαίνει, πρέπει πρώτα να συγκεντρώσω τα φράγκα για κάτι τέτοιο.
Μια πόρτα εχω βάψει μόνη μου στο σπίτι, τότε μ' εκείνη την τρέλα των chalk paint.Η αλήθεια είναι πως βγήκε κάπως κουλή. Μπορντοπορτοκαλοροζουλί με μπαλώματα. Όποιος έρχεται πρώτη φορά σπίτι μου την κοιτάει κάπως περίεργα και μετά κοιτάει εμένα με συμπόνοια.
Γι' αυτό σου λέω. Επαγγελματία! επαγγελματία!
Mια απογευματινη βολτα στην λιμνη της βουλιαγμενης για φαγητο και ποτο απολαμβανωντας την μαγεια του δειλινου.
Παράθεση:
After holidays
Σχόλιο # 1 από alexandriani1Πείτε μερικές πρωτότυπες ιδέες να περάσει κανείς κάπως ευχάριστα τις δύσκολες μέρες του υπόλοιπου Αυγούστου, όπου ο ίδιος ναι μεν έχει γυρίσει από τις διακοπές του, ωστόσο λείπουν όλοι οι φίλοι του, η Αθήνα είναι καταθλιπτική, λεφτά για μικρές αποδράσεις δεν υπάρχουν, ο Σεπτέμβρης με τα νέα σχέδια είναι ακόμα μακριά και ο καύσωνας τα κάνει όλα χειρότερα;
Aπαγορευτικές οι τιμές εκεί. ΄Ατιμη φτώχεια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από SPACE00TUBEMια απογευματινη βολτα στην λιμνη της βουλιαγμενης για φαγητο και ποτο απολαμβανωντας την μαγεια του δειλινου.
plan 2.
Νομιζω οτι το δειλινο δεν θα ειχε προβλημα με κεφτεδακια πολιτικα στο ταπερ και δυο κρυες μαλαματινες..
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από alexandriani1Aπαγορευτικές οι τιμές εκεί. ΄Ατιμη φτώχεια...
Τώρα το πας σωστά!
Εξαιρείται η μαλαματίνα καθώς η ρετσίνα είναι από τα ελάχιστα πράγματα που δεν πίνω.
Υπάρχει πάντα ωστόσο ροδίτης, σαββατιανό, ή καμιά μπυρίτσα ή στην καλύτερη ρακή απ' την Κρήτη
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από SPACE00TUBEplan 2.
Νομιζω οτι το δειλινο δεν θα ειχε προβλημα με κεφτεδακια πολιτικα στο ταπερ και δυο κρυες μαλαματινες..
Με την ρακη ισως να προλαβουμε και την ανατολη!!
Οταν γυρισω θα σου πω, τωρα δεν ξερω ουτε για μενα...
Μα απαραίτητη προΰποθεση για να γυρισεις είναι να είσαι διακοπές...
Είσαι διακοπές??? Τυχερουλη!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από EnikosΟταν γυρισω θα σου πω, τωρα δεν ξερω ουτε για μενα...
Συνήθως γυρίζουμε απ' της διακοπές 3-4 μέρες πριν ληξει η άδεια...ασχολουμαστε με το σπίτι και μετά παμε
δουλειά ...μετα μπαινουμε αυτόματα στον προ των διακοπών ρυθμό και περιμενουμε τις επομενες διακοπές...
Χαχαχα
Συμπίπτουν , οι απόψεις μας ...
Πηρα 4 ημέρες άδεια ...
Ειπα να γυρίσω 4-5 ημέρες νωρίτερα ,..γιατι μου τελείωσαν , τα χρήματα ...οποτε περιμένω να ανοίξει παλι , η εταιρεία που εργάζομαι , για να πληρωθώ , και να προγραμματίσω ...τις επόμενες διακοπες !!!
...Q...
Παράθεση:
Καλημέρες
Σχόλιο # 36 από apolitiiiΜα απαραίτητη προΰποθεση για να γυρισεις είναι να είσαι διακοπές...
Είσαι διακοπές??? Τυχερουλη!!!
Συνήθως γυρίζουμε απ' της διακοπές 3-4 μέρες πριν ληξει η άδεια...ασχολουμαστε με το σπίτι και μετά παμε
δουλειά ...μετα μπαινουμε αυτόματα στον προ των διακοπών ρυθμό και περιμενουμε τις επομενες διακοπές...
Χαχαχα
Μα αν πηρες 4 μέρες άδεια και γυρισες 4 μέρες πριν τη ληξη της αδειας δεν πηγες διακοπές βρε
ερωτευσιμο αγορι...που τα εφαγες τα λεφταρικα... Με πιπινια???
Χρειαζεσαι επιδιορθωση απο καμια νταρντανα στην ηλικια σου!!!
(Πλσκα κανω)
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Qwerty___55Συμπίπτουν , οι απόψεις μας ...
Πηρα 4 ημέρες άδεια ...
Ειπα να γυρίσω 4-5 ημέρες νωρίτερα ,..γιατι μου τελείωσαν , τα χρήματα ...οποτε περιμένω να ανοίξει παλι , η εταιρεία που εργάζομαι , για να πληρωθώ , και να προγραμματίσω ...τις επόμενες διακοπες !!!
...Q...
Και όμως βγαίνουν μαθηματικά οι μέρες...Τ,Τ,Π,Π η άδεια βάλε και Σ, Κ, Δ 15αυγουστο γιατί δεν είπε συγκεκριμένη ημερομηνία και είναι αόριστος χρ... Όπως και βγαίνει αν κολλήσεις κορώνα στις διακοπές κάθεσαι άλλες 5 μέρες... Μπορεί και να είναι το αφεντικό που έχει το κλειδί και ανοίγει.. Λεω εγώ τώρα...
Υπομονή Αλεξ, λίγο έμεινε ακόμη...Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media