Τι διάλο σεχ δεν κάνει κανένας;
Μακαρι να εχεις αναβαθμιστει, να βαψεις και κατι λιγα που εχω εδω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από SercegΚαι όμως βγαίνουν μαθηματικά οι μέρες...Τ,Τ,Π,Π η άδεια βάλε και Σ, Κ, Δ 15αυγουστο γιατί δεν είπε συγκεκριμένη ημερομηνία και είναι αόριστος χρ... Όπως και βγαίνει αν κολλήσεις κορώνα στις διακοπές κάθεσαι άλλες 5 μέρες... Μπορεί και να είναι το αφεντικό που έχει το κλειδί και ανοίγει.. Λεω εγώ τώρα...
Υπομονή Αλεξ, λίγο έμεινε ακόμη...
Υ. Γ πολλή καλή ιδέα το βάψιμο το έχω κάνει...ενταξει κάπου είχε λίγες βούρτσιες αλλά δεν βαριεσαι το αποτέλεσμα μου άρεσε... το χρώμα βέβαια αλλά κυριως η καθαριότητα...
Γι αυτό , και δε σε συνάντησα ...
Εγω , ήμουνα στην έκτη διάσταση ...
Ποτε γύρισες ???
Εγω θα καθήσω δυο μέρες ακομα ...
Περιμένω , την ...τέταρτη διάσταση ...που έχω καιρό , να μάθω νεα της .. !!!
...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από alisida
Η πέμπτη διάσταση με άκουσε ότι ήθελα με το που θα γυρίσω από διακοπές να βρέχει Τρίτη συνεχόμενη μέρα και ρίχνει καρέκλες.Ακούς Ελενάκι ??
Ε,ναι λοιπόν
Είμαι προχω,την τέταρτη την έχω περάσει προ πολλού,τι θέλεις τώρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Qwerty___55Γι αυτό , και δε σε συνάντησα ...
Εγω , ήμουνα στην έκτη διάσταση ...
Ποτε γύρισες ???
Εγω θα καθήσω δυο μέρες ακομα ...
Περιμένω , την ...τέταρτη διάσταση ...που έχω καιρό , να μάθω νεα της .. !!!
...Q...
Ναι ο Δίας. Ασυστόλως. Δεν βλέπεις τι γίνεται όξω;
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από tayriΤι διάλο σεχ δεν κάνει κανένας;
Μας εχουν φαει τα εικαστικα και οι συνεδριασεις φιλτατε...
Παράθεση:
Με μεγάλη χαρά...
Πιστευω έχω εξέλιξη... Ξεκίνησα από γλάστρα μετά κάγκελα, τραπέζι και τώρα τοίχο...
Μην νομίζεις οι άλλοι βλέπουν βουρτσιες που δεν ξέρουν από τεχνη...
Μόνο ένα θα ζητήσω από σενα, να παίζει η μουσική σου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από EnikosΜακαρι να εχεις αναβαθμιστει, να βαψεις και κατι λιγα που εχω εδω...
Κανουν οι πλουσιοι,οι φτωχοι εχουν προβληματα
Παράθεση:
Ναι ,ύστερα από όλα αυτά , πες μας ότι καθόμαστε κιόλας.
Παράθεση:
Λουκουμαδες Μπαλατσουρα στο Μπαρουταδικο του Αιγαλεω για πρωινο .Περπατημα μεχρι το εμπορικον " Ρουχα με το κιλο " για εξασκηση .Λεωφορειο ,σταση Λοφος Λιουμη για Σκαραμαγκα .Μπανιο με καφε πλαστικη σαγιοναρα για αχινους και ουζο στην παραγκα με τις Μανταμιτσες .
Κατι τετοια, ε?...
https://www.youtube.com/watch?v=BrV4nxAligw
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από SercegΜε μεγάλη χαρά...
Πιστευω έχω εξέλιξη... Ξεκίνησα από γλάστρα μετά κάγκελα, τραπέζι και τώρα τοίχο...
After holidays αποχαιρετώντας το λιμάνι!
Παράθεση:
After holidays, papala sex
Πάντως ρε παίδες, μια απ τις ωραιότερες βραδιές των διακοπών, ήταν η της επιστροφής. Ειδού το κρεβάτι που κοιμήθηκα, πλάι στο κύμα, ενώ ταξίδευα. Όλα αυτά after holidays
Μπορείς να βαψεις τοίχο με τεχνοτροπια (με σφουγγάρι) με δύο χρώματα.. έτσι δεν φαινονται
βουρτσιες...αντεθετα το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικό... μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικης...
Το εχω κανει και είναι πανευκολο!!!
Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτο δεν ειναι κρεβατι...ειναι σταθμος σωσιβιων, φτιαγμενος απο πολυστερα υψηλης σκληροτητας και αντοχης...
Tετοιες καναπεδο-θηκες για σωσιβια και αλειματουχα σαλαμαστρα ( spare ) για τον αξονα εχουν τα Κουλουριωτικα που πανε Σαλαμινα !
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Paralia48Πάντως ρε παίδες, μια απ τις ωραιότερες βραδιές των διακοπών, ήταν η της επιστροφής. Ειδού το κρεβάτι που κοιμήθηκα, πλάι στο κύμα, ενώ ταξίδευα. Όλα αυτά after holidays
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media