Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Υγιεινο πιατο για ασκουμενους.

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

vanarabit

# 41 στις 2/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

##

Χωρίς πλάκα τώρα, ας πω και εγώ πώς έφτασα αισίως τα 76 έτη χωρίς προβλήματα υγείας ..
Ανθρακούχα ποτά, αλλαντικά, λιπαρά, διάφορες sauce τύπου μαγιονέζα, κέτσαπ κλπ, λευκό ψωμί,
τηγανητά, κόκκινα κρέατα, χοιρινά, κατσικάκια, αρνάκια, ζάχαρη, απαγορευτικά ..!!!
Λέω ΝΑΙ στα ζυμαρικά με φρέσκια ντομάτα μια φορά τον μήνα, στις πατάτες ψητές χωρίς λάδι σε λαδόκολλα,
στις βραστές πατάτες, 2 φορές τον μήνα, στο κοτόπουλο μαγειρεμένο σε πολλές παραλλαγές χωρίς την πέτσα
(Κοτόπουλο σουβλάκι, κοτόπουλο μπιφτέκι, ψητό, βραστό, λεμονάτο, κοκκινιστό με φρέσκια ντομάτα)
κοτόπιτα, σνίτσελ, κλπ,) Λέω ΝΑΙ στο μέλι, ταχίνι, μαύρο πολύσπορο ψωμί, ωμούς ανάλατους ξηρούς καρπούς, όπως: Αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, λιναρόσπορο, ψίχα ηλιόσπορου, κάσιους .. Λέω ΝΑΙ στα ψάρια, όπως είναι η τσιπούρα, λαυράκι, γάβρος, σαρδέλα και ξανά-λέω πάντα ψητά .. Δεν πίνω εκτός από εάν ποτηράκι κόκκινο κρασί κάθε ημέρα  και όταν πρόκειται για διασκέδαση, προτιμώ ένα κοκτέιλ ή ένα ουίσκι ..Επίσης δεν καπνίζω .. Καθημερινή άσκηση εκ περιτροπής όπως:
Περπάτημα, Αεροβική ( συμπεριλαμβανομένου και του χορού κάποιες φορές)
συν καθημερινά μπάνια από τον Μάιο μήνα ως και τον Οκτώβρη ..
ΝΑΙ .. κάνω ατασθαλίες στην διατροφή ή τρώω γλυκά, παγωτά μα και σε ο,τι αφορά την άσκηση λόγω τεμπελιάς. υπάρχουν ημέρες που βαριέμαι και δεν κάνω ...
Επανέρχομαι όμως πολύ γρήγορα στο πρόγραμμα που κάνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια ..

Υ.Γ .. Σε ο,τι αφορά το σεξ .. εεε .. 76 χρονών γυναίκα .. μην περιμένετε και θαύματα ..

vanarabit

# 42 στις 3/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

#

Να προσθέσω διότι το ξέχασα ότι λέω ΝΑΙ σε όλα τα λαχανικά, σαλάτες και ωμά φρούτα ..
Λέω ΝΑΙ στον ανανά, στο μάνγκο και στο αβοκάντο .. ΝΑΙ στο ελαιόλαδο και ΜΟΝΟ ..
ΝΑΙ στο άφθονο λεμόνι ..Από καφέ προτιμώ τον Ελληνικό ... 

Serceg

# 43 στις 3/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

το κειμενο βαριεται..να ακουει

vanarabit

# 44 στις 3/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

##

Και εμεις το ιδιο ..

Και εμεις το ιδιο ..

Enikos

# 45 στις 3/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Φερτε πισω τον θεματοθετη να μας ομιλησει για τους μπακαλιαρους...αρχαιοπρεπως!...

Αρέσει στα μέλη SPACE00TUBE, apolitiii

SPACE00TUBE

# 46 στις 3/9/2022
author
Ανδρας / 58 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μελίσσια
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 152

Πολυ καλες συνταγες και νοστιμες!!! προσωπικα χρησιμοποιω τα μπαχαρικα στην σαλατα οπως κουρκουμα,κολιανδρο,επισης ρηγανη η θυμαρι για να προσθετουν ακομη περισσοτερο στην γευση αντι για το αλατι,αν και οσοι ασκουνται λιγο αλατι χρειαζεται στην τροφη [χοντρο φυσικο μεσολογγιου]] οχι το κατεργασμενο αλατι. Στα φασολια επιλεγω τα κοκκινα επειδη εχουν ενεργεια και βεβαια οι θαυματουργες φακες πλουσιες σε σιδηρο..

Επειδη ορισμενοι αναφερθηκαν στις κονσερβες εδω θελω να πω οτι πχ στα κοκκινα φασολια αδειαζουμε το περιεχομενο σε ενα σουρωτηρι τα ξεπλενουμε και κατοπιν τα αφηνουμε μεσα σε καθαρο νερο με ξυδι για δεκα λεπτα.  Τα βραζουμε στον ατμο για αλλα δεκα λεπτα και ετσι αποστειρωνονται πληρως..

Επισης να αναφερω οτι πλεον το 95% των τροφων  που αγοραζουμε απο τα μεγαλα καταστηματα τροφιμων ειναι κονσερβοποιημενα και βεβαια περιεχουν συντηρητικα. Πολυς κοσμος θεωρει ως κονσερβα μονο οτι ειναι σε μεταλλικη συσκευασια αλλα αυτο ειναι λαθος. Απλα για λογους πρακτικους και κοστους οι κονσερβοποιημενες συσκευασιες βρισκωνται σε πλαστικο , γυαλι  η ακομη και σε χαρτι..

Τελος για την ιστορια να ανεφερω οτι σκορβουτο παθαιναν πριν απο μερικους αιωνες οι ναυτικοι επειδη στα μεγαλης διαρκειας ταξιδια με τα ιστιοφορα [ διαρκουσαν μηνες ] δεν καταναλωναν φρουτα και ζαρζαβατικα παρα μονο τροφιμα παστα στο αλατι [ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ]..Το σκορβουτο δεν εμφανιζεται αν τρωει καποιος κονσερβα..

ΥΣ. Μια μπριζολα στα καρβουνα περιεχει ανθρακα για οποιον την καταναλωνει ισομερες με δυο πακετα τσιγαρα..αυτο για την αλεξανδριανη που νομιζει οτι εκοψε το τσιγαρο..

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από squirrel-b1968
Οι σαλάτες με όσπρια μου αρέσουν πολύ...αλλά όχι όλα τα όσπρια ταυτόχρονα !!..πχ.μαυροματικα /ντομάτα / κρεμμύδια /ελιές χωρίς κουκουτσι/μαιντανο.. Φασόλια άσπρα μικρά ,καρότο ζουλιεν κρεμμυδακι φρέσκο ,ντοματινια,...φακές ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς ζουμια,λίγες βίδες η πένες κ άλλες τέτοιες οι οποίες μένουν στο ψυγείο κ άνετα τρως δυο μέρες. Επίσης σε κάποιες προσθέτω κ αυγό βραστό ..η αγγουράκι πίκλα.Ντρεσινγκ ελαιόλαδο μόνο η μιξ με λίγη μουστάρδα .

SPACE00TUBE

# 47 στις 3/9/2022
author

Μια χαρα σας βρισκω και μπραβο σας!! με μια μικρη διαφωνια ως προς το κοτοπουλο αλλα δεν θα ηθελα να φανω καταπιεστικος και επικριτικος ο καθεις εχει τις επιλογες του. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από apolitiii

Αντε να σου λύσω την απορία πως έφτασα αισίως στα 75...δεν τρώω ποτέ κονσέρβες και αλλαντικά, ουτε 

τηγανητά... τρώω πράσινες σαλάτες, δεν τις μπερδεύω με όσπρια, χρησιμοποιώ πολύ το αβοκάντο, ξηρούς 

καρπούς, τυρί, ρόδι, καρότα, ραπανάκια κλπ...αν θέλω πρωτεΐνη βάζω ψητό κοτόπουλο ή σολομό...

Τα όσπρια τα θέλω μονα τους με συνοδευτικό γαύρο μαρινάτο, που τον φτιαχνω, ελιές κλπ...

Τελευταία έκανα πράσινη σαλάτα με ζυμαρικά αλλά δεν μου αρεσε...

Οσο για την διαύγεια πνεύματος και την θετική  ψυχολογία είναι και θέμα διατροφής αλλά οφείλονται 

περισσότερο στην γιόγκα και στον διαλογισμό που με βοηθουν να ζω χωρίς άγχος , αλλά και στο

σεξ που εχω σε τακτά διαστήματα με τον σύντροφό μου...

Θα είμαι στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε απορία εχουτε!!!

alexandriani1

# 48 στις 3/9/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Ε ναι. Έτσι "στεγνή" θα την έβγαζα? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από SPACE00TUBE

οιον την καταναλωνει ισομερες με δυο πακετα τσιγαρα..αυτο για την αλεξανδριανη που νομιζει οτι εκοψε το τσιγαρο..

Αρέσει στο μέλος SPACE00TUBE

dimitrisx66

# 49 στις 3/9/2022
author
Ανδρας / 57 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ερυθραία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 298
Δηλαδή εγώ που τρώω μπριζόλες και καπνίζω πόσο καιρό μου δίνεις γιατρέ;
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, apolitiii

Oxaman

# 50 στις 4/9/2022
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 390
Να ξεκινήσεις καλαμπόκια, τρούφες και σπόρους να δεις άσπρη μέρα Δημήτρη χαχαχα.Άκου μπριζόλες και παϊδάκια... ντροπή.Να κόψεις και το ποτό... πράσινο τσάι μόνο.χαχαχαχα
Αρέσει στα μέλη squirrel-b1968, dimitrisx66 και σε ακόμα 2 μέλη.

alexandriani1

# 51 στις 4/9/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

... άντε και χυμό αλόης για τα τσακίρ κέφια, έτσι?   

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Oxaman
Να ξεκινήσεις καλαμπόκια, τρούφες και σπόρους να δεις άσπρη μέρα Δημήτρη χαχαχα.Άκου μπριζόλες και παϊδάκια... ντροπή.Να κόψεις και το ποτό... πράσινο τσάι μόνο.χαχαχαχα

Αρέσει στα μέλη dimitrisx66, Oxaman

apolitiii

# 52 στις 4/9/2022
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 1.112

Τη μέρα που θα φας κρεατικά στα κάρβουνα να μην καπνίζεις, παίρνεις τα συστατικά του τσιγάρου απ' τα 

ψητά...οταν τρως όσπρια κλπ κάπνιζε ελεύθερα...

Ο γιατρός είναι πολύ απασχολημένος...

Σου απαντά η νοσηλεύτρια...

Καταλάβατε???

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από dimitrisx66
Δηλαδή εγώ που τρώω μπριζόλες και καπνίζω πόσο καιρό μου δίνεις γιατρέ;

Αρέσει στα μέλη alisida, dimitrisx66 και σε ακόμα 3 μέλη.

seychelles

# 53 στις 4/9/2022
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Απαντήσεις: 894

Μόνο πίτα γύρο με μπόλικο τζατζίκι, το φαγητό των θεών 

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Oxaman

# 54 στις 4/9/2022
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Απαντήσεις: 390
Πίτα ολικής αλάδωτη με κοτόπουλο στήθος όχι μπούτι τζατζίκι από γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και χωρίς λακτόζη... κρεμμύδια όσα θες ντομάτα μόνο βιολογική... πατάτες όχι...και ρίξε και έναν κουρκουμά από πάνω χαχαχα...ααα και τ αγγούρι να είναι ξυλάγγουρο.. χαχαχαχαχαχα
Αρέσει στα μέλη seychelles, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

dimitrisx66

# 55 στις 4/9/2022
author
Μην μου στεναχωριέσαι, τα βαφτιζω ρεβύθια ( που δεν τρώω) οπότε κάνω και νηστεία...

hns1602

# 56 στις 4/9/2022
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Διαβάζοντας ασκούμενους το μυαλό μου πήγε σε δικηγόρους... και η επόμενη σκέψη ήταν, τι θέλει να πει ο ποιητής, ότι δεν κάνουν υγιεινή διατροφή; 

Μέχρι που διάβασα λίγο το θέμα... 
Αρέσει στα μέλη Enikos, Kristina_

hns1602

# 57 στις 4/9/2022
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από SPACE00TUBE

..Μην ξεκινησεις να ψαχνεις για Mahler στα LIDL...ειναι μουσικος. 

ΥΣ. μπορεις να απολαυσης το πιατο και εις τον ελατηριουχο σωμιε κατω απο τις λεμονιες!!  

Εγώ νόμιζα ότι ο Ενικός εννοούσε το μόλερ το μουρουνέλαιο ... επειδή το θέμα είναι η διατροφή... τι όχι; Και σε αυτό λάθος νόμιζα; 

Δεν είμαι καλά παιδιά...  άλλα διαβάζω, άλλα καταλαβαίνω...  

Αρέσει στα μέλη Enikos, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

SPACE00TUBE

# 58 στις 5/9/2022
author

Μονο ο θεος γνωριζει. Να κοινωνας ομως συχνα για να εισαι ετοιμος..

SPACE00TUBE

# 59 στις 5/9/2022
author

Το κοτοπουλο ειναι ενα πτωμα..το οποιο θα το ανακατεψετε με ολα τα υπολοιπα και πραγματικα υπεροχα συστατικα..Μπορειτε να παρακολουθησετε στο youtube με τι αφυσικο και απανθρωπο τροπο τα εκτρεφουν.

Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Oxaman
Πίτα ολικής αλάδωτη με κοτόπουλο στήθος όχι μπούτι τζατζίκι από γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και χωρίς λακτόζη... κρεμμύδια όσα θες ντομάτα μόνο βιολογική... πατάτες όχι...και ρίξε και έναν κουρκουμά από πάνω χαχαχα...ααα και τ αγγούρι να είναι ξυλάγγουρο.. χαχαχαχαχαχα

dimitrisx66

# 60 στις 5/9/2022
author
Αν πρόκειται να ασχοληθώ με την θρησκεία θα πρέπει να ξεκινήσω με αυτούς που την αντιπροσωπεύουν, όπως τους ιερωμένους και τους μεταπωλητές των "θρησκευτικών αντικειμένων λατρείας". Κάπου εκεί χάνεται η μπάλα με την αξιοπρέπεια που τους διακρίνει.
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.