Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Διεθνης εκθεση φορουμιστών

Επιλέξτε σελίδα: (1-17)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

alexandriani1

# 1 στις 7/9/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804
'Aρεσαν+: 0%

Σε συνέχεια της εξαιρετικής πρωτοβουλίας που είχε το Helenaki και υλοποιώντας την έξοχη ιδέα του hornet, ανεβάζω το εν λόγω θέμα. Μην τα περιμένουμε όλα από το Helenaki, άλλωστε, ας κουνήσουμε κι εμείς το χεράκι μας.

Ευελπιστώντας η "έκθεση" να είναι πράγματι Διεθνής και να συμμετέχουν και αγαπημένοι φίλοι από Καζακστάν, Μπαγκλαντές, Βερμούδες, Βοσνία-Ερζεγοβίνη Αη-Γιάννη Ρέντη, και ασφαλώς Ελευσίνα (αυτό το τελευταίο για την αδυναμία μου, τον Ούχτρεντ), θα ήθελα να θέσω ερωτήματα γύρω από το πλαίσιο της "έκθεσης" αυτής: (γιατί "έκθεση", εξηγεί ο hornet στο άλλο ποστ).

Λοιπόν:

Συμφωνείτε να γίνει μέσα στο τρέχον σαββατοκύριακο, 10-11 Σεπτέμβρη ή προτιμάτε το επόμενο 17-18?

Θέλετε να προτιμήσουμε πρωινή ή απογευματινή ώρα σε χώρο καφέ, ή μεσημεριανο-βραδυνή για κανένα κρασάκι?

Έχετε καμιά καλή πρόταση για ποιο μέρος θα εξυπηρετούσε? (προτιμώνται μέρη με πρόσβαση μετρό ή/και τραμ )

Αρέσει στα μέλη Alezandra, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Heptamer

# 2 στις 7/9/2022
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

ΔΕΦ VS / "παρασιτο" στη ΔΕΘ;

Τρε σατανίκ!! 

Αν ναι, τι ανακοινώσεις θα υπάρξουν;Ποιοι θα είναι οι ομιλητές;
Αν οι δυο εκθέσεις λάβουν χώρα ταυτόχρονα, φρονώ πως η ΔΕΦ θα πατωσει, καθότι, ποιος θα αφήσει τη ΔΕΘ (aka γάμο) για να παει στη ΔΕΦ ( aka για πουρναρια) ;
Άλλωστε, η απήχηση της ΔΕΦ υπολείπεται αυτής της ΔΕΘ. 

Έχει αποδειχθεί πως τις απογευματοβραδυνές ώρες, οι ομιλητές λένε φαρσί το ποιηματακι τους, παρά το πρωι με την τσίμπλα στο μάτι, που ουτε σκονάκι δεν έχουν προλαβει να φτιάξουν. 

Για πολυ μπούγιο (50+ ομιλητων), κατάλληλη δυναται να θεωρηθεί η κενή αίθουσα αφίξεων του παλαιου αεροδρομίου Ελληνικου. Καθείς θα αφικνειται με το ρόφημα του σε δικό του (γυάλινο, χάρτινο, πλαστικο ή άλλο) ποτηρι και καλαμάκι, τη δική του αναπαυτική καρέκλα /αιώρα / ανάκλιντρο κλπ, το δικό του τραπεζακι - και με μηδενικο ατομικό κόστος, καθότι εκλείπουν έτσι κόστη πλυσιματος, ανακύκλωσης, σερβιρίσματος,  απολυμανσης κλπ. 

Για "μεσαίο" μπούγιο (20+ εως 50 ομιλητων) , κάποιο κτήμα στα βόρεια ή νότια προάστια, με τις ίδιες ως άνω δυνατότητες. 

Για μικρό μπούγιο (<20 ομιλητων), καταλληλος είναι οποιοσδήποτε (ανοιχτός ή κλειστός) χωρος, διαστάσεων τουλ 7 x 7  τ. μ. ( με ή δίχως βήμα ομιλητων) .Αλλά θα υπάρχουν περιορισμοι στις διαστάσεις του ατομικου εξοπλισμού. 

Αρέσει στα μέλη saga-saga, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

alexandriani1

# 3 στις 7/9/2022
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Heptamer

ΔΕΦ VS / "παρασιτο" στη ΔΕΘ;

Τρε σατανίκ!! 

Αν ναι, τι ανακοινώσεις θα υπάρξουν;Ποιοι θα είναι οι ομιλητές;
Αν οι δυο εκθέσεις λάβουν χώρα ταυτόχρονα, φρονώ πως η ΔΕΦ θα πατωσει, καθότι, ποιος θα αφήσει τη ΔΕΘ (aka γάμο) για να παει στη ΔΕΦ ( aka για πουρναρια) ;
Άλλωστε, η απήχηση της ΔΕΦ υπολείπεται αυτής της ΔΕΘ. 

Έχει αποδειχθεί πως τις απογευματοβραδυνές ώρες, οι ομιλητές λένε φαρσί το ποιηματακι τους, παρά το πρωι με την τσίμπλα στο μάτι, που ουτε σκονάκι δεν έχουν προλαβει να φτιάξουν. 

Για πολυ μπούγιο (50+ ομιλητων), κατάλληλη δυναται να θεωρηθεί η κενή αίθουσα αφίξεων του παλαιου αεροδρομίου Ελληνικου. Καθείς θα αφικνειται με το ρόφημα του σε δικό του (γυάλινο, χάρτινο, πλαστικο ή άλλο) ποτηρι και καλαμάκι, τη δική του αναπαυτική καρέκλα /αιώρα / ανάκλιντρο κλπ, το δικό του τραπεζακι - και με μηδενικο ατομικό κόστος, καθότι εκλείπουν έτσι κόστη πλυσιματος, ανακύκλωσης, σερβιρίσματος,  απολυμανσης κλπ. 

Για "μεσαίο" μπούγιο (20+ εως 50 ομιλητων) , κάποιο κτήμα στα βόρεια ή νότια προάστια, με τις ίδιες ως άνω δυνατότητες. 

Για μικρό μπούγιο (<20 ομιλητων), καταλληλος είναι οποιοσδήποτε (ανοιχτός ή κλειστός) χωρος, διαστάσεων τουλ 7 x 7  τ. μ. ( με ή δίχως βήμα ομιλητων) .Αλλά θα υπάρχουν περιορισμοι στις διαστάσεις του ατομικου εξοπλισμού. 

Αρέσει στα μέλη saga-saga, Helenaki4

Kristina_

# 4 στις 7/9/2022
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Το επομενο, το επομενο,,,δε βρισκω πτηση απο ντακα καρδια μου

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από alexandriani1

Σε συνέχεια της εξαιρετικής πρωτοβουλίας που είχε το Helenaki και υλοποιώντας την έξοχη ιδέα του hornet, ανεβάζω το εν λόγω θέμα. Μην τα περιμένουμε όλα από το Helenaki, άλλωστε, ας κουνήσουμε κι εμείς το χεράκι μας.

Ευελπιστώντας η "έκθεση" να είναι πράγματι Διεθνής και να συμμετέχουν και αγαπημένοι φίλοι από Καζακστάν, Μπαγκλαντές, Βερμούδες, Βοσνία-Ερζεγοβίνη Αη-Γιάννη Ρέντη, και ασφαλώς Ελευσίνα (αυτό το τελευταίο για την αδυναμία μου, τον Ούχτρεντ), θα ήθελα να θέσω ερωτήματα γύρω από το πλαίσιο της "έκθεσης" αυτής: (γιατί "έκθεση", εξηγεί ο hornet στο άλλο ποστ).

Λοιπόν:

Συμφωνείτε να γίνει μέσα στο τρέχον σαββατοκύριακο, 10-11 Σεπτέμβρη ή προτιμάτε το επόμενο 17-18?

Θέλετε να προτιμήσουμε πρωινή ή απογευματινή ώρα σε χώρο καφέ, ή μεσημεριανο-βραδυνή για κανένα κρασάκι?

Έχετε καμιά καλή πρόταση για ποιο μέρος θα εξυπηρετούσε? (προτιμώνται μέρη με πρόσβαση μετρό ή/και τραμ )

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, alexandriani1

hornet19

# 5 στις 7/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Για να παρευρεθώ, θα πρέπει πρώτα να δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη ατύπου "ο πρωθυπουργός του φόρουμ" Ενικός, για να μιλήσω και εγω μετά ως αναξιωματική αντιπολίτευση

Δεν θα δεχτώ ερωτήσεις μόνο για τις άμουσες μουσικές επιλογές μου!

Enikos

# 6 στις 7/9/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Με τις ευλογιες μου τεκνα μου...

Να πατε και να ερθετε ασφαλεις, πισω στις θεσεις σας...

Να ειστε ψυχραιμοι, αν σας βρει κανα συναπαντημα υπερπαραγωγη και να σταθειτε στο υψος της "ασημαντοτητας" σας, μπροστα στις προκλησεις της μεγαλειοτητος των επειγοντων περιστατικων...

Αλλωστε, τοχωμε πει και το ξαναλεμε...η μακαριοτης επιτυγχανεται με αποχη απο τους πειρασμους και η συστολη με σφηνακια τεκιλα...

Σας θελω χαρουμενοι και κοινωνικοι και κιπ ιν μαιντ οτι πολυς κοσμος υποφερει με εμφανη και αφανη τροπο...

Βοηθηστε τον συνανθρωπο οπου και να τον πετυχετε και ο Θεος θα σας το ανταποδωσει στην...γλωσσα του...(αμα την καταλαβεις, να μου πεις και μενα)...

Κατα τα αλλα, οι προσευχες μου θα σας ακολουθουν στο κοντο...

Να ειστε ευθυτενεις και να περασετε καλα...

Εφχαριστω...

Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, saga-saga και σε ακόμα 3 μέλη.

hornet19

# 7 στις 7/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από alexandriani1

Σε συνέχεια της εξαιρετικής πρωτοβουλίας που είχε το Helenaki και υλοποιώντας την έξοχη ιδέα του hornet, ανεβάζω το εν λόγω θέμα. 

Ωχ! Όταν έχω "έξοχες ιδέες" όπως το Sxesoδικείο για παράδειγμα, κάτι πολύ στραβά πάει συνήθως με το φόρουμ

Baldricks Cunning Plan ...

https://www.youtube.com/watch?v=ACnqI1l4I9s

Enikos

# 8 στις 7/9/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Οτι λεει το τραγουδι!...

Σπευσατε, σπευσατε . . . . . . . . . . . .

https://www.youtube.com/watch?v=l8WMGBuNaus

Αρέσει στα μέλη saga-saga, Helenaki4

alexandriani1

# 9 στις 7/9/2022
author

Θέλω λινκ   sxesoδικείου να μην ψάχνω

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από hornet19

Ωχ! Όταν έχω "έξοχες ιδέες" όπως το Sxesoδικείο για παράδειγμα, κάτι πολύ στραβά πάει συνήθως με το φόρουμ

Baldricks Cunning Plan ...

https://www.youtube.com/watch?v=ACnqI1l4I9s

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

hornet19

# 10 στις 7/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πάει πια, το έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Έχει σβηστεί από τον χάρτη του φόρουμ ...

Edit - Και τελικά καλύτερα που χάθηκε γιατί είχα μπλέξει σε έριδες με δαύτο

hornet19

# 11 στις 7/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Helenaki4

# 12 στις 7/9/2022
author
Γυναίκα / 47 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Ωραια !!!

Ειστε απολαυστικοι !!!

Εισηγουμαι Σαββατο 17 Σεπτ βραδυ για ποταρες οπου θελετε !!!

Η ΔΕΦ θα επισκιασει ταχιστα τη ΔΕΘ

(Ποιος Κουλης και Αλεξης . . . Εδω εμεις εχουμε Ενικο Χεπτ Αρχαγγελο Χορνετ και φυσικα τον λατρεμενο Ουχ)

Αρέσει στα μέλη Enikos, alexandriani1

alisida

# 13 στις 8/9/2022
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Συμφωνώ για το Σάββατο 17, έχω όμως ένσταση στην ωρα.Προτείνω να γίνει απόγευμα,όχι βράδυ και σε μαγαζί που να έχει και ποτά αλλά και φαγητο,γιατί υπάρχουμε κι εμείς που δεν πίνουμε ποταρες .Επίσης,η Ιστορία λέει πως οι συναντήσεις μας διαρκούν συνήθως πάνω από 5 ώρες,μη ρεψουμε από την πεινα πάλι
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Helenaki4

Herman123

# 14 στις 8/9/2022
author
Ανδρας / 58 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 82
Λεω να ακολουθησω τη δοκιμασμενη συνταγη του Ενικουλη. Να μαζευτουμε και να πατε. Αν και θα ηθελα να ξαναδω την αγαπημενη μου, εκτος σανιδιου. Καλα να περασετε.

alexandriani1

# 15 στις 8/9/2022
author

Τέλεια! Θέλετε να πάμε στο Verde που προτείνατε την προηγούμενη φορά? (αλήθεια, έγινε εκείνο το ραντεβού; εγώ ήμουν διακοπές)

(Υ.Γ. Επειδή δεν έχουμε όλοι συνδρομή για προσωπικά pm, αλλά επίσης οι περισσότεροι έχουμε προέγκριση οπότε δεν μπορεί να γίνει συγχρονισμένα ένας διάλογος με προτάσεις, ορίστε ένα βράδυ που σας βολεύει να συζητήσουμε λεπτομέρειες, εάν θέλετε, σε ένα τσατ)

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Helenaki4

Ωραια !!!

Ειστε απολαυστικοι !!!

(Ποιος Κουλης και Αλεξης . . . Εδω εμεις εχουμε Ενικο Χεπτ Αρχαγγελο Χορνετ και φυσικα τον λατρεμενο Ουχ)

apolitiii

# 16 στις 8/9/2022
author
Γυναίκα / 78 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Δεν μπορώ να παρευρεθώ, λόγω ανειλημμενων (με βούτυρο) υποχρεώσεων αν και το θέλω πολύ να σας 

γνωρίσω απο κοντά... Μήπως θα πρέπει να δώσετε ενα πλακάτ για την μειωση των συνδρομών στον 
απελπισμένο άνδρα, για να λάβει μηνύματα απο γυναίκες ...μηπως τον επιλέξει καμία..και γλυτώσουμε απ' 
την γκρινια του στο φόρουμ!!!
Να είστε όλοι και όλες καλά και να περασετε καλά!!!
Υγ.  Πιείτε κανενα ποτό και για μένα...ολο με κάνετε να ζηλεύω τελευταία!??!!

Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, Helenaki4 και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 17 στις 8/9/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Helenaki4

Ωραια !!!

Ειστε απολαυστικοι !!!

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, apolitiii και σε ακόμα 1 μέλος.

Heptamer

# 18 στις 8/9/2022
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Για ποτάρες, τίποτα καλυτερο απο μια ντισκοτέκ με πιστα και λικνισμα στη modern μουσικη των 80s...

Ότι πρεπει για ξεσκουριασμα / λιπανση των αρθρώσεων... 
https://m.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs

Όλα τα μωρά στην πιστα!!! 
Αρέσει στα μέλη Helenaki4, seychelles και σε ακόμα 1 μέλος.

alexandriani1

# 19 στις 8/9/2022
author

Ωραία ιδέα. Λειτουργεί η Boom Boom?

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Heptamer

Για ποτάρες, τίποτα καλυτερο απο μια ντισκοτέκ με πιστα και λικνισμα στη modern μουσικη των 80s...

Ότι πρεπει για ξεσκουριασμα / λιπανση των αρθρώσεων... 
https://m.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs

Όλα τα μωρά στην πιστα!!! 

Andreas-Volos

# 20 στις 8/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Verse papagalo λες αλεξαντριανη;
Επιλέξτε σελίδα: (1-17)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.