Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Έχω το δικαίωμα να πάρω τηλέφωνο ή ξεπερνώ τα όρια;

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

kathimerinos1975

# 1 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 48 /
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Δροσιά
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα στην παρέα.

Η σύντροφός μου (είμαστε μαζί πάνω από 10 χρόνια) μου αποκάλυψε ότι εδώ και 2 μήνες έχει έρθει κοντά με κάποιον άνδρα από τον επαγγελματικό της χώρο.

Δεν υπάρχει σχέση, δεν υπάρχει σεξ, αλλά μια συνεχόμενη, σχεδόν καθημερινή επαφή μέσω μηνυμάτων και ανταλλαγή γοητείας από τις δυο πλευρές. Μου δήλωσε ότι απολαμβάνει αυτό το παιχνίδι, την γοητεύει η προσωπικότητά του και ο τρόπος που την προσεγγίζει και ότι το ελέγχει απόλυτα και δεν πρόκειται να ξεφύγει και να γίνει ποτέ κάτι παραπάνω. Να πω επίσης ότι δεν υπάρχει κοινός επαγγελματικός χώρος όπου βρίσκονται, απλά έχουν μια επαγγελματική σχέση από μακριά με πολύ λίγες face to face επαφές.

Η δικιά μου αντίδραση ήταν ιδιαίτερα αρνητική όταν το έμαθα, καυγαδίσαμε πολύ για το θέμα και έφτασα στο σημείο να της ζητήσω να χωρίσουμε.

Το ερώτημά μου είναι το εξής:

Έχω το δικαίωμα πιστεύετε να τον πάρω τηλέφωνο και να προσπαθήσω να σταματήσω αυτό που γίνεται ή ξεπερνάω κάποιο όριο;

Εκείνη ισχυρίζεται ότι δεν έχω δικαίωμα, είναι απαράδεκτη η σκέψη μου αυτή, ότι θα της κάνω πολύ μεγάλη επαγγελματική ζημιά και ότι έχω να πω να το πω σε εκείνη.

Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας,

Σας ευχαριστώ πολύ.

lampros28

# 2 στις 18/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Καλησπερα.
Μαλλον το εργο σας εφτασε στο τελος του...
Απειλησε τη με χωρισμο να δεις την αντιδραση της και αν δεν βαλει μυαλο φυγε με ψηλα το κεφαλι φιλε...
Αν δεν εχετε και παιδια μην το σκεφτεσε καθιλου...

Enikos

# 3 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Ναι, αυτον να παρεις τηλεφωνο να τα πειτε...αν δεν βγαινει ακρη, το ριχνετε και σε συζητηση για μπαλα...

Την αλλη αστη να δικαιωματιζεται και να εισαι πολυ προσεκτικος μην παθει κανενα ψυχολογικο...

Ελα να σου πω ενα κακο νεο τωρα...

Για να φτασεις να διαλογιζεσαι και να ζητας γνωμες...

Μαλλον καλα σου κανει, διοτι εχει δει οτι εχεις πολλα...μποσικα...

Την δικαιολογω να ξερεις...

Αρέσει στα μέλη tzoulia59, Silektis και σε ακόμα 7 μέλη.

Kristina_

# 4 στις 18/9/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Φυσικα και δεν εχεις κανενα «δικαιωμα»!!! Ουτε εκεινον να παρεις ουτε εκεινην να πρηζεις!!!

Αντε το πολυ πολυ να το συζητησεις ξανα-μανα μαζι της και αν δεν φτασετε σε καποια «συμφωνια», φυσικα και εχεις καθε δικαιωμα να χωρισεις !!!

Παντως εγω δεν καταλαβα αν η επικοινωνια τους ειναι ερωτικης φυσης. Αν ναι, τοτε για ποιο λογο μπηκε στη διαδικασια να στο πει? Μηπως για να σε ωθησει σε χωρισμο? Μηπως η επικοινωνια ειναι σε φιλικο επιπεδο?

Οπως και να ναι, γιατι να ενοχλησεις τον ανθρωπο??? Για να την εκδικηθεις βλαπτοντας την επαγγελματικα, οπως σου ειπε? Δλδ δε μπορεις να επηρεασεις τη συντροφο σου των 10+ ετων και θα τρεψεις εναν αγνωστο σε φυγη? Δυσκολακιιι και θλιβερο συναμα

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από kathimerinos1975

Καλησπέρα στην παρέα.

Η σύντροφός μου (είμαστε μαζί πάνω από 10 χρόνια) μου αποκάλυψε ότι εδώ και 2 μήνες έχει έρθει κοντά με κάποιον άνδρα από τον επαγγελματικό της χώρο.

Δεν υπάρχει σχέση, δεν υπάρχει σεξ, αλλά μια συνεχόμενη, σχεδόν καθημερινή επαφή μέσω μηνυμάτων και ανταλλαγή γοητείας από τις δυο πλευρές. Μου δήλωσε ότι απολαμβάνει αυτό το παιχνίδι, την γοητεύει η προσωπικότητά του και ο τρόπος που την προσεγγίζει και ότι το ελέγχει απόλυτα και δεν πρόκειται να ξεφύγει και να γίνει ποτέ κάτι παραπάνω. Να πω επίσης ότι δεν υπάρχει κοινός επαγγελματικός χώρος όπου βρίσκονται, απλά έχουν μια επαγγελματική σχέση από μακριά με πολύ λίγες face to face επαφές.

Η δικιά μου αντίδραση ήταν ιδιαίτερα αρνητική όταν το έμαθα, καυγαδίσαμε πολύ για το θέμα και έφτασα στο σημείο να της ζητήσω να χωρίσουμε.

Το ερώτημά μου είναι το εξής:

Έχω το δικαίωμα πιστεύετε να τον πάρω τηλέφωνο και να προσπαθήσω να σταματήσω αυτό που γίνεται ή ξεπερνάω κάποιο όριο;

Εκείνη ισχυρίζεται ότι δεν έχω δικαίωμα, είναι απαράδεκτη η σκέψη μου αυτή, ότι θα της κάνω πολύ μεγάλη επαγγελματική ζημιά και ότι έχω να πω να το πω σε εκείνη.

Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας,

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αρέσει στα μέλη alisida, alexandriani1

Xenia_Z

# 5 στις 18/9/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 430

Όχι δεν έχεις το δικαίωμα να τον πάρεις τηλέφωνο.  Αυτός δεν σου έχει καμία υποχρέωση.  Οι μόνοι που φέρουν ευθύνη για τη "σχέση" σας είστε εσύ και η σύντροφός σου.  Η σύντροφός σου είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει αυτό που γίνεται.  Εάν δε σέβεται τα συναισθήματά σου και επιμένει να συνεχίσει πάραυτα αυτό το "παιχνίδι" που εσένα σε πληγώνει, τότε η σχέση σας δεν είναι υγιής και ναι, θα πρέπει να τη χωρίσεις.  10 χρόνια μαζί πώς και δεν προχωρήσατε σε γάμο και παιδιά; Τι ήταν αυτό που έλειπε; Γιατί από τα συμφραζόμενα κάτι λείπει από τη σχέση σας για να βρήκε χώρο να μπει 3ο πρόσωπο... 

Αρέσει στα μέλη alisida, Helenaki4 και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 6 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τι ωραια που τα λες απο τοτε που εμπλεξες με τα σαντρε!!!...

Την πρηζει κιολας!!!...

(καλα, πετσι ειναι το στορι, μην μασας)...

Παιξε μπαλιτσα οπως παει ο "πονεμενος", να μας φτουρησει λιγακι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Kristina_

Φυσικα και δεν εχεις κανενα «δικαιωμα»!!! Ουτε εκεινον να παρεις ουτε εκεινην να πρηζεις!!!

Αντε το πολυ πολυ να το συζητησεις ξανα-μανα μαζι της και αν δεν φτασετε σε καποια «συμφωνια», φυσικα και εχεις καθε δικαιωμα να χωρισεις !!!

Παντως εγω δεν καταλαβα αν η επικοινωνια τους ειναι ερωτικης φυσης. Αν ναι τοτε για ποιο λογο μπηκε στη διαδικασια να στο πει? Μηπως για να σε ωθησει σε χωρισμο? Μηπως η επικοινωνια ειναι σε φιλικο επιπεδο?

Οπως και να ναι, γιατι να ενοχλησεις τον ανθρωπο??? Για να την εκδικηθεις βλαπτωντας την επαγγελματικα, οπως σου ειπε? Δλδ δε μπορεις να επηρεασεις τη συντροφο σου των 10+ ετων και θα τρεψεις εναν αγνωστο σε φυγη? Δυσκολακιιι και θλιβερο συναμα

Αρέσει στο μέλος Kristina_

Enikos

# 7 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αν επιμενει να συνεχισει, δεν θα ειναι η κατασταση υγιης...

Ενω τωρα, μαγουλο...φραπα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Xenia_Z

Όχι δεν έχεις το δικαίωμα να το πάρεις τηλέφωνο.  Αυτός δεν σου έχει καμία υποχρέωση.  Οι μόνοι που φέρουν ευθύνη για τη "σχέση" σας είστε εσύ και η σύντροφός σου.  Η σύντροφός σου είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει αυτό που γίνεται.  Εάν δε σέβεται τα συναισθήματά σου και επιμένει να συνεχίσει πάραυτα αυτό το "παιχνίδι" που εσένα σε πληγώνει, τότε η σχέση σας δεν είναι υγιής και ναι, θα πρέπει να τη χωρίσεις.  10 χρόνια μαζί πώς και δεν προχωρήσατε σε γάμο και παιδιά; Τι ήταν αυτό που έλειπε; Γιατί από τα συμφραζόμενα κάτι λείπει από τα σχέση σας για να βρήκε χώρο να μπει 3ο πρόσωπο... 

Αρέσει στο μέλος Silektis

Nikh1973

# 8 στις 18/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλησπέρα kathimerine. Από τη στιγμή που της κοπέλας σου την γοητεύει όλο αυτό το παιχνιδάκι που κάνει μαζί του σημαίνει ότι χάσατε το δικο σας παιχνιδι. Εννοείται ότι δεν πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί πολυ απλά αυτός βρήκε πόρτα ανοιχτή και μπήκε στην προκυμενη περίπτωση η κοπέλα σου φταίει που άφησε τα περιθώρια . Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίζει και να σκεφτείς ότι δεν νοιώθει πλέον κάτι για σένα .

kathimerinos1975

# 9 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 48 /
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Δροσιά
Απαντήσεις: 5

Το επιχείρημα που θέτω στη σύντροφό μου είναι αυτό: 

Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει μια επιλογή. Η επιλογή του ήταν να πλησιάσει μια γυναίκα που γνώριζε από την αρχή ότι είναι δεσμευμένη, επομένως κάνει μια επιλογή που ανάμεσα σε άλλα επηρρεάζει και τη δική μου ζωή, φέρνει τα πάνω κάτω και μπορεί να μας διαλύσει. 
 Γιατί δεν έχω το δικαίωμα να επικοινωνήσω μαζί και να του πω ότι γνωρίζω τι γίνεται και να του ζητήσω να σταματήσει και να απομακρυνθεί με τρόπο όχι απειλητικό και υβριστικό αλλά σταθερό και έντονο.

Enikos

# 10 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Λικε μεν, αλλα...

Εγω λεω οτι δεν φταιει η γυνη...

Το γιατι θα αποκαλυφθει στην συνεχεια, με πασα μεγαλοπρεπεια...

Δεν αντεχεται μαναμ!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Nikh1973
Καλησπέρα kathimerine. Από τη στιγμή που της κοπέλας σου την γοητεύει όλο αυτό το παιχνιδάκι που κάνει μαζί του σημαίνει ότι χάσατε το δικο σας παιχνιδι. Εννοείται ότι δεν πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί πολυ απλά αυτός βρήκε πόρτα ανοιχτή και μπήκε στην προκυμενη περίπτωση η κοπέλα σου φταίει που άφησε τα περιθώρια . Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίζει και να σκεφτείς ότι δεν νοιώθει πλέον κάτι για σένα .

Αρέσει στο μέλος Kristina_

Nikh1973

# 11 στις 18/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γλυκέ μου enike κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις ???

Nikh1973

# 12 στις 18/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Kathimerine τη συζήτηση πρέπει να την κάνεις με την κοπέλα σου . Να τη ρωτήσεις τη την οδήγησε στο να θέλει να έχει επικοινωνία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τη της λείπει από τη σχέση σας . Εάν νοιώθει κάτι για σένα θα σε ακούσει θα σου πει και αυτή τη σκέψη της και θα βρείτε τη χρυσή τομή .

Enikos

# 13 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εχεις δει εσυ συζυγο 47 ετωνε, Ελληνα Ιθαγενη και ψηφοφορο...να κανει η γυνη την "φιλικη" με τον Μητσαρα τον μουστακαλη και...

Αυτος να ζηταει γνωμες σε φορουμ?...

Αν ειναι πρεπον και ενδεδειγμενο, να τελεφωνησει του μουστακαλη?...

Οχι να μου τονε δειξεις και μενα!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Nikh1973
Γλυκέ μου enike κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις ???

Xenia_Z

# 14 στις 18/9/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 430

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από kathimerinos1975

Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει μια επιλογή. Η επιλογή του ήταν να πλησιάσει μια γυναίκα που γνώριζε από την αρχή ότι είναι δεσμευμένη, επομένως κάνει μια επιλογή που ανάμεσα σε άλλα επηρρεάζει και τη δική μου ζωή, φέρνει τα πάνω κάτω και μπορεί να μας διαλύσει. 
 Γιατί δεν έχω το δικαίωμα να επικοινωνήσω μαζί και να του πω ότι γνωρίζω τι γίνεται και να του ζητήσω να σταματήσει και να απομακρυνθεί με τρόπο όχι απειλητικό και υβριστικό αλλά σταθερό και έντονο.

Ρε φίλε μας κοροϊδεύεις ή μου φαίνεται; Η δεσμευμένη γυναίκα εγκέφαλο και βούληση δική της δεν έχει για να σταματήσει και να απομακρυνθεί;   Αυτή είναι που του το επιτρέπει.  

Αρέσει στα μέλη Paralia48, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

lampros28

# 15 στις 18/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Διχως προδοσια δεν πεφτει το καστρο...
Να τον παρεις τηλεφωνο να του πεις τι ?
Η συντροφος σου εδωσε το πρασινο φως...
Θα τον ενοχλουσες μονο οταν η φιλη σου
θα σου ελεγε οτι ο ταδε με παρενοχλει
σεξουαλικα η λεει υπονοουμενα σεξιστικου τυπου...
Τι θα του πεις τωρα ?

Enikos

# 16 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ναι...αυτος θα σας διαλυσει...εσας τους ενωμενους...

Αρέσει στα μέλη alisida, Helenaki4 και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 17 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Θα με θυμηθεις, μα θα ειναι αργα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Nikh1973
Kathimerine τη συζήτηση πρέπει να την κάνεις με την κοπέλα σου . Να τη ρωτήσεις τη την οδήγησε στο να θέλει να έχει επικοινωνία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τη της λείπει από τη σχέση σας . Εάν νοιώθει κάτι για σένα θα σε ακούσει θα σου πει και αυτή τη σκέψη της και θα βρείτε τη χρυσή τομή .

Qwerty____55

# 18 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 1.447

Η δική μου γνώμη , είναι να τον πάρεις , τηλέφωνο ...για ένα και μοναδικό λόγο ...

Για να ακούσεις , την εξής φράση ...

Άντε παράτα μας ,...και μάζεψε την γυναίκα σου ...!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από kathimerinos1975

Αρέσει στα μέλη Silektis, Enikos

Nikh1973

# 19 στις 18/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Enike τον έφαγε ο Μητσαρας ο μουστακαλης δυστυχώς τρώει τη σκόνη του τώρα ...

Nikh1973

# 20 στις 18/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
#17 Κάλλιο αργά παρά ποτέ
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.