Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Έχω το δικαίωμα να πάρω τηλέφωνο ή ξεπερνώ τα όρια;

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Uhtred323

# 21 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 897
'Aρεσαν+: 0%

ασε φιλε το εχασες το παιχνιδι θα τα φας τα γκολακια και θα πονεσεις γιατι πλεων δεν την γοητευεις εσυ αλλα καποιος αλλος ειναι θεμα χρονου να φας τα γκολακια 

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

Qwerty____55

# 22 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Αν εχει έρθει , κοντά με κάποιον αντρα απο τον εργασιακό της χώρο ... τότε , το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξεις , ...ειναι ,..αυτο το κοντα ,.. πόσο κοντα ειναι ...

Δεν υπάρχει σεξ ...???  Αν το πιστεύεις εσυ , εγω δεν εχω λόγους να διαφωνήσω ...

Σου δήλωσε οτι , .. απολαμβάνει αυτο το παιχνίδι ...μονο αυτο , το παιχνίδι απολαμβάνει ...??? ... Ετσι σου ειπε , ετσι , μας λες ... Μόνο εκείνη γνωρίζει , ...

Δεν εχουν ,ουτε χωρο ??? ...και εμείς , όταν δεν είχαμε , χώρο , ... είχαμε ομως , αυτοκίνητο ...!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από kathimerinos1975

Έχω το δικαίωμα να πάρω τηλέφωνο ή ξεπερνώ τα όρια;

Καλησπέρα στην παρέα.

Η σύντροφός μου (είμαστε μαζί πάνω από 10 χρόνια) μου αποκάλυψε ότι εδώ και 2 μήνες έχει έρθει κοντά με κάποιον άνδρα από τον επαγγελματικό της χώρο.

Δεν υπάρχει σχέση, δεν υπάρχει σεξ, αλλά μια συνεχόμενη, σχεδόν καθημερινή επαφή μέσω μηνυμάτων και ανταλλαγή γοητείας από τις δυο πλευρές. Μου δήλωσε ότι απολαμβάνει αυτό το παιχνίδι, την γοητεύει η προσωπικότητά του και ο τρόπος που την προσεγγίζει και ότι το ελέγχει απόλυτα και δεν πρόκειται να ξεφύγει και να γίνει ποτέ κάτι παραπάνω. Να πω επίσης ότι δεν υπάρχει κοινός επαγγελματικός χώρος όπου βρίσκονται, απλά έχουν μια επαγγελματική σχέση από μακριά με πολύ λίγες face to face επαφές.

Η δικιά μου αντίδραση ήταν ιδιαίτερα αρνητική όταν το έμαθα, καυγαδίσαμε πολύ για το θέμα και έφτασα στο σημείο να της ζητήσω να χωρίσουμε.

Το ερώτημά μου είναι το εξής:

Έχω το δικαίωμα πιστεύετε να τον πάρω τηλέφωνο και να προσπαθήσω να σταματήσω αυτό που γίνεται ή ξεπερνάω κάποιο όριο;

Εκείνη ισχυρίζεται ότι δεν έχω δικαίωμα, είναι απαράδεκτη η σκέψη μου αυτή, ότι θα της κάνω πολύ μεγάλη επαγγελματική ζημιά και ότι έχω να πω να το πω σε εκείνη.

Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας,

Σας ευχαριστώ πολύ.

Oxaman

# 23 στις 18/9/2022
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 390
Πιο ξεφτίλα πεθαίνεις...χαχαχα.Θα κάνω πως δεν το διάβασα.
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Enikos

Uhtred323

# 24 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Enikos

Ναι, αυτον να παρεις τηλεφωνο να τα πειτε...αν δεν βγαινει ακρη, το ριχνετε και σε συζητηση για μπαλα...

Την αλλη αστη να δικαιωματιζεται και να εισαι πολυ προσεκτικος μην παθει κανενα ψυχολογικο...

Ελα να σου πω ενα κακο νεο τωρα...

Για να φτασεις να διαλογιζεσαι και να ζητας γνωμες...

Μαλλον καλα σου κανει, διοτι εχει δει οτι εχεις πολλα...μποσικα...

Την δικαιολογω να ξερεις...

ελα ρε μεγαλε δοσε πονο αλυπιτο 

Αρέσει στο μέλος Enikos

Qwerty____55

# 25 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Έχεις , το δικαίωμα , να τόν πάρεις τηλέφωνο ...αλλα με τον τρόπο ,που θα του πεις ,.. οτι εχεις να του πεις , ..και με τον ποιο κάτω , τόνο , και τρόπο , θα ακούσεις την φράση ...

Ασε μας , βρε .. λαπά ..!!! πχ .

... και να του πω ότι γνωρίζω τι γίνεται και να του ζητήσω να σταματήσει και να απομακρυνθεί με τρόπο όχι απειλητικό και υβριστικό αλλά σταθερό και έντονο..

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από kathimerinos1975

Το επιχείρημα που θέτω στη σύντροφό μου είναι αυτό: 

Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει μια επιλογή. Η επιλογή του ήταν να πλησιάσει μια γυναίκα που γνώριζε από την αρχή ότι είναι δεσμευμένη, επομένως κάνει μια επιλογή που ανάμεσα σε άλλα επηρρεάζει και τη δική μου ζωή, φέρνει τα πάνω κάτω και μπορεί να μας διαλύσει. 
 Γιατί δεν έχω το δικαίωμα να επικοινωνήσω μαζί και να του πω ότι γνωρίζω τι γίνεται και να του ζητήσω να σταματήσει και να απομακρυνθεί με τρόπο όχι απειλητικό και υβριστικό αλλά σταθερό και έντονο.

Kristina_

# 26 στις 18/9/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Τι ακουνε τα κουφα αυτακια μου βραδυατικα!!! Μαλλον τι βλεπουν τα κουρασμενη αμτα,κια κου γμτ

Βρε φιλε, τι λογικη ειναι αυτη??? Δικιο εχει ο ενικος,,,και ο κιου,,,πολυ λαπας 

Παράθεση:

Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει μια επιλογή. Η επιλογή του ήταν να πλησιάσει μια γυναίκα που γνώριζε από την αρχή ότι είναι δεσμευμένη, επομένως κάνει μια επιλογή που ανάμεσα σε άλλα επηρρεάζει και τη δική μου ζωή, φέρνει τα πάνω κάτω και μπορεί να μας διαλύσει. 
 Γιατί δεν έχω το δικαίωμα να επικοινωνήσω μαζί και να του πω ότι γνωρίζω τι γίνεται και να του ζητήσω να σταματήσει και να απομακρυνθεί με τρόπο όχι απειλητικό και υβριστικό αλλά σταθερό και έντονο.

Αρέσει στο μέλος Enikos

alexandriani1

# 27 στις 18/9/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Φταίει που είσαι kathimerinos

Γίνε ρε φίλε λίγο savatokyriakos να γουστάρει η τύπισσα και να μην ξενοκοιτάει. Τι να σου κάνει κι αυτή. Πλήττει μαζί σου και ψάχνει τίποτα "πικάντικο".

Αρέσει στα μέλη Enikos, Kristina_ και σε ακόμα 2 μέλη.

Uhtred323

# 28 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

ακου φιλε οταν μια γυναικα σκεφτεται αλλον ανδρα σημαινει οτι εχει ειδη φυγει οποτε αν θεσ να σωσεις τον γαμο σ η την σχεσει σου ακου μαζεψε τα πραγματα σου και πες της θελω λιγο χρονο να σκεφτω και σηκο φυγε μετα ειναι δικια της επιλογη αν δεις οτι ερχετε να σε βρει και σε περνει τηλεφωνο σημαινει οτι σε θελει αν οχι τοτε δυστυχος πρεπει να προχωρησεις στην ζωη σου και να βρεις καποια αλλη 

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Qwerty____55 και σε ακόμα 1 μέλος.

Herman123

# 29 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Απαντήσεις: 82
Δεν φοβηθηκε να σου πει κατι που λεγεται δυσκολα ξεροντας οτι η πιθανοτητα να ζηλεψεις εινσι μεγαλη. Πρεπει να την συγχαρεις που σε εμπιστευτηκε και να σταματησεις την ζηλια χωρις λογο. Βεβαια απο την αλλη μπορει να θελει να σε κανει να ζηλεψεις λογω μακροχρονου βιου. Χωρις αποδειξεις μην αφηνεις τη φαντασια σου να τρεχει. Παρτον τηλ και ευγενικα ζητα του να σου πει αν τρεχει κατι, πριν παρε ηρεμιστικα.

paranomos

# 30 στις 18/9/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Η "γυναικα σου" καλως η κακως εκανε μια επιλογη...

Εσυ τι θα ζητησεις απο τον αλλον;

Τα ρεστα; Τα κερατιατικα;

Δεν πιστευω να τρολαρεις;

Μου θυμιζεις καποιον απο εδω

squirrel-b1968

# 31 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 618
με τρόπο όχι απειλητικό και υβριστικό αλλά σταθερό και έντονο...Έτσι...Να αποπνέει μια αντριλα...πρόσεχε τι θα ακούσεις όμως από την άλλη μεριά του τηλ.ομως...εσο έτοιμος.?
Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, alexandriani1

kiki70

# 32 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Σερρών / Σέρρες
Απαντήσεις: 2
Η απάντηση είναι απλή. Ή το δέχεσαι και κάνεις την πάπια ή δεν το δέχεσαι και χωρίζεις. Ο ξένος άνθρωπος που κολλάει να τον ενοχλήσεις. Ο όλος τρόπος σκέψης σου,δείχνει άνθρωπο πολύ ανασφαλή, που δεν τολμάει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, όπως πραγματικά είναι και εθελοτυφλεί
Αρέσει στο μέλος Qwerty____55

alisida

# 33 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Με το συμπαθειο, αλλά ,αντί να κυνηγάμε με το τουφέκι όλο το περίγυρο του/της συντρόφου μας, δεν είναι καλύτερα να διάολοστείλουμε (credit arhaggelos) τους δήθεν "συντρόφους" που μας κάνουν συναισθηματική κακοποίηση ?

Παράθεση:

Αρέσει στα μέλη Heptamer, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

apolitiii

# 34 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Δεν έχεις δικαίωμα να τον πάρεις τηλέφωνο, είναι κατινιστικο , αυτα τα κάμουν κάποιες γυναικουλες...

Κρατά την θεση σου σαν άντρας, συζητησε με την σχεση σου και αν δεν εχει σκοπό να σταματήσει αυτό, το 
καπελακι σου και φευγεις απ' τη σχέση...πας για την επομενη...

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

Enikos

# 35 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ακομα και για να θυμηθει, κοιταζει τον καθρεφτη...

Και μετα παει να δει αν υπαρχουν ακομα τα πιστοποιητικα και τα παρασημα στις κορνιζες του βε σε...

Εκεινο το πιγκαλ τον ταραζει λιγο, αλλα δοξα τω Θεω...

Ειναι ολα στην θεση τους...

Καιρος να παει να κλαφτει παλι στα...κοριτσια...

Ααααλες απο κει...τελευταια του κανουν νερα...αθρωποι ειναι αυτοι?...

Που θα λεει τον πονο του?...σκεφτεται και κοιταζει το καρτοτηλεφωνο με απορια..."τι ειναι αυτο?"...

Αρέσει στο μέλος NightWsh

Enikos

# 36 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Το εσκισες τοσο πολυ, που θελει πεταμα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Herman123
Δεν φοβηθηκε να σου πει κατι που λεγεται δυσκολα ξεροντας οτι η πιθανοτητα να ζηλεψεις εινσι μεγαλη. Πρεπει να την συγχαρεις που σε εμπιστευτηκε και να σταματησεις την ζηλια χωρις λογο. Βεβαια απο την αλλη μπορει να θελει να σε κανει να ζηλεψεις λογω μακροχρονου βιου. Χωρις αποδειξεις μην αφηνεις τη φαντασια σου να τρεχει. Παρτον τηλ και ευγενικα ζητα του να σου πει αν τρεχει κατι, πριν παρε ηρεμιστικα.

Αρέσει στα μέλη Herman123, NightWsh

Oxaman

# 37 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 56 / Χήρα
Απαντήσεις: 390
Μου θυμίζεις τα παιδάκια του νηπιαγωγείου που πάει η μαμά να καθαρίσει χαχαχαχα.
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Herman123 και σε ακόμα 1 μέλος.

NightWsh

# 38 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 666

Μια Δευτέρα να ξυπνήσουμε να πιουμε μια γουλιά καφέ στο γραφείο χωρίς να πνιγουμε... 

Ποτε... 

Πάρε τηλ να ρωτήσεις τι δεν έκανες καλά 10 χρόνια που έκανε ο άλλος τόσο συντομα... 

Έχουμε απορία φίλτατε...

Αρέσει στα μέλη Herman123, Qwerty____55 και σε ακόμα 2 μέλη.

paranomos

# 39 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Παράθεση:

Η " γυναικα σου"  εχει κανει  επιλογη..γιατι αυτος τη γοητευει!!

Τι θα του πεις στο τηλ;

Θα τον προσβαλεις; Θα τον μειωσεις; Θα τον υποτιμησεις; Θα κανεις τι;

Οτι και να κανεις δεν θα αλλαξει κατι..

Αυτος θα την γοητευει!!!

Εσυ απλα θα ξεφτιλιστεις..

Ρεζιλι θα γινεις..

Αν σαρεσει αυτο  καντο.

Το κανει και ο αλλος

Enikos

# 40 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Κατσε θα το πετυχει, (μαλλον...ισως...μπορει...ευχομαστε), με την ενδεκατη προσπαθεια...

Χλωμο αλλα ας ειμαστε αισιοδοξοι...

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.