Αυτός ο έρωτας αυτό τ αγόρι...
Ενικεεε δικό σου!
Δώσε...
Ομορφιά μουυυ!!!
Ότι δε μπορεις να αλλάξεις, κάτσε και απολαυσε το.
Νηματοθετη, το καλυτερο που έχεις να κάνεις, είναι να κλείσετε καλυτερα ένα ραντεβου οι δυο σας τα αντράκια και όμορφα και πολιτισμενα, τη συνοδεία ουισκυ ον δε ροκς ή τεκιλας, να κάνετε έναν φιλικό διακανονισμό ποιες μέρες θα .. γοητευεις τη συντροφο σου εσυ (ο επίσημος) και ποιες ο ...εμβολιμος.
Συμφωνία κυρίων...
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Heptamer
Νηματοθετη, το καλυτερο που έχεις να κάνεις, είναι να κλείσετε καλυτερα ένα ραντεβου οι δυο σας τα αντράκια και όμορφα και πολιτισμενα, τη συνοδεία ουισκυ ον δε ροκς ή τεκιλας, να κάνετε έναν φιλικό διακανονισμό ποιες μέρες θα .. γοητευεις τη συντροφο σου εσυ (ο επίσημος) και ποιες ο ...εμβολιμος.
Συμφωνία κυρίων...
Εύγε Ενικε...
Είσαι αυτό τ' αγορι???Παλιό και πολυαγαπημένο μου
Για πάρτη σου, θεματοθέτη.Άκου το. Θα χει να σου πει, το τραγουδάκι.Το μονο ελαττωμα μου ειναι που δεν εχω πρα πρα και...
Μ' εχει φαει ο ποδαροδρομος...
Θα επαιρνα δηλαδη, αλλα ακουσα οτι στο πρα πρα, σου πεφτουνε τα λιοσπορα απο την τσεπη και ψαρωσα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από apolitiiiΕύγε Ενικε...
Είσαι αυτό τ' αγορι???
Έχεις τις κατακτήσεις σου...
Εισαι σιγανό ποταμακι!!!
Χαχαχαχα
Δεν είναι ελαττωμα αυτό μαναμ...με τον ποδαροδρομο αθλησε και διατηρείς στυλ..και δεν σου πέφτει τίποτα
ούτε τα λιοσπορα!!!?
Γι αυτό και οι κατακτήσεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από EnikosΤο μονο ελαττωμα μου ειναι που δεν εχω πρα πρα και...
Μ' εχει φαει ο ποδαροδρομος...
Θα επαιρνα δηλαδη, αλλα ακουσα οτι στο πρα πρα, σου πεφτουνε τα λιοσπορα απο την τσεπη και ψαρωσα...
Μου δινεις δυναμη...
Επειδη ολοι οι μεγαλοι γκομενοι, κυκλοφορανε με βρωμογκαζα...
Θα εχουν τις τσεπες ραμμενες μαλλον...
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από apolitiiiΔεν είναι ελαττωμα αυτό μαναμ...με τον ποδαροδρομο αθλησε και διατηρείς στυλ..και δεν σου πέφτει τίποτα
ούτε τα λιοσπορα!!!?
Γι αυτό και οι κατακτήσεις...
Γιατι δεν τους αφηνεις στην ιντερνετικη ησυχια τους ,που ειναι τελευταια μοδα χωρις εξοδα και κερασματα εκ μερους του αρσενικου και θελεις να παρεις τηλεφωνο ?
Τοση κατρακυλα ? Τελικα αλλαξαν ολα στο συμπαν !Πως τι ποιος;
Σου είπε η κοπέλα σου με 10 χρ σχεση ότι απολαμβάνει αυτό το παιχνίδι, την γοητεύει η προσωπικότητά του και ο τρόπος που την προσεγγίζει και ότι το ελέγχει...ελα βρε κούκλε...Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από HeptamerΌτι δε μπορεις να αλλάξεις, κάτσε και απολαυσε το.
Συμφωνία κυρίων...
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από HeptamerΌτι δε μπορεις να αλλάξεις, κάτσε και απολαυσε το.
Συμφωνία κυρίων...
Ο φιλικος διακανονισμος γινεται παντα απο τριτο μερος.
(Συνηθως ανεξαρτητο και κοινα αποδεκτο)
Ανελαβε διακανονιστης χεπτ!
Ειμαι σιγουρος θα βρεις τη δικαιοτερη λυση
Μιλαει η πειρα, κατσε να ακουσουμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από paranomos
Ο φιλικος διακανονισμος γινεται παντα απο τριτο μερος.
(Συνηθως ανεξαρτητο και κοινα αποδεκτο)
Εξαρτάται τις περιστασεις, τη "ζημιά", αν υπαρχει σάλιο για διαμεσολάβηση τρίτου κλπ.
Γιατί να πληρωσεις, αν κάτι μπορείς να το κάνεις μόνος;
Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!
Καλε φιλικο διακανονισμο θα κανεις...οχι διαιτησια.
Αλλο πραγμα αυτο.
Θες και λεφτα;
Να τους αφησουμε να σφαχτουνε;
Σταφιδα κορινθου δεχεστε?...
Χμ... ναι... έχεις δίκιο.
Πολλά απο τα ωραία πραγματα ειναι άλλωστε δωρεαν
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από paranomosΚαλε φιλικο διακανονισμο θα κανεις...οχι διαιτησια.
Αλλο πραγμα αυτο.
Θες και λεφτα;
Να τους αφησουμε να σφαχτουνε;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media