Συνήθως οι παντρεμένοι/ες, κάνουν σχέσεις μόνο για σεξ, για επιβεβαιωση, όποτε μετράει πολύ η εμφάνιση
...δεν χρειαζονται ο χαρακτήρας , ψυχικά χαρισματα κλπ. Αλλωστε μόνο απο την πρόσθεση να καμει σχέσηΣυμφωνώ σχεδόν σε όλα, δηλαδή εκτός από τα γαλανά μάτια. Τι έχουν τα ωραία γαλανά ματάκια Άλις μου? (εκτός βέβαια αν έχουν βλέμμα ψυχρού δολοφόνου!)
θα προσθέσω στα υπόλοιπα "Χ" που βάζεις:
Εάν ποζάρει με χοντρή χρυσή καδένα στο λαιμό, ή με κρεμασμένο σταυρό στο μέγεθος αυτού που σήκωνε ο Ιησούς ανεβαίνοντας στον Γολγοθά!
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από alisidaΣτο θέμα μας τώρα :
Υπάρχουν κάποιοι λογοι για τους οποίους προσωπικά,θα απεριπτα κάποιον από τη φωτογραφία του.Ας πω μερικούς από αυτούς,τονίζοντας ότι πρόκειται για τα δικά μου,προσωπικά γούστα και κριτήρια.
1) αν φιγουράρει δίπλα στο αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα του (το ποδήλατο εξαιρείται)
2) αν έχει παραπάνω από το παραπάνω κιλά ή αν γενικά ο σωματότυπος του δεν είναι του γούστου μου (περί ορέξεως που λέμε,σε κάποια άλλη θα αρέσει σίγουρα)
3) αν έχει φωτογραφηθεί με γυαλιά ηλίου (φίλε,το βλέμμα σου θέλουμε να δούμε,όχι την αξία των αξεσουάρ σου)
4)αν έχει υπεροπτικό ύφος (υφακι που λέμε, όπα,κάτσε καλά ,δεν είσαι και ο πρώτος γκόμενος, τουλάχιστον άσε την κάθε μια να αποφασίσει)
5) αν έχει γαλανά μάτια (συγνωμη,αλλά αυτό που εσύ ίσως πλασάρεις για ατού σου ,πιθανότατα τη συγκεκριμένη κυρία να την απωθεί)
6) αν φαίνεται απεριποιητος ,αν είναι φαφουτης
7)αν στη φωτογραφία εσωτερικού χώρου υπάρχουν σκουπίδια,αποφάγια,αποτσιγαρα στο τασάκι (αν και είμαι καπνίστρια) πόσο μάλλον αν υπάρχουν και επιπλέον ποτήρια στο τραπέζι με ίχνη από κραγιόν
,λίγος σεβασμός στον άνθρωπο που θα δει τον προσωπικό μας χώρο,δεν βλάπτει
.8) φυσικά αν η σελφι έχει τραβηχτεί στον καθρέπτη του μπάνιου
9) αν έχει τραβηχτεί στο γυμναστήριο ,με έμφαση στους κοιλιακούς ή στους χ- κέφαλους.
Αυτά,μπορώ να σκεφτώ και άλλα.
(αφήνω απ' έξω το "παντρεμένος" που θα το απερριπτα έτσι κι αλλιώς,όμως στην περίπτωση σου η εν λόγω κυρία δεν το απέρριψε,αλλά θέλησε και συνέχεια - ίσως ήταν η γυναίκα σου που έκανε έρευνα στα Ντέιτινγκ σαιτς για να σε βρει, ποτέ δεν ξέρεις)
Γιατι, ποιος ηταν στην φωτογραφια...
Δηλ. για να καταλάβω, θες μια τύπισσα που να είναι αρκετά εγωίστρια, επιφανειακή και ζαμανφού ώστε να ανοίξει παρτίδες με παντρεμένο, αλλά θες παράλληλα να παραβλέψει τη φωτογραφία σου και ακόμα και αν δεν της αρέσει να ξοδέψει χρόνο να ανακαλύψει τον "πλούσιο" εσωτερικό σου κόσμο; Γιατί; Αφού ήδη γνωρίζει ότι ούτε έντιμος είσαι ούτε καναν άλλο πλούσιο εσωτερικό κόσμο έχεις εφόσον ψάχνεις να "επικοινωνήσεις" με γυναίκες έξω από το γάμο σου...Ο,τι του φανεί του λωλωστεφανή...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από alisidaΜη μου πεις ότι έστειλες στην μέλλουσα ερωμένη ,φωτογραφία από τον γάμο σου ?
Μέγα,μα μέγα λάθος
trolAlis
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από alisidaΣτο θέμα μας τώρα :
Υπάρχουν κάποιοι λογοι για τους οποίους προσωπικά,θα απεριπτα κάποιον από τη φωτογραφία του.Ας πω μερικούς από αυτούς,τονίζοντας ότι πρόκειται για τα δικά μου,προσωπικά γούστα και κριτήρια.
1) αν φιγουράρει δίπλα στο αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα του (το ποδήλατο εξαιρείται)
2) αν έχει παραπάνω από το παραπάνω κιλά ή αν γενικά ο σωματότυπος του δεν είναι του γούστου μου (περί ορέξεως που λέμε,σε κάποια άλλη θα αρέσει σίγουρα)
3) αν έχει φωτογραφηθεί με γυαλιά ηλίου (φίλε,το βλέμμα σου θέλουμε να δούμε,όχι την αξία των αξεσουάρ σου)
4)αν έχει υπεροπτικό ύφος (υφακι που λέμε, όπα,κάτσε καλά ,δεν είσαι και ο πρώτος γκόμενος, τουλάχιστον άσε την κάθε μια να αποφασίσει)
5) αν έχει γαλανά μάτια (συγνωμη,αλλά αυτό που εσύ ίσως πλασάρεις για ατού σου ,πιθανότατα τη συγκεκριμένη κυρία να την απωθεί)
6) αν φαίνεται απεριποιητος ,αν είναι φαφουτης
7)αν στη φωτογραφία εσωτερικού χώρου υπάρχουν σκουπίδια,αποφάγια,αποτσιγαρα στο τασάκι (αν και είμαι καπνίστρια) πόσο μάλλον αν υπάρχουν και επιπλέον ποτήρια στο τραπέζι με ίχνη από κραγιόν
,λίγος σεβασμός στον άνθρωπο που θα δει τον προσωπικό μας χώρο,δεν βλάπτει
.8) φυσικά αν η σελφι έχει τραβηχτεί στον καθρέπτη του μπάνιου
9) αν έχει τραβηχτεί στο γυμναστήριο ,με έμφαση στους κοιλιακούς ή στους χ- κέφαλους.
Αυτά,μπορώ να σκεφτώ και άλλα.
(αφήνω απ' έξω το "παντρεμένος" που θα το απερριπτα έτσι κι αλλιώς,όμως στην περίπτωση σου η εν λόγω κυρία δεν το απέρριψε,αλλά θέλησε και συνέχεια - ίσως ήταν η γυναίκα σου που έκανε έρευνα στα Ντέιτινγκ σαιτς για να σε βρει, ποτέ δεν ξέρεις)
Τωρα καταλαβα για ποιο λογο με απορριπτουν...
Ας μη πω το νουμερο καλυτερα
Με τους αντρες τους οποιους επικοινωνεις, μετα τον γαμο, αλλαζετε και φωτογραφιες?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από LightmysteryΝα κάνω μια γενική ερώτηση. Το "παντρεμένος" τι ακριβώς σχέση έχει με το θέμα μας και την επικοινωνία. Από το γάμο και μετά οι παντρεμένοι επικοινωνούν μόνο με άντρες;
Οι παντρεμένοι,όπως και οι ελεύθεροι,εάν και εφόσον επιθυμούν μόνο επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων και τίποτε παραπάνω 1) δεν ζητούν φωτογραφία 2) και να ζητήσουν φωτογραφία για να έχουν υπόψη με ποιο πρόσωπο συνομιλούν, Δεν απορρίπτουν από την εμφάνιση
Η εμφάνιση μας απασχολεί εάν και εφόσον αναζητούμε κάτι παραπάνω από "επικοινωνία"
Αυτά
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από LightmysteryTo μέλλουσα ερωμένη προέκυψε από πού; Για να καταλάβω, οι παντρεμένοι αφού παντρευτούν, επικοινωνούν μόνο με άντρες;
Αγαπητέ φίλε , γίνε πιο σαφής , ...για να μην αναρωτιέσαι ,.. γιατί λέει , ο ένας το μακρύ του , και ο άλλος , το κοντό του ...!!!
Σε .. απέρριψαν . ??? , η , οχι . .
Σε .. απέρριψαν ..γιατι είσαι , παντρεμένος ???
Γιατί είσαι ψηλός ???
Γιατί εισαι χοντρός ???
Γιατί είσαι υπερβολικά αδύνατος .???
Γιατί θεωρείς οτι εισαι φαλακρός ??
Γιατί είσαι αφραγκος ..???
Και τόσα αλλα ...
Αν , δεν μας πεις , για ποιόν λόγο σε απέρριψαν , τότε , εμείς θα φανταζόμαστε .. διάφορα .. !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από LightmysteryΝα κάνω μια γενική ερώτηση. Το "παντρεμένος" τι ακριβώς σχέση έχει με το θέμα μας και την επικοινωνία. Από το γάμο και μετά οι παντρεμένοι επικοινωνούν μόνο με άντρες;
Έβαλες τίτλο ευκαιρία... Για ποιον η ευκαιρία; για σένα που σ απέρριψε και δεν πραγματοποίησες την συνέχεια του τι θα ζητούσες μετά από την φώτο; ή για την ευκαιρία που έχασε η κοπέλα σε όσα είχες κατά νου;
Και θιξε το θέμα τι αναζητάς εσύ από επαφή με άνθρωπο όταν ζητας φωτογραφία...Εμένα δεν μου αρέσουν τα γαλανά μάτια,τι να κάνω τώρα
Η χοντρή αλυσίδα στο λαιμό δεν θα με ενοχλούσε ,αντίθετα ,εξυπηρετεί στο τράβηγμα (από το λαιμό)
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από alexandriani1Συμφωνώ σχεδόν σε όλα, δηλαδή εκτός από τα γαλανά μάτια. Τι έχουν τα ωραία γαλανά ματάκια Άλις μου? (εκτός βέβαια αν έχουν βλέμμα ψυχρού δολοφόνου!)
θα προσθέσω στα υπόλοιπα "Χ" που βάζεις:
Εάν ποζάρει με χοντρή χρυσή καδένα στο λαιμό, ή με κρεμασμένο σταυρό στο μέγεθος αυτού που σήκωνε ο Ιησούς ανεβαίνοντας στον Γολγοθά!
Ναι ειναι με μπλανκο τα...νουμερα...
Και λικε να ανταλλαξετε και λικε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από alisidaΕμένα δεν μου αρέσουν τα γαλανά μάτια,τι να κάνω τώρα
Η χοντρή αλυσίδα στο λαιμό δεν θα με ενοχλούσε ,αντίθετα ,εξυπηρετεί στο τράβηγμα (από το λαιμό)
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Bobeeras48
Γαμωτο... Εγω εχω γαλανά μάτια... Εκτός ειμαι πάλι... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Θελουν μαυρα ματια...να τις ζαλιζουνε μπομπιρα
Ενα και μόνο ενα , είναι το σίγουρο ... ότι έφαγες .. απόρριψη ..!!!
Όταν στέλνουμε φωτογραφία , ..δεν φοράμε , καπέλο , η , μπερέ , .. γιατί , τότε έχουμε , καράφλα ...!!
Δεν φοράμε , βέρα ,.. γιατί δείχνουμε ότι είμαστε , παντρεμένοι ...!!!
Δεν φοράμε , γυαλιά ηλίου , γιατί ,..κατι κρύβουν τα μπιρμπιλωτα ματάκια μας ,...!!!
Δεν φοράμε , γυαλιά μυωπίας , με , πανω απο πχ. 15 βαθμούς , γιατι τοτε , δεν θα είναι γυαλιά , αλλα ...πατομπουκαλα ...!!!
Δεν χαμογελάμε , οταν τα μπροστινά μας δόντια , ειναι .. χρυσά ...!!
Δεν φοράμε κάλτσες , ... όσοι κυκλοφορούν , με πέδιλα .. !!!
Δεν κρατάμε στο χέρι μας , τσιγάρο ...!!!
Δεν δείχνουμε στην φωτό , ότι έχουμε μακριά νύχια ,.. , με ενα κάρο βρωμιά , !!! .. και ιδιαίτερα στο μικρό μας δάχτυλο , που είναι...για να καθαρίζουμε , τα αυτιά μας ...!!!
Δεν κοιτάζουμε , την μύτη μας , όταν βγάζουμε , μία selfie , ...θα φανούμε σαν ,..αληθωροι ...!!! .κλπ.κλπ.κλπ.
Παράθεση:
Ευκαιρίες
Σχόλιο # 1 από LightmysteryΚαλησπέρα σας! Αφορμή για αυτό το μήνυμα ήταν η "απόρριψη" από ένα πρόσωπο για οποιαδήποτε επικοινωνία από μια φωτογραφία. Και αναρωτιεμαί. Πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος ακόμα και για την εμφάνιση του άλλου μέσα από μια φωτογραφία. Για να μη θίξω το θέμα του τι αναζητούμε σε οποιαδήποτε επαφή με έναν άνθρωπο που σίγουρα δε διαγιγνώσκεται μέσα από μια φωτογραφία.
Επειδή δεν θα, σου αρέσουν οι απαντήσεις...
Άκου Τερλέγκα...
Αφιερωμένο...
Στην επόμενη απορία μπαίνει το προσκλητηριο..
Τι όχι? ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από alexandriani1
Θυμήθηκα Άλις και κάποιους άλλους που βάζουν φωτογραφία προφίλ κάποια που τους δείχνει αγκαλιά με άλλη γκόμενα της οποίας έχουν ...κόψει το κεφάλι!
Και εγω θυμηθηκα καποια που εχει φωτο στο προφιλ...με αποκεφαλισμενο τον αντρα διπλα της
Δεν θα είχες πρόβλημα να φανταστώ να επικοινωνεί κ η γυναίκα σου με άνδρες εδώ μέσα..σιγά τώρα
..Υ.Γ.Άντε να τρολοπαιξουμε.παμε
.Υ.Γ...
Εμφανίσιμοι..τουλάχιστον
..άντε συμπαθείς...αν δ ν σε ελκύει ο άλλος ποια εμβαθυνση...?
γούστα είναι αυτά.
Προχωρα στην επόμενη..τι κόλλησες κ εσύ.?.εμ.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media