Φυσικά και μπορούμε να ζητάμε φωτογραφία.
Όμως,εάν από τη φωτογραφία μας,ο άλλος/η μας απορρίψει, αυτό σημαίνει ίσως πως είχε κάποιες βλέψεις παραπάνω από φιλικές .
Άρα,ο θεματοθετης μας, σώθηκε από την πονηρουλα συνομιλητρια/"φιλη'
(Δηλ ο γάμος του σώθηκε -προσωρονα βέβαια,γτι για την επόμενη μπορεί να γίνει αντικείμενο ασυγκράτητου πόθου )
Παράθεση:
##
Σχόλιο # 60 από vanarabitΕρώτηση:
Θα πρέπει να μην ζητούμε φωτογραφία από τα άτομα με τα οποία επικοινωνούμε,
πάνω από 3-4 φορές και σταθερά ;;;
Κι αν ζητάμε σημαίνει πάντα, ότι ενδιαφερόμαστε ΚΑΙ ερωτικά εκτός από φιλικά ;;;
Είναι απαγορευτικό να ζητάμε να δούμε την μορφή του συνομιλητή μας, ακόμη και όταν κανείς από τους συνομιλητές δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω πλην μιας φιλίας ;;
Στην προσωπικές μας συναντήσεις συζητάμε για παράδειγμα
και έχουμε απέναντί μας ανθρώπους που δεν βλέπουμε τις μορφές τους ;;
Ζούμε που ζούμε την εικονική "πραγματικότητα" και των ασταμάτητων κλικ σε πληκτρολόγια,
καθισμένοι μπροστά από γυάλινες οθόνες ... Να μην γνωρίζουμε έστω και από μια φωτογραφία
---αν φυσικά απεικονίζει στο "σήμερα" --- την μορφή του-της- συνομιλήτριας μας, το φατσικό γίγνεσθαι
της-του ατόμου που συνομιλούμε ;; Προσωπικά ως μια απόλυτα φυσιολογική "κίνηση" το αντιλαμβάνομαι ..
Υ.Γ .. Η ερώτηση δεν είναι απάντηση στο θέμα που αναρτήθηκε ..
"Πήρα" αφορμή από σχόλια για να διατυπώσω την ερώτηση ..![]()
@#60: Δε νομίζω ότι υπάρχει κανόνας Βάνα Ωστόσο ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά. Εγώ π.χ. δε βρίσκω το λόγο ούτε νιώθω ανάγκη να ζητήσω επί τούτου φωτογραφία από κάποιον με τον οποίον θα διατηρούσα μόνο διαδικτυακή επικοινωνία χωρίς πρόθεση συνάντησης στην πραγματική ζωή. Δηλαδή στο φόρουμ που όλοι εμείς ανταλλάσσουμε απόψεις τόσο καιρό χωρίς φωτό τι έγινε; Μια χαρά μαλλιοτραβ... *γκουχ* επικοινωνούμε
Επίσης, δε θα ξεκινούσα καν επικοινωνία με ΠΜ με δεσμευμένο άτομο του αντίθετου φύλου. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας δεσμευμένος ψάχνει για επικοινωνία ένας προς έναν με άτομο του αντίθετου φύλου σε σάιτ γνωριμιών εντελώς "αθώα".
Επίσης, δε θα ξεκινούσα επικοινωνία με ΠΜ με δεσμευμένο άτομο του αντίθετου φύλου διότι, καλώς ή κακώς, αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας δεσμευμένος ψάχνει για επικοινωνία ένας προς έναν με άτομο του αντίθετου φύλου σε σάιτ γνωριμιών εντελώς "αθώα".
Φιλος. καπου γινεται ενας πολεμος , εχουμε ακουσει κατι ή οχι? Για το φθηνο αεριο λεω
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από EnikosΤο αεριο ειναι φτηνο...πια?...
Σε ποιον πλανητη ζεις?...
Παράθεση:
Στον εχουν ζητησει τους τελευταιους τρεις αιωνες, τον μπλε φακελο?... Η τσαμπα τις βεζινες?... Πες μου "ναι", να ξεπατικωσω οργανωση!!!... Πρωτημεισοις ινε αφταις, δαιν πηραζοιΜονο τρεις αιώνες?? Χαϊλάντερ φιλε!!! Είσαι παντος πισω ενικε.. Υπάρχει κ αέριο πια.. Πιο φτηνό!!! Πάντως για καλο κ για κακό μαζί με τον μπλε φάκελο να έχεις κ έναν άδειο μαζί γιατί υπάρχουν κ η ξανθές... Που μέχρι να σκεφτούν... Πέρνει πολυ χρονο κ ετσι της βάζεις στο άδειο φάκελο μεχρι να ξεμπλοκαρει το μυαλό τους... Χαχαχα
Σχόλιο # 53 από Bobeeras48
Η ερώτηση μου ξανά λέω ΔΕΝ αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα ..
Το θέμα ήταν απλά η αφορμή για να ρωτήσω ...
Ήθελα να γνωρίζω πώς το σκέφτεστε μιας και είμαστε σε ένα site γνωριμιών ...
Συμφωνώ σε όσα γράφεις .. Ότι ΔΕΝ υπάρχει κανόνας ...
Σε ότι με αφορά, εφόσον πχ θέλω μια φιλική συζήτηση και η συζήτηση συνεχίζεται σταθερά,
θα ζητούσα μια φωτογραφία ΚΑΙ από μια γυναίκα αν συζητούσα μαζί της .. Να δω την φίλη μου ή τον φίλο μου
Το θεωρώ απόλυτα λογικό ..
Όπως και από έναν άντρα ή μια βιντεοκλίση αν ήθελαν και είχα διαπιστώσει φυσικά 100% από την μεριά του άντρα ότι τα κίνητρα ήσαν φιλικά ..Το ότι μπορεί ποτέ να μην συναντιόμασταν ΔΕΝ θα ήταν λόγος να μην θέλω να έχω εικόνα των συνομιλητών μου .. Όμως αυτά όλα που συζητάμε είναι υποκειμενικές απόψεις πάντα ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Xenia_Z@#60: Δε νομίζω ότι υπάρχει κανόνας Βάνα
Ωστόσο ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά. Εγώ π.χ. δε βρίσκω το λόγο ούτε νιώθω ανάγκη να ζητήσω επί τούτου φωτογραφία από κάποιον με τον οποίον θα διατηρούσα μόνο διαδικτυακή επικοινωνία χωρίς πρόθεση συνάντησης στην πραγματική ζωή. Δηλαδή στο φόρουμ που όλοι εμείς ανταλλάσσουμε απόψεις τόσο καιρό χωρίς φωτό τι έγινε; Μια χαρά μαλλιοτραβ... *γκουχ* επικοινωνούμε
Επίσης, δε θα ξεκινούσα καν επικοινωνία με ΠΜ με δεσμευμένο άτομο του αντίθετου φύλου. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας δεσμευμένος ψάχνει για επικοινωνία ένας προς έναν με άτομο του αντίθετου φύλου σε σάιτ γνωριμιών εντελώς "αθώα".
Επίσης, δε θα ξεκινούσα επικοινωνία με ΠΜ με δεσμευμένο άτομο του αντίθετου φύλου διότι, καλώς ή κακώς, αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας δεσμευμένος ψάχνει για επικοινωνία ένας προς έναν με άτομο του αντίθετου φύλου σε σάιτ γνωριμιών εντελώς "αθώα".
WHAT ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από Bobeeras48
Οκ.. Ξεκινάμε... Ενικός.. Για ακόμη λίγο είναι πιο φτηνό το αέριο απο την βενζίνη κ καίει κ λιγότερο... Εαν βγεις για επαρχιακή κοπέλα!!! ΧαχαχαΑλισιδα.. Τι έχουν τα γαλανά μάτια??? Μπορεί ολος ο άλλος να είμαι χάλια.. Αλλά εχω γαλανά μάτια!!! Vanarabit... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Πιος ο λόγος να ζητήσεις φωτο.. Οταν αυτός η αυτή που μιλάς περνάς καλα μαζί??? Δεν σημαίνει ότι ολα ειναι σχέση.. Σεξ.. Κερατομα... ΧαχαχαΜε ένα καλο φώτοσοπ.. Ο συνομιλητης σου μπορεί να δείξει Μπραντ πιτ... Κ οταν τιν δείς απο κοντά.. Να είναι Νίκος Ρίζος!!! Οπως το ίδιο συμβαίνει κ με της γυναίκες.. Βλέπεις σε φωτο... Μοντέλο.. Κ οταν την δεις αpo κοντά είναι last year fwto.. Ουτε η άντρες όμως ουτε η γυναίκες μέσα στον ιντερνετικό κόσμο το βλέπουν σαν μια απλη γνωριμία.. Που μπορεί να γίνει κ καλος φιλος η φίλη... Εμένα μια τσαντίστηκε γιατί δεν της ζήτησα φωτό.. Ενω με είχε δει.. Υ. Γ... Ενικός.. Παρε φορά κ χωστα μου τώρα... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Ωραία το έθεσες Αλυσίδα .. ΝΑΙ ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από alisidaΦυσικά και μπορούμε να ζητάμε φωτογραφία.
Όμως,εάν από τη φωτογραφία μας,ο άλλος/η μας απορρίψει, αυτό σημαίνει ίσως πως είχε κάποιες βλέψεις παραπάνω από φιλικές .
Άρα,ο θεματοθετης μας, σώθηκε από την πονηρουλα συνομιλητρια/"φιλη'
(Δηλ ο γάμος του σώθηκε -προσωρονα βέβαια,γτι για την επόμενη μπορεί να γίνει αντικείμενο ασυγκράτητου πόθου )
Κάποια στιγμή όταν έχετε χρόνο...
Πείτε μου σε τι γλώσσα γράφουμε...
Και παλι μερσι...
Ομολογω οτι εισαι πολυ σκεπτομενο ατομο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από Bobeeras48
Οκ.. Ξεκινάμε... Ενικός.. Για ακόμη λίγο είναι πιο φτηνό το αέριο απο την βενζίνη κ καίει κ λιγότερο... Εαν βγεις για επαρχιακή κοπέλα!!! ΧαχαχαΑλισιδα.. Τι έχουν τα γαλανά μάτια??? Μπορεί ολος ο άλλος να είμαι χάλια.. Αλλά εχω γαλανά μάτια!!! Vanarabit... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Πιος ο λόγος να ζητήσεις φωτο.. Οταν αυτός η αυτή που μιλάς περνάς καλα μαζί??? Δεν σημαίνει ότι ολα ειναι σχέση.. Σεξ.. Κερατομα... ΧαχαχαΜε ένα καλο φώτοσοπ.. Ο συνομιλητης σου μπορεί να δείξει Μπραντ πιτ... Κ οταν τιν δείς απο κοντά.. Να είναι Νίκος Ρίζος!!! Οπως το ίδιο συμβαίνει κ με της γυναίκες.. Βλέπεις σε φωτο... Μοντέλο.. Κ οταν την δεις αpo κοντά είναι last year fwto.. Ουτε η άντρες όμως ουτε η γυναίκες μέσα στον ιντερνετικό κόσμο το βλέπουν σαν μια απλη γνωριμία.. Που μπορεί να γίνει κ καλος φιλος η φίλη... Εμένα μια τσαντίστηκε γιατί δεν της ζήτησα φωτό.. Ενω με είχε δει.. Υ. Γ... Ενικός.. Παρε φορά κ χωστα μου τώρα... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Κάτι τελευταίο Ξένια ...
Eννοείται πώς συμφωνώ με όσα γράφεις περί παντρεμένων .. Το θεώρησα αυτονόητο και δεν το ανέφερα μιας και είπα ότι η ερώτηση ΔΕΝ τέθηκε για το συγκεκριμένο θέμα ..
Αναφέρθηκα στο να μιλάω σταθερά με επικοινωνία μέσω μηνυμάτων ( εννοείται)
και ΟΧΙ να καταθέτω απόψεις σε ένα forum
και να θεωρώ "φίλους" όσους γράφουν εδώ ή ανταλλάσσουμε απόψεις, άρα θα θέλω και να γνωρίζω τις μορφές τους ... Καμία σχέση ..
Υ.Γ ... Αυτά για σήμερα ... Αύριο πάλι ... Πρώτα ο Θεός .. Να είμαστε καλά ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Xenia_Z@#60: Δε νομίζω ότι υπάρχει κανόνας Βάνα
Ωστόσο ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά. Εγώ π.χ. δε βρίσκω το λόγο ούτε νιώθω ανάγκη να ζητήσω επί τούτου φωτογραφία από κάποιον με τον οποίον θα διατηρούσα μόνο διαδικτυακή επικοινωνία χωρίς πρόθεση συνάντησης στην πραγματική ζωή. Δηλαδή στο φόρουμ που όλοι εμείς ανταλλάσσουμε απόψεις τόσο καιρό χωρίς φωτό τι έγινε; Μια χαρά μαλλιοτραβ... *γκουχ* επικοινωνούμε
το βασικότερο στοιχείο είναι η φωτογραφία. και μετά διαμαρτύρονται. τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Παράθεση:
Ευκαιρίες
Σχόλιο # 1 από LightmysteryΚαλησπέρα σας! Αφορμή για αυτό το μήνυμα ήταν η "απόρριψη" από ένα πρόσωπο για οποιαδήποτε επικοινωνία από μια φωτογραφία. Και αναρωτιεμαί. Πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος ακόμα και για την εμφάνιση του άλλου μέσα από μια φωτογραφία. Για να μη θίξω το θέμα του τι αναζητούμε σε οποιαδήποτε επαφή με έναν άνθρωπο που σίγουρα δε διαγιγνώσκεται μέσα από μια φωτογραφία.
Μια φορά και έναν καιρό εκεί στην Κορέα βγαζαμε φωτογραφίες...
Έτριζαν τα κόκκαλα του Σετζονγκ...
Κάπου στην Αφρικανική Ένωση σταυροκοπιούνται τώρα...
Εμείς τράβαμε για Λιανοκλαδι...
Ε, διαμαρτυρονται, τι να κανουν...
Με την ιδια ορθογραφια και συνταξη γραφονται και τα σουαχιλι?...
Να παμε να μαθουμε και εμεις, μην φαινομαστε λετσοι...
Παράθεση:
Enikos# 70σήμερα στις 21:00author Ομολογω οτι εισαι πολυ σκεπτομενο ατομο... Ενικός.. Μην μου το χαλάς!!! Ξεκινά κ χωνε!!! Vidar που γίνεται πολεμος??? Γιατί τον τελευταίο καιρό μόνο για αλλά πραγματα ακους.. Για τον πόλεμο.. Τίποτα.. Ακόμα παντος το αέριο είναι πιο φθηνό απο την βενζινη.. .. Απλά κόβουμε λίγο της γνωριμίες εκτός περιοχής μάς!!! Μοιράζουν της αποστάσεις... Vanarabit. What??? Σουαχίλι γράφω.. Με λίγο κορεατική διάλεκτο... Χαχαχα
Σχόλιο # 72 από Bobeeras48
Συμφωνώ εν μέρει,όμως διατηρώ επιφυλάξεις για την περίπτωση που υπάρχει θέμα συζήτησης πχ,να θέλει να ρωτήσει κάτι ,χωρίς να συνεπάγεται ότι ξεκινά την κουβέντα με "πονηρούς" σκοπούς.
Στην τελική, εάν δεις ότι το πάει αλλού, το τερματιζεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Xenia_Zαδυνατώ να πιστέψω ότι ένας δεσμευμένος ψάχνει για επικοινωνία ένας προς έναν με άτομο του αντίθετου φύλου σε σάιτ γνωριμιών εντελώς "αθώα".
Εκτός της "ιστορικής" σημασίας που είχαν οι φωτογραφίες που έβγαζες
και εκτός ότι έτριζαν τα κόκκαλα του Σετζονγκ, έτριζαν ΚΑΙ τα πλακάκια ;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από NightWshΜια φορά και έναν καιρό εκεί στην Κορέα βγαζαμε φωτογραφίες...
Έτριζαν τα κόκκαλα του Σετζονγκ...
Κάπου στην Αφρικανική Ένωση σταυροκοπιούνται τώρα...
Εμείς τράβαμε για Λιανοκλαδι...
SORRY ... Λάθος ένθετο ..
Το σχόλιο μου # 79 είναι απάντηση στο # 72 ... και ΟΧΙ στο # 76 ..
Παράθεση:
##
Σχόλιο # 79 από vanarabitΑαα .. τέλεια γλώσσα τα Σουαχίλι και η Κορεάτικη ..
Εμείς εδώ που "βλέπεις", είμαστε πολύυυυ "έξυπνοι" και καταλαβαίνουμε όλες τις γλώσσες ..
Σε δύο όμως τσινάμε ...
Την γλώσσα και επονομαζόμενη "σφηνοειδής" που σημαίνει, ότι πετάγομαι σαν "σφήνα",
για να πω από αυτά τα εξυπνακίστικα "γελαδερά" και την γλώσσα την δηθεν-ιστική ...
Κατά τα άλλα μίλα όσες "γλώσσες" θέλεις ..
Θενκς ..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media