Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Με χώρισε αλλά την θέλω πίσω. τι να κανω?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

pukepu

# 1 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Με χώρισε αλλά την θέλω πίσω. τι να κανω?

Καλησπέρα σας. Με την πρώην κοπέλα μου είμασταν 9 μηνες μαζι. Εγω ειμαι 31 αυτη 21. Γνωριστικαμε στην αθηνα στο τμημα της σχολης που σπουδαζαμε οπου συνειδητοποιήσαμε οτι ειμαστε και απο την ιδιο νομο. Αργος αυτη, ναυπλιο εγω. Εκεινη την περιοδο τραβιοτανε με εναν αλλο ανθρωπο ωσπου γνωρισε εμενα και μετα απο πολυ φλερτ αλλα και κυνηγι δεθηκαμε και μπηκαμε σε σχεση. Η αρχη της σχεσης μας ειχε πολυ τρελα πολυ ενθουσιασμο και πολλες στιγμες. Σε εκεινη λοιπον την περιοδο ανακαλυψα οτι της στελνανε διαφοροι τυποι στο ινσταγκραμ καποιοι απο αυτους ητανε και αγορια που ειχε κανει κατι παλιοτερα και αυτη απανταγε χωρις βεβαια να κανονιζει κατι. Αφου λοιπον συζητησα μαζι της οτι αυτο με ενοχλει αφου πρωτα προηγηθηκε ενας μινι καυγας τα βρηκαμε και απο κει και περα δεν μεδωσε καποιο αλλο δικαιωμα να αμφιβαλλω. Στην συνεχεια της σχεσης μας αρχισε να υπαρχει πολυ δεσιμο το οποιο μας εφτασε στο σημειο να μαστε καθε μερα μαζι και να κοιμομαστε μαζι στο σπιτι μου πραγμα που μας αρεσε και στους 2 μιας και ειμασταν ερωτευμενοι. Καναμε και ενα ταξιδι ρωμη εκενη την περιοδο στο οποιο περασαμε υπεροχα.Το σεξουαλικο κυλουσε εξαιρετικα και η επικοινωνια μας επισης. Στεκομασταν στα δυσκολα ο ενας το αλλον και ακομα και οταν μαλωναμε τα βρισκαμε σχετικα γρηγορα χωρις να σημαινει παντα οτι λυναμε και τα θεματα. Κατα καιρους μου συζητουσε οτι στην αθηνα δεν εχει κανει φιλους γιατι τα ατομα της σχολης δεν της κανανε χωρις να αναφερει οτι εγω μπορει να επεζα ρολο σε αυτο. Καπως ετσι λοιπον κυλουσε η σχεση μας η οποια ειχε φουντωσει παρα πολυ και πλεον ειμασταν ολη μερα μαζι το ζουσαμε και καναμε τα παντα σχεδον μαζι. Καπου εκει αρχιζω εγω να εχουμε καποιες πιεσεις λογω της δουλειας μας και εγω ειμουνα γ ενα διαστημα λιγο πιο απομακρος λογω του ανχους και της πιεσης που περνουσα. Με ρωτησε γτ ειμαι λιγο πιο απομακρος απο παλια και της εξηγησα και οπως φανηκε το καταλαβε. Μερα ηρθε η ανοιξη οπου αρχισαμε να βγαινουμε και πιο πολυ εξω και να το ζουμε στο τερμα , συναυλιες , bar , voltes , theatra και γενικα πολλες εξοδους και πολυ ενεργεια  ερωτα και χορό.Εξξαλου και ο χαρακτηρας μας ειναι παρα πολυ δυναμικος και στους 2.Μπενει λοιπον το καλοκαιρι και σαν ερωτευμενοι ανθρωποι που ειμασταν κανονισανε διακοπες στην ικαρια στις οποιες περασαμε εξαιρετικα και το λεγαμε και οι 2 αυτο και μεταξυ μας αλλα και στους φιλους μας. καποια στιγμη μετα τις διακοπες ειχαμε παει στα πατρικα μας και ενα βραδυ βγηκαμε μαζι σε ενα beach bar με διαφορους φιλους μας. Εκεινη την ημερα ηπια πολυ και ζηλεψα που μιλαγε με εναν φιλο μου και ενιωθα οτι δν μου εδινε σημασια και της το αναφερα καπως νευρικα αυτη θυμωσε με αποτελεσμα να φυγουμε απο το μπαρ μαλωμενοι και σε εξξαλη κατασταση. Η αληθεια ειναι οτι και απο την δικια της την μερια ειχαν γινει καποιες εκρηξεις ζηλιας αλλες φορες αλλα ισως πιο μικρες και εγω τις προσπερνουσα. Γενικα οι τσακωμοι μας δεν ηταν παρα πολλοι ητανε ομως αρκετοι και πολυ εντονοι και με σημαδια αρκετου εγωισμου αλλα σχετικα παντα τα βρισκαμε γρηγορα χωρις ομως παντα να λυνουμε το προβλημα. Το τελευταιο διαστημα ειχα αρχισει να εχει καποιους πονοκεφαλους που ελεγε πως ηταν απο ανχος. Αφου λοπον γυρναμε αθηνα πολυ αγαπημενοι καο τρελα ερωτευμενοι μετα απο ενα πολυ γεματο καλοκαιρι και με φορτισμενες τις μπαταριες ξαναμπηαμε στην ρουτινα της καθημερινοτητας μας και μετα απο 5 μερες ειχαμε εναν μικρο τσακωμο που λυθηκε γρηγορα.την επομενη μερα ειχε κανονισει να μεινει στην φιλη το βραδυ με χαιρετησε και μου ειπε θα μιλησουμε. Κατα της διαρκια της βραδιας μιλαμε και λιγο στο μεσσεντζερ. Kata tις 2 το βραδυ με περνει τηεφωνο και μου ζητησε αν εχω χρονο να μιλησουμε για εμας οπου και μου ανακοινωσε μεσα σε κλαμματα οτι θελει να χωρισουμε γιατι νιωθει πως δν εχει αλλη αντοχη σε αυτο πως νιωθει ασφυξια και κουραση απο τις εντασεις που δεν εχουνε λυθει και οτι δεν υπαρχεο συνεννοηση στους τσακωμους μας μου ειπε πως ειμαι ακομα ερωτευμενη πως με αγαπα και πως με θελει αλλα πλεον δν μπορει πραγμα που μου τονιζε οσο εγω επεμενα να προσπαθησουμε. εκλεγε και ελεγε συνεχως δεν μπορω με αναφυλητα. Στην συνεχια μου ειπε οτι αφιερωνε παρα πολυ χρονο για εμενα και οτι εχασε τον εαυτο της δεν κοινωνικοποιήθηκε οσο θα ηθελε στην αθηνα μιας και ηταν η πρωτης της χρονια εδω και οτι δεν εχει βρει τα πατηματα της επαγγελματικα και θελει να κατσει με τον εαυτο της να τα λυσει γιατι με μενα μαζι δν μπορει γιατι η ιδια δεν εχει βαλει ορια στην σχεση μας και εχει αρχισει να χανει τον ευατο της μεσα σε ολο αυτο εξαιτιας του οτι ειμαστε ολη μερα μαζι και θελει να με βλεπει. Εγω προσπαθησα να την μεταπεισω και απο κοντα την επομενη μετα αλλα εκλαιγε επι 6 ωρες και μου ελεγε οτι θελω πολυ αλλα δν αντεχω και δεν μου χει μεινει καθολου υπομονη ουτε πιστη οτο θα διορθωθει κατι και δεν μπορει. Προσπαθησα πολυ να της αλλαξω γνωμη και να της εξηγησω οτι μπορουμε να το βρουμε μεσα απο μια συζητηση αλλα ηταν αρνητικη στο να την ξεκινησουμε γιατι δεν θα βγαλει πουθενα . Μου ζητησε επισης να μην της στελνω στα social για αυτο το διαστημα γιατι δεν θα της κανει καλο θελει να ηρεμησει.εγω συνεχισα καποιες μερες να της στελνω για να της αλλαξω την γνωμη αλλα ητανε αρνητικη επεμενε στο χωρισμο και οτι δεν σεβομαι την επιλογη της και τον χρονο που μου ζητησε να μην μιλαμε και να μην της στελνω και τι συνεχιζω να το πιεζω και αυτη δν μπορει να ανασανει. Ετσι και εγω σταματησα να στελνω σεβομενος την επιλογη της. Η αληθεια ειναι πως ειμασταν παρα πολυ ερωτευμενοι και ποτε δν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι παιζει να χωρισουμε και μου ηρθε κεραμμυδι το οτι δν εκατσε να το προσπαθησουμε και δεν εδωσε δευτερη ευκαρια εφοσον ητανε ερωτευμενη και απο την μια μερα στην αλλη με χωρισε και ητανε απολυτη σε αυτο τοσο αποτομα. Ειπε ειχε δωσει πολλες ευκαριες μεσα της αλλα δεν αλλαζε κατι. Οι φιλοι μου ουτε αυτοι το περιμενανε γιατι ολοι λεγανε ποσο ερωτευμενοι φενομασταν ποσο αγαπημενοι και ποσο θελαμε ο ενας τον αλλον. Πιστευετε οτι υπαρχει περιπτωση επανενοσης και αν ναι τι πρεπει να κανω για να συμβει ; Ευχαριστω πολυ

tayri

# 2 στις 19/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι, όπως λέμε συνήθως, να την αφήσεις και να προχωρήσεις παρακάτω.
Μην ασχοληθείς ξανά, μην τρέχεις από πίσω της, μη προσπαθείς να την κάνεις να ζηλέψει. Βρες μια άλλη κοπέλα και ξεκίνα μια καινούργια ιστορία, με λιγότερους ή καθόλου τσακωμούς.
Οι τσακωμοί ακόμα και οι μικρής έντασης και διάρκειας δεν είναι αθώοι, κάτι φταίει και δεν εννοώ ότι φταίει η κοπέλα.

Αρέσει στο μέλος RobertC

Heptamer

# 3 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Το κορίτσι θέλει να ζήσει κι άλλες εμπειρίες. 

Οχι απαραίτητα με σένα (και μονο). 

Το ζητά η ηλικία της. 

Αν νόμιζες κοτζάμ άντρας ότι βρήκες (να φυλακίσεις) πιπινι ευπλαστο, κατάλληλο / προθυμο για τα όποια σου μελλοντικά σχέδια (αποκαταστασης), πλανηθηκες. 

Οφειλες να το περιμενεις / γνωρίζεις ότι το μεταξυ σας μοιραία θα ξεφουσκωνε. Η κοπέλα δε θέλει να φαει τα νιάτα της (μόνο με) σένα. ¶λλωστε, οι άλυτες προστριβες, δηλώνουν μερικη ασυμβατότητα, που δεν εξομαλυνθηκε με τις άπειρες συζητήσεις. Η πιτσιρικα κουράστηκε / είδε κατάματα πως υπάρχει αγεφυρωτο χάσμα και την έκανε για να προστατευτει. 

Ασε το κορίτσι ήσυχο να γνωρίσει τον έρωτα και με άλλους. Μην το ζοριζεις. 

Κι εσυ βρες μια κοντοσυνομήλικη, που να έχει βρει το επαγγελματικό (και συναισθηματικό) της βήμα. 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, girl_aloud και σε ακόμα 3 μέλη.

alisida

# 4 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Περιληψη

Το πολύ το Κύριε ελέησον,το βαριεται και ο Ύψιστος 

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 3 μέλη.

Helenaki4

# 5 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

31 εσύ , 21 αυτό το μικρούλι.

Εμένα γιατί μου κάνει λίγο κόντρα αυτό?

Γιατί μου μυρίζεις ελαφρώς (έως βαρέως) ανασφαλής που κυνηγάς και τον ίσκιο του άλλου?

Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να ακούσω και τη δική της εκδοχή.

Δηλάδη πώς στην αρχή "μιλαγε με πρώην" και ξαφνικά σου αφοσιώθηκε...?

Οι γυριστρούλες δεν μαζεύονται , ειδικά στα 21 .

Μήπως δεν ήταν τόσο γυριστρούλα και την έπρηζες εσύ γιατί φοβάσαι και την ανάσα των άλλων αρσενικών?

Μια γυναίκα στα 30 δεν προσδίδει στην προσωπική σου ζωή περισσότερο ενδιαφέρον ?

Εσύ τί ερωτεύτηκες σ 'ενα άβγαλτο κοριτσάκι?

Αυτά κι άλλα πολλά .

Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, Persefoni__ και σε ακόμα 6 μέλη.

kiki70

# 6 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
Λοιπόν 31χρονε φοιτητή, εγώ αρχικά θα σε συμβούλευα, να μάθεις ορθογραφία.
Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, Persefoni__ και σε ακόμα 2 μέλη.

dimitrisx66

# 7 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 57 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ερυθραία
Απαντήσεις: 298
Το γεγονός ότι μπορεί και όταν χώρισε από την προηγούμενη σχέση, που για χάρη σου την διέλυσε, να έκλαιγε άλλες έξι ώρες... περνάει έστω και σαν πιθανότητα από το μυαλό σου;
Αρέσει στα μέλη Xenia_Z, Helenaki4

squirrel-b1968

# 8 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 618
Κ όμως το διάβασα...κουράστηκα απ' τους τσακωμούς...τελείωσε ,next.Υ.Γ.Στα 31 σου εσύ τι κάνεις στη σχολή?.σπουδάζεις ακόμη?...
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, Qwerty____55 και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 9 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Τι λεει βρε παιδια?...

Αρέσει στο μέλος tzoulia59

NightWsh

# 10 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 666

Αν το διαβασατε όλο.. 

¶ξιοι...

Τα νευρα σας είναι σε καλή κατάσταση... 

Πολλά μας έχουν βρει σήμερα...

Αρέσει στο μέλος Enikos

Xenia_Z

# 11 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 76 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 429
Ήξερες πως τραβιόταν με άλλον αλλά χώθηκες. Είχατε αρκετούς και πολύ έντονους τσακωμούς. Ήσασταν σε διαφορετική φάση ζωής με αποτέλεσμα να μη μπορεί να χαρεί τα φοιτητικά της χρόνια ζώντας τη δική σου φάση ζωής. Κοινώς ΔΕΝ ταιριάζατε και δεν φαίνεται να το πολυέχεις στο να σέβεσαι όρια... ¶σε ήσυχη την κοπελίτσα να χαρεί τα φοιτητικά της χρόνια ξέγνοιαστα και βρες μια πιο κοντά στην ηλικία σου και κατ' επέκταση στην ίδια φάση ζωής με σένα. Βέβαια αυτό απαιτεί ωριμότητα και εσύ από τα παραπάνω δε φαίνεται να έχεις... Κάτσε λοιπόν λίγο μόνος και αναλογίσου (μπας και καταλάβεις) τι κάνεις λάθος...
Αρέσει στα μέλη Heptamer, dimitrisx66 και σε ακόμα 2 μέλη.

konstandinos73

# 12 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 365
Φιλε μου...ειναι 21 ετων!! Τι "ερωτευμενοι για παντα" , " ωριμοτητα" και τα σχετικα μας λες? Δεν το καταλαβαινεις οτι ακομα κ εσυ εχεις πολλα ακομα να ζησεις σε προσωπικο επιπεδο? Επαναλαμβανω: Αν "επενδυσεις" τα ονειρα σου ,στο προσωπικο κομματι, σε ενα 21χρονο παιδι...ειναι σα να μου λες οτι "ενα κουτσο αλογο θα κερδισει κουρσα ιπποδρομιας". Τυχαιο το παραδειγμα.
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Enikos και σε ακόμα 2 μέλη.

pukepu

# 13 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος

δεν θελω να φυλακισω κανεναν. τον ερωτα δεν τον ελενχεις ηλικιακα,

Οχι απαραίτητα με σένα (και μονο). 

Το ζητά η ηλικία της. 

Αν νόμιζες κοτζάμ άντρας ότι βρήκες (να φυλακίσεις) πιπινι ευπλαστο, κατάλληλο / προθυμο για τα όποια σου μελλοντικά σχέδια (αποκαταστασης), πλανηθηκες. 

Οφειλες να το περιμενεις / γνωρίζεις ότι το μεταξυ σας μοιραία θα ξεφουσκωνε. Η κοπέλα δε θέλει να φαει τα νιάτα της (μόνο με) σένα. ¶λλωστε, οι άλυτες προστριβες, δηλώνουν μερικη ασυμβατότητα, που δεν εξομαλυνθηκε με τις άπειρες συζητήσεις. Η πιτσιρικα κουράστηκε / είδε κατάματα πως υπάρχει αγεφυρωτο χάσμα και την έκανε για να προστατευτει. 

Ασε το κορίτσι ήσυχο να γνωρίσει τον έρωτα και με άλλους. Μην το ζοριζεις. 

Κι εσυ βρες μια κοντοσυνομήλικη, που να έχει βρει το επαγγελματικό (και συναισθηματικό) της βήμα. 

pukepu

# 14 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος

καλησπερα. ειμασταν το πρωτο μηνα της σχεσης και μιλουσε στα σοσιαλ με εναν τυπο που τραβιοντουσαν 2 μηνες πριν. της εξεφρασα οτι με ενοχλουσε και το σεβαστηκε. τον ερωτα δεν τον υπολογιζεισ και χρονια δεν κοιτα. ερωτευτηκα αυτο που ειναι. δυναμικη γελαστη με χιουμορ προσωπικοτητα και κυριως ορεξη για ζωη.

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Helenaki4

Γιατί μου μυρίζεις ελαφρώς (έως βαρέως) ανασφαλής που κυνηγάς και τον ίσκιο του άλλου?

Μήπως δεν ήταν τόσο γυριστρούλα και την έπρηζες εσύ γιατί φοβάσαι και την ανάσα των άλλων αρσενικών?

Μια γυναίκα στα 30 δεν προσδίδει στην προσωπική σου ζωή περισσότερο ενδιαφέρον ?

Αυτά κι άλλα πολλά .

pukepu

# 15 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος

ειναι ΙΕΚ τουριστικων επαγγελματων χρειαζομαι το χαρτι για δικια μου επειχηρηση.

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από squirrel-b1968
Κ όμως το διάβασα...κουράστηκα απ' τους τσακωμούς...τελείωσε ,next.Υ.Γ.Στα 31 σου εσύ τι κάνεις στη σχολή?.σπουδάζεις ακόμη?...

Enikos

# 16 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τετοια πολυχρωμα λεει, ε?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Helenaki4

Αυτά κι άλλα πολλά .

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Helenaki4

Enikos

# 17 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εχει χρονο, μικρος ειναι ακομα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από kiki70
Λοιπόν 31χρονε φοιτητή, εγώ αρχικά θα σε συμβούλευα, να μάθεις ορθογραφία.

Enikos

# 18 στις 19/9/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αααα! Προκειται περι..."ερωτευτηκα φοδρα"!!!...

οκοκοκ...τοχωωω!...

Οθπσ! Βρε ξανα μανα οθπσ!!! μπα θελει για το κειμενο λογια...

squirrel-b1968

# 19 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 618
Ξανά στα θρανία μπράβο σου...!...οπότε θυμήθηκες τα μαθητικά τα χρόνια..ααα.Εμ βέβαια θα έχει όρεξη για ,ζωή πιτσιρίκι είναι ακόμη..αν ήταν κόρη μου θα την συμβούλευα να χωρίσει πάντως..τι να κάνει με ένα 30 ¶ρη?μπροστά είναι η ζωή της ..έχει ακόμη ...πολλά να μάθει/πάθει.

apolitiii

# 20 στις 19/9/2022
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

¶ντε βρε..."υιοθετησες" το κοριτσακι για να βγάλεις τις ανασφάλειες και τις ζηλειες σου και να της κάνεις τη ζωη πατίνι...

Ετσι είναι ο έρωτας??? Που δεν μπορείς να τον ελενχεις???
Εχει δικιο η κοπέλα , είναι φοιτήτρια αν δεν ζήσει τώρα πότε θα ζησει!!!
Έζησες ότι εζησες μαζί της το 9μηνο απ' εδω και πέρα αστη  να ζήσει τη ζωή που θελει αυτή, οχι οπως θέλεις εσύ...
Βρες μία στην ηλικία σου να βγάζεις τα απωθημένα σου αν σε παιρνει και αστη ήσυχη μην την 
ξαναενοχλησεις... αρκετο χρόνο της ροκανησες απ' τη φοιτητική της ζωή..
Έλεος!!!

Αρέσει στο μέλος Persefoni__
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.