Φηλοι μου,
σκεφτικα οτη θα ιταν χρισιμο ενα θεματακι που θα μπωρουσαμε ολη να ξεδιπλοσουμε το γλοσικο μας ταλεντο, σπαζοντας το κατεστοιμενο, αλαζοντας τα δεδομενα κε μπενοντας στο ματη του καθε κολλλημενου με τους κανονες.
Εδο λιπον, εκτος του οτη θα σπασουμε τους κανωνες, θα βρουν κε τη χαρα τους δηαφορι φηλοι μας.
Πλεον τα γραφτα τους δεν θα βγαζουν ματι
τα ματηα ολον μας θα ηνε ετση κι αλιος πεταγμενα εξο!!!
Ανοικσαμε κε σας περημενουμε λοιπον:
υ.Γ. 1: Κανονας του ποθτ: ΔΕΝ γραφουμε ποτε μα ποτε με τιν καθεστικιια ωρθογραφηα
υ.Γ.2: Ιμαστε παντα καλωπροερετη. Οχη κακηες εδο
Σωβαρά τόρα???
Ωλα αφτά τα χρώνια τω μιαλώ μου μπωλιάστεικαι με κανώναις.
αιπειταιλους ιμε αιλαιφθαιροιοιοιοιοιοιοιοιοι
Μπαμπηνειοτης...
1 αικδωχει : η πηνειοτες καταίβεικαν απώ των πωταμώ στειν Αθοίνα και ύδροισαν το μπαμπηνειοτηκό σήλωγω.
2 αικδωχει : ο προτως μου αιροτας, ο Μπαμπης (της) Νειοτης μου.
Kανενα ποιο σοβαρο θεμα ισως ?
Ας πουμε τι τιμη θα εχει το πετρελαιο θερμανσης φετος τον Οκτωβριο ?
Ποσοι απο εμας θα ζεσταθουμε επαρκως φετος ?
Καλο θα ηταν να ανοιγαμε τετοια πιο επικαιρα θεματα...
Ι επαναστασι κσεκηναει απο εδο
Επιτέλους ,... έσπασες το κατεστημένο ...!!!
Ευτυχώς , που ανακάλυψες , ...τον κολλημένο , με τους κανονες , και ...τα σημεία στίξης ...!!!
μπενοντας στο ματη του καθε κολλλημενου με τους κανονες !!!
μπενοντας στο ματη του καθε κολλλημενου με τους κανονες !!!
μπενοντας στο ματη του καθε κολλλημενου με τους κανονες!!!
θα μπωρουσαμε ολη να ξεδιπλοσουμε το γλοσικο μας ταλεντο, σπαζοντας το κατεστοιμενο, αλαζοντας τα δεδομενα κε μπενοντας στο ματη του καθε κολλλημενου με τους κανονες ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Helenaki4Σωβαρά τόρα???
Ωλα αφτά τα χρώνια τω μιαλώ μου μπωλιάστεικαι με κανώναις.
αιπειταιλους ιμε αιλαιφθαιροιοιοιοιοιοιοιοιοι
Μπορητε κηριε λαμπρε μας να ανεβασαιτε οτη θαιμα θελαιτε
εμης θα +δραμουμε στο εργο σας,
με αιμπεριστατομενες γνομεσ
(μεταξύ μας, κατανοείτε βεβαίως πως η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν θα προσδιοριστεί από την ιερή έδρα. Δυστυχώς γι' αυτή τη χώρα)
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από lampros28Kανενα ποιο σοβαρο θεμα ισως ?
Ας πουμε τι τιμη θα εχει το πετρελαιο θερμανσης φετος τον οκτωβριο ?
Έχω έναν φίλο που ποτέ δεν μπαίνει στη θάλασσα. Έχει πρόβλημα από τότε που είδε ένα ντοκιμαντέρ για τα πιράνχας.
Όταν πηγαίνει στη θάλασσα τον πιάνει ένα πιράγχος.
Πήγα στον ψυχολόγο και όταν τελείωσε η συνεδρία, όπως έφευγα ένιωσα ένα βάρος να φεύγει από πάνω μου.
Σκόνταψα πάνω του και έπεσα.
Τέτοια οικονομικά θέματα , οπως ...και τό πετρέλαιο , μερικά άτομα , τα έχουν ηδη λύσει ... γι'αυτό τώρα , ασχολούνται , με ...το σύμπαν και τους ..ασυντακτους...!!!
Τώρα , μιλάνε , οι μορφωμένοι ... τώρα , ήρθε η ώρα , να σνομπαρουν , οι ...ορθογραφοι ... τούς ανορθόγραφους ,...τωρα , θα υπολογίζουν , ... τόν άνθρωπο , ... με το πόσο συντακτικό γνωρίζει , ... τώρα ...θα απολογηθειτε , γιατί δεν πήρατε ,...το πτυχίο φιλολογίας ,...τωρα ήρθε η ώρα , ...να προσφέρετε , εσείς οι ανορθόγραφοι , τις γνώσεις σας , και την , οποία τεχνική σας κατάρτηση , στους μορφωμένους και στους ...ορθογραφους. !!! Τώρα ήρθε η ώρα , να μιλήσουν , ...τα γνωστά , και άγνωστα σύμπαντα ... προς όλους τους ... ανορθόγραφους ...!!!
Καί εσυ ...κι εσύ , υδραυλικέ ...κι εσυ ηλεκτρολογε ,...κι εσύ τεχνίτη ...και ολοι εσείς , που σπουδάσατε μια τέχνη, και προσφέρετε στην κοινωνία , ...να ξέρετε οτι , το δικό σας πτυχίο , ειναι κατώτερο , του πτυχίου , των μερικών ορθογραφων ...που το μόνο που έμαθαν στην ζωή τους , είναι , να ξέρουν , πώς θα βάλουν , την μια λέξη δίπλα από την άλλη , προκειμένου να φτιάξουν μία ... πρόταση ...!!!
Αλλα για να φτάσει , ο κάθε μορφωμένος ,...ο καθε ορθογραφος , να συντάξει , μία σωστή πρόταση ..θα πρέπει να πάρει εντολή , από το ίδιο του , το μυαλό ,...και οταν , το μυαλό του , δεν γνωρίζει ορθογραφία , και συντακτικό ,... τότε και η πρόταση που θα συντάξει , θα είναι ... ασύντακτη ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από lampros28Kανενα ποιο σοβαρο θεμα ισως ?
Ας πουμε τι τιμη θα εχει το πετρελαιο θερμανσης φετος τον Οκτωβριο ?
Πρεπει να εχω γραψει το πλεον ακαταληπτο σχολιο εβερ...
Τελικα ειναι πιο δυσκολο να γραφεις ανορθογραφα..ποσο μαλλον θα διαβαζεις.
Και το δικο μου /σχολειο/ δεν εγκριθηκε.Εχο να δηα μαρτηριθο στι δια χηρηση.
Μονο ακαταλιπτα σχωληα θελουμε εδο.
Κι αν δεν ηνε ακαταλιπτα απο τιν ορθωγραφηα τους, να ηνε εστο απω το παιριεχομενο τους, οπος του κηριου κιου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Enikosπρεπει να εχω γραψει το πλεον ακαταληπτο σχολιο εβερ...
(Δεν εγκριθηκε)...
Καλω βωλη πεδηα!...
Αιμπρως ωλη γεια αινα ακαταλοιπτω θαιμα...
Αιβραζα φακει κε κωπεικαι τω ραιβμα.
Χοιλοσαι η φακει μωνει τεις.
Να δυς που θα νε δακτοιλως του Κουλυ , να μαθο να καμο φαγοιτω χορεις κουζεινα.
Αγαπητή alex..., Θα σου απαντήσω συνολικά , οταν ακούσω και την άποψη , από το ...Helenaki ...
Αν πιστεύεις οτι , αυτα που γράφει ο ...Q... , είναι ακατάληπτα δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζι σου ...γιατι μόνο εσύ , ... μπορείς να τα καταλαβαίνεις , ..και μπράβο σου , !!!
Διότι μονο ενα οξυδερκες μυαλο , μπορεί να καταλάβει , οτι ειναι , ακατάληπτα , ...και φυσικά , εκτός από το δικό σου ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από alexandriani1Εχο να δηα μαρτηριθο στι δια χηρηση.
Κι αν δεν ηνε ακαταλιπτα απο τιν ορθωγραφηα τους, να ηνε εστο απω το παιριεχομενο τους, οπος του κηριου κιου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από paranomosΤελικα ειναι πιο δυσκολο να γραφεις ανορθογραφα..ποσο μαλλον θα διαβαζεις.
Και το δικο μου /σχολειο/ δεν εγκριθηκε.
Ουτε εγω δεν μπορουσα να το διαβασω
Αγαπητη μου ... μπορείς , να διαμαρτυρηθείς , όσο θέλεις στην διαχείριση ... για τα ακατάληπτα αυτα μηνύματα , που σκέφτηκες να γράψεις , .. εσύ ...και μερικοί αλλοι ,..
Όμως νομίζω ότι δεν εχει κανένας το δικαιωμα , ... πόσο δε μάλλον εσύ ,... να υποβιβάζεις , ...το επίπεδο , τού φόρουμ , που μας φιλοξενεί ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από alexandriani1Εχο να δηα μαρτηριθο στι δια χηρηση.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media