Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ωριμότητα

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011

vanarabit

# 201 στις 30/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

##

Χαχαχαχαχα .. "Καρκίνος" γαρ ... Ως προς το παραπονιάρα ..
Σοβαρά τώρα .. ΔΕΝ ειπώθηκε για το like ..Απλά το like δείχνει αν συμφωνούμε ή όχι..
Είναι ΚΑΙ αυτό μια επιλογή, όταν βαριόμαστε να σχολιάζουμε ...
Στη δική μου περίπτωση το ανέφερα, όχι για το like , μα το ότι δεν σχολιάστηκε και από μέλη,
τα οποία από ότι βλέπω τώρα, ενώ συμφωνούσαν, απείχαν  του σχολιασμού ή ενός like για παράδειγμα,
κάτι που θα μου έδειχνε ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ταυτίζονται με την συγκεκριμένη άποψη ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 199 από alisida

Δεν το είχα διαβάσει ,πάω μια σελίδα πίσω να προσθέσω το λαικ να μη μου παραπονιέσαι  

vanarabit

# 202 στις 30/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

#

Επειδη μιλατε παντα χωρις να αναφερεστε σε ποιο μελος απαντατε ..
Και επειδή στο # 198 ..Εγω αναφέρω και λέω ότι :
AΠό την στιγμή που έγραψα στο #174 άποψη η οποία συμφωνεί με την άποψη της αλυσίδας στο σχόλιο της #195 .. Και πρόσθεσα ότι κανένα μέλος δεν έδειξε να συμφωνεί με την άποψη μου,
( Απόλυτα αποδεκτό και σεβαστό), όμως παρατήρησα ότι ενώ λέμε τα ιδια ακριβως με την αλυσίδα, κατέληξα στο συμπέρασμα, λάθος ή σωστό, δεν ξέρω, ότι μάλλον κάποια μέλη εδώ μέσα, ενώ συμφωνούν σε απόψεις άλλων μελών, δεν το δείχνουν για λόγους που δεν θα αναφέρω δημόσια ..
Τα ίδια ακριβώς να γράψει κάποιο άλλο μέλος, δείχνουν παντα αν συμφωνούν ή όχι
Με το να εκφέρουν την άποψή τους .. 

Σε ποιο μελος αναφερεστε λοιπον .. Και μιλατε οτι η πλειοψηφια του FORUM το εχει εκει που το εχει .. Στα ζητητα δλδ ...Για να μην θεωρήσω και εγώ ότι αναφέρεστε με συγκαλυπτικό λόγο για μια ακομη φορα σε εμένα και για να μην θεωρηθώ ότι "είμαι το κέντρο του σύμπαντος  πάλι ή νομίζω ότι είμαι ...Αφήστε τις απαντήσεις που δεν γνωρίζουμε ποιο μέλος στοχεύει το σχόλιο σας # 200 και αναφέρετε ευθέως το μέλος .. Για να μπορεί και να σας απαντήσει ευθέως .. Είναι η πιο τίμια και θαρραλέα κίνηση ever !

Παράθεση:
Σχόλιο # 200 από Enikos

Επειδη ειδατε οτι η πλειοψηφια, σας εχει...Εκει που σας εχει...Αν ειναι για την παρηγορια, ενταξει...Βγαλτε και κανα παξιμαδακι...Ξεροσφυρι τον καφε?...

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost