Ναι, κατσε τωρα να βαφτισουμε τις νεες λεξεις, για να τις καταλαβαινουμε λιγακι...
Εβδομηντα χρονια επιπεδο στα κουτουρου...
Διχως να ξερωμε τι σημαινουν οι ...λεξεις...
Ναι τροκ
ισως ειναι καλυτερα να το πουμε ετσι
Αλλα , δειτε τι γινεται τωρα: αμα το πουμε «αρνητισμο» το βαζουμε σε αλλη βαση,,,δλδ τοξικο-αρνητικο τελικα ονομαζουμε οτι δε αρεσει σε μας? στον καθενα μας δλδ, οτι ειναι το αντιθετο απο αυτο που θα θελαμε να δουμε/ακουσουμε/ζησουμε ??? Μηπως αυτη ειναι και η ορθη βαση???
Θα χε ενδιαφερον να αφησετε στην ακρη τιςπωςνατοπω,,,τις αναμεταξυ σας γκρινιες και να ακουστουν εδω οι αποψεις ολων μας για το τι ειναι τελικα αυτη η μοντερνια η «τοξικοτητα» και γιατι ενοχλει τοσο, οσους ενοχλει
Παράθεση:
να πούμε
Σχόλιο # 120 από trocaderoνα το ονομάσουμε λίαν επιεικώς αρνητισμό?
Σχόλιο # 119 από Kristina_
Καλε μπαρμπα στρουμφ, καμια φορα
, τα λες ομως,,,σωστα!!!,
Θα ρωταμε,,,θα ρωταμε
(Με μια ενστανση,,,γινεται να αλλαξουμε τον ορο «τοξικος» «τοξικοτητα» κλπ,,, μοντερνια μου ακουγεται και δεν,,,
Χρειαζονται δε...πολλα κοτσια οι κουκουλοφοροι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από EnikosΧρειαζονται δε...πολλα κοτσια οι κουκουλοφοροι...
Σε λιγο θα ακουσουμε και οτι πρεπει να σηκωσωμε μνημειο του Πηλιογουση...
Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από Oxaman
Αχχχ Μπομπ έχεις πολύ ψωμί ακόμα Καλώς ήρθες στην φιδότρυπα.Έχω την ευτυχία να έχω κρατήσει λίγους και καλούς.Εσύ να έχεις τα μάτια σου τετρακόσια χαχαχαχα.Γιατί όπως λένε... όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα ...τον τρώνε οι κότες χαχαχαχα.
Εχει εδω φιδορυπα;
Εχει εδω κοτες;
Εγω παντως οσα κοριτσια εχω γνωρισει απο εδω ηταν ολα αψογα.
Δεν φερθηκε κανενα σαν κοτα.
Ουτε με τσιμπησε ουτε με δαγκωσε ουτε με εφαγε κανενα.
Οταν λες εδω..εννοεις το φορουμ;
( Απο το φορουμ δεν εχω γνωρισει κοριτσια εκτος απο ενα..που ηταν και αυτο αψογο! Κυρια!).
Σωστη η παροιμια σου..αλλα εξισου σωστη ειναι και η αλλη.
Αλλου τα κακαρισματα κιαλλλου γεννουν οι κοτες.
Αχ ωχακι..να εχεις και συ τα ματια σου τετρακοσια..
Μην πεσεις σε κανεναν πιτουρα που αν ειναι και μαλακος..θα κλαις σαν τον μπομπ.
για το "αντίθετο από αυτό που μας αρέσει".
Όπως είπα, το "αρνητισμός" ήταν λίαν επιεικώς.
η λέξη τοξικός περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που δεν έχουν σχέση με το τι μας αρέσει και τι όχι αλλά θα προτιμούσα να μην τα γράψω γιατί είναι όλα αρνητικά. παραθέτω λοιπόν μερικά αντίθετά τους, θετικά: ευγένεια, ειλικρίνεια, σεβασμός, γενναιοδωρία, καλωσύνη, φινέτσα κλπ
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από Kristina_Ναι τροκ
![]()
ισως ειναι καλυτερα να το πουμε ετσι
Αλλα , δειτε τι γινεται τωρα: αμα το πουμε «αρνητισμο» το βαζουμε σε αλλη βαση,,,δλδ τοξικο-αρνητικο τελικα ονομαζουμε οτι δε αρεσει σε μας? στον καθενα μας δλδ, οτι ειναι το αντιθετο απο αυτο που θα θελαμε να δουμε/ακουσουμε/ζησουμε ??? Μηπως αυτη ειναι και η ορθη βαση???
Θα χε ενδιαφερον να αφησετε στην ακρη τιςπωςνατοπω,,,τις αναμεταξυ σας γκρινιες
και να ακουστουν εδω οι αποψεις ολων μας για το τι ειναι τελικα αυτη η μοντερνια η «τοξικοτητα» και γιατι ενοχλει τοσο, οσους ενοχλει
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από paranomos
Εχει εδω φιδορυπα;
Εχει εδω κοτες;
Εγω παντως οσα κοριτσια εχω γνωρισει απο εδω ηταν ολα αψογα.
Δεν φερθηκε κανενα σαν κοτα.
Ουτε με τσιμπησε ουτε με δαγκωσε ουτε με εφαγε κανενα.
Οταν λες εδω..εννοεις το φορουμ;
( Απο το φορουμ δεν εχω γνωρισει κοριτσια εκτος απο ενα..που ηταν και αυτο αψογο! Κυρια!).
Σωστη η παροιμια σου..αλλα εξισου σωστη ειναι και η αλλη.
Αλλου τα κακαρισματα κιαλλλου γεννουν οι κοτες.
Αχ ωχακι..να εχεις και συ τα ματια σου τετρακοσια..
Μην πεσεις σε κανεναν πιτουρα που αν ειναι και μαλακος..θα κλαις σαν τον μπομπ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 130 από Oxaman
Παρανομάκο μου μην ανησυχείς για μένα... ανοιχτά τα έχω τα μάτια μου... τόσο ...που τα κλείνω για να μην βλέπω χαχαχαχα Επιεική σε βρίσκω όμως ή... είναι κουβέντα να είχαμε να λέγαμε.?..το τσατ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.Ο Μπομπ γιατί κλαίει καλέ? Έφαγε παντόφλα?. κανένα μπαν μπορεί χαχαχαχα.
Επιεικη απεναντι σε τι;;
Ειπε οτι δεχτηκε φιλια πυρα.
Τον πρόδωσαν.
Τωρα ιουδας ηταν.. ιουδαια..δεν ξερω.
Δεν καταλαβα.
Τωρα τελευταια δεν παιρνω στροφες.
Παω ολο ευθεια.
Ναι...πριν ητανε ο κοφτης στις 23750 σαλ...
Ακολουθεί "σεντόνι" της κλινικής ψυχολόγου "Εύη Ρομφαία"
Αρνητισμός ή τοξικότητα .. ή .. (όπως θέλετε πείτε το )
1) Χειριστικότητα, επικριτικότητα.. (δεν είναι εύκολο να αποσπάσεις έναν καλό λόγο από εκείνους),
έλλειψη στοιχειώδους αυτογνωσίας, ανευθυνότητα,
(σε όλες τις σχέσεις δείχνουν συμπεριφορές τύπου" δεν με νοιάζει" ..
Η λογική τους ;;; Φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι, ποτέ εκείνοι..
2) Παντελής έλλειψη απολογικότητας: (Δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους και συγκεντρώνονται πάντα σε λάθη άλλων και ποτέ σε δικά τους..) 3) Θρασύτητα: Δεν έχουν το σθένος αλλά θράσος
ώστε να επιβληθούν σε ζωές άλλων, να τις αποδιοργανώσουν ή να τις καταστρέψουν..
4) Προσβολές ή χυδαίος λόγος .. !!! 5) Κουτσομπολιό: Aσχολούνται ΠΑΝΤΑ με όσα λένε οι άλλοι,
κρίνουν ΠΑΝΤΑ αρνητικά ..6) Κάθε προσπάθεια που κάνετε για να ξεκαθαριστεί η θέση σας,
σας την γυρίζει εναντίον σας, την αντιστρέφει και κατηγορεί για επιθετικές συμπεριφορές πάντα τους άλλους .. 7) Σώζεται μια τέτοια σχέση φιλική, διαδικτυακή, ερωτική, συγγενική, κλπ ;;
Κατηγορηματικά ΟΧΙ ..
Χρειάζεται βοήθεια από "ειδικό¨" ..
Παράθεση:
δεν πρόκειται
Σχόλιο # 127 από trocaderoγια το "αντίθετο από αυτό που μας αρέσει".
Όπως είπα, το "αρνητισμός" ήταν λίαν επιεικώς.
η λέξη τοξικός περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που δεν έχουν σχέση με το τι μας αρέσει και τι όχι αλλά θα προτιμούσα να μην τα γράψω γιατί είναι όλα αρνητικά. παραθέτω λοιπόν μερικά αντίθετά τους, θετικά: ευγένεια, ειλικρίνεια, σεβασμός, γενναιοδωρία, καλωσύνη, φινέτσα κλπ
Το θέμα ήταν για το ΤΙ ΕΜΕΙΣ θεωρούμε ότι είναι "Ωριμότητα" ..
ΚΑΙ ΟΧΙ ..Νομίζετε ότι είστε "ώριμοι" ;;;
Υ.Γ .. ¶ρα .. μπορούμε να γράφουμε τι θεωρούμε ... το ότι γνωρίζουμε ΔΕΝ σημαίνει ότι είμαστε ΚΑΙ "ώριμοι"
σε όσα αναφέρουμε ... Συνεχής προσπάθεια χρειάζεται .. αν θέλεις φυσικά να αλλάξεις ή να μετριάσεις τα κακώς κείμενα του εαυτού σου .. Αν θεωρείς ότι είσαι τέλειος ..ΜΗΝ αλλάζεις τίποτα ..
περιεκτική και σαφής!
Σημ: ΚΑΙ ο Μπομπ ειναι ενα ατομο πισω απο μια οθονη και λεει οτι θελει, την μια ορθογραφημενος και τις δεκα ανορθογραφος...
Ποσος χρονος και παρατηρηση να χρειαζεται, για να καταλαβει κανεις...
Κανα δυο ποστακια και καμια δεκαρια κουβεντες που του πασαρουν οι "ειδικοι σχεσολογοι" και εχεις καταλαβει...
Τι...λανθανω?...
Ασε που ειμαστε επιεικεις και απλα χαζογελαμε μην θιγει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 134 από Oxaman
Επιεική στο ότι δεν συνάντησες ανθρώπους με συμπεριφορά κότας και άλλων ζώων...(άνδρες - γυναίκες)...και δεν αναφέρομαι σε προσωπικά ραντεβού χαχαχα .Αν και κακώς αναφερόμαστε στο ζωικό βασίλειο γιατί είναι καλύτερο από το δικό μας.Τα ζώα δεν υποκρίνονται Όσο για τον Μπομπ στην ηλικία που είναι...θα έπρεπε να ξέρει πως πίσω από μια οθόνη ο καθένας δηλώνει και λέει ότι θέλει...χρειάζεται χρόνος και παρατήρηση για να ανακαλύψεις τους απέναντι σου.Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις... έτσι ωριμάζεις .
Ναι...επειδη οι υπολοιποι λεγαμε κατι αλλο!!!...
Εντυπωσιασμός !!!
Παράθεση:
¶ψογη «θέση»
Σχόλιο # 137 από trocaderoπεριεκτική και σαφής!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media