Κατατοπιστική ...!!!
Την έχουμε ήδη καλέσει , να έρθει , να μας τα πει , και από κοντά ..
Παράθεση:
# 135Κατατοπιστικότατη και σαφής η κυρία Ρομφαία στην περιγραφή της.
Σχόλιο # 138 από trocadero
Κλαίει η αλεπού που πήρε ο αετός την κλώσσα...
Συμπόνια και παλι...
δεν είναι η άθλια σχέση του με τον γραπτό λόγο.
Το χειρότερο δεν είναι που θεωρεί υποχρέωσή του να απαντάει σε όλα μα σε όλα τα σχόλια όλων μα όλων των σχολιαστών.Το χειρότερο είναι πως περνά αυτό το κρεσέντο βλακείας για χιούμορ. Και επιμένει.(κάτι δικά μου)
Παράθεση:
Σχόλιο # 133 από Oxaman
Επιεική στο ότι δεν συνάντησες ανθρώπους με συμπεριφορά κότας και άλλων ζώων...(άνδρες - γυναίκες)...και δεν αναφέρομαι σε προσωπικά ραντεβού χαχαχα .Αν και κακώς αναφερόμαστε στο ζωικό βασίλειο γιατί είναι καλύτερο από το δικό μας.Τα ζώα δεν υποκρίνονται Όσο για τον Μπομπ στην ηλικία που είναι...θα έπρεπε να ξέρει πως πίσω από μια οθόνη ο καθένας δηλώνει και λέει ότι θέλει...χρειάζεται χρόνος και παρατήρηση για να ανακαλύψεις τους απέναντι σου.Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις... έτσι ωριμάζεις .
Δεν γραφω μεγαλα σχολια αλλα για σενα ωχακι θα κανω μια εξαιρεση να μην υπαρχουν σκιες και παρεξηγησεις.
Καταρχας δεν αναφερθηκα εγω σε κοτες κλπ ειδη του ζωικου βασιλειου.
Εγω απλα σχολιασα την δικη σου αναφορα σε αυτα και ειπα καθαρα τη δικη μου προσωπικη γνωμη κ εμπειρια.
Και επαναλαμβανω πως οσα κοριτσια γνωρισα κανενα δεν ειχε τη συμπεριφορα κοτας.
Ισως καποια να ειναι ακομη εδω και ισως να το διαβαζουν κιολας.
Η αναφορα σου σε προσωπικα ραντεβου αφορα σε μενα;
Αν ναι..να το πω και αυτο καθαρα.
Ναι ..καποια απο τα κοριτσια τα γνώρισα μετα απο προσωπικο ραντεβου.
Εγω επελεξα να τα γνωρισω και φανταζομαι και αυτα ηθελαν αφου αποδεχτηκαν τη προταση- προσκληση μου .
Εσεις δηλαδη πως κανετε τα προσωπικα ραντεβου;
Δεν πατε με αυτους που και σεις θελετε;
Πατε μονο με οσους σας θελουν;;
Τελος παντων..παμε στο θεμα μπομπ
Εγω δεν ξερω αν υπαρχουν κοτες και αλλα πτηνα η ερπετα εδω μεσα
Ισως και να υπαρχουν
Αλλα ακομη και ετσι..τι εχουν οι κοτουλες βρε ωχακι
Μια χαρα ησυχες ειναι και καθονται κιολας.
Η μονη κοτα που δεν ειναι ησυχη αλλα επιθετικη ...ειναι η κλωσσα.
Αν ο μπομπ επεσε σε τετοια περιπτωση..καλα να παθει.
Το ζηταει και αυτου ο οργανισμος
Το λεω καθαρα και αυτο και ας με μισησει.
Παντα λεω καθαρα τη γνωμη μου και δεν με νοιάζει αν εχει την αποδοχη η οχι των αλλων.
Ουτε αν εχω δικιο η αδικο.
Το να εχει κανεις δικιο στη ζωη μπορει να μην εχει και καμια σημασία.
Καθόλου , θα έλεγα , ακόμα και μια φιλόλογος , δυσκολεύτηκε , να βρει , τις λέξεις , για να φτιάξει , μια πρόταση , που περιέχει , την γνωστή λεξη ,... βλακεία ...!!!
Ανακάλυψε και την λεξη ...κρεσεντο !!
Πήρε και τις μπογιές της , και το έβαψε ,... κόκκινο για να ξεχωρίζει ...
Εντυπωσιάστηκα ...
Παράθεση:
Το χειρότερο
Σχόλιο # 143 από alexandriani1δεν είναι η άθλια σχέση του με τον γραπτό λόγο.
Το χειρότερο δεν είναι που θεωρεί υποχρέωσή του να απαντάει σε όλα μα σε όλα τα σχόλια όλων μα όλων των σχολιαστών.Το χειρότερο είναι πως περνά αυτό το κρεσέντο βλακείας για χιούμορ. Και επιμένει.(κάτι δικά μου)
Κλαίμε και εμείς , ...την κλωσσα !!!
Δεν πιστεύω , να πάσχεις , από υψοφοβια ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 142 από NightWshΚλαίει η αλεπού που πήρε ο αετός την κλώσσα...
Συμπόνια και παλι...
.
Υ.Γ .. Να προσθέσω ότι ΔΕΝ είναι ο μόνος,
που θεωρεί υποχρέωση του να απαντά σχεδόν σε όλα τα σχόλια..
Στην δική του περίπτωση το μόνο καλό είναι ότι ο παραλήπτης γνωρίζει
ότι απευθύνεται σε εκείνον-η ..ανάλογα τη φορά ...διότι είναι ξεκάθαρο ..
Στην δεύτερη περίπτωση δεν είναι .. Και αυτό είναι τρισχειρότερο ..
Παράθεση:
Το χειρότερο
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε , σε ποιο μέλος , του φόρουμ αναφέρεστε ... γι'αυτό , βάλτε και μία παράθεση ..
Παλαιό μέλος , στο φόρουμ είσαστε ..οποτε , μην το λησμονείτε , , η , καλύτερα , μην το αποφεύγετε ..
Ομως ασχετα , σε ποιο μέλος αναφέρεστε , ... ούτε δικαίωμα εχετε , ουτε και δική σας δουλειά , ακομα και υποχρέωση ειναι , , να σχολιάζεται , .. τα σχόλια και τις τοποθετήσεις , των συμμετεχόντων ...!!!
Εκτος και αν , σας έχει δώσει το σάιτ , την εντολή , την άδεια , χνα κάνετε καταμέτρηση , στο αριθμό με τις τοποθετήσεις , τών συμμετεχόντων ...
Αν , ναι ... πείτε το , ωστε να το γνωρίζουμε , .. διαφορετικά , παρακαλώ , να σιωπησετε ..
Παράθεση:
Το χειρότερο
Καθεις με την εμμονη του...
Θα τελειωσω την συμμετοχη μου, σε αυτο το προσχηματικο θεμα περι ανωτερων ιδεων, με μια ατακα...
Η άλλαξε την πορτα...
Βάλε του κουφού και κλείδωσε...
Το κλειδι σε κανα λιμάνι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 153 από Oxaman
Παρανομάκο δεν παρεξηγηθήκαμε ποτέ και δεν σκοπεύω ούτε και τώρα.Δεν είχα ποτέ σκοπό να σε θίξω λέγοντας προσωπικά ραντεβού και στο κάτω κάτω γιατί άλλωστε? Απλά αλλιώς συμπεριφέρεται κάποιος σε προσωπικό ραντεβού και αλλιώς σε μια συνάντηση ατόμων.Όσο για το κακώς αναφερόμαστε πήγαινε σε μένα που είπα για κότες και φίδια.Η αποδοχή και επιβεβαίωση είναι μεγάλη κουβέντα.Ο Μπομπ επίσης χαχαχα...δεν έχω άποψη παρά μόνο από κάποια ποστ που έχω διαβάσει...οπότε δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτόν παραπάνω.
Ωραια!
Χαιρομαι που δεν υπαρχει τετοιο θεμα.
(Παρερμηνειας- παρεξηγησης εννοω).
Ωριμοτητα επισης ειναι, αν δεν θες να συμμετεχεις σε ενα θεμα, να μην εμφανιζεσαι μονο για να μοιρασεις ταμπελιτσες, επειδη...
Οχουυυ...
Άλλο κακό μας βρηκε Δευτεριάτικο...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media