Nαι ενταξει κοριτσια..
Αργησα..αλλα το καταλαβα .
Περιμενε να φτασει στα 54 για να τον κερατωσει..
Μιας και δεν εχει αλλη δουλεια να κανει.
(Δηλωνει και ανεργη στο προφιλ)
Παω πασο.
Παιξτε εσεις.
Αν ειχε αντιληφθεί ότι έχει μεγάλο πρόβλημα , θα το ειχε κάνει ηδη ...
Ομως , ακόμα και αν είχε αντιληφθεί ότι χρειάζεται , . . ένα ειδικό , .. μήπως για οικονομικούς λόγους , δεν το κανει ???
Επίσης , απο την στιγμή , που ειναι , χαμένη μεσα στο δικό της πρόβλημα , και ψάχνει να κάνει μια καινούργια σχέση ... τότε σίγουρα , έχει πάρει λαθος δρόμο , ..και δεν το καταλαβαίνει ..!!!
Όπως επίσης δεν κατάλαβε , ουτε και έλαβε υπόψιν , τις συμβουλές , των περισσοτέρων μελών , οταν σε χθεσινό της σχόλιο , μας ειπε , οτι πιάσαμε κουβέντα , ...για ..πχ. το Πήλιο ,..τα ραφτικά , ..και τόσα αλλά , .. που εμεις , πλέον συζητούσαμε , με πολύ χιούμορ ...και οτι...την αγνοήσαμε , και μάλιστα , ότι υποβιασαμε και το θέμα ...!!!
Ενώ επίσης , δεν μας ειπε , ...για το ποια προβλήματα εχει στον γάμο της , με τον σύντροφό της ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από squirrel-b1968
Μπορεί να ζητήσει βοήθεια από ειδικό...δεν είμαστε αρμόδιοι για ψυχολογική υποστήριξη.Πιστευεις ότι με όποιον μιλήσει θα της λύσει το πρόβλημα.?..μου φαίνεται αστείο...αν είναι δυστυχισμένη στα τάρταρα η αλλού...κάπως πρέπει να πράξει να βγει από το αδιέξοδο.Ενα ατελείωτο μπλα μπλα με κάποιον από εδώ,που μεταφέρει το πρόβλημα της ..κ ανακουφίζεται προσωρινά λύνει τα προβλήματα της!?άρα πρέπει να κινηθεί αλλιώς.Ο σύζυγος ,σύντροφος η οτι άλλο...είναι επιλογή της κ αν δεν είναι σωστός απλά φεύγει απ' τη σχέση ,με την βοήθεια υπηρεσιών (αν το θέτεις σε αυτό το επιπεδο...επικινδυνότητας) κ σίγουρα δεν είναι ο τόπος εδώ για να ζητήσει βοήθεια,άσε που ο οποιοσδήποτε μπορεί να φερθεί κ "περιέργως"κ να την εκμεταλλευτεί επίσης. Υ.ΓΤι είδους κακιά θα έλεγες δηλ?..γίνε σαφής.
Σε λιγο θα ακουσουμε και τιποτα "αναλυσεις", για τις ανωτερες ιδιοτητες των λαμογιων...
Βρε παιδια σαν να μου φαινεται οτι παραπηρατε σοβαρα το θεμα!!! Διαβαζα ξενια, σκουι, παρα και πηγα στο αρχικο? Ποστ της θεματοθετριας να δω μηπως εγω κατι ειχα διαβασει βιαστικα (ως συνηθως ) και ειχα χασει το νοημα,,,μπα σωστα τα διαβασα και γι αυτο δεν συμμετειχα μεχρι τωρα στο (τρολο)θεμα
Η θεματοθετρια ψαχνει ενα «χερι»? βοηθειας Για να μην πεσει στα «ταρταρα»!!! ΑΛΛΑ θελει αυτο το χερι να τα συνδυαζει ολα και ομορφια και λεγειν και να μπορει και να θελει να βοηθησει εκεινη
Ε καλα και γω ψαχνω το ,,,θεο να κατεβει να με κανει ,,,θεα!!!
Σορρυ καλε παρα αλλα αμα κινδυνευεις να πεσεις στα «ταρταρα» δεν εισαι τοοοσο επιλεκτικος,,,κανω λαθος???
Παράθεση:
Το θέμα κορίτσια και αγόρια Παντρεμένα ή μη είναι ότι εγώ δυσκολεύομαι να βρω κάποιον εδώ έστω και για μια κουβέντα. Κανένας δεν υπάρχει που να συνδυάζει το μέσα και το έξω του ! Η όμορφος θα είναι και δεν θα ξέρει να μιλά ή το αντίθετο. Alisida συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να τελειώνουμε από τη μια σχέση και να πηγαίνουμε στην άλλη αλλά τι γίνεται όταν είσαι εγκλωβισμένος/μη Κ θες ένα χέρι ? βοήθειας για λίγο για να μην πέσεις στα " τάρταρα"?
Σχόλιο # 10 από Nasia_1964
Μην σκανδαλιζεις τον κοσμο, σουχω πει, με τοσο δυσκολα νοηματα...
Τον ρωτας τον αλλο, αν τα καταφερνει?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από Kristina_Βρε παιδια σαν να μου φαινεται οτι παραπηρατε σοβαρα το θεμα!!! Διαβαζα ξενια, σκουι, παρα και πηγα στο αρχικο? Ποστ της θεματοθετριας να δω μηπως εγω κατι ειχα διαβασει βιαστικα (ως συνηθως ) και ειχα χασει το νοημα,,,μπα σωστα τα διαβασα και γι αυτο δεν συμμετειχα μεχρι τωρα στο (τρολο)θεμα
Η θεματοθετρια ψαχνει ενα «χερι»? βοηθειας Για να μην πεσει στα «ταρταρα»!!! ΑΛΛΑ θελει αυτο το χερι να τα συνδυαζει ολα και ομορφια και λεγειν και να μπορει και να θελει να βοηθησει εκεινη
Σορρυ καλε παρα αλλα αμα κινδυνευεις να πεσεις στα «ταρταρα» δεν εισαι τοοοσο επιλεκτικος,,,κανω λαθος???
Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από EnikosΜην σκανδαλιζεις τον κοσμο, σουχω πει, με τοσο δυσκολα νοηματα...
Τον ρωτας τον αλλο, αν τα καταφερνει?...
Υπάρχουν κ δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης (κ κακοποιημένων γυναικών)..για να το τραβήξω παραπέρα,που τους βρίσκουν μια δομή ,έναν ξενώνα ,για αρχή να μεινουν μέχρι να βρει μια εργασία κ συγχρόνως θα μιλάει με ψυχολόγο που θα κάνει συνεδρίες κλπκλπ.
Επισης σε πολλους δημους πλέον υπάρχουν κέντρα που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ψυχολόγο , τα ραντεβού δεν είναι χρονοβορα..
Αν κ δεν νομίζω ότι είναι τέτοιο το "περιστατικό".. να περνάει η ώρα γράφει..άρα δε χρήζει άμεσης βοήθειας,αλλά κατανάλωσης χρόνου κ ώμου κ ..από τον καναπέ. ...ενα ωμό βρε παιδιάααα κ δη αντρικό υποθέτω..
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από Kristina_Βρε παιδια σαν να μου φαινεται οτι παραπηρατε σοβαρα το θεμα!!! Διαβαζα ξενια, σκουι, παρα και πηγα στο αρχικο? Ποστ της θεματοθετριας να δω μηπως εγω κατι ειχα διαβασει βιαστικα (ως συνηθως ) και ειχα χασει το νοημα,,,μπα σωστα τα διαβασα και γι αυτο δεν συμμετειχα μεχρι τωρα στο (τρολο)θεμα
Οχι οχι..δεν κανεις λαθος.
Οντως δεν ηταν επιλεκτικη.
Δεν ζητησε ενα θεικο χερι να μη πεσει στα ταρταρα..
Ζητησε ενα ανθρωπινο.
Ευχομαι ο θεος να βαλει το χερι του και να σε κανει θεα.
Το οτι ναναι, ενος αμετρου λογοτεχνηματος...
ευχαριστωωω,,,Και γω το ευχομαι κανω και καμια προσευχη αλλα που να πιασει γμτ
Μααα επιλεκτικοτατη ηταν και η νασια,,,ειπαμε και ομορφο και με λεγειν και να θελει και να μπορει να της προσφερει ωμο,,,λιγα ειναι αυτα?!?? Ειδικα τα ομορφος και ομιλητικος???
Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από paranomos
Οχι οχι..δεν κανεις λαθος.
Οντως δεν ηταν επιλεκτικη.
Δεν ζητησε ενα θεικο χερι να μη πεσει στα ταρταρα..
Ζητησε ενα ανθρωπινο.
Ευχομαι ο θεος να βαλει το χερι του και να σε κανει θεα.
Διαφωνω φιλη μου, εινσι πολυ ευκολο αρκει να εχεις μελι οπως εγώ. Κολανε ολες οι μελισουλες. Γιατι να το κρυψωμεν άλλωστε.
Να υπενθυμίσω, εμείς τα παλιά μέλη του σχέσεις, είχαμε κάποτε κάποια <<συνθηματικά>>. Τα τρία συνεχόμενα χαμόγελα πχ σήμαιναν <<στείλε μήνυμα, γιατί δεν έχω συνδρομή>>
Εννοειτε το Salvation army Μανδαμ ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 109 από squirrel-b1968Υπάρχουν κ δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης (κ κακοποιημένων γυναικών)..για να το τραβήξω παραπέρα,που τους βρίσκουν μια δομή ,έναν ξενώνα ,για αρχή να μεινουν μέχρι να βρει μια εργασία κ συγχρόνως θα μιλάει με ψυχολόγο που θα κάνει συνεδρίες κλπκλπ.
Επισης σε πολλους δημους πλέον υπάρχουν κέντρα που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ψυχολόγο , τα ραντεβού δεν είναι χρονοβορα..
Αν κ δεν νομίζω ότι είναι τέτοιο το "περιστατικό".. να περνάει η ώρα γράφει..άρα δε χρήζει άμεσης βοήθειας,αλλά κατανάλωσης χρόνου κ ώμου κ ..από τον καναπέ. ...ενα ωμό βρε παιδιάααα κ δη αντρικό υποθέτω..
ορισμενοι ( συνδικτυοι - τραγικη λεξης Δεν ξερω ποιος την πλασαρισε ) τι ειναι το Salvation army / Ελληνιστι .Ο στρατος της σωτηριας .
Καλο πρωι σε ολουςΓια λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media