καλησπέρα.εχω παρατηρησει οτι πολλοι δουλευουν σε τηλ.κεντρο του οαεδ,εοππυ κτλπ (παρολο που δεν εχουν σπουδασει κατι σχετικο) αλλα τους προσλαμβανουν απο τριτες εταιρειες κ μετα απο εκπαιδευση εργαζονται σε αυτο,γνωριζει κανεις κατι?
Πολλες εταιρειες και κρατικες εχουν εκχωρησει αυτες τις δραστηριοτητες( και οχι μονο) σε τριτους ηλια.
Ειναι το λεγομενο outsearching..Αγαπητέ φιλε , πεσ μας , τι εσύ έχεις σπουδάσει ...
Τι μόρφωση , πρέπει να έχει κάποιος για να εργαστεί , σε τηλεφωνικό κέντρο. ...
Επισης , με ποιόν τρόπο εχεις διαπιστώσει ότι , πολλά ατομα , εργάζονται , . πχ . στον ΟΑΕΔ ,.. ΕΟΠΥΥ ...κλπ.
Και μάλιστα , εσυ , πως γνωρίζεις , ότι αυτοί , που ηδη εργάζονται , σε ΟΑΕΔ. ,κλπ. δεν έχουν σπουδάσει .. !!!
Επισης , ποιες είναι , αυτές , οι τρίτες εταιρίες ... , που προσλαμβάνουν , αυτα τα άτομα ...
Ακομα , τα άτομα , που προσλαμβάνονται , από αυτές , τις τρίτες εταιρίες , από τον , ΟΑΕΔ , ΕΟΠΥΥ κλπ.. προσλαμβάνονται για την εμπειρία , που έχουν αποκτήσει εκει ??? Άρα ο ΕΟΠΥΥ , προσλαμβάνει , ηδη εκπαιδευμένα. ατομα , και όχι ανειδίκευτα ???
Ευχαριστώ ...Q...
Παράθεση:
εργασια
Σχόλιο # 1 από ilias_9295καλησπέρα.εχω παρατηρησει οτι πολλοι δουλευουν σε τηλ.κεντρο του οαεδ,εοππυ κτλπ (παρολο που δεν εχουν σπουδασει κατι σχετικο) αλλα τους προσλαμβανουν απο τριτες εταιρειες κ μετα απο εκπαιδευση εργαζονται σε αυτο,γνωριζει κανεις κατι?
Τι σπουδες πρεπει να εχει κανει καποιος για να εργαστει σε τηλεφωνικο κεντρο ???
Υποθετω οτι χρειαζεται καλη αρθρωση και τεραστια υπομονη,,,οι εργαζομενοι στο τηλεφωνικο κεντρο εχουν μπροστα τους «σεναρια», επιλεγουν το καταλληλο και ,,,κανουν τα νευρα μας τσαταλια και μας αποτελειωνουν με το «τι αλλο μπορω να κανω για σας?» ,,,»μα εγω ενα πραγμα ηθελα και δεν το εκανες,,,τι με ρωτας τι αλλο θελω???»
Στα σοβαρα τωρα, στειλε βιογραφικο σε αυτες τις εταιρειες και περιμενε να σε καλεσουν
Παράθεση:
εργασια
Σχόλιο # 1 από ilias_9295καλησπέρα.εχω παρατηρησει οτι πολλοι δουλευουν σε τηλ.κεντρο του οαεδ,εοππυ κτλπ (παρολο που δεν εχουν σπουδασει κατι σχετικο) αλλα τους προσλαμβανουν απο τριτες εταιρειες κ μετα απο εκπαιδευση εργαζονται σε αυτο,γνωριζει κανεις κατι?
Κοπι πειστ το εκαμε, μην ψαρωνεις...περιορισμενα Ελληνικος...
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ακριβώς συγκεκριμένες σπουδές που απαιτούνται για μια τέτοια θέση εργασίας.
Αυτό που ωστόσο είναι σίγουρο, είναι πως χρειάζονται κάποια προσόντα: καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας, ικανοποιητική άρθρωση, ευγένεια, γνώση γύρω από διαχείριση κοινού. Και βέβαια είναι δουλειά που δοκιμάζεται στην πράξη.
Θα συμφωνήσω με την σκιουρίνα ότι εάν σε ενδιαφέρει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις μέσα από τις δομές του ΟΑΕΔ και τα προγράμματά του και ασφαλώς να μην περιοριστείς στην αναζήτηση δημόσιου φορέα.
Παράθεση:
εργασια
Παλια πουλαγες ολα τα χωραφια σου στο χωριο και αγοραζες μια θεση θυρωρου στο Κολωνακι ,εβαζες την οικογενεια που ειχε μαθει στις ραχουλες με τα ελατα στο τριτο πατωμα κατω απο τη γη κι εσυ καθοσουν καμαρωτος στο γραφειο του θυρωρου να σε παρει η Μανδαμ να της φερεις Gauloises red απο το περιπτερο .
Τωρα για να γινεις τηλεφωνητης θελει πανεπιστημιο ?Σε λιγο θα μας ρωτανε εδω χαμου και τις διαδρομες του προαστιακου...
Κλαίω
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από MiltosRNLI1930Παλια πουλαγες ολα τα χωραφια σου στο χωριο και αγοραζες μια θεση θυρωρου στο Κολωνακι ,εβαζες την οικογενεια που ειχε μαθει στις ραχουλες με τα ελατα στο τριτο πατωμα κατω απο τη γη κι εσυ καθοσουν καμαρωτος στο γραφειο του θυρωρου να σε παρει η Μανδαμ να της φερεις Gauloises red απο το περιπτερο .
Τωρα για να γινεις τηλεφωνητης θελει πανεπιστημιο ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από EnikosΣε λιγο θα μας ρωτανε εδω χαμου και τις διαδρομες του προαστιακου...
Δεν εχωμε εμεις σκοτουρες με τις φωτογραφιες και τους χωριζμενους με παιδια?...
Και αυτο εμεις???...
Αγαπητέ , Ilias ,... μέχρι στιγμής , δεν απάντησες , στις , ερωτήσεις μας , ... στα σχόλια μας , που τόσο πολύ , ήθελες , να ακούσεις ...
Δηλαδή , δραπετευσες , και για να γίνω πιο σαφής , ...μας έγραψες κανονικά ..!!!
Ομως , κάτι αλλο , που δεν κατάλαβα , και με μπέρδεψε ακομα περισσότερο , είναι όταν διάβασα , στο προφίλ σου , ότι θέλεις να κάνεις γνωριμία , με γυναίκες , ηλικίας , απο 18 , εως και 73 ,... χρόνων ..!!!
Ilias , εχω την εντύπωση , οτι , δεν μας τα λες , καλά ...!!!
Μάλλον , μας δουλεύεις ..!!!
Και μην νομίζεις , οτι οι γυναίκες , είναι , τόσο κορόιδα , οσο εσυ , θέλεις να πιστευεις ..!!!
Οπως επισης , δεν ξερω , τι ρόλο παίζεις !!!
Παράθεση:
εργασια
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Qwerty___55Αγαπητέ φιλε , πεσ μας , τι εσύ έχεις σπουδάσει ...
Τι μόρφωση , πρέπει να έχει κάποιος για να εργαστεί , σε τηλεφωνικό κέντρο. ...
Επισης , με ποιόν τρόπο εχεις διαπιστώσει ότι , πολλά ατομα , εργάζονται , . πχ . στον ΟΑΕΔ ,.. ΕΟΠΥΥ ...κλπ.
Και μάλιστα , εσυ , πως γνωρίζεις , ότι αυτοί , που ηδη εργάζονται , σε ΟΑΕΔ. ,κλπ. δεν έχουν σπουδάσει .. !!!
Επισης , ποιες είναι , αυτές , οι τρίτες εταιρίες ... , που προσλαμβάνουν , αυτα τα άτομα ...
Ακομα , τα άτομα , που προσλαμβάνονται , από αυτές , τις τρίτες εταιρίες , από τον , ΟΑΕΔ , ΕΟΠΥΥ κλπ.. προσλαμβάνονται για την εμπειρία , που έχουν αποκτήσει εκει ??? Άρα ο ΕΟΠΥΥ , προσλαμβάνει , ηδη εκπαιδευμένα. ατομα , και όχι ανειδίκευτα ???
Ευχαριστώ ...Q...
Φιλαρακι μου ,γιατι αυτην η σταση?μια ερωτηση εκανα και σορρυ αν σε εθιξα.1ον οταν εθιξα το θεμα της μορφωσης εννοουσα απλως οτι απ οσο εμαθα δεν θελουν καποιο συγκεκριμενο πτυχιο.2ον γνωριζω ατομο που μετα απο εκπαιδευση σε εταιρεια τυπου adecco,telerperrformance εργαζεται στο τηλ.κεντρο του εφκα.Καμια αλλη απορια να σου λυσω?
ΕΕΕ ολο και καποιες δεξιοτητες χρειαζονται απ οτι πιστευεις.Δουλευε η πρωην μου σε τηλ.κεντρο και πιστεψε με δεν ειναι οπως τα βλεπεις.Γενικα θα σου προτεινα να μην το υποτιμας.Επισης οσον αφορα τον υπαλληλο που αναφερεις,ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ Ψ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ?Υπαλληλοι ειναι και ακολουθουν κανονες.Λυπαμαι για την αποψη σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Kristina_
Τι σπουδες πρεπει να εχει κανει καποιος για να εργαστει σε τηλεφωνικο κεντρο ???
Υποθετω οτι χρειαζεται καλη αρθρωση και τεραστια υπομονη,,,οι εργαζομενοι στο τηλεφωνικο κεντρο εχουν μπροστα τους «σεναρια», επιλεγουν το καταλληλο και ,,,κανουν τα νευρα μας τσαταλια και μας αποτελειωνουν με το «τι αλλο μπορω να κανω για σας?» ,,,»μα εγω ενα πραγμα ηθελα και δεν το εκανες,,,τι με ρωτας τι αλλο θελω???»
Στα σοβαρα τωρα, στειλε βιογραφικο σε αυτες τις εταιρειες και περιμενε να σε καλεσουν
αυτο καταλαβες οτι ρωταω???
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από MiltosRNLI1930Παλια πουλαγες ολα τα χωραφια σου στο χωριο και αγοραζες μια θεση θυρωρου στο Κολωνακι ,εβαζες την οικογενεια που ειχε μαθει στις ραχουλες με τα ελατα στο τριτο πατωμα κατω απο τη γη κι εσυ καθοσουν καμαρωτος στο γραφειο του θυρωρου να σε παρει η Μανδαμ να της φερεις Gauloises red απο το περιπτερο .
Τωρα για να γινεις τηλεφωνητης θελει πανεπιστημιο ?
φιλεεε το 18-73 ετσι το γραψααα και αργησα να απαντησα λογω δουλειας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Qwerty___55Αγαπητέ , Ilias ,... μέχρι στιγμής , δεν απάντησες , στις , ερωτήσεις μας , ... στα σχόλια μας , που τόσο πολύ , ήθελες , να ακούσεις ...
Δηλαδή , δραπετευσες , και για να γίνω πιο σαφής , ...μας έγραψες κανονικά ..!!!
Ομως , κάτι αλλο , που δεν κατάλαβα , και με μπέρδεψε ακομα περισσότερο , είναι όταν διάβασα , στο προφίλ σου , ότι θέλεις να κάνεις γνωριμία , με γυναίκες , ηλικίας , απο 18 , εως και 73 ,... χρόνων ..!!!
Και μην νομίζεις , οτι οι γυναίκες , είναι , τόσο κορόιδα , οσο εσυ , θέλεις να πιστευεις ..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Qwerty___55Αγαπητέ , Ilias ,... μέχρι στιγμής , δεν απάντησες , στις , ερωτήσεις μας , ... στα σχόλια μας , που τόσο πολύ , ήθελες , να ακούσεις ...
Γραψε και συ το ιδιο Q..να δεις μηνυματα που θα σου ερχονται..
Ο ηλιας φερθηκε εξυπνα ..δεν κανει αποκλεισμους..
Βρε ετοιμο κειμενο-κονσερβα απο το
σαιτ εβαλε.
Δε θέλει νομίζω σχολή να σπουδάσεις τηλεφωνητής. Θέλει καλό μνημονικό να συνδέεις γραμμές εκεί που πρέπει. Οι επιπλέον δεξιότητες που λες απαιτούνται συνήθως από την εταιρία που σε υποτιμά, για τις υπόλοιπες εργασίες που σου αναθέτει ταυτόχρονα εκτός του τηλεφωνητή.
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από ilias_9295ΕΕΕ ολο και καποιες δεξιοτητες χρειαζονται απ οτι πιστευεις. Δουλευε η πρωην μου σε τηλ.κεντρο και πιστεψε με δεν ειναι οπως τα βλεπεις.Γενικα θα σου προτεινα να μην το υποτιμας.Επισης οσον αφορα τον υπαλληλο που αναφερεις,ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ Ψ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ?Υπαλληλοι ειναι και ακολουθουν κανονες.Λυπαμαι για την αποψη σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Kristina_Τι σπουδες πρεπει να εχει κανει καποιος για να εργαστει σε τηλεφωνικο κεντρο ???
Και γιατι δεν ρωτας την πρωην που εχει και την εμπειρια?...
Αλλα ξεσηκωνεις ολοκληρο θεμα λες και απευθυνεσαι στον οαεδ...
Θα ειστε τσακωμενοι, ε?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από ilias_9295ΕΕΕ ολο και καποιες δεξιοτητες χρειαζονται απ οτι πιστευεις.Δουλευε η πρωην μου σε τηλ.κεντρο και πιστεψε με δεν ειναι οπως τα βλεπεις.Γενικα θα σου προτεινα να μην το υποτιμας.Επισης οσον αφορα τον υπαλληλο που αναφερεις,ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ Ψ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ?Υπαλληλοι ειναι και ακολουθουν κανονες.Λυπαμαι για την αποψη σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Kristina_Τι σπουδες πρεπει να εχει κανει καποιος για να εργαστει σε τηλεφωνικο κεντρο ???
Δεν το υποτιμαω...το βλεπω αντικειμενικα, οσο μπορω απο την πλευρα του πελατη
Και ουτε μιλησα για συγκεκριμενο υπαλληλο,,,αυτη η ατακα " τι ΑΛΛΟ μπορουμε να κανουμε για σας" περιλαμβανεται στα περισσοτερα "σεναρια",,,θεωρειται και καλα ευγενικη αλλα στην ουσια ειναι εκνευριστικη για τον πελατη που δεν εξυπηρετηθηκε
Τελοσ, εγω οταν απευθυνομαι σε υπαλληλους πχ τηλεφωνικων κεντρων δε μιλαω ποτε προσωπικα (πως θα μπορουσα?τους γνωριζω και απο χθες??? Παντα αναφερομαι στην εκαστοτε εταιρεια και στο επιπεδο εξυπηρετησης της
Οταν βρεισ και συ τη δουλεια που θες, καλο θα ναι να μην τα παιρνεισ τοσο προσωπικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από ilias_9295ΕΕΕ ολο και καποιες δεξιοτητες χρειαζονται απ οτι πιστευεις.Δουλευε η πρωην μου σε τηλ.κεντρο και πιστεψε με δεν ειναι οπως τα βλεπεις.Γενικα θα σου προτεινα να μην το υποτιμας.Επισης οσον αφορα τον υπαλληλο που αναφερεις,ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ Ψ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ?Υπαλληλοι ειναι και ακολουθουν κανονες.Λυπαμαι για την αποψη σου.
Παράθεση:
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media