Να συνδεει γραμμες???ΤΟ 2022??? Μηπως εννοεις κατι αλλο και δεν το αντιληφθηκα???
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Joie_De_VivreΔε θέλει νομίζω σχολή να σπουδάσεις τηλεφωνητής. Θέλει καλό μνημονικό να συνδέεις γραμμές εκεί που πρέπει. Οι επιπλέον δεξιότητες που λες απαιτούνται συνήθως από την εταιρία που σε υποτιμά, για τις υπόλοιπες εργασίες που σου αναθέτει ταυτόχρονα εκτός του τηλεφωνητή.
Αγαπητέ Ηλία ,το πρώτο πράγμα που πρέπει να σου πω , .. είναι οτι δεν είμαι , φιλαράκι σου ...
2.ο ..γιατί πιστεύεις , οτι με εθιξες , ...απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ...???
3ο...αφου δεν θελουν , οπως λες , ..καποιο πτυχίο ... γιατί δεν πηγαίνεις και εσύ , να πιάσεις δουλειά ..???
4ο ... Αφού έχεις , γνωστό σου άτομο , που εχει δουλέψει , στην ...adeco...,κλπ., γιατι δεν τον ρωτάς , να σου πει απο τι εκπαίδευση , πέρασε ..???.
5ο ... Αλλη απορία , δεν εχω ...για να μου την λύσεις !!! .. γιατί μέχρι στιγμής , δεν μπόρεσες να μου απαντήσεις , στις ερωτήσεις που σου εκανα !!!
6ο ,... Η απάντηση , που έδωσες ..λιγο πιο κατω ..., δηλαδη ...
( ΕΕΕ ολο και καποιες δεξιότητες χρειαζονται απ οτι πιστευεις.Δουλευε η πρωην μου σε τηλ.κεντρο και πιστεψε με δεν ειναι οπως τα βλεπεις...))
Αυτό λοιπόν , αγαπητέ Ηλία , δείχνει οτι , εισαι το πλεον ακατάλληλο ατομο , για να δουλέψεις σε τηλεφωνικό κέντρο , κάποιας εταιρείας ...η , κάποιου οργανισμού , για εναν σπουδαίο ..και μοναδικό λογο ...τον οποίο .. αγνοείς ...
Ο χειριστής σε τηλεφωνικό κέντρο , μιας οποιασδήποτε εταιρείας , ... Ειναι , η βιτρίνα αυτής της εταιρείας ...!!
Και αν δεν καταλαβαίνεις , τι θα πει ...η βιτρίνα της εταιρείας , ...μάθε οτι χρειάζεται ... ... ευγένεια ... γνώσεις ... εξυπηρέτηση ... υπομονή ...ευδιαθεσια ... ευελιξία ... υπευθυνότητα ,...πειστικότητα ...και πανω απο ολα. ... εμπειρία ..κ.α.
Πιστεύεις οτι τα έχεις αυτά τα προσόντα ???
7ο ,...χρειάζονται , και ακόμα περισσότερα προσόντα ,...για να πάρεις μια τέτοια θεση ...αλλα δεν θα σου κανω μάθημα !!!
8ο ,... Φώναξε , την πρώην σου , να το συζητήσουμε , ολοι μαζι παρεα ...
9ο ,... λοιπόν , και τέρμα ...
Όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς , το δικο σου , προσωπικό προφίλ , και βαζεις αναζήτηση γνωριμίας ...με γυναίκες ηλικιας 18 ..εως 73 ...και η απάντηση σου , είναι εντελως ανεύθυνη ... Πιστεύεις ότι μπορείς να διαχειριστείς , τα συμφέροντα , της εταιρείας , που θα σε προσλάβει , και θα σου δώσει , αυτή την θέση , που συζητάμε ??
Ψάξε φιλε μου , για κάποια άλλη , δουλειά , που ισως και να σου πηγαίνει ... γάντι ...!!!
Βεβαια , το να επιλέξεις , μια ξεκούραστη δουλειά ,... τουλάχιστον , έτσι νομίζεις .!! ..οπως ενός τηλεφωνητή ... πολύ λυπάμαι , αλλα πρέπει να ιδρώσεις και λιγο !!!
Φιλικά ...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από ilias_9295
Φιλαρακι μου ,γιατι αυτην η σταση?μια ερωτηση εκανα και σορρυ αν σε εθιξα.1ον οταν εθιξα το θεμα της μορφωσης εννοουσα απλως οτι απ οσο εμαθα δεν θελουν καποιο συγκεκριμενο πτυχιο.2ον γνωριζω ατομο που μετα απο εκπαιδευση σε εταιρεια τυπου adecco,telerperrformance εργαζεται στο τηλ.κεντρο του εφκα.Καμια αλλη απορια να σου λυσω?
Αγαπητέ Joie... επέτρεψε μου , να πω οτι , αρκετα χρόνια πρίν , ο τηλεφωνητής ... συνέδεε τις γραμμές , την εποχή που υπήρχαν , ..οι μεταλλάκτες ... Αλλα ακομα και τότε , ο τηλεφωνητής , έπρεπε να έχει αρκετά προσόντα ...και λίγα χρόνια αργότερα , κυκλοφόρησαν , τα ηλεκτρονικά τηλεφωνικά κέντρα , ...που πάλι ,... χρειάζονταν ...προσόντα ... διότι , μονο η τεχνολογία , εξελίχθηκε ...
Στις ημέρες που ζούμε , διατηρούνται , τα εξελιγμένα , τηλεφωνικά κέντρα , ...ομως εχει προστεθεί , σε μεγάλο βαθμό ...η δυνατότητα , και η εξυπηρέτηση , μεσω ...
Auto attendant ... δηλαδή μέσω αυτόματης τηλεφωνήτριας , με ηχογραφημένα μηνύματα , για καθοδήγηση , του ... πελάτη !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Joie_De_VivreΔε θέλει νομίζω σχολή να σπουδάσεις τηλεφωνητής. Θέλει καλό μνημονικό να συνδέεις γραμμές εκεί που πρέπει. Οι επιπλέον δεξιότητες που λες απαιτούνται συνήθως από την εταιρία που σε υποτιμά, για τις υπόλοιπες εργασίες που σου αναθέτει ταυτόχρονα εκτός του τηλεφωνητή.
Μην το λες,μην το λες, γινονται ακόμα τραγικά λάθη στις συνδέσεις.
Είχα μια γραμμη που έπρεπε να περάσω σε κάποιον προϊστάμενο,μέχρι λοιπόν να πληκτρογησω το εσωτερικό του,ήρθαν άλλες δύο γραμμές .
Το κέντρο σήκωνε μόνο δύο ,έτσι ,η τρίτη γραμμή,πήρε τη θέση της πρώτης δηλ αυτής που προορίζονταν για τον προϊστάμενο του τμήματος.
Το αποτέλεσμα ήταν, αντί να μιλήσει με τον συνεργάτη του,να βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή κάποιου τυχαίου πελάτη
Ακόμα γελάω που γλυτωσα την απόλυση
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Kristina_Να συνδεει γραμμες???ΤΟ 2022??? Μηπως εννοεις κατι αλλο και δεν το αντιληφθηκα???
Καλημέρα Qwerty και Kristina. Παίρνει πελάτης.. θέλω τον τάδε..δεν υπάρχουν στην εποχή μας τηλεφωνικά κέντρα που λες μισό λεπτό να σας συνδέσω και είτε τον βάζεις στην αναμονή είτε τον συνδέεις απευθείας πατώντας πλήκτρο για το αντίστοιχο πρόσωπο και τμήμα ; Τηλεφωνητής δεν το κάνει αυτό ; Ποια άλλα προσόντα πρέπει να έχει πέρα της ευγένειας και άρθρωσης που τα είπαμε ; Πες και λίγα αγγλικά ; Τα υπόλοιπα που λες παραπάνω εμπειρία, υπευθυνότητα κλπ χρειάζονται παντού. Ρωτάω μόνο για του τηλεφωνητή. Και για προσόντα που απαιτούν πιστοποίηση από μια οποιαδήποτε σχολή.
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Qwerty___55Αγαπητέ Joie... επέτρεψε μου , να πω οτι , αρκετα χρόνια πρίν , ο τηλεφωνητής ... συνέδεε τις γραμμές , την εποχή που υπήρχαν , ..οι μεταλλάκτες ... Αλλα ακομα και τότε , ο τηλεφωνητής , έπρεπε να έχει αρκετά προσόντα ...και λίγα χρόνια αργότερα , κυκλοφόρησαν , τα ηλεκτρονικά τηλεφωνικά κέντρα , ...που πάλι ,... χρειάζονταν ...προσόντα ... διότι , μονο η τεχνολογία , εξελίχθηκε ...
Στις ημέρες που ζούμε , διατηρούνται , τα εξελιγμένα , τηλεφωνικά κέντρα , ...ομως εχει προστεθεί , σε μεγάλο βαθμό ...η δυνατότητα , και η εξυπηρέτηση , μεσω ...
Auto attendant ... δηλαδή μέσω αυτόματης τηλεφωνήτριας , με ηχογραφημένα μηνύματα , για καθοδήγηση , του ... πελάτη !!!
Αγαπητέ μου φίλε , διεκπεραιωτη , τηλεφωνικών , κλήσεων , ειναι σχετικά εύκολο , να το κάνει καποιος ...!!! και μάλιστα , .. δίχως πτυχίο ..
Αρκεί να διαθέτει , τα προσόντα εκείνα , ..οπως ... ευγένεια , άρθρωση λόγου , ...να μπορεί , να διαχειριστεί , μια κλήση , όταν επιστρέψει , από εκεί που την .. ειχε προωθήσει .. για το πως θα ενημερώσει τον καλούντα ... οτι , το εσωτερικό νούμερο , ειναι .. απασχολημένο ... δηλαδη ...busy ,. ...ώστε ...ο καλών ..να μην περιμένει , ... μέχρι να απαντηθεί , η κλήση αυτη ...και τελικά ... παίξουν τα νεύρα του ...!!!
Δεν χρειάζεται πτυχίο , σε αυτη την περίπτωση ... Χρειάζεται .. εμπειρία !!
...Ομως το σίγουρο είναι οτι για να πάρεις αυτή την θεση ...θα περάσεις , απο ενα .. Interview ... από υπεύθυνα ατομα ..του τμήματος ...Human resources ...της εταιρείας , για να διαπιστώσουν , ...αν κάνεις , για αυτή την δουλειά ...!!!
Ευχαριστώ ...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Joie_De_VivreΚαλημέρα Qwerty και Kristina. Παίρνει πελάτης.. θέλω τον τάδε..δεν υπάρχουν στην εποχή μας τηλεφωνικά κέντρα που λες μισό λεπτό να σας συνδέσω και είτε τον βάζεις στην αναμονή είτε τον συνδέεις απευθείας πατώντας πλήκτρο για το αντίστοιχο πρόσωπο και τμήμα ; Τηλεφωνητής δεν το κάνει αυτό ; Ποια άλλα προσόντα πρέπει να έχει πέρα της ευγένειας και άρθρωσης που τα είπαμε ; Πες και λίγα αγγλικά ; Τα υπόλοιπα που λες παραπάνω εμπειρία, υπευθυνότητα κλπ χρειάζονται παντού. Ρωτάω μόνο για του τηλεφωνητή. Και για προσόντα που απαιτούν πιστοποίηση από μια οποιαδήποτε σχολή.
Υπαρχουν ακομη σημερα μη αυτοματα τηλεφωνικα κεντρα??? Απιστευτο!
Εκτος αν μιλαμε για την περιπτωση προωθησης μιας γραμμης που για καποιο λογο ηρθε σε σενα η για υποδοχη μιας μικρης επιχειρησης,,,αλλα τοτε μιλαμε για "τηλεφωνικο κεντρο"???
Εγω υπεθεσα, ισως λανθασμενα, οτι προκειται για κεντρο εξυπηρετησης πελατων εταιρειας/οργανισμουυ πχ ικεα (που ακομη περιμενω να με καλεσει) δεη (ομοιως), εφκα που αναφερει και ο θεματοθετης κλπ
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από alisidaΜην το λες,μην το λες, γινονται ακόμα τραγικά λάθη στις συνδέσεις.
Είχα μια γραμμη που έπρεπε να περάσω σε κάποιον προϊστάμενο,μέχρι λοιπόν να πληκτρογησω το εσωτερικό του,ήρθαν άλλες δύο γραμμές .
Το κέντρο σήκωνε μόνο δύο ,έτσι ,η τρίτη γραμμή,πήρε τη θέση της πρώτης δηλ αυτής που προορίζονταν για τον προϊστάμενο του τμήματος.
Το αποτέλεσμα ήταν, αντί να μιλήσει με τον συνεργάτη του,να βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή κάποιου τυχαίου πελάτη
Αλυς,,,μη μιμας,,, φτηνα την εβγαλες βρε
Σεμιναριο μικρορομποτικης γινηκε πια...
Αγαπητή Αλις ..., Νομιζω ότι , ..Οταν πρόκειται συνδέσουμε , μια εξωτερική γραμμή , σε κάποιο εσωτερικό , κάποιου στελέχους ...τοτε προηγείται η διεκπεραίωση , αυτής , της σημαντικής κλήσης , ... προτού να απαντήσουμε στην επομενη εξωτερική γραμμή ...
Γνωριζεις φυσικά , οτι ακόμα και τα παλαιά τηλεφωνικά κέντρα , έδιναν την δυνατότητα στην τηλεφωνήτρια , , να βάλει σε αναμονή , με το hold ..., την εξωτερική γραμμή , ... λέγοντας , σε αυτόν που καλεί ... πχ... Εταιρεία ...τάδε ...παρακαλω , μισό λεπτό , περιμένετε ...!!! και επανέρχεται γρήγορα , για να τον εξυπηρετήσει ...ποσο μαλλον δε , τα σύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα ...
Να διευκρινίσω , οτι , κάποιες δυσλειτουργίες , στα τηλεφωνικά κέντρα , οφείλονται στον , λάθος προγραμματισμό , που κάνουν ορισμένοι τεχνικοί τηλεφωνικών κέντρων ..., και δεν προσαρμόζουν , το λειτουργικό , του συστήματος , .. στις ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας , με αποτέλεσμα , να δημιουργούν πρόβλημα , στις τηλεφωνήτριες ,. ..αλλα και στους πελάτες ...
Κάποιοι τεχνικοί , δεν εχουν αρκετές γνώσεις , για να κανουν , τον σωστό προγραμματισμό , ..με αποτέλεσμα να αφήνουν το ,, default , πρόγραμμα , του εργοστασίου , .. δηλαδη , ενα minimum , πρόγραμμα , για να λειτουργεί , το κέντρο ,.. με ..κάποιες ,... απλές δυνατότητες ...
Οσα έγραψα , αφορούν και τον φιλο , τον ,...Joie ...
Και επαναλαμβάνω οτι , χρειάζεται , ευελιξία , ευγένεια ...και ολα όσα έγραψα , σε προηγούμενο κείμενο ...αλλα θα περάσεις απο συνέντευξη !!! .. Θα περάσεις , απο. Interview .. !!!
Γιατί αυτή η θέση , εχει να κάνει με την επικοινωνια .. !!! του τηλεφωνητή , με αυτόν που έχει ... καλέσει ...!!!
Είσαι επικοινωνιακός τύπος ???
Είσαι ευγενής ???
Εισαι ..μελισταλακτος ???
Εχεις πείρα ??? Οκ ..δεν πειράζει , θα την αποκτήσεις !!!
Δεν έχεις πτυχίο ??? ...Οκ ..δεν πειράζει ...!!!
Προσλαμβάνεσαι ...!!!
Δεν χρειάζεται ... πιστοποίηση !!!
Εδω έχουμε να κάνουμε , ...με business ...!!!
Το κατάλληλο άτομο ,.. στην ανάλογη θεση ...!!!
Αν μιλας για το δημόσιο , ...και μουγγός να είσαι ... εφόσον ..έχεις ,,.. μπάρμπα , δηλαδή , θείο , καπου εκει ψηλά !!! ...την πηρες την θεση !!!
Φιλικά ...Q ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από alisidaΜην το λες,μην το λες, γινονται ακόμα τραγικά λάθη στις συνδέσεις.
Αγαπητέ Joie ..., Θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω , για μια ακόμη φορά , ...και βέβαια , ... σου απάντησα , στο προηγούμενο κείμενο , που θα ανέβει , σε λίγο ...και να σου πω λοιπόν οτι , είτε ιδιωτική ειναι η εταιρεία , ..είτε .. δημόσια , ... και σε αυτή την περίπτωση , χειρίζεσαι , επικοινωνιακά , τον .. πελάτη ...αυτον που καλεί τον αριθμό , της υπηρεσίας , που θέλει να επικοινωνήσει ,... και περιμένει , εσενα ...τον τηλεφωνητή ...να τον εξυπηρετήσεις !!!
Πιστεύω , οτι τωρα το κατάλαβες ...
Ομως , το γεγονός , οτι ειπες ... Εεε και λίγα αγγλικά , ...αυτο δείχνει οτι δεν εχεις εμπειρία ,..και με τα λίγα αγγλικά που ίσως γνωρίζεις ... θέλεις να πάρεις αυτη την θεση , και να γίνεις ... τηλεφωνητής ...!!!
Αν φιλε μου , στις εργασίες της, ...στις συναλλαγές της ...η εταιρεία , εχει συμπεριλάβει και άτομα που κάποιος πρέπει να τους μιλήσει , τουλάχιστον αγγλικά ,...αυτος λοιπόν είναι ο τηλεφωνητής. !!!
Ετοιμάσου λοιπόν οταν θα περάσεις από , Interview ,.. να σε εξετάσουν και .. πόσο καλά , είναι αυτά τα αγγλικά , που γνωριζεις !!!
Τι θα τους λες ???
What is this ??? This is a book ...!!
What is your name ??? My name is ... Joie...,
or ... Where are you from ???
Really ??? from , .. United Kingdom ..???
Ok ... Have a nice stay here , in Greece ..
Don't forget , my name is Joie ...
Τα τουριστικά αγγλικά αγαπητέ μου , δεν φτάνουν για να πάρεις την θέση .. !!!
Θα κάνω και μια τελευταία ερώτηση , .. Σε ποιόν τομέα έχεις εμπειρία ...??? Εισαι περίπου 57 ,...και ποιες δουλειές έχεις κάνει μέχρι τωρα ,???
Δηλαδή σε ποιους τομείς , έχεις εμπειρία ???
Και γιατί σώνει και ντε ... θέλεις να γίνεις ... τηλεφωνητής !!!
Θα σου προτείνω κάποιες εταιρείες , ..για να σε προσλάβουν σαν ... τηλεφωνητή , ...ομως εκει , θα πληρώνεσαι , ..με ενα πολυ μικρό βασικό μισθό ...και από εκεί καί μετα , ..θα αυξάνεται , ο μισθός σου , .. βάσει , της αποδοτικότητας , σου , υπό μορφή , ποσοστών , bonus ...!!!
Δέχεσαι ???
Φιλικά ...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Joie_De_VivreΚαλημέρα Qwerty και Kristina. Παίρνει πελάτης.. θέλω τον τάδε..δεν υπάρχουν στην εποχή μας τηλεφωνικά κέντρα που λες μισό λεπτό να σας συνδέσω και είτε τον βάζεις στην αναμονή είτε τον συνδέεις απευθείας πατώντας πλήκτρο για το αντίστοιχο πρόσωπο και τμήμα ; Τηλεφωνητής δεν το κάνει αυτό ; Ποια άλλα προσόντα πρέπει να έχει πέρα της ευγένειας και άρθρωσης που τα είπαμε ; Πες και λίγα αγγλικά ; Τα υπόλοιπα που λες παραπάνω εμπειρία, υπευθυνότητα κλπ χρειάζονται παντού. Ρωτάω μόνο για του τηλεφωνητή. Και για προσόντα που απαιτούν πιστοποίηση από μια οποιαδήποτε σχολή.
Παράθεση:
Αχ βρε Q...
Πονεμένη Ιστορία, κατά αρχήν,δεν είναι η ειδικότητα μου το τηλ κέντρο,ήμουν αντικαταστάτρια εκείνη τη μέρα .
Δεν είμαι σίγουρη άρα,εάν η τρίτη γραμμή πήρε τη θέση της πρώτης από λάθος του προγραμματισμού του κέντρου ή από δικό μου λάθος
Το καλό στην υπόθεση είναι όπως είπα και πριν,ότι τη ...δική μου θέση,ακόμα την έχω
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Qwerty___55Αγαπητή Αλις ..., Νομιζω ότι , ..Οταν πρόκειται συνδέσουμε , μια εξωτερική γραμμή , σε κάποιο εσωτερικό , κάποιου στελέχους ...τοτε προηγείται η διεκπεραίωση , αυτής , της σημαντικής κλήσης , ... προτού να απαντήσουμε στην επομενη εξωτερική γραμμή ...
Γνωριζεις φυσικά , οτι ακόμα και τα παλαιά τηλεφωνικά κέντρα , έδιναν την δυνατότητα στην τηλεφωνήτρια , , να βάλει σε αναμονή , με το hold ..., την εξωτερική γραμμή , ... λέγοντας , σε αυτόν που καλεί ... πχ... Εταιρεία ...τάδε ...παρακαλω , μισό λεπτό , περιμένετε ...!!! και επανέρχεται γρήγορα , για να τον εξυπηρετήσει ...ποσο μαλλον δε , τα σύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα ...
Να διευκρινίσω , οτι , κάποιες δυσλειτουργίες , στα τηλεφωνικά κέντρα , οφείλονται στον , λάθος προγραμματισμό , που κάνουν ορισμένοι τεχνικοί τηλεφωνικών κέντρων ..., και δεν προσαρμόζουν , το λειτουργικό , του συστήματος , .. στις ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας , με αποτέλεσμα , να δημιουργούν πρόβλημα , στις τηλεφωνήτριες ,. ..αλλα και στους πελάτες ...
Κάποιοι τεχνικοί , δεν εχουν αρκετές γνώσεις , για να κανουν , τον σωστό προγραμματισμό , ..με αποτέλεσμα να αφήνουν το ,, default , πρόγραμμα , του εργοστασίου , .. δηλαδη , ενα minimum , πρόγραμμα , για να λειτουργεί , το κέντρο ,.. με ..κάποιες ,... απλές δυνατότητες ...
Οσα έγραψα , αφορούν και τον φιλο , τον ,...Joie ...
Και επαναλαμβάνω οτι , χρειάζεται , ευελιξία , ευγένεια ...και ολα όσα έγραψα , σε προηγούμενο κείμενο ...αλλα θα περάσεις απο συνέντευξη !!! .. Θα περάσεις , απο. Interview .. !!!
Γιατί αυτή η θέση , εχει να κάνει με την επικοινωνια .. !!! του τηλεφωνητή , με αυτόν που έχει ... καλέσει ...!!!
Είσαι επικοινωνιακός τύπος ???
Είσαι ευγενής ???
Εισαι ..μελισταλακτος ???
Εχεις πείρα ??? Οκ ..δεν πειράζει , θα την αποκτήσεις !!!
Δεν έχεις πτυχίο ??? ...Οκ ..δεν πειράζει ...!!!
Προσλαμβάνεσαι ...!!!
Δεν χρειάζεται ... πιστοποίηση !!!
Εδω έχουμε να κάνουμε , ...με business ...!!!
Το κατάλληλο άτομο ,.. στην ανάλογη θεση ...!!!
Αν μιλας για το δημόσιο , ...και μουγγός να είσαι ... εφόσον ..έχεις ,,.. μπάρμπα , δηλαδή , θείο , καπου εκει ψηλά !!! ...την πηρες την θεση !!!
Φιλικά ...Q ...
Να προωθήσει το θέμα σου είπα,προς επίλυση ,όχι τη γραμμή .
(Βέβαια,μια φορά με προώθησαν στον προϊστάμενο τμηματος πωλήσεων μιας εταιρείας ηλεκτρισμού
Επέμενα κατά την ενημέρωση,
να μου απαντήσουν σε κατι που αφορούσε τις χρεώσεις του προγράμματος το οποίο επιχειρούσαν να μου πουλήσουν.
.Ο προϊστάμενος μου είπε ότι δεν απαντά σε αυτό και μου έκλεισε το τηλέφωνο κατάμουτρα
Δοξασμένη Ζ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Kristina_
#29 και μενα με εχουν καλεσει,,,απλα τωρα το κσθυστερουν επειδη δεν εχουν ακομη κατι να μου πουν,,,οταν τακτοποιηθει θα με.παρουν,,,αλλα τοτε μικρη αξια θα χει για μεναΩς πελατης παντως εχω εμπειρια μονο απο τηλεφωνικα κεντρα εξυπηρετησης που καλεις, λες το θεμα σου, αν δεν ειναι αμεσα επιλυσιμο, καταγραφεται και αργοτερα σε καλει καποιος αρμοδιος,,, οι μεγαλες εταιριες δεν ανακατευουν την εξυπηρετηση/ενημερωση (που συνηθως ειναι outsourcing) με το καθαυτο μπιζνες πια,,,νομιζω σε κατι τετοιο αναφερεται και ο ηλιαςΗ περιπτωση να καλεσω και να με προωθησουν σε καποιο αρμοδιο αμεσα, εχει χρονια να μου συμβει σε μεγαλη εταιρεια ,,,οκ ισως οριζω διαφορετικσ το "μεγαλη"(Δλδ το πρακτορειο ταξιδιων που συνηθως με προωθει στον αρμοδιο, εγω δεν το θεωρω μεγαλη επιχειριση)
Αφού επιβεβαιώνεις πως είχα δίκιο και δεν υπάρχει πτυχίο τηλεφωνητή τί τα θες τα υπόλοιπα ; Είσαι τηλεφωνητής μιας και ξέρεις τόσα, άρα μπορείς να προτείνεις εταιρίες. Βασικά θα ενδιαφέρουν τον Ηλία που ανέβασε και το θέμα, γιατί εγώ εργάζομαι. Θα μπω λοιπόν στη θέση του και θα σου πω ότι δέχομαι. Γράψε τις λοιπόν όλες εδώ να τις δει. Σε ευχαριστώ πολύ εκ μέρους του.
.. J ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Qwerty___55
Και γιατί σώνει και ντε ... θέλεις να γίνεις ... τηλεφωνητής !!!
Θα σου προτείνω κάποιες εταιρείες , ..για να σε προσλάβουν σαν ... τηλεφωνητή , ...ομως εκει , θα πληρώνεσαι , ..με ενα πολυ μικρό βασικό μισθό ...και από εκεί καί μετα , ..θα αυξάνεται , ο μισθός σου , .. βάσει , της αποδοτικότητας , σου , υπό μορφή , ποσοστών , bonus ...!!
Δέχεσαι ?
Φιλικά ...Q... ??! ..
Αγαπητε μου,συγνωμη αρχικα για το φιλαρακι μου δεν το ειπα με ειρωνεια.Θα σου απαντησω σε καθε σου ερωτηση.
2->Αγαπητέ , Ilias ,... μέχρι στιγμής , δεν απάντησες , στις , ερωτήσεις μας , ... στα σχόλια μας , που τόσο πολύ , ήθελες , να ακούσεις ...Δηλαδή , δραπετευσες , και για να γίνω πιο σαφής , ...μας έγραψες κανονικά ..!!!--->Το γεγονος οτι δεν απαντησα στα σχολια καθως δεν προλαβα μαλλον σε ενοχλησε.
3->δεν επιθυμουν καποιο συσκεκριμενο πτυχιο εννοω και για να σου απαντησω στην ερωτηση σου προφανως και εχω στείλει βιογραφικο και με καλεσαν για συνεντευξη.
4->Γιατι η κοπελα εχει πλεον οικογενεια και νιωθω καπως να ενοχλησω
5->Σε τι δεν απαντησα?συγνωμη αλλα ανοιξα pc πολυ αργα και ημουν λιγο κομματια
6->Σε αυτο που απαντησα ( ΕΕΕ ολο και καποιες δεξιότητες χρειαζονται απ οτι πιστευεις.Δουλευε η πρωην μου σε τηλ.κεντρο και πιστεψε με δεν ειναι οπως τα βλεπεις...)) εννοουσα ολα αυτα που λες παρακατω και συ παρακατω :ευγένεια ... γνώσεις ... εξυπηρέτηση ... υπομονή ...ευδιαθεσια ... ευελιξία ... υπευθυνότητα ,...πειστικότητα ...και πανω απο ολα. ... εμπειρία ..κ.α.
εδω ομως θα σε ενημερωσω πως οσον αφορα την εμπειρια και τις γνωσεις με ενημερωσαν οτι αφου με επιλεξουν θα περασω εκπαιδευση 3 μηνων.
9->Το γεγονος οτι εχω γραψει αυτο στο προφιλ μου εχει κάποια σχεση με το πως θα ειμαι στην εργασια μου?Και στο κατω κατω αγαπητε μου μπορει αυτα να ειναι τα γουστα μου,να θελω γυναικες απο 18-73.Θα σου δωσω αναφορα τι μου αρεσει?
10->Ψάξε φιλε μου , για κάποια άλλη , δουλειά , που ισως και να σου πηγαίνει ... γάντι ...!!!Βεβαια , το να επιλέξεις , μια ξεκούραστη δουλειά ,... τουλάχιστον , έτσι νομίζεις .!! ..οπως ενός τηλεφωνητή ... πολύ λυπάμαι , αλλα πρέπει να ιδρώσεις και λιγο !!--->δεν ειπα οτι ειναι ξεκουραστη δουλεια,απο που το βγαλες αυτο το συμπερασμα?και προφανως θα πρεπει να ζοριστω,οπως σε καθε δουλεια.Αν ειμαι καταλληλος η οχι δεν θα το κρινεις εσυ αγαπητε μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Qwerty___55Αγαπητέ Ηλία ,το πρώτο πράγμα που πρέπει να σου πω , .. είναι οτι δεν είμαι , φιλαράκι σου ...
2.ο ..γιατί πιστεύεις , οτι με εθιξες , ...απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ...???
3ο...αφου δεν θελουν , οπως λες , ..καποιο πτυχίο ... γιατί δεν πηγαίνεις και εσύ , να πιάσεις δουλειά ..???
4ο ... Αφού έχεις , γνωστό σου άτομο , που εχει δουλέψει , στην ...adeco...,κλπ., γιατι δεν τον ρωτάς , να σου πει απο τι εκπαίδευση , πέρασε ..???.
5ο ... Αλλη απορία , δεν εχω ...για να μου την λύσεις !!! .. γιατί μέχρι στιγμής , δεν μπόρεσες να μου απαντήσεις , στις ερωτήσεις που σου εκανα !!!
6ο ,... Η απάντηση , που έδωσες ..λιγο πιο κατω ..., δηλαδη ...
( ΕΕΕ ολο και καποιες δεξιότητες χρειαζονται απ οτι πιστευεις.Δουλευε η πρωην μου σε τηλ.κεντρο και πιστεψε με δεν ειναι οπως τα βλεπεις...))
Αυτό λοιπόν , αγαπητέ Ηλία , δείχνει οτι , εισαι το πλεον ακατάλληλο ατομο , για να δουλέψεις σε τηλεφωνικό κέντρο , κάποιας εταιρείας ...η , κάποιου οργανισμού , για εναν σπουδαίο ..και μοναδικό λογο ...τον οποίο .. αγνοείς ...
Ο χειριστής σε τηλεφωνικό κέντρο , μιας οποιασδήποτε εταιρείας , ... Ειναι , η βιτρίνα αυτής της εταιρείας ...!!
Και αν δεν καταλαβαίνεις , τι θα πει ...η βιτρίνα της εταιρείας , ...μάθε οτι χρειάζεται ... ... ευγένεια ... γνώσεις ... εξυπηρέτηση ... υπομονή ...ευδιαθεσια ... ευελιξία ... υπευθυνότητα ,...πειστικότητα ...και πανω απο ολα. ... εμπειρία ..κ.α.
Πιστεύεις οτι τα έχεις αυτά τα προσόντα ???
7ο ,...χρειάζονται , και ακόμα περισσότερα προσόντα ,...για να πάρεις μια τέτοια θεση ...αλλα δεν θα σου κανω μάθημα !!!
8ο ,... Φώναξε , την πρώην σου , να το συζητήσουμε , ολοι μαζι παρεα ...
9ο ,... λοιπόν , και τέρμα ...
Όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς , το δικο σου , προσωπικό προφίλ , και βαζεις αναζήτηση γνωριμίας ...με γυναίκες ηλικιας 18 ..εως 73 ...και η απάντηση σου , είναι εντελως ανεύθυνη ... Πιστεύεις ότι μπορείς να διαχειριστείς , τα συμφέροντα , της εταιρείας , που θα σε προσλάβει , και θα σου δώσει , αυτή την θέση , που συζητάμε ??
Ψάξε φιλε μου , για κάποια άλλη , δουλειά , που ισως και να σου πηγαίνει ... γάντι ...!!!
Βεβαια , το να επιλέξεις , μια ξεκούραστη δουλειά ,... τουλάχιστον , έτσι νομίζεις .!! ..οπως ενός τηλεφωνητή ... πολύ λυπάμαι , αλλα πρέπει να ιδρώσεις και λιγο !!!
Φιλικά ...Q...
Αγαπητέ Ηλία , σε ευχαριστώ για την λεπτομερή ανάλυση , που έκανες , στα ερωτήματα , και στις τοποθετήσεις που , έκανα ...
Στις ημέρες που ζούμε , έχει παρατηρηθεί οτι , αρκετές εταιρίες , προωθούν , τα προϊόντα τους ,.. τις υπηρεσίες τους , μεσω τηλεφωνικής επικοινωνίας , με τους υποψήφιους πελάτες ...!!!
Τα ατομα , που προσλαμβάνουν , τα αποκαλούν ... τηλεφωνητές ,,,!!!
Όμως , δεν ειναι ατομα διαχείρισης κλήσεων , δηλαδή προώθηση κλήσεων , μέσα στην εταιρεία , ...αλλα ,...ατομα , που ,.. προωθούνται σε αυτούς .. εισερχόμενες κλήσεις , πελατών , που ενδιαφέρονται , για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία ...για να συζητήσουν μαζί τους , και να πείσουν , τους υποψηφίους , πελατες , ..να γίνουν , ουσιαστικοί πελατες !!!
Γι'αυτό , και γίνεται , εκπαίδευση , κάποιων μηνών , σε αυτους , τους πωλητές υπηρεσιών , ...τους οποίους αποκαλούν ...τηλεφωνητές !!! ωστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν , . στην θέση , που θα τους προσφέρουν ...
Μια κατηγορία , αυτών , των εταιρειών , ..ειναι εταιρίες , ..που προμηθεύουν , ηλεκτρική ενέργεια ...!!!
Και η εταιρία , ...τους βάζει ,.. στόχους ,!!! .. για το πόσα συμβόλαια , θα κλείσουν , θα κατοχυρώσουν .. !!!
Και φυσικά με τις ανάλογες , επιπλήξεις , για την μη επίτευξη του στόχου ...!!!
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε καθαρόαιμες εμπορικές εταιρείες , που δεν βάζουν , στόχους , αλλα ειναι 2 .. 3 .. τηλεφωνητές που ενημερώνουν , για τα προϊόντα , της εταιρίας , φροντίζουν , να φτάνει έγκαιρα , η παραγγελία στον πελάτη ..η , πάλι να ακούσουν το πρόβλημα που εχει ο πελάτης , με την συσκευή , που ήδη έχει αγοράσει ... και να του δώσουν , την λύση , η , να τον προωθήσουν , στο τεχνικό τμήμα , ... και ..θα ειναι τυχερός , ο τηλεφωνητής , αν το εσωτερικό του τεχνικού τμήματος .. δεν .. είναι κατειλημμένο !!! διαφορετικά , θα πρέπει να ... παλέψει !! με τον πελάτη που περιμένει στην γραμμή .!!!
Και το δυσάρεστο , ειναι , οτι , αν ο παράξενος πελάτης .. θεωρήσει οτι δεν εξυπηρετήθηκε , απο τον .. τηλεφωνητή , θα φτάσει ενα email , στην εταιρεία , με τα παράπονα του , ..και τότε , ας αναρωτηθούμε , αν ο προϊστάμενος , δώσει δίκιο , στον πελάτη ,. η , στον εργαζόμενο .. !!!
Ευχαριστώ , και τον Ηλία , αλλα και τον Joie ..
...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από ilias_9295Αγαπητε μου,συγνωμη αρχικα για το φιλαρακι μου δεν το ειπα με ειρωνεια.Θα σου απαντησω σε καθε σου ερωτηση.
2->Αγαπητέ , Ilias ,... μέχρι στιγμής , δεν απάντησες , στις , ερωτήσεις μας , ... στα σχόλια μας , που τόσο πολύ , ήθελες , να ακούσεις ...Δηλαδή , δραπετευσες , και για να γίνω πιο σαφής , ...μας έγραψες κανονικά ..!!!--->Το γεγονος οτι δεν απαντησα στα σχολια καθως δεν προλαβα μαλλον σε ενοχλησε.
3->δεν επιθυμουν καποιο συσκεκριμενο πτυχιο εννοω και για να σου απαντησω στην ερωτηση σου προφανως και εχω στείλει βιογραφικο και με καλεσαν για συνεντευξη.
4->Γιατι η κοπελα εχει πλεον οικογενεια και νιωθω καπως να ενοχλησω
5->Σε τι δεν απαντησα?συγνωμη αλλα ανοιξα pc πολυ αργα και ημουν λιγο κομματια
6->Σε αυτο που απαντησα ( ΕΕΕ ολο και καποιες δεξιότητες χρειαζονται απ οτι πιστευεις.Δουλευε η πρωην μου σε τηλ.κεντρο και πιστεψε με δεν ειναι οπως τα βλεπεις...)) εννοουσα ολα αυτα που λες παρακατω και συ παρακατω :ευγένεια ... γνώσεις ... εξυπηρέτηση ... υπομονή ...ευδιαθεσια ... ευελιξία ... υπευθυνότητα ,...πειστικότητα ...και πανω απο ολα. ... εμπειρία ..κ.α.
εδω ομως θα σε ενημερωσω πως οσον αφορα την εμπειρια και τις γνωσεις με ενημερωσαν οτι αφου με επιλεξουν θα περασω εκπαιδευση 3 μηνων.
9->Το γεγονος οτι εχω γραψει αυτο στο προφιλ μου εχει κάποια σχεση με το πως θα ειμαι στην εργασια μου?Και στο κατω κατω αγαπητε μου μπορει αυτα να ειναι τα γουστα μου,να θελω γυναικες απο 18-73.Θα σου δωσω αναφορα τι μου αρεσει?
10->Ψάξε φιλε μου , για κάποια άλλη , δουλειά , που ισως και να σου πηγαίνει ... γάντι ...!!!Βεβαια , το να επιλέξεις , μια ξεκούραστη δουλειά ,... τουλάχιστον , έτσι νομίζεις .!! ..οπως ενός τηλεφωνητή ... πολύ λυπάμαι , αλλα πρέπει να ιδρώσεις και λιγο !!--->δεν ειπα οτι ειναι ξεκουραστη δουλεια,απο που το βγαλες αυτο το συμπερασμα?και προφανως θα πρεπει να ζοριστω,οπως σε καθε δουλεια.Αν ειμαι καταλληλος η οχι δεν θα το κρινεις εσυ αγαπητε μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Kristina_Να συνδεει γραμμες???ΤΟ 2022??? Μηπως εννοεις κατι αλλο και δεν το αντιληφθηκα???
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media