Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τοξική κολλητ

Σελίδα : 1

_AnwnNicol00

# 1 στις 29/9/2022
author
Γυναίκα / 25 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Τοξική κολλητ

Καλησπέρααα! Το ξέρω είναι ένα πολύ συνηθισμένο θέμα το συγκεκριμένο αλλά δεν άντεξα να μην πω και την δίκη μου ιστορία σχετικά με την τοξική κολλητή που είχα. Απλώς βαρέθηκα και κουράστηκα και το έχω ξαναπεί στο παρελθόν αυτό αλλά αυτή τη φορά μεγάλωσα και έβαλα όρια στην συγκεκριμένη κοπέλα γιατί πραγματικά δεν αξίζει σε κανέναν τέτοια εκμετάλλευση. Η συγκεκριμένη κοπέλα με έχει κάνει να έχω πολλές ανασφάλειες διότι δεν της έλειπε πραγματικά τίποτα την ζήλευα αλλά όχι με κακία αλλά επειδή έχει έναν τεράστιο εγωισμό και νομιζει πως είναι Θεά και το παίζει ντόμπρα ενώ δεν είναι. Προφανώς και με μείωνε χρόνια χωρίς να τπ καταλαβαίνω. Πριν κάτι χρόνια λοιπόν στην πρώτη λυκείου ήμουν ερωτευμένη με ένα αγόρι από την τάξη μου .. η τυπισσα το ήξερε και παρολαυτα πήγε και τα έφτιαξε μαζί του για κάνα μήνα ενώ υπήρχε συζήτηση πριν γίνει και γύρισα και της είπα ότι δεν θα το έκανα στη θέση της αλλά προφανώς ένα τοξικό άτομο θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει και να σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Δεν ξέρω ποιος συμφωνεί ότι είναι οκευ κάτι τέτοιο να συμβεί αλλά δεν το κανεις αυτό δηλαδή και από μόνος σου χωρίς καν να το αναφέρεις. Οκευ πες το ότι μπορεί να σου αρέσει αλλά όταν η φίλη σου /ο φίλος σου δεν συμφωνεί σε καμία περίπτωση δεν το κανεις. Πάει αυτό οκευ .. μετά από 3 χρόνια κάνει το ίδιο ακριβώς μόνο που με το άτομο που τα έφτιαξε εγω δεν ήμουν ερωτευμένη αλλά κάναμε αρκετό καιρό κάτι και πάλι. Δεν είναι σωστό . Η τυπισσα τα ειχε χρόνια με το αγόρι της με παρατούσε συνεχώς μου ακύρωνε για να βγει με τον γκόμενο κλπ κλπ δεν ήρθε την μια γμμνη φορά που την χρειάστηκα ενώ ήμουν πάντα δίπλα της και αυτή ήταν με τον γκόμενο για αυτό δεν μπορούσε να είναι δίπλα μου εκείνη τη μια φορά (που δεν την εμπόδιζε τίποτα ). Πάει καο αυτό την συγχώρεσα αλλά ήταν μεγάλο φάουλ εκείνη τη φορά και μετά από αυτό άρχισα να σκέφτομαι πιο καθαρά.Απομακρυνόμουν δεν έστελνε δεν έστελνα γιατί προφανώς κουράστηκα να τρέχω από πίσω της γιατί ήμουν κυριολεκτικά το σκυλάκι της και έκανα τα πάντα για αυτήν και προφανώς κατάλαβα πως όταν μιλούσα δεν μου έδινε καμία σημασία και περίμενε υην στιγμή να μιλήσει εκείνη που ΠΑΝΤΑ μιλούσε εκείνη για τα δικά της και ΠΑΝΤΑ μιλάγαμε μόνο για αυτήν χωρίς λόγο. Ξαφνικά με θυμάται κάνω το μπαμ μου τα λεω όλα όσα με ενόχλησαν που της ειχα αναφέρει κάποια απλά δεν μου έδωσε σημασία για ακόμη μια φορά και όλα αυτά τα είπα από μηνύματα γιατί ήξερα πως δεν θα έβγαζα άκρη αππ κοντα γιατί δεν κάθεται να μιλήσει μαζί μου λέει τα δικά της .Της δίνω ευκαιρία να βγούμε να μου εξηγήσει και ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ τίποτα από όλα αυτα που έγραψα και χάλασα τον χρόνο μου για να τα πω . Της είπα να βγούμε με πακετωσε για τον γκόμενο ΠΑΛΙ δεν της ξαναείπα μου ελεγε όποτε το θυμόταν γιατί εννοείται πως χρόνια τώρα με ειχε δεδομένη και καβάτζα και με χρησιμοποιούσε και φαινόταν. Έβγαινα φιλικά με τον πρώην της και γενικά με παρέα και αυτή σπαζοταν και του ελεγε ότι δεν με εμπιστεύεται (την ίδια της την κολλητη) δηλαδή το μόνο που την ένοιαξε ηταν να μην της κλέψω τον γκόμενο ενώ το έχει κάνει δυο φορές αλλά εννοείται δεν πέφτω στο επίπεδο της και δεν υπήρχε περίπτωση να της κλέψω κανέναν γκόμενο της .Της μιλησα της τα είπα τελευταία φορά και παλι δεν πήρα απάντηση με έγραψε και κατέληξε να μιλάω μόνη μου από τσατ να γυρνάει να μου λέει ότι εγω δεν της είπα ποτε να βγούμε και να επικεντρώνεται μονο σε αυτό προσπαθώντας να βγει από πάνω που ποτε δεν βρήκε το δίκιο της και εξαφανίστηκε γιατί πολύ απλά κοιτάει μονο τον συμφέρον και πραγματικά παιδια αυτοί οι άνθρωποι αξίζει να μείνουν μόνοι τους και δεν το λέω με κακιά αλλά πρέπει να βρεθούν στη θέση μας και να τα δουν μπροστά τους . Με την τυπισσα δεν έχω ξαναμιλήσει και ουτε πρόκειται γιατί ο άνθρωπος με τέτοια συμπεριφορά δεν αλλάζει . Έγινε ρόμπα την παράτησαν δυο σημαντικά άτομα εγω και ο πρώην της που "αγαπούσε" . Ελπίζω να βάλει μυαλό κάποια στιγμή αλλα θα είναι αργα για να με ξαναβρεί . Λυπάμαι αγάπη ας ερχόσουν κάτω από το σπιτι μου μιας και μένουμε ακριβώς δίπλα να μου εξηγήσεις αλλα δεν είσαι τόσο ντομπρα όσο λες και όσο δείχνεις. Τα φιλια μου ???

Helenaki4

# 2 στις 29/9/2022
author
Γυναίκα / 47 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Σε ακούω εξίσου τοξική με την τοξική συμπεριφορά της φίλης που περιγράφεις.

Λογικό είναι να έχεις αγανακτήσει , βέβαια πάντα μπορείς να απομακρυνθείς , να βάλεις χ και να ασχοληθείς με ανθρώπους ισορροπημένους.

Κοίτα μπροστά , βάλε όρια στον εαυτό σου μικρή μου και δώσε του αξία.

Θα δείς ότι έτσι , μ'ένα "μαγικό" τρόπο οι άνθρωποι που θα γνωρίζεις θα έχουν διαφορά .

Υ.Γ. Αν κάποιος με πει "άλογο" δεν θα θυμώσω, μάλλον θα βάλω τα γέλια.

Αν ο ίδιος με πει "γκρινιάρα" κι έχω τη μύγα , μάλλον θα θυμώσω.

Ο θυμός είναι η απόδειξη ότι βαθιά μέσα μου τον δικαιώνω, έχε το νου σου.

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, alexandriani1 και σε ακόμα 4 μέλη.

Enikos

# 3 στις 29/9/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Τα παρατησα εκει που λες... "αλλά αυτή τη φορά μεγάλωσα"...

Επειδη το "μεγαλωμα" δεν παει με τις φορες που μας κανει νερα η φιλη, αλλα με την αυτογνωσια...

Ετσι πηγανε και κατι αλλοι να μας ψαρωσουνε και τους βαλαμε φουμο...

Θες καμια τσιχλοφουσκα για μπαμπλες γουαο?...

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 4 στις 29/9/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Να μπορουσα να τα λεω κι εγω ετσι!!!...

Αλλα δεν μπορω με τιποτα...

Με πιανει μια οξειδωση...

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Helenaki4

Σε ακούω εξίσου τοξική με την τοξική συμπεριφορά της φίλης που περιγράφεις.

Λογικό είναι να έχεις αγανακτήσει , βέβαια πάντα μπορείς να απομακρυνθείς , να βάλεις χ και να ασχοληθείς με ανθρώπους ισορροπημένους.

Κοίτα μπροστά , βάλε όρια στον εαυτό σου μικρή μου και δώσε του αξία.

Θα δείς ότι έτσι , μ'ένα "μαγικό" τρόπο οι άνθρωποι που θα γνωρίζεις θα έχουν διαφορά .

Υ.Γ. Αν κάποιος με πει "άλογο" δεν θα θυμώσω, μάλλον θα βάλω τα γέλια.

Αν ο ίδιος με πει "γκρινιάρα" κι έχω τη μύγα , μάλλον θα θυμώσω.

Ο θυμός είναι η απόδειξη ότι βαθιά μέσα μου τον δικαιώνω, έχε το νου σου.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

MiltosRNLI1930

# 5 στις 29/9/2022
author
Ανδρας / 63 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Mηπως η Μανταμιτσα η φιλη σου ντυνεται καλυτερα απο ολες και προσεχει τα παπουτσια της να ειναι καθαρα και οχι γεματα σαλτσες και τζατζικι που σταζουν οταν τρωτε τυλιχτα ?

Λεω εγω τωρα .
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

paranomos

# 6 στις 29/9/2022
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Πω πω πακεταρισμα...

Πολυ πακετοοο

Για τον γκομενο ολα ε;

Τον Ασσο φιλτρο ειχε γκομενο;

Οφου οφου

Αρέσει στο μέλος Greeknow_

Xenia_Z

# 7 στις 29/9/2022
author
Γυναίκα / 77 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Απαντήσεις: 429
Πρέπει να καταλάβεις ότι η μόνη που μπορείς ίσως ν'αλλαξεις είναι ο εαυτός σου. Είναι μεγάλο λάθος να προσπαθείς ν'αλλάξεις κάποιον άλλο άνθρωπο. Δεν είχες καμία δουλειά να συνεχίζεις αυτή τη λυκοφιλία και δεν μπορείς να πεις ότι δεν το έβλεπες τι ήταν αυτή η κοπέλα. Μια χαρά το έβλεπες. Το ότι εσύ επέμενες παρ' όλα αυτά που έβλεπες και επέλεγες να εξακολουθείς να την έχεις κολλητή, δε σε προβληματίζει; Εάν τη ζήλευες και ήσουν ανασφαλής δε σου φταίει εκείνη γι'αυτό. Κάνεις δεν μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε άσχημα για τον εαυτό μας χωρίς τη συγκατάθεση μας. Βρες τα λοιπόν με τον εαυτό σου πρώτα και αναλογίσου το δικό σου λάθος και μερίδιο ευθύνης σε αυτή την τοξική αλληλεπίδραση που επέμενες να συντηρείς. Η κοπέλα αυτή δε σου έκρυψε τι είναι, παρόλα αυτά εσύ επέμενες να μένεις. Εφόσον τη θεωρούσες εγωιστρια, εκμετάλλεύτρια και ύπουλη τι σκ@τ@ επέμενες να την κρατάς ως "κολλητή"; Μήπως διότι θεωρούσες ότι κάτι κέρδιζες με το να είσαι η κολλητή μιας "Θεάς"; Αν εσύ κάθεσαι να σε πατήσει κάποιος και υποκρίνεσαι ότι τον συγχωρείς, είσαι μέρος του προβλήματος και έχεις μέρος της ευθύνης που υποβάλεις τον εαυτό σου σε μια τέτοια τοξική κατάσταση. Αν εσύ επιμένεις να συναναστρέφεσαι σκουπίδια, έχεις μέρος της ευθύνης γι' αυτά που παθαίνεις. ¶λλη φορά αν κάποιο άτομο δε σου κάνει για φίλη, το υγειές είναι να φύγεις, όχι να μείνεις και να προσπαθείς να την αλλάξεις. Το να προσπαθείς να ελέγξεις τη συμπεριφορά κάποιου άλλου με στόχο να τον κάνεις να συμπεριφερθεί όπως εσύ νομίζεις ότι πρέπει είναι το ίδιο τοξικό με αυτά που κατηγορείς. Αν κάποιος/α δε σ' αρέσει, το υγειες είναι να φεύγεις, όχι να προσπαθείς να τον/την αλλάξεις.
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Helenaki4

NightWsh

# 8 στις 29/9/2022
author
Γυναίκα / 45 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 666

απο καπου πρεπει να τα ξεπατικωνουν...

αχαστο...

αντιασφυξιογονες και προσδεθειτε..

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Enikos

Helenaki4

# 9 στις 29/9/2022
author
Γυναίκα / 47 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Απαντήσεις: 2.147

Όχιιι μη σκουριάσεις ακόμα φίλε Ενικέ , αρχή του Χειμώνα γαρ και ποιος ξέρει τί έχουν να διαβάσουν τα ματάκια μας...

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Enikos

Να μπορουσα να τα λεω κι εγω ετσι!!!...

Αλλα δεν μπορω με τιποτα...

Με πιανει μια οξειδωση...

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, alexandriani1 και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 10 στις 29/9/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Οποτε θα συνεχισω να γραφω τα τουρλουμπουκια μου αφοβως...

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Helenaki4

Όχιιι μη σκουριάσεις ακόμα φίλε Ενικέ , αρχή του Χειμώνα γαρ και ποιος ξέρει τί έχουν να διαβάσουν τα ματάκια μας...

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Enikos

# 11 στις 29/9/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Καθε λεξη συνειρμος, καθε συνειρμος και χιτ στα τσαρτσ...

Μεγαλε Περκεμε!!!...

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, NightWsh

Joie_De_Vivre

# 12 στις 29/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Συχνά γράφεις πως δε θα φερόσουν όπως η κολλητή σου αν ήσουν στη θέση της. Φρόντισε να κάνεις κολλητές αυτές που θαυμάζουν και τους αρέσει ο τρόπος που φέρεσαι εσύ. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από _AnwnNicol00

Τοξική κολλητ

Καλησπέρααα! Το ξέρω είναι ένα πολύ συνηθισμένο θέμα το συγκεκριμένο αλλά δεν άντεξα να μην πω και την δίκη μου ιστορία σχετικά με την τοξική κολλητή που είχα. Απλώς βαρέθηκα και κουράστηκα και το έχω ξαναπεί στο παρελθόν αυτό αλλά αυτή τη φορά μεγάλωσα και έβαλα όρια στην συγκεκριμένη κοπέλα γιατί πραγματικά δεν αξίζει σε κανέναν τέτοια εκμετάλλευση. Η συγκεκριμένη κοπέλα με έχει κάνει να έχω πολλές ανασφάλειες διότι δεν της έλειπε πραγματικά τίποτα την ζήλευα αλλά όχι με κακία αλλά επειδή έχει έναν τεράστιο εγωισμό και νομιζει πως είναι Θεά και το παίζει ντόμπρα ενώ δεν είναι. Προφανώς και με μείωνε χρόνια χωρίς να τπ καταλαβαίνω. Πριν κάτι χρόνια λοιπόν στην πρώτη λυκείου ήμουν ερωτευμένη με ένα αγόρι από την τάξη μου .. η τυπισσα το ήξερε και παρολαυτα πήγε και τα έφτιαξε μαζί του για κάνα μήνα ενώ υπήρχε συζήτηση πριν γίνει και γύρισα και της είπα ότι δεν θα το έκανα στη θέση της αλλά προφανώς ένα τοξικό άτομο θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει και να σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Δεν ξέρω ποιος συμφωνεί ότι είναι οκευ κάτι τέτοιο να συμβεί αλλά δεν το κανεις αυτό δηλαδή και από μόνος σου χωρίς καν να το αναφέρεις. Οκευ πες το ότι μπορεί να σου αρέσει αλλά όταν η φίλη σου /ο φίλος σου δεν συμφωνεί σε καμία περίπτωση δεν το κανεις. Πάει αυτό οκευ .. μετά από 3 χρόνια κάνει το ίδιο ακριβώς μόνο που με το άτομο που τα έφτιαξε εγω δεν ήμουν ερωτευμένη αλλά κάναμε αρκετό καιρό κάτι και πάλι. Δεν είναι σωστό . Η τυπισσα τα ειχε χρόνια με το αγόρι της με παρατούσε συνεχώς μου ακύρωνε για να βγει με τον γκόμενο κλπ κλπ δεν ήρθε την μια γμμνη φορά που την χρειάστηκα ενώ ήμουν πάντα δίπλα της και αυτή ήταν με τον γκόμενο για αυτό δεν μπορούσε να είναι δίπλα μου εκείνη τη μια φορά (που δεν την εμπόδιζε τίποτα ). Πάει καο αυτό την συγχώρεσα αλλά ήταν μεγάλο φάουλ εκείνη τη φορά και μετά από αυτό άρχισα να σκέφτομαι πιο καθαρά.Απομακρυνόμουν δεν έστελνε δεν έστελνα γιατί προφανώς κουράστηκα να τρέχω από πίσω της γιατί ήμουν κυριολεκτικά το σκυλάκι της και έκανα τα πάντα για αυτήν και προφανώς κατάλαβα πως όταν μιλούσα δεν μου έδινε καμία σημασία και περίμενε υην στιγμή να μιλήσει εκείνη που ΠΑΝΤΑ μιλούσε εκείνη για τα δικά της και ΠΑΝΤΑ μιλάγαμε μόνο για αυτήν χωρίς λόγο. Ξαφνικά με θυμάται κάνω το μπαμ μου τα λεω όλα όσα με ενόχλησαν που της ειχα αναφέρει κάποια απλά δεν μου έδωσε σημασία για ακόμη μια φορά και όλα αυτά τα είπα από μηνύματα γιατί ήξερα πως δεν θα έβγαζα άκρη αππ κοντα γιατί δεν κάθεται να μιλήσει μαζί μου λέει τα δικά της .Της δίνω ευκαιρία να βγούμε να μου εξηγήσει και ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ τίποτα από όλα αυτα που έγραψα και χάλασα τον χρόνο μου για να τα πω . Της είπα να βγούμε με πακετωσε για τον γκόμενο ΠΑΛΙ δεν της ξαναείπα μου ελεγε όποτε το θυμόταν γιατί εννοείται πως χρόνια τώρα με ειχε δεδομένη και καβάτζα και με χρησιμοποιούσε και φαινόταν. Έβγαινα φιλικά με τον πρώην της και γενικά με παρέα και αυτή σπαζοταν και του ελεγε ότι δεν με εμπιστεύεται (την ίδια της την κολλητη) δηλαδή το μόνο που την ένοιαξε ηταν να μην της κλέψω τον γκόμενο ενώ το έχει κάνει δυο φορές αλλά εννοείται δεν πέφτω στο επίπεδο της και δεν υπήρχε περίπτωση να της κλέψω κανέναν γκόμενο της .Της μιλησα της τα είπα τελευταία φορά και παλι δεν πήρα απάντηση με έγραψε και κατέληξε να μιλάω μόνη μου από τσατ να γυρνάει να μου λέει ότι εγω δεν της είπα ποτε να βγούμε και να επικεντρώνεται μονο σε αυτό προσπαθώντας να βγει από πάνω που ποτε δεν βρήκε το δίκιο της και εξαφανίστηκε γιατί πολύ απλά κοιτάει μονο τον συμφέρον και πραγματικά παιδια αυτοί οι άνθρωποι αξίζει να μείνουν μόνοι τους και δεν το λέω με κακιά αλλά πρέπει να βρεθούν στη θέση μας και να τα δουν μπροστά τους . Με την τυπισσα δεν έχω ξαναμιλήσει και ουτε πρόκειται γιατί ο άνθρωπος με τέτοια συμπεριφορά δεν αλλάζει . Έγινε ρόμπα την παράτησαν δυο σημαντικά άτομα εγω και ο πρώην της που "αγαπούσε" . Ελπίζω να βάλει μυαλό κάποια στιγμή αλλα θα είναι αργα για να με ξαναβρεί . Λυπάμαι αγάπη ας ερχόσουν κάτω από το σπιτι μου μιας και μένουμε ακριβώς δίπλα να μου εξηγήσεις αλλα δεν είσαι τόσο ντομπρα όσο λες και όσο δείχνεις. Τα φιλια μου ???

alexandriani1

# 13 στις 29/9/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Τώρα που τα διάβασες όλα τα προηγούμενα κορίτσι μου, πάμε και στο παρακάτω λέβελ: 

Ξάπλωσε στο ντιβάνι αναπαυτικά, χαλάρωσε και σκέψου λιγάκι να μας πεις:Πώς ήταν η σχέση με τη μάνα σου;Μήπως την αισθανόσουν κι εκείνη ανταγωνιστική απέναντί σου κι εσύ προσπαθούσες να διαπιστώσεις εάν σε αγαπάει?
Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Helenaki4 και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 14 στις 29/9/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μαθε τεχνη κι αστηνε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από alexandriani1

Τώρα που τα διάβασες όλα τα προηγούμενα κορίτσι μου, πάμε και στο παρακάτω λέβελ: 

Ξάπλωσε στο ντιβάνι αναπαυτικά, χαλάρωσε και σκέψου λιγάκι να μας πεις:Πώς ήταν η σχέση με τη μάνα σου;Μήπως την αισθανόσουν κι εκείνη ανταγωνιστική απέναντί σου κι εσύ προσπαθούσες να διαπιστώσεις εάν σε αγαπάει?

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

paranomos

# 15 στις 29/9/2022
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Ενα χερι ασταρι και ενα βερνιλακ..και δεν  σκουριαζει.

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

alisida

# 16 στις 30/9/2022
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Είχες λοιπόν μια φίλη,που σε έκανε παρέα μόνο για να αυτοεπιβεβαιωνει την .. υπεροχή της.

Ευτυχώς μπόρεσες (ή θα μπορέσεις τώρα που το κατάλαβες) να απομακρυνθεις 

Συμβαίνουν αυτά, δεν μας νοιάζει το γιατί έγινε αυτό,

αλλά το τι έμαθες από αυτό που έγινε.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από _AnwnNicol00

Τοξική κολλητ

Αρέσει στα μέλη Greeknow_, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.
I am Not a psychotherapist :)

Enikos

# 17 στις 30/9/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δωσε μας τα φωτα σου, μεγαλε παρασημοφορημενε...

Σε θελω περηφανο και αστραφτερο στην παρελαση...

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, apolitiii και σε ακόμα 1 μέλος.

vanarabit

# 18 στις 30/9/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

##

Kαλησπέρα Ξένια μου ! 
Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες ..Όμως, εδώ μιλάμε για ένα κορίτσι 23 χρονών και πριν την κρίνουμε θα πρέπει να έρθουμε στη δική τηςηλικία και πώς σκεφτόμασταν εμείς, σε αυτές τις ηλικίες ..
Η ωριμότητα έρχεται και με τα χρόνια ..Έρχεται και με τις εμπειρίες ..Έρχεται και με τα "χαστούκια"
πού τρώμε και άλλες φορές, είπαμε,ότι είμαστε ανεπίδεκτης μαθήσεως .. Συμβαίνει να κάνουμε πάλι και πάλι τα ίδια λάθη και μυαλό δεν βάζουμε είτε από επιπολαιότητα είτε από "ΑΝΑΓΚΗ"
(Μεγάλο κεφάλαιο το να συνδιαλεγόμαστε με άτομα λόγω "ανάγκης"... Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να αποφεύγουμε "δηλητηριώδεις" καταστάσεις είτε είναι θέματα φιλίας είτε ερωτικής σχέσης είτε ...
Όπως και πολύ δύσκολα μπορούμε να αλλάξουμε ανθρώπους, αν οι ίδιοι δεν έχουν στοιχειώδη αυτογνωσία για να μπορέσουν να δουν τα λάθη τους και να τα αλλάξουν ή να τα περιορίσουν .. Με άγγιξε το θέμα .. Θυμήθηκα τα νεανικά μου χρόνια ... Το τέλος κάθε φιλίας τότε, ισοδυναμούσε με ένα μικρό "θάνατο" μέσα μου ... Πέρασαν αρκετά χρόνια, για να μάθω και εγώαπό τα λάθη μου και να κατορθώσω να κάνω "στέρεες" φιλίες με διάρκεια χρόνου,για τις οποίες είμαι πολύ υπερήφανη σήμερα ...!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Xenia_Z
Πρέπει να καταλάβεις ότι η μόνη που μπορείς ίσως ν'αλλαξεις είναι ο εαυτός σου. Είναι μεγάλο λάθος να προσπαθείς ν'αλλάξεις κάποιον άλλο άνθρωπο. Δεν είχες καμία δουλειά να συνεχίζεις αυτή τη λυκοφιλία και δεν μπορείς να πεις ότι δεν το έβλεπες τι ήταν αυτή η κοπέλα. Μια χαρά το έβλεπες. Το ότι εσύ επέμενες παρ' όλα αυτά που έβλεπες και επέλεγες να εξακολουθείς να την έχεις κολλητή, δε σε προβληματίζει; Εάν τη ζήλευες και ήσουν ανασφαλής δε σου φταίει εκείνη γι'αυτό. Κάνεις δεν μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε άσχημα για τον εαυτό μας χωρίς τη συγκατάθεση μας. Βρες τα λοιπόν με τον εαυτό σου πρώτα και αναλογίσου το δικό σου λάθος και μερίδιο ευθύνης σε αυτή την τοξική αλληλεπίδραση που επέμενες να συντηρείς. Η κοπέλα αυτή δε σου έκρυψε τι είναι, παρόλα αυτά εσύ επέμενες να μένεις. Εφόσον τη θεωρούσες εγωιστρια, εκμετάλλεύτρια και ύπουλη τι σκ@τ@ επέμενες να την κρατάς ως "κολλητή"; Μήπως διότι θεωρούσες ότι κάτι κέρδιζες με το να είσαι η κολλητή μιας "Θεάς"; Αν εσύ κάθεσαι να σε πατήσει κάποιος και υποκρίνεσαι ότι τον συγχωρείς, είσαι μέρος του προβλήματος και έχεις μέρος της ευθύνης που υποβάλεις τον εαυτό σου σε μια τέτοια τοξική κατάσταση. Αν εσύ επιμένεις να συναναστρέφεσαι σκουπίδια, έχεις μέρος της ευθύνης γι' αυτά που παθαίνεις. ¶λλη φορά αν κάποιο άτομο δε σου κάνει για φίλη, το υγειές είναι να φύγεις, όχι να μείνεις και να προσπαθείς να την αλλάξεις. Το να προσπαθείς να ελέγξεις τη συμπεριφορά κάποιου άλλου με στόχο να τον κάνεις να συμπεριφερθεί όπως εσύ νομίζεις ότι πρέπει είναι το ίδιο τοξικό με αυτά που κατηγορείς. Αν κάποιος/α δε σ' αρέσει, το υγειες είναι να φεύγεις, όχι να προσπαθείς να τον/την αλλάξεις.

Αρέσει στο μέλος Greeknow_

apolitiii

# 19 στην 1/10/2022
author
Γυναίκα / 78 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Μα βλεπω μεταξύ σας υπάρχει μόνο ανταγωνισμός και τοξικοτητα απο τα δύο μέρη...

Που ειναι η φιλία οεοοο???

Paralia48

# 20 στις 30/10/2022
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Πολλά φάουλ!

Λοιπόν, απ τη στιγμή που σου πήρε το αγόρι που ήθελες στο σχολείο, δεν ήταν φίλη σου! Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν γίνεται! Ο άντρας που θέλει η φίλη σου είναι Ταμπού!

Έπειτα συνεχίστηκε η συμπεριφορά σας με πικρά συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.
Αυτό κατ εμέ δεν είναι φιλία.Στη φίλη πρέπει να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη.

Το ότι η φίλη σου θα προτιμήσει στον ελεύθερο χρόνο της να βγει με το γκόμενο και όχι με σένα, είναι αναμενόμενο. Ξέρεις όμως στο βάθος, πως εσύ είσαι η φίλη της. Πως μπορείτε να τα πείτε μια άλλη ώρα, ή στο τηλέφωνο. Οι γκόμενοι πάνε κι έρχονται, οι φίλοι παραμένουν.

Επίσης για το πια θα μιλήσει πρώτη, ε, μίλα εσύ εφόσον το έχεις ανάγκη. Μπορεί και η φίλη, (όχι αυτή, μ αυτή δεν είστε φίλες) να έχει και κείνη τα δικά της. Γιαυτό είναι οι φίλες. Θα τα κουβεντιάσετε όλα, δίχως χρονόμετρο, τόσο τα δικά σου, τόσο τα δικά μου. Όπως κυλήσει η κουβέντα.

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.