Καλημέρα σε όλους , σε όλες απο Τήνο , καλό μήνα.
Καλημερα ανθρωπε, καλο μηνα!...
Καλημέρα , σε ολες και όλους στην Τήνο ... που δεν κατοικείται , μονο στην Τήνο , ... αλλα και στην Αθήνα ...
...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από gezim1971Καλημέρα σε όλους , σε όλες απο Τήνο , καλό μήνα.
Καλημέρα και καλό μήνα απο Λοντρα...
Δεν εχω επισκευθεί ποτέ , την Τήνο , ομως ίσως κάποια στιγμή , να επισκεφθώ , αυτό το υπέροχο νησί ,!!!
Εχω ακούσει , ότι έχετε και πολυ όμορφες γυναίκες ...δεν ξερω ομως , αν αληθεύει ...και δεν σου κρύβω , οτι θα ήθελα να γνωρίσω μια ...νησιωτισσα ...
Θέλεις , ο καθαρός αέρας , .. θέλεις , το ιώδιο της θάλασσας , ..τις κάνει , πανέμορφες ...
...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από gezim1971Καλημέρα σε όλους , σε όλες απο Τήνο , καλό μήνα.
Ασε , ..το μετάνιωσα , ... ευχαριστώ ,...δεν θελω .. !!!
Ενα μήνυμα , προς τις γυναίκες , της Τήνου ... Τακτοποιήστε , φροντιστε , γνωρίστε κάποια γυναικα , στον ,.. ...gezim ... !!!
Οσο για εσάς , τι Αθηναίες Τηνιακες , ...η θάλασσα , το ιώδιο .. κλπ ... Οπως ακριβώς , τα είπαμε ...οκ .. ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Qwerty___55Δεν εχω επισκευθεί ποτέ , την Τήνο , ομως ίσως κάποια στιγμή , να επισκεφθώ , αυτό το υπέροχο νησί ,!!!
Εχω ακούσει , ότι έχετε και πολυ όμορφες γυναίκες ...δεν ξερω ομως , αν αληθεύει ...και δεν σου κρύβω , οτι θα ήθελα να γνωρίσω μια ...νησιωτισσα ...
Θέλεις , ο καθαρός αέρας , .. θέλεις , το ιώδιο της θάλασσας , ..τις κάνει , πανέμορφες ...
...Q...
Καλημέρα και καλό μήνα από κάπου εδώ στη γύρα
Καλο μηνα και ευχαριστω που μας θυμασαι κι εμας που τη βγαζουμε μεσημεριατικα με ενα σακουλακι λουκουμαδες στο παγκακι μπροστα στου Μπαλατσουρα στο Μπαρουταδικο .
Καλημερα .
Πρεπει να ερθω στη τηνο για προσκυνημα και ταμα στη Μεγαλοχαρη και μετα να ανεβασω θεμα εδω..Ναι, παει το Νομπελ λογοτεχνιας...
Ναι, στον καταπελτη ειναι, καμε λιγο ζβελτα γιατι προκαμεις δε προκαμεις...
Enikos# 16Ναι, στον καταπελτη ειναι, καμε λιγο ζβελτα γιατι προκαμεις δε προκαμεις.
Γιατί με δουλεύεις? Αφού στις 17.00 έχει δρομολόγιο.χαχαχαχα.Τώρα βάζω τις κορδέλες... προλαβαίνω.
Παντού χτυπάνε οι καμπάνες...
μονο οι σελιδες αλλαζουν..
Μπονζουρ...
Ποίο είναι το τάμα , που έχεις τάξει , στην Μεγαλόχαρη ?
Αν δεν θέλεις να το πεις , τότε θα περιμένω , μέχρι να ανεβάσεις το θέμα , εδω ..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από paranomosΚαλημερα .
Πρεπει να ερθω στη τηνο για προσκυνημα και ταμα στη Μεγαλοχαρη και μετα να ανεβασω θεμα εδω..
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Qwerty___55Ποίο είναι το τάμα , που έχεις τάξει , στην Μεγαλόχαρη ?
Αν δεν θέλεις να το πεις , τότε θα περιμένω , μέχρι να ανεβάσεις το θέμα , εδω ..!!!
Το ταμα αγαπητε Q...ειναι να μου στειλει επιτελους ενα κοριτσι μνμ.
Ευχομαι να τρολαρεις ρε γμτ.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media