Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από seychellesΆπαξ και τον βρήκες παρθένο ετών 28, εσένα σου φαινόταν περίεργο τώρα να θέλει να μαζέψει εμπειρίες αντί να μπει στο μαντρί;
Άστον να ζήσει όπως θέλει, ο ειδικός πως περιμένεις να συνδράμει; διαταραχή είναι να μη θέλει συγκατοικήσει μαζί σου;
Ααααν στο μέλλον είστε και οι δύο διαθέσιμοι για συγκατοίκηση, το σκέφτεσαι τότε. Τώρα θέλετε διαφορετικά πράγματα
φιλε διαφωνω μαζι σου ξερω πολλους παρθενους που εχουν παντρευτει και εχουν παιδια και ειναι 15 και 20 χρονια μαζι δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να γινουμε το ιδιο δηλαδη ενα πλυντηριο ρουχων και να πηγαινουμε με την καθε μια προσεχε γιατι σε ακουνε και νεα παιδια εδο μεσα τη τους συμβουλευεις καλοπροαιρετα τπαντα
Το μαντρί ταιριάζει πιο πολύ στους Κριούς
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Uhtred323
φιλε διαφωνω μαζι σου ξερω πολλους παρθενους που εχουν παντρευτει και εχουν παιδια και ειναι 15 και 20 χρονια μαζι δεν σημαινει οτι ολοι πρεπει να γινουμε το ιδιο δηλαδη ενα πλυντηριο ρουχων και να πηγαινουμε με την καθε μια προσεχε γιατι σε ακουνε και νεα παιδια εδο μεσα τη τους συμβουλευεις καλοπροαιρετα τπαντα
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Qwerty___55
Πάντως , αν αρνηθεί , την εν λόγω , προσφορά , .. δέχομαι εγω , να παρω την θέση του ...!!!,
Πόση κι άλλη εμπειρία θες να σωρευσεις πια αχορταγε Q ;
https://m.youtube.com/watch?v=5Akg4Fxwg5A
Ναι .. ναι ... Help ...Help .. Helppp ...
Παράθεση:
Help!
Σχόλιο # 1 από Margi334489Έχω προτείνει συζήτηση με κάποιο ΕΙΔΙΚΟ
οσο παραμένουμε μαζι, ενώ έχει ειπωθει και σενάριο προσωρινου χωρισμού...ΝΑΙ ..
AAA .. βρε μπαγάσα .. Πονηρούλης εεε ;;;
Πολλά "παραμύθια" μαζεύτηκαν το τελευταίο διάστημα .. Κόψε κάτι ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Uhtred323
ε καμια φορα λεμε και κανα ΠΑΡΑΜΥΘΙ για να εχει σασπενσ το ολο στορυ
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Helenaki4Συγγνωμη βρε θεματοθετρια .
Το γεγονος ειναι οτι δισταζει να συγκατοικησετε . Η ερμηνεια που μας γραφεις (οτι νιωθει πρωταρης) ποιανου ειναι ;
Σου ειπε οτι ο λογος που δισταζει ειναι αυτος ;
Δηλαδη σου λεει στα ισα οτι θελει να ζησει κι αλλες εμπειριες ;;;
Κι εσυ αντι να δεις την επιλογη του αλλου , τον βαφτισες ασθενη και θελεις να τον πας σε ειδικο ;
Βρε κοπελα , ο στοχος ειναι να σε θελει .
Κι οταν αυτο δεν συμβαινει οσο θα ηθελες , δεν το βλεπεις σαν κλινικη περιπτωση και τον πας για θεραπεια , παιρνεις αποστασεις και αφηνεις πολυ πολυ χωρο .
Τοτε δειχνει το πραγμα .
(Κανενας αντρας θαρρω πως δεν θελει να κανει σεξ μονο με τη μανουλα που τον τρεχει στον παιδιατρο).
Μπαα.. Κριός δε μαζεύεται με τίποτα.. άκου που σου λέω.
Όσο για Παρθένο, τί να πεις.. διαθέτει όλα τα προσόντα για να παραμείνει ως έχει
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από seychellesΤο μαντρί ταιριάζει πιο πολύ στους Κριούς
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από seychellesΤο μαντρί ταιριάζει πιο πολύ στους Κριούς
αυτη ειναι η απαντηση απο ανδρα 41 ετων ??? κριμα εισαι 41 χρονον νομιζα οτι στα 40 συνιθος θα εχουν ωριμασει ξανα δοκιμασε παντος με μια καλυτερη απαντηση
Αν είχες πει , εστω οτι , ενδιέφερε , και εσένα , δεν θα ειχα αντίρρηση , να παραχωρήσω την θεση μου ...
Είναι αυτό που λεμε. ... Τόπο στους στερημένους ..!!!
Εξάλλου , η εμπειρία , δεν είναι , μονοδιάστατη ,...αλλα κάθε μια , ειναι διαφορετική , από , την προηγούμενη ... και εκει είναι η ομορφιά της ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Heptamer
Πόση κι άλλη εμπειρία θες να σωρευσεις πια αχορταγε Q ;
https://m.youtube.com/watch?v=5Akg4Fxwg5A
Να μη μου παραχωρησεις τίποτα!
Όλα τα... αριστεία δικά σου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Qwerty___55Αν είχες πει , εστω οτι , ενδιέφερε , και εσένα , δεν θα ειχα αντίρρηση , να παραχωρήσω την θεση μου ...
Είναι αυτό που λεμε. ... Τόπο στους στερημένους ..!!!
Εξάλλου , η εμπειρία , δεν είναι , μονοδιάστατη ,...αλλα κάθε μια , ειναι διαφορετική , από , την προηγούμενη ... και εκει είναι η ομορφιά της ...!!!
Αμά βάφετε τις κρυφές γκαρσονιερίτσες πράσινες κύριε Σε'υ'χέλλες μου , θα τον μαυρίσουν οι κυρίες τον νεοεκλεγέντα αρχηγό...
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από seychellesΑντιερωτικη κυβέρνηση για μια τετραετία, τέλμα στη σχέση σου μετά από τέσσερα χρόνια.
Την άνοιξη κοπελιά πάρε την τύχη σου στα χέρια σου.
Μη ξεχνάς, τις χρυσές εποχές ο Έλληνας οχι μόνο συγκατοικούσε με τη σχέση του, αλλά είχε και μια γκαρσονιέρα για κάθε γκομενάκι
Αιγόκερως μήπως ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από Uhtred323
αυτη ειναι η απαντηση απο ανδρα 41 ετων ??? κριμα εισαι 41 χρονον νομιζα οτι στα 40 συνιθος θα εχουν ωριμασει ξανα δοκιμασε παντος με μια καλυτερη απαντηση
Οι κύριες με το πράσινο θυμούνται τον Αντρέα και εξαίρεται το φαντασιακό τους
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Helenaki4Αμά βάφετε τις κρυφές γκαρσονιερίτσες πράσινες κύριε Σε'υ'χέλλες μου , θα τον μαυρίσουν οι κυρίες τον νεοεκλεγέντα αρχηγό...
Έχετε κάτι με τους Κριούς, cherie? Τα καλύτερα κορίτσια είμεθα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Joie_De_Vivre
Μπαα.. Κριός δε μαζεύεται με τίποτα.. άκου που σου λέω.
Όσο για Παρθένο, τί να πεις.. διαθέτει όλα τα προσόντα για να παραμείνει ως έχει
Στα παραμυθια ακους και για κανα φαντασματακι περνα η ωρα...
θα εμφανιστει ο δρακος...
και χαπι εντ...
με τα ναυαγια τι κανουμε??
δεν τα προλαβαινουμε...
Τό 'χω σαν πλεονέκτημα εγώ να μη μαζεύονται.. είναι μία πρόκληση..
..για να προσπαθήσουμε κι άλλο
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από alexandriani1Έχετε κάτι με τους Κριούς, cherie? Τα καλύτερα κορίτσια είμεθα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από Joie_De_VivreΜπαα.. Κριός δε μαζεύεται με τίποτα.. άκου που σου λέω.
challenge accepted
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από Joie_De_VivreΤό 'χω σαν πλεονέκτημα εγώ να μη μαζεύονται.. είναι μία πρόκληση..
..για να προσπαθήσουμε κι άλλο
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media