Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Δεν ξέρω τι θέλω βασικάΈχω πολλά χρόνια σχέσηΗ οποια πηγαίνει υποτίθεται για γάμο κάποτεΥπάρχει κ πίεση από οικογένειεςΕγώ τη νιώθω δλδΤο θέμα είναι οτι βαρέθηκα νομίζω Αλλα δεν είμαι σίγουρηΠως το ξέρω ;Ζούμε κ σε κλειστή κοινωνία Κ βασικά είναι πολύ καλό παιδί μ τα προσφέρει όλαΜένω κ σπίτι του ?Βέβαια έχω κάνει κ εγώ έξοδα γι αυτό το σπίτι αλλα νιώθω ότι Θα του χρωστάω ?Επίσης αν φύγω κ μετανιώσω ; Σίγουρα δεν ξαναβρίσκω τόσο καλό παιδίΑλλα αφού βαρέθηκα ;
Άμα βαρέθηκες κοπελίτσα μου Πιάσε τον και πέστου το στα ίσια ...ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι.Καλύτερα να τον χωρίσεις μια και έξω παρά να τον δουλεύεις... άσε που μπορεί να βρει κάτι καλύτερο.Πόσο μπορείς να αντέξεις με κάποιον που δεν νιώθεις τίποτα?Δεν χάθηκε ο κόσμος και ας σου πέσουν τα μούτρα..χαχαχα.Τώρα για το αν θα το μετανιώσεις είναι άλλη ιστορία...το ρισκάρεις.
Τι να συζητήσω ; Ότι θέλω να φύγω αλλα αν μετανιώσω δεν μπορώ να γυρίσω πίσω; Επίσης λυπάμαι να τον στεναχωρήσω. Παρόλα αυτά δεν είμαι ευτυχισμένη ενώ έχω τα πάντα..
Άμα βαρέθηκες, βαρέθηκες, Δεν είσαι 70 χρονών με 50 χρόνια συμβίωσης στην πλάτη, τρία παιδιά, τέσσερα εγγόνια κι οκτώ κοινά δάνεια για να έχεις σοβαρές αναστολές και να παραμένεις σε κάτι που δεν σε καλύπτει.
Απλά μήπως θα ήταν εντιμότερο πρώτα να σκεφτείς μέσα σου εκ βαθέων τι πραγματικά θέλεις για τη δική σου ζωή, να αποφασίσεις αν θέλεις να το "σώσεις" ή να πας παρακάτω, στη συνέχεια να το συζητήσεις με τον φουκαρά τον φίλο σου να δείτε τι θα κάνετε, και μετά απ' όλα αυτά να ζητάς σε σελίδα γνωριμιών ον λάιν επικοινωνία με πνευματώδεις άνδρες? Λέω εγώ τώρα...
Εσυ η ιδια το λες οτι δεν εισαι ευτυχισμενη ενω σου προσφερει τα παντα συμφωνα με τα γραφομενα σου...
Μαλλον εσυ δεν αξιζεις γι'αυτον!
Ενας λογικος ανθρωπος μετα απο μια μακροχρονη σχεση που αναποφευκτα εχει ερθει και ο κορεσμος στο ζευγαρι η το διαλυει με συνοπτικες διαδικασιες η παει σε γαμο και δεν μπαινει σε σαιτ ρωτωντας
''τι να κανω'',''help'',δωστε μου συμβουλες'' κλπ.
Για πολυ ανασφαλη ατομο σε κοβω φιλεναδα και αλλοιμονο στον επομενο...
Τον βαρεθηκες... επειδή σου τα προσφέρει όλα και είναι καλό παιδί... έπρεπε να σου προσφέρει ενα κερατο
την ημέρα για να τρεχεις πισω του συνεχώς...
Έτσι είναι αυτά...
Αντί να συζητήσεις μαζί του να βρειτε λύσεις...προτιμας να το συζητας με αγνώστους εδώ...
Κι αυτό εμείς θα το περασουμε???
Τι να σου πουμε εμείς???
Μάλλον κουβεντα να γινεται... Αν περνάς καλά και τον βαρεθηκες έχεις πρόβλημα...πηγαινε σε έναν ειδικο...
Εδώ μέσα δεν εχουμε...
Να τον λυπηθείς γιατί του τρως τα χρόνια ενώ δεν σου κάνει...είναι άδικο .Έπρεπε ήδη να έχεις φύγει.Αν μετανιώσεις είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις.
Κωνσταντίνε δεν το έγραψα έτσι , απλώς έτσι ανέβηκε για κάποιο λόγο με κολλημένα τα γράμματα !! Επίσης για να μην μακρηγορώ έκοψα λίγο τις λέξεις ? Δεν ξέρω γιατί σε πείραξε τόσο ?
Το δίλημμα είναι ότι φοβάμαι μην μετανιώσω και ότι λυπάμαι να τον πληγωσω ? επίσης αν κάνω λάθος και τα είχα όλα και τα έχασα θα είναι κακό ? αλλα και το να μένω σε μια σχέση χωρίς να θέλω να πάει παρακάτω πάλι λάθος είναι και για τους δυοΟποτε μήπως η λύση είναι ο χωρισμός ; Πείτε ρε παιδιά !!!
Και το χειρότερο.. με ίδιους τίτλους μπερδεύονται και τα γιατροσόφια στο τέλος. Σου λέει, πάσχω από βαρυστομαχιά τί να κάνωωω και εσύ αντί για σόδα πας και την ταΐζεις στιφάδο.
στα social media