Δεν υπαρχει χειροτερο πραμα, απο το βαρετο τρολ...
Ειναι σα να καιγεσαι να φουμαρεις μια τσιγαρια και να ειναι σκαρτο το τσακμακι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Helenaki4Τι να το κάνεις μάναμ
Ρακή κερνάς και μπάλλο
Όσο το θέμα δεν τσουλά
Λες πως θ 'ανοίξεις κι άλλο...
Ασε το φαγοποτι και αρχισε το ψεκασμα!
μπας και...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Joie_De_VivreΤ' αφήκανε αμολυτά σα ζόμπι.
Και το χειρότερο.. με ίδιους τίτλους μπερδεύονται και τα γιατροσόφια στο τέλος. Σου λέει, πάσχω από βαρυστομαχιά τί να κάνωωω και εσύ αντί για σόδα πας και την ταΐζεις στιφάδο.
Εχει και από τα άλλα παιδιά που σε κρατούν σε "ενδιαφέρον" να μην βαριέσαι και δεν θα νιώθεις ότι χρωστάς..
Και η οικογένεια δεν θα σε πιέζει να παντρευτεις τον καινούριο...
Τότε σίγουρα θα ξέρεις τι θέλεις και θα έρθεις να ξαναβάλεις θέμα χελπ με πιο ενέργεια...
Ετσι είναι. Τι να σου κάνει κι η επιστήμη μάνα μ' με τόση σύγχυση?
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Joie_De_Vivre
Τ' αφήκανε αμολυτά σα ζόμπι.
Και το χειρότερο.. με ίδιους τίτλους μπερδεύονται και τα γιατροσόφια στο τέλος. Σου λέει, πάσχω από βαρυστομαχιά τί να κάνωωω και εσύ αντί για σόδα πας και την ταΐζεις στιφάδο.
Φιλε ,εισαι πολυ προχω. Εγω τους τα γραφω τοσα χρονια αλλα επιμενουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από lampros28Kαλησπερα.
Επειδη ειναι καλο παιδι τον βαρεθηκες...
Αν ηταν ''αλανι'' θα κολλαγες σαν γραμματοσημο...
Δεν ξερετε και εσεις τι ζητατε ωρες ωρες!
Ευχαρίστως να συνδράμω από μεριάς μου όσο μπορώ.. αρκεί να μην πάρω κάποιου εκ των υπαρχόντων ψεκαστών τη θέση μόνο
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από NightWshΑσε το φαγοποτι και αρχισε το ψεκασμα!
μπας και...
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Genevieve
Το δίλημμα είναι ότι φοβάμαι μην μετανιώσω και ότι λυπάμαι να τον πληγωσω ? επίσης αν κάνω λάθος και τα είχα όλα και τα έχασα θα είναι κακό ? αλλα και το να μένω σε μια σχέση χωρίς να θέλω να πάει παρακάτω πάλι λάθος είναι και για τους δυοΟποτε μήπως η λύση είναι ο χωρισμός ; Πείτε ρε παιδιά !!!
η λυση ειναι μια και λεγεται χωρισμος δεν υπαρχει αλλη λυση
Σε αυτούς τους στίχους θα πάρεις λικε από εμένα ΜΟΝΟ όταν κάνεις και ενορχήστρωση.!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Helenaki4Τι να το κάνεις μάναμ
Ρακή κερνάς και μπάλλο
Όσο το θέμα δεν τσουλά
Λες πως θ 'ανοίξεις κι άλλο...
Ετοιμη η μουσική μαθες !
Αλλα...πώς να σας τηνε τραγουδήσω επαε???
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από dimitrisx66Σε αυτούς τους στίχους θα πάρεις λικε από εμένα ΜΟΝΟ όταν κάνεις και ενορχήστρωση.!!!
ποτε δεν φτανουν τα χερια...ραγδαια η αυξηση!!!
ψεκαζε..πρωτα αυτα που σκουζουν χελπππ !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Joie_De_VivreΕυχαρίστως να συνδράμω από μεριάς μου όσο μπορώ.. αρκεί να μην πάρω κάποιου εκ των υπαρχόντων ψεκαστών τη θέση μόνο
Αρχίζω.. πρώτα από την ταράτσα και τις γωνίες..τα μαζεύουμε ένα ένα εκεί που φωλιάζουν..με την απόχη, ωσάν οχταπόδια. Μετά, τα πετάμε από το κιγκλίδωμα, προσέχοντας παράλληλα μην και πέσουν στο κεφάλι κανενός περαστικού.
Κατεβαίνουμε με προσοχή έναν έναν όλους τους ορόφους και επαναλαμβάνουμε.
Τα τελευταία εναπομείναντα που κρύβονται στους υπονόμους, τα ξεκάνουμε με νερό πιεστικού και χλωριούχο διάλυμα.
Με γάντια σκληρά λαστιχένια όλα αυτά. Γιατί δαγκώνουν στα χέρια. Και ωτασπίδες καλές από σιλικόνη. Γιατί σκούζουν χελπ καθώς πέφτουν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από NightWshποτε δεν φτανουν τα χερια...ραγδαια η αυξηση!!!
ψεκαζε..πρωτα αυτα που σκουζουν χελπππ !!!
Κανε υπομονη !! θα μπει και ο δασκαλος σε λιγο να σου πει μια γνωμη βρε κοπελα μου, να δεις που παει η δουλεια!!! Τι τραβατε και εσεις οι δεσμευμενες!!!
Καλο μου κορίτσι.
Η συγκατοίκηση και ο γάμος είναι υπέροχα,αρκεί πρώτα να τακτοποιηθουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί με την οικογένεια και τον εργοδότη σας,καταλάβατε ?
Παράθεση:
Help
Σχόλιο # 1 από GenevieveΕίμαι σε δίλημμα
Δεν ξέρω τι θέλω βασικάΈχω πολλά χρόνια σχέσηΗ οποια πηγαίνει υποτίθεται για γάμο κάποτεΥπάρχει κ πίεση από οικογένειεςΕγώ τη νιώθω δλδΤο θέμα είναι οτι βαρέθηκα νομίζω Αλλα δεν είμαι σίγουρηΠως το ξέρω ;Ζούμε κ σε κλειστή κοινωνία Κ βασικά είναι πολύ καλό παιδί μ τα προσφέρει όλαΜένω κ σπίτι του ?Βέβαια έχω κάνει κ εγώ έξοδα γι αυτό το σπίτι αλλα νιώθω ότι Θα του χρωστάω ?Επίσης αν φύγω κ μετανιώσω ; Σίγουρα δεν ξαναβρίσκω τόσο καλό παιδίΑλλα αφού βαρέθηκα ;
Μηπως εφαγε πολυ σκορδαλια ,φορεσε τις ωτασπιδες και τον πηρε ο υπνος ?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media