Παιδια! Με υποδειξεις απο τα αποδυτηρια, με ντε φακτο την πεποιθηση οτι μιλαμε σε αγραμματους και την προσπαθεια της προβολης ενος και μονο νου...
Τραβηγμένο απ΄τα μαλλιά το "υποδεικνύει" αλλά είναι επαρκής η απάντηση επί αυτού στο σχόλιο 58.
Κατά τα λοιπά, κατανοώ τις προσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερες φιλίες (όλοι έχουμε εδώ μέσα) αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε τον με ευκολία ρόλο του δικηγόρου υπεράσπισης.
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από demi--Αλεξ το νικ στο ποστ 6 (που ειναι και το πρωτο μελος που γραφει) υποδεικνυει στον θεματοθετη να βαλει στην θεση της λεξης μουσικη αυτη του ερωτα...
τελειως αλλο θεμα...ας ανοιξει θεμα η επιδραση του ερωτα...και ακολουθει "να μου πάει καλύτερα στο αυτί μου"...
Γι αυτο οχι ευκολα χαρακτηρισμους...
Χρησιμοποίησα το προστακτικό "βάλε" αντί του υποθετικού "αν έβαζες", επειδή κατέχω αμεσότητα λόγου που μάλλον αγνοείς. Δε με απασχολεί, ούτε είμαι στο μυαλό των άλλων να ξέρω μέχρι πού εκτείνεται το φάσμα της αντιληπτικότητάς τους
Εγω τα της μουσινης δεν τα κατειχα ποτε και οσο μεγαλωνω αισθανομαι οτι ολο και να απομακρυνομαι
Ομως εχω ενα ενδιαφερον για ολα τα ανθρωπινα και γι αυτο διαβαζω/και συμμετεχω στο θεμα! Απορω λοιπον για την επιθεση θεματοθετη και οπαδου σε οσους πηγαμε να πουμε κατι διαφορετικο/συμπληρωματικο .,,,ουτε εγω συμφωνω στα περι ερωτα (υπερβολικη βαρυτητα του δινει ο συνδικτυος κατα την αποψη μου και ομοιως υπερβολικη βαρυτητα δινουν καποιοι αλλοι στη μουσικη κλπκλπ), αλλα οκ ο καθεναςοπως το αντιλαμβανεται,,,μη μαλλωσουμε κιολας γι αυτο,,,αν ειναι δυνατον,,,
Βρε μηπως ευθυνεται για την επιθεση η μουσικη και η αξια που προσθεσε σε οσους την ,,,"λατρευουν";;;
Και να το πω και πιο απλα: modeo και demi τη βαρυτητα και την αξια που εσυ δινεις στη μουσικη, εμεις δικαιουμαστε να τη δινουμε σε κατι αλλο η και σε πολλα αλλα,,, αυτο ηθελα να πω και με τα των κωφων που λογω αναπηριας αναπτυσσονται διαφορετικα, ,,,εκτος Κι αν θεωρειτε οτι αφου δεν ακουν μουσικη εχουν ελλειμα και ηθικης κλπκλπ
τιι? Μηπως δεν δικαιουμαστε αποψης και αξιας???
Εγώ, του είχα γράψει πιο πριν να ακούει Μπαχ που καλμάρει τα νεύρα, αλλά στο μεταξύ μέχρι να ξεφυλλίσει καμμιά εγκυκλοπαίδεια να μάθει ποιος ήταν θα τα υποστούμε λίγο ακόμα..
Δεν πειράζει, από καιρού εις καιρόν θα μπαίνω εδώ να σπάω πλάκα με όσα γράφει..
σε ένα θέμα, που θα έπρεπε καλύτερα να λέγεται " η επίδραση του γέλωτος μετά μουσικής"..
Για μόνο μουσική, μου αρκεί το mindthegap, YouTube και τα cds που έχω σπίτι μου .. αφού και εδώ, η μουσική "τσιρίζει"
Θενκ γιου βέρυ ματς !
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Kristina_Εγω τα της μουσινης δεν τα κατειχα ποτε και οσο μεγαλωνω αισθανομαι οτι ολο και να απομακρυνομαι
Ομως εχω ενα ενδιαφερον για ολα τα ανθρωπινα και γι αυτο διαβαζω/και συμμετεχω στο θεμα! Απορω λοιπον για την επιθεση θεματοθετη και οπαδου σε οσους πηγαμε να πουμε κατι διαφορετικο/συμπληρωματικο .,,,ουτε εγω συμφωνω στα περι ερωτα (υπερβολικη βαρυτητα του δινει ο συνδικτυος κατα την αποψη μου και ομοιως υπερβολικη βαρυτητα δινουν καποιοι αλλοι στη μουσικη κλπκλπ), αλλα οκ ο καθεναςοπως το αντιλαμβανεται,,,μη μαλλωσουμε κιολας γι αυτο,,,αν ειναι δυνατον,,,
Βρε μηπως ευθυνεται για την επιθεση η μουσικη και η αξια που προσθεσε σε οσους την ,,,"λατρευουν";;;
Και να το πω και πιο απλα: modeo και demi τη βαρυτητα και την αξια που εσυ δινεις στη μουσικη, εμεις δικαιουμαστε να τη δινουμε σε κατι αλλο η και σε πολλα αλλα,,, αυτο ηθελα να πω και με τα των κωφων που λογω αναπηριας αναπτυσσονται διαφορετικα, ,,,εκτος Κι αν θεωρειτε οτι αφου δεν ακουν μουσικη εχουν ελλειμα και ηθικης κλπκλπ
τιι? Μηπως δεν δικαιουμαστε αποψης και αξιας???
Ομηρικος συνειρμος κι ετσι...παλι...
Δεν πειράζει, από καιρού εις καιρόν θα μπαίνω εδώ να σπάω πλάκα με όσα γράφει.. σε ένα θέμα, που θα έπρεπε καλύτερα να λέγεται " η επίδραση του γέλωτος μετά μουσικής"..
Να σας επισημάνω άλλη η έννοια δύναμη και αλλη η έννοια αξία.Θα σας βοηθήσει την επόμενη φορά στην καλύτερη κατανόηση για το τι σημαίνει ηθική δύναμη και να αποδοθεί σωστά!Για να μην αποτελούμε παραπληροφόρηση των Ελλήνων φιλοσόφων.Τα υπόλοιπα περιττά!
Εγω προσωπικα, δεν εχω να συνεχισω τιποτα και βαλτε τα γραπτα στο...αρχειο σας...
...58...
Μαλιστα...
Αλλο σκεφτομουν, αλλο εγραψα και τελικα αλλο εννοουσα στην πορεια...Πως το βλεπεις Αλεξ, χρειαζεται να κανω τον δικηγορο υπερασπισης?
Εσυ δε χαρακτηρισες και ησουν η πρωτη, μετα ακολουθησε και αλλο μελος...Απλα σας επεσε λιγο βαρυ!
στο φορουμ ειμαστε υποχρεωμενοι να ακουμε ολες τις αποψεις!Άλλο ένα "ιστορικό" θεματάκι, το "Μουσικά και άλλα" κλειδώθηκε.
Είναι το δευτερο μετά το άλλο αγαπημένο τω' πολλώ' το "Τι σκέφτεσαι" του Πανταζή (όχι του Λευτέρη, του άλλου). Είχαμε που είχαμε μείνει χωρίς σκέψεις, τώρα μείναμε και χωρίς μουσική υπόκρουση.Αν συνεχίσει αυτή η δουλειά, μας βλέπω να τραγουδάμε εν χορώ:Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media