Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Η επιδραση της μουσικησ

Επιλέξτε σελίδα: (1-19)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Enikos

# 61 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Παιδια! Με υποδειξεις απο τα αποδυτηρια, με ντε φακτο την πεποιθηση οτι μιλαμε σε αγραμματους και την προσπαθεια της προβολης ενος και μονο νου...

Δεν εχει να κανει με οπαδους της μουσικης, αλλα με πολιτικαντηδες πανω σε μπαλκονι με ντουντουκα...

Εδω χαμου δεν ηρθαμε για να τυχουμε προτροπων περι της Αρχαιας Ελληνικης Γραμματειας...

Ουτε να διυλυσουμε τον κωνωπα...

Δοξα τω Θεω, υπαρχουν αρκετα μουσικα θεματα...

Αρέσει στα μέλη NightWsh, apolitiii

alexandriani1

# 62 στις 26/10/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Τραβηγμένο απ΄τα μαλλιά το "υποδεικνύει" αλλά είναι επαρκής η απάντηση επί αυτού στο σχόλιο  58.

Κατά τα λοιπά, κατανοώ τις προσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερες φιλίες (όλοι έχουμε εδώ μέσα) αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε τον με ευκολία ρόλο του δικηγόρου υπεράσπισης.

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από demi--

Αλεξ το νικ στο ποστ 6 (που ειναι και το πρωτο μελος που γραφει) υποδεικνυει στον θεματοθετη να βαλει στην θεση της λεξης μουσικη αυτη του ερωτα... 

τελειως αλλο θεμα...ας ανοιξει θεμα η επιδραση του ερωτα...και ακολουθει "να μου πάει καλύτερα στο αυτί μου"... 

Γι αυτο οχι ευκολα χαρακτηρισμους...

Αρέσει στα μέλη NightWsh, Kristina_

Mondeo-

# 63 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Χίου / Οινούσσες
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 194

Χρησιμοποίησα το προστακτικό "βάλε" αντί του υποθετικού "αν έβαζες", επειδή κατέχω αμεσότητα λόγου που μάλλον αγνοείς. Δε με απασχολεί, ούτε είμαι στο μυαλό των άλλων να ξέρω μέχρι πού εκτείνεται το φάσμα της αντιληπτικότητάς τους

Αναίτια και απρόκλητη επίθεση ..γιατί?

Ευτυχώς που ο ίδιος συνομολογείς , ότι διέπεσαι από «προστακτικές» και ο «διάλογός» σου ,αρχίζει και τελειώνει στο εύρος-φάσμα του εγωπροσωπικού σου πρίσματος. 

Το τί σε απασχολεί ή όχι, δεν νοιάζει κανέναν!!!

Αυτό όμως που απασχολεί ένα δημόσιο forum, είναι να μην απαξιείς την αντιληπτικότητα των άλλων και να φαίρεσαι με ευγένεια σ αυτούς,όταν μάλιστα , απροκλήτως και αναιτίως τους επιτίθεσαι, ενώ δεν σ έχουν προσβάλλει, ούτε μειώσει. Είναι θέμα πρώτιστα προσωπικής Καλλιέργειας και μετέπειτα Ευγένειας.

https://www.youtube.com/watch?v=BN1WwnEDWAM

Αρέσει στα μέλη trocadero, demi--

NightWsh

# 64 στις 26/10/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 673
Να σας επισημάνω άλλη η έννοια δύναμη και αλλη η έννοια αξία.Θα σας βοηθήσει την επόμενη φορά στην καλύτερη κατανόηση για το τι σημαίνει ηθική δύναμη και να αποδοθεί σωστά!Για να μην αποτελούμε παραπληροφόρηση των Ελλήνων φιλοσόφων.Τα υπόλοιπα περιττά!
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

Kristina_

# 65 στις 26/10/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Εγω τα της μουσινης δεν τα κατειχα ποτε και οσο μεγαλωνω αισθανομαι οτι ολο και να απομακρυνομαι

Ομως εχω ενα ενδιαφερον για ολα τα ανθρωπινα και γι αυτο διαβαζω/και συμμετεχω στο θεμα! Απορω λοιπον για την επιθεση θεματοθετη και οπαδου σε οσους πηγαμε να πουμε κατι διαφορετικο/συμπληρωματικο .,,,ουτε εγω συμφωνω στα περι ερωτα (υπερβολικη βαρυτητα του δινει ο συνδικτυος κατα την αποψη μου και ομοιως υπερβολικη βαρυτητα δινουν καποιοι αλλοι στη μουσικη κλπκλπ), αλλα οκ ο καθεναςοπως το αντιλαμβανεται,,,μη μαλλωσουμε κιολας γι αυτο,,,αν ειναι δυνατον,,,

Βρε μηπως ευθυνεται για την επιθεση η μουσικη και η αξια που προσθεσε σε οσους την ,,,"λατρευουν";;;

Και να το πω και πιο απλα: modeo και demi τη βαρυτητα και την αξια που εσυ δινεις στη μουσικη, εμεις δικαιουμαστε να τη δινουμε σε κατι αλλο η και σε πολλα αλλα,,, αυτο ηθελα να πω και με τα των κωφων που λογω αναπηριας αναπτυσσονται διαφορετικα, ,,,εκτος Κι αν θεωρειτε οτι αφου δεν ακουν μουσικη εχουν ελλειμα και ηθικης κλπκλπ

τιι? Μηπως δεν δικαιουμαστε αποψης και αξιας???

Αρέσει στα μέλη NightWsh, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Joie_De_Vivre

# 66 στις 26/10/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Εγώ, του είχα γράψει πιο πριν να ακούει Μπαχ που καλμάρει τα νεύρα, αλλά στο μεταξύ μέχρι να ξεφυλλίσει καμμιά εγκυκλοπαίδεια να μάθει ποιος ήταν θα τα υποστούμε λίγο ακόμα..

Δεν πειράζει, από καιρού εις καιρόν θα μπαίνω εδώ να σπάω πλάκα με όσα γράφει..

σε ένα θέμα, που θα έπρεπε καλύτερα να λέγεται " η επίδραση του γέλωτος μετά μουσικής"..

Για μόνο μουσική, μου αρκεί το mindthegap, YouTube και τα cds που έχω σπίτι μου .. αφού και εδώ, η μουσική "τσιρίζει" 

Θενκ γιου βέρυ ματς ! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Kristina_

Εγω τα της μουσινης δεν τα κατειχα ποτε και οσο μεγαλωνω αισθανομαι οτι ολο και να απομακρυνομαι

Ομως εχω ενα ενδιαφερον για ολα τα ανθρωπινα και γι αυτο διαβαζω/και συμμετεχω στο θεμα! Απορω λοιπον για την επιθεση θεματοθετη και οπαδου σε οσους πηγαμε να πουμε κατι διαφορετικο/συμπληρωματικο .,,,ουτε εγω συμφωνω στα περι ερωτα (υπερβολικη βαρυτητα του δινει ο συνδικτυος κατα την αποψη μου και ομοιως υπερβολικη βαρυτητα δινουν καποιοι αλλοι στη μουσικη κλπκλπ), αλλα οκ ο καθεναςοπως το αντιλαμβανεται,,,μη μαλλωσουμε κιολας γι αυτο,,,αν ειναι δυνατον,,,

Βρε μηπως ευθυνεται για την επιθεση η μουσικη και η αξια που προσθεσε σε οσους την ,,,"λατρευουν";;;

Και να το πω και πιο απλα: modeo και demi τη βαρυτητα και την αξια που εσυ δινεις στη μουσικη, εμεις δικαιουμαστε να τη δινουμε σε κατι αλλο η και σε πολλα αλλα,,, αυτο ηθελα να πω και με τα των κωφων που λογω αναπηριας αναπτυσσονται διαφορετικα, ,,,εκτος Κι αν θεωρειτε οτι αφου δεν ακουν μουσικη εχουν ελλειμα και ηθικης κλπκλπ

τιι? Μηπως δεν δικαιουμαστε αποψης και αξιας???

paranomos

# 67 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.519

Βλεπω το θεμα να γινεται ροντεο..

https://m.youtube.com/watch?v=dJiIglhi3q0

Αρέσει στα μέλη trocadero, Bobeeras48

Enikos

# 68 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ομηρικος συνειρμος κι ετσι...παλι...

Αρέσει στο μέλος NightWsh

Mondeo-

# 69 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Χίου / Οινούσσες

Δεν πειράζει, από καιρού εις καιρόν θα μπαίνω εδώ να σπάω πλάκα με όσα γράφει.. σε ένα θέμα, που θα έπρεπε καλύτερα να λέγεται " η επίδραση του γέλωτος μετά μουσικής"..

Δεν εχει να κανει με οπαδους της μουσικης, αλλα με πολιτικαντηδες πανω σε μπαλκονι με ντουντουκα...Εδω χαμου δεν ηρθαμε για να τυχουμε προτροπων περι της Αρχαιας Ελληνικης Γραμματειας...Ουτε να διυλυσουμε τον κωνωπα...

Scripta manent...Συνεχίστε, καλά το πάτε και οι  δυό σας..

Επίρρωση λέγεται ...δεν περίμενα σε τόσο σύντομο χρόνο να συμβεί!!

https://www.youtube.com/watch?v=FnMA5Z847CM

Αρέσει στα μέλη TheSpell, trocadero και σε ακόμα 1 μέλος.

Mondeo-

# 70 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Χίου / Οινούσσες

Να σας επισημάνω άλλη η έννοια δύναμη και αλλη η έννοια αξία.Θα σας βοηθήσει την επόμενη φορά στην καλύτερη κατανόηση για το τι σημαίνει ηθική δύναμη και να αποδοθεί σωστά!Για να μην αποτελούμε παραπληροφόρηση των Ελλήνων φιλοσόφων.Τα υπόλοιπα περιττά!

Τρικυμία εν κρανίω...

https://www.youtube.com/watch?v=OYqllpnyWrY

Αρέσει στο μέλος demi--

Enikos

# 71 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Εδω δεν ειναι τσατ που δι' ασημαντον αφορμην κανουμε κικ τις διαφορετικες φωνες, που τολμουν να πουν κατι διαφορετικο απο τον Αξιωματικο υπηρεσιας...

Εγω προσωπικα, δεν εχω να συνεχισω τιποτα και βαλτε τα γραπτα στο...αρχειο σας...

Worthless . . . . .

Αρέσει στα μέλη NightWsh, Kristina_ και σε ακόμα 1 μέλος.

Mondeo-

# 72 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Χίου / Οινούσσες

Mondeo-

# 73 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Χίου / Οινούσσες

https://www.youtube.com/watch?v=Y1D3a5eDJIs

λογατα// χμμ τα αλογατα!

Mondeo-

# 74 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Χίου / Οινούσσες

https://www.youtube.com/watch?v=gUUdQfnshJ4

ο sιnner πάει στο  παράδεισο λένε..
Αρέσει στο μέλος demi--

demi--

# 75 στις 26/10/2022
author
Γυναίκα / 48 / Διαζευγμένη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Απαντήσεις: 93

...58...

Μαλιστα...

Αλλο σκεφτομουν, αλλο εγραψα και τελικα αλλο εννοουσα στην πορεια...
Εσεις φταιτε που δεν εχετε αντιληπτικη ικανοτητα του δικου μου ευρους και μου χαλασατε τ αφτι...

https://www.youtube.com/watch?v=jzDlkBZLsMQ

(νιωθω και την ανατριχιλα το κοκκινο σαν βλεπω...
Μαμααα βγαλε την πριζα απ την τοστιερα επεσε το ρελε...)
Αρέσει στο μέλος Mondeo-

Mondeo-

# 76 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Χίου / Οινούσσες

https://www.youtube.com/watch?v=gv_bkS5VVaA

τα ακατάληπτα μου
Αρέσει στα μέλη TheSpell, demi--

demi--

# 77 στις 26/10/2022
author
Γυναίκα / 48 / Διαζευγμένη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Απαντήσεις: 93

Πως το βλεπεις Αλεξ, χρειαζεται να κανω τον δικηγορο υπερασπισης?

Εσυ δε χαρακτηρισες και ησουν η πρωτη, μετα ακολουθησε και αλλο μελος...
Αρέσει στο μέλος Mondeo-

Mondeo-

# 78 στις 26/10/2022
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Χίου / Οινούσσες

https://www.youtube.com/watch?v=SPgrGjWdWNs

..έως και ετσι οι "τσιριδες" (κατλα πως το λεει ο ετσι) ..μορφοποιούνται σε κρουστά παλλόμενα..
Δώσεε

NightWsh

# 79 στις 26/10/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 673

Απλα σας επεσε λιγο βαρυ!

στο φορουμ ειμαστε υποχρεωμενοι να ακουμε ολες τις αποψεις!
και οπως ειναι ευρυτερο γνωστο δεν ειναι κατι που το απολαμβανετε!
ξανα μερσι
Αρέσει στα μέλη Enikos, alexandriani1

alexandriani1

# 80 στις 26/10/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Πάντως

Άλλο ένα "ιστορικό" θεματάκι, το "Μουσικά και άλλα" κλειδώθηκε.

Είναι το δευτερο μετά το άλλο αγαπημένο τω' πολλώ' το "Τι σκέφτεσαι" του Πανταζή (όχι του Λευτέρη, του άλλου). Είχαμε που είχαμε μείνει χωρίς σκέψεις, τώρα μείναμε και χωρίς μουσική υπόκρουση.Αν συνεχίσει αυτή η δουλειά, μας βλέπω να τραγουδάμε εν χορώ:
https://www.youtube.com/watch?v=Ojqk7zfZL60&ab_channel=MULTIMUSIC
Αρέσει στα μέλη Enikos, Kristina_
Επιλέξτε σελίδα: (1-19)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.