Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από NightWshΑπλα σας επεσε λιγο βαρυ!
στο φορουμ ειμαστε υποχρεωμενοι να ακουμε ολες τις αποψεις!
και οπως ειναι ευρυτερο γνωστο δεν ειναι κατι που το απολαμβανετε!
ξανα μερσι
Συνεχιζετε τρικυμια εν κρανιω.για ποσο πολλακις ακομη? wake up
Καλησπερα !!!
Η σχέση του ανθρώπου με την μουσική έχει σαφείς οντολογικές διαστάσεις και κινούνται σε βαθύτερο επίπεδο από αυτό της διασκέδασης και μόνο. Στην ουσία πρόκειται για μια ενεργειακή συνδιαλλαγή που προϋποθέτει μια εσωτερικού τύπου επικοινωνία. Στον Πρωταγόρα ο Πλάτων κάνει σαφή αναφορά στην επίδραση της σωστής μουσικής στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου ούτως ώστε αυτός να φτάσει στο ύψιστο επίπεδο γαλήνης και να καταστεί ήρεμος ,κόσμιος και ευπροσάρμοστος με σκοπό τις καλύτερες επιλογές στην πρακτική ζωή. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν ,πράγματι "η ηθική αξία της μουσικής ειναι που της δίνει ηθοπλαστική δύναμη και διαμορφώνει προσωπικότητες, ικανές να στελεχώσουν μια κοινωνία" κάτι που αναλύει στο έργο Πολιτεία.
Καληνυχτα !
Παράθεση:
Πάντως
Σχόλιο # 80 από alexandriani1Άλλο ένα "ιστορικό" θεματάκι, το "Μουσικά και άλλα" κλειδώθηκε.
Είναι το δευτερο μετά το άλλο αγαπημένο τω' πολλώ' το "Τι σκέφτεσαι" του Πανταζή (όχι του Λευτέρη, του άλλου). Είχαμε που είχαμε μείνει χωρίς σκέψεις, τώρα μείναμε και χωρίς μουσική υπόκρουση.Αν συνεχίσει αυτή η δουλειά, μας βλέπω να τραγουδάμε εν χορώ:
https://www.youtube.com/watch?v=Ojqk7zfZL60&ab_channel=MULTIMUSIC
Έτσι να νομίζεις..
Ότι σου έκανα το χατίρι γιατί και ντε ήμουν μπερδεμένος..
Όπως το ξαναείδα, μία χαρά γράφτηκε πρώτο πρωτο εκεί πάνω..
Άστο, να το βλέπει ως επικεφαλίδα όποιος μπαίνει στο δωμάτιο.. πολύ όμορφα απλά και κατανοητά γραμμένο..δεν παίρνω τίποτα πίσω.
Ίσως μερικοί ασχοληθούν με κάτι ακόμα από το να ξοδεύονται ολημερίς με μουσική και Πλάτωνα.
Τώρα βάζω το τζαζεμένο παπαγαλάκι. Που χορεύει τζαζ στους ρυθμούς του τυμπανοκρούστη. Αφιερωμένο, με αγάπη
https://m.youtube.com/watch?v=_uMK5PKerHg
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από demi--...58...
Μαλιστα...
Αλλο σκεφτομουν, αλλο εγραψα και τελικα αλλο εννοουσα στην πορεια...
Εσεις φταιτε που δεν εχετε αντιληπτικη ικανοτητα του δικου μου ευρους και μου χαλασατε τ αφτι...
https://www.youtube.com/watch?v=jzDlkBZLsMQ
(νιωθω και την ανατριχιλα το κοκκινο σαν βλεπω...
Μαμααα βγαλε την πριζα απ την τοστιερα επεσε το ρελε...)
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από demi--...58...
Μαλιστα...
Αλλο σκεφτομουν, αλλο εγραψα και τελικα αλλο εννοουσα στην πορεια...
Εσεις φταιτε που δεν εχετε αντιληπτικη ικανοτητα του δικου μου ευρους και μου χαλασατε τ αφτι...
https://www.youtube.com/watch?v=jzDlkBZLsMQ
(νιωθω και την ανατριχιλα το κοκκινο σαν βλεπω...
Μαμααα βγαλε την πριζα απ την τοστιερα επεσε το ρελε...)
Το τρολ το κερασατε κατιτις?...
Τοσο δρομο εκανε να ερθει να μας μας πει τις αρλουμπες του, με καταληξη...την Πολιτεια...
Είναι καλεσμένο στην επόμενη συνάντηση,με όλα τα Νικ του μαζί.
Η trolAlis θα του στείλει και επίσημη πρόσκληση για έχει παρέα ,μην είναι το μόνο τρολ στο τραπέζι
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από EnikosΤο τρολ το κερασατε κατιτις?...
Τοσο δρομο εκανε να ερθει να μας μας πει τις αρλουμπες του, με καταληξη...την Πολιτεια...
Μερσι Μερσι ..
θα το εκλαβω ως απαντηση για τους Ελληνες φιλοσοφους επειδη δεν ειδα καποια αλλη τοποθετηση!
Όχι ότι περιμέναμε...
Μεγαλη τρικυμία όταν διαβάζω αερολογιες...
Keep sleeping!
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από Mondeo-
Συνεχιζετε τρικυμια εν κρανιω.για ποσο πολλακις ακομη? wake up
θα ειμαι και εγω στο τραπεζι!
troll dalai-gelai
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από alisidaΕίναι καλεσμένο στην επόμενη συνάντηση,με όλα τα Νικ του μαζί.
Η trolAlis θα του στείλει και επίσημη πρόσκληση για έχει παρέα ,μην είναι το μόνο τρολ στο τραπέζι
οχουυυ ηρθε και εδω...
Εξωωω το κακό από το σπίτι...
Για να δούμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 96 από NightWshθα ειμαι και εγω στο τραπεζι!
troll dalai-gelai
Βαριές οι περιπτώσεις των τρολ αυτών. Τί να σου κάνει και ο Μπαχ εκεί πέρα.
Χρειάζεται, ένα μήνα κάθε πρωί απαγγελία ολόκληρης της "Αινειάδας" στο ένα πόδι καταμεσής του δωματίου με βλέμμα στραμμένο στην ανατολή και υπό τους ήχους μπετονιέρας.
Τα βράδια, αλυσόδεμα στην καρέκλα και υποχρεωτική παρακολούθηση ταινιών τρόμου τύπου "Εξορκιστής" με ταυτόχρονο λιβάνισμα από θυμιατήρι που θα του ανεμίζει επιλεγμένη παλλακίδα από Ιαπωνία.
..με την οποία έχει ολοκληρώσει τις δέκα από τις πιο βασικές στάσεις του "Κάμα Σούτρα" τα μεσημέρια, πριν το φαγητό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από NightWshοχουυυ ηρθε και εδω...
Εξωωω το κακό από το σπίτι...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media