Καλημέρα σε όλους. Η ιστορία μου συνοπτικά έχει ως εξής: Έχω χωρίσει με τον πρώην μου (ας τον πούμε Κ) εδώ και περίπου 3 χρόνια, αλλά στο διάστημα αυτό είμαι σε σχέση με κάποιον άλλον (ας τον πούμε Θ) και γενικά το πάμε σοβαρά. Ωστόσο, ο,τι είχα με τον Κ δεν μου έχει τελειώσει πλήρως, αν και έτσι πίστευα για κάποιο διάστημα. Τον τελευταίο χρόνο όμως, έχω αρχίσει να σκέφτομαι πιο έντονα τον πρώην μου, σε κατάσταση που μπορεί να τον βλέπω συχνά στον ύπνο μου. Πληροφοριακά, χωρίσαμε γιατί εγώ θεωρώ πως είχε βαρεθεί ή είχε βρει κάτι καλύτερο, αλλά officially, δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος. Περνούσαμε πολύ καλά με τον Κ, όπως περνάω εξίσου καλά και με τον Θ, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Αισθάνομαι πολύ άσχημα για όλα αυτά, γιατί ναι μεν αγαπάω τον τωρινό μου σύντροφο, αλλά το αίσθημα που είχα με τον πρώην μου δεν το απέκτησα με κανέναν άλλον. Πρόσφατα μου ήρθε η ιδέα να κάνω μια κίνηση και να του στείλω αίτημα ακολούθησης, κι από εκεί και πέρα να δω τι θα γίνει, αλλά δεν θέλω να φανώ τελείως stalker. Απλά πιστεύω πως δεν θα φύγει ποτε αυτό το αίσθημα, εάν έστω δεν προσπαθήσω άλλη μια φορά. Εσείς τι προτείνετε;
Προτεινόυμε..
όταν συμπληρωθούν όλα τα γράμματα του αλφαβητου
να μας ξαναγραψετε για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα...
Έναν καφέ την Κυριακή με ησυχία...ποτέ!
Δεν σου κάνει ο Κ είναι λίγος... ,
για αυτό σκέφτεσαι τον Θ.
Οι επαναλήψεις κ οι οπισθοδρομήσεις δεν έχουν νόημα οπότε γύρνα σελίδα ,
έχεις αλλά 22 γράμματα να γνωρίσεις .
Κλείσε τους λογαριασμους σου ΚΑΙ με Θ ΚΑΙ με Κ.
Ο δευτερος είναι απωθημένο, ο πρωτος ανεπαρκής.
Άνοιξε τεφτέρι με Ι.
Κακώς το σνομπαρες.
Μια και μόνο μια λύση υπάρχει προκειμένου να ξεχάσεις τον ..Κ.. , πρώην σου , ..αλλα και τον , ..νυν , ..που σύντομα και ο ..Θ .., θα γίνει επίσης πρωην σου ...
Μόλις γνωρίσεις , ..τον ...Q.. , είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο , οτι και οι δυο , θα ειναι ... παρελθόν πια για σένα για σενα .. !!!
...Q ..
Παράθεση:
Τον σκέφτομαι ακόμα μετά από χρόνια
Σχόλιο # 1 από Christina_65Καλημέρα σε όλους. Η ιστορία μου συνοπτικά έχει ως εξής: Έχω χωρίσει με τον πρώην μου (ας τον πούμε Κ) εδώ και περίπου 3 χρόνια, αλλά στο διάστημα αυτό είμαι σε σχέση με κάποιον άλλον (ας τον πούμε Θ) και γενικά το πάμε σοβαρά. Ωστόσο, ο,τι είχα με τον Κ δεν μου έχει τελειώσει πλήρως, αν και έτσι πίστευα για κάποιο διάστημα. Τον τελευταίο χρόνο όμως, έχω αρχίσει να σκέφτομαι πιο έντονα τον πρώην μου, σε κατάσταση που μπορεί να τον βλέπω συχνά στον ύπνο μου. Πληροφοριακά, χωρίσαμε γιατί εγώ θεωρώ πως είχε βαρεθεί ή είχε βρει κάτι καλύτερο, αλλά officially, δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος. Περνούσαμε πολύ καλά με τον Κ, όπως περνάω εξίσου καλά και με τον Θ, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Αισθάνομαι πολύ άσχημα για όλα αυτά, γιατί ναι μεν αγαπάω τον τωρινό μου σύντροφο, αλλά το αίσθημα που είχα με τον πρώην μου δεν το απέκτησα με κανέναν άλλον. Πρόσφατα μου ήρθε η ιδέα να κάνω μια κίνηση και να του στείλω αίτημα ακολούθησης, κι από εκεί και πέρα να δω τι θα γίνει, αλλά δεν θέλω να φανώ τελείως stalker. Απλά πιστεύω πως δεν θα φύγει ποτε αυτό το αίσθημα, εάν έστω δεν προσπαθήσω άλλη μια φορά. Εσείς τι προτείνετε;
Αν δε γράψεις αναλυτικά τί σε ώθησε να τον βλέπεις συχνά στον ύπνο σου τον τελευταίο χρόνο, το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να μελετήσεις την Αριθμοσοφία του Πυθαγόρα, για τα ελληνικά γράμματα. Ή τον ονειροκρίτη του Καζαμία, για όνειρα σχετικά με πρώην.
Ευτυχως που το πατε...σοβαρα!!!...
Μπορείς να το πας Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή με τον Κ και Τρίτη Πέμπτη Σάββατο με τον Θ.
Η Κυριακή να μείνει ελεύθερη μέρα να βγαίνεις με τις φιλΗνάδες σου για καμάκιΤο μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν δοκιμαζουμε να ξεχασουμε καποιον κανοντας σχεση με εναν αλλον. Ξεκινας λαθος και εισαι (αν εισαι) μικρο κοριτσι. Δεν πληγωνουμε ανθρωπους επειδη εμεις ειμαστε ανασφαλεις ή οτιδηποτε αλλο για να ξεχασουμε εναν/μια πρωην μας.
Να υπερπηδησει η μπιλια όλα τα ενδιάμεσα γράμματα του αλφαβήτου και να σταθει απευθείας στο Q ;
Ουτε στα καζίνο δε γίνονται αυτά
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Qwerty___55Μια και μόνο μια λύση υπάρχει προκειμένου να ξεχάσεις τον ..Κ.. , πρώην σου , ..αλλα και τον , ..νυν , ..που σύντομα και ο ..Θ .., θα γίνει επίσης πρωην σου ...
Μόλις γνωρίσεις , ..τον ...Q.. , είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο , οτι και οι δυο , θα ειναι ... παρελθόν πια για σένα για σενα .. !!!
...Q ..
Μη γίνεσαι κακουλα,
για δύο μόνο γράμματα ..δηλ για δύο μόνο άντρες μιλά η κοπέλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από NightWshΠροτεινόυμε..
όταν συμπληρωθούν όλα τα γράμματα του αλφαβητου
να μας ξαναγραψετε για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα...
Έναν καφέ την Κυριακή με ησυχία...ποτέ!
Λοιπόν:
Χωρίζεις άμεσα,τώρα,σήμερα τον φουκαρα τον Θ
Και ρισκάρεις να πλησιάσεις ξανά τον Κ
Εάν βγει, καλώς
Εάν δεν βγει , πας για το επόμενο γράμμα ..
Δηλ για το επόμενο αγόρι
Αυτά
Κατάλαβες ?
Παράθεση:
Τον σκέφτομαι ακόμα μετά από χρόνια
Σχόλιο # 1 από Christina_65Καλημέρα σε όλους. Η ιστορία μου συνοπτικά έχει ως εξής: Έχω χωρίσει με τον πρώην μου (ας τον πούμε Κ) εδώ και περίπου 3 χρόνια, αλλά στο διάστημα αυτό είμαι σε σχέση με κάποιον άλλον (ας τον πούμε Θ) και γενικά το πάμε σοβαρά. Ωστόσο, ο,τι είχα με τον Κ δεν μου έχει τελειώσει πλήρως, αν και έτσι πίστευα για κάποιο διάστημα. Τον τελευταίο χρόνο όμως, έχω αρχίσει να σκέφτομαι πιο έντονα τον πρώην μου, σε κατάσταση που μπορεί να τον βλέπω συχνά στον ύπνο μου. Πληροφοριακά, χωρίσαμε γιατί εγώ θεωρώ πως είχε βαρεθεί ή είχε βρει κάτι καλύτερο, αλλά officially, δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος. Περνούσαμε πολύ καλά με τον Κ, όπως περνάω εξίσου καλά και με τον Θ, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Αισθάνομαι πολύ άσχημα για όλα αυτά, γιατί ναι μεν αγαπάω τον τωρινό μου σύντροφο, αλλά το αίσθημα που είχα με τον πρώην μου δεν το απέκτησα με κανέναν άλλον. Πρόσφατα μου ήρθε η ιδέα να κάνω μια κίνηση και να του στείλω αίτημα ακολούθησης, κι από εκεί και πέρα να δω τι θα γίνει, αλλά δεν θέλω να φανώ τελείως stalker. Απλά πιστεύω πως δεν θα φύγει ποτε αυτό το αίσθημα, εάν έστω δεν προσπαθήσω άλλη μια φορά. Εσείς τι προτείνετε;
Αυτό θα πει αυτοπεποίθηση
Εύγε Q !
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Qwerty___55Μια και μόνο μια λύση υπάρχει προκειμένου να ξεχάσεις τον ..Κ.. , πρώην σου , ..αλλα και τον , ..νυν , ..που σύντομα και ο ..Θ .., θα γίνει επίσης πρωην σου ...
...Q ..
Αγαπητη
προσωπικα θα σου προτεινα να βαρεσεις τ οκεφαλ ισου στ οτοιχο μηωπς και συνελθεις Αμεσω μετα να χωρισεις με τον Θ ...διοτι δεν του αξιζειςδεν ειμαι καθολου μ αυτην την αποψη ..
αν καθε φορα που χωριζαμε μεναμε 3-4 χρονια στην μοναξια και στο κλαμα να πενθησουμε και να ξεπερασουμε εναν πρωην ,,και ,που δεν τον ξεπερναμε ,
στο τελος η ζωη μας θα ηταν μαυρη κι αραχνη χωρις χαρα κι ελπιδα,,, και πανε τα χρονακια μας ,,
τους δυνατους ερωτες δεν τους ξεπερναμε ποτε ,,ΠΟΤΕ ,,απλα μαθαινουμε να ζουμε χωρις αυτους ..
ο χωρισμος μ αυτον που αγαπας ,,ειναι ενας μικρος θανατος ,,,αν σε καθε θανατο πονας και μαθαινεις να ζεις
με την ελλειψη
κατι παρομοιο ειναι κι αυτο
τους φωλιαζεις μεσα στην καρδια σου και πας παρακατω ,,
τι νοημα εχει να φας τα χρονακια σου ,,ως που να συνηθισεις την απωλεια??κανενα ,
παιζει να βρεις πιο κατω καποιον που θα σε κανει να ξεχασεις ..και δεν δινεις την ευκαιρια ,
η καθε σχεση εχει την τυχη της ..κι ολοι δοκιμαζομασθε ,
,το κακο ειναι οτι ειναι αποψη ειδικων .αυτη και .ψυχολογων ,,,
εχω χασει την μανα μου 8 χρονια ,,καθε φορα που μιλαω γι αυτην με πιανουν κλαματα ,,
ολα τα σταδια τα περασα ,,αλλα την απωλεια της δεν την ξεπερασα ...απλα εμαθα να ζω χωρις αυτην ,,,
αν πω για τους ερωτες μου δε ,,,θα κλαψουμε , ,και μ αυτους ,
οταν τις προσπαθειες σου ,,τις εξαντλεις μεσα στην σχεση ,,τι να περιμενεις ?? κλεινεις πισω την πορτα με κροτο ,,και χανεσαι στο πληθος ,.
ομως δεν τους ξεχνας ,,απλα θα ηθελες να ηταν αλλιως ,
καλα εκανες και προχωρησες παρακατω .σιγα μην μονασεις κι ολας στα 20 ,,
,.η ενσταση μου ειναι γιατι συνεχιζεις να μενεις μ εναν ανθρωπο ,, που δεν σου βγαζει την ανατροπη .,.
και ναι αυτο το δικαιωμα δεν το εχεις να εισαι με καποιον που δεν νιωθεις δυνατα συναισθηματα .
αυτο λεγεται κοροιδια ,,
και παιζεις με τον αλλον ,, ,,
οι ανθρωποι δενονται και πονανε ,,,..
μην πω τωρα για το με ποσους θα δοκιμασεις ..παρακατω ,,με οσους χρειαστει
και δεν μας λες καθολου τους λογους που χωρισατε ??
λες,,, εμαθα οτι βρηκε καποια αλλη ,,αυτο τωρα δηλαδη το θεωρεις λιγο ??
αντι να σε ξαναδιεκδικησει 3 χρονια που χωρισατε ,,βρηκε αλλη και δεν γυρισε ??
αν του αντρα χρυσο μου δεν του εισαι απαραιτητη και δεν του λειπεις ,,
και αντι να σε ψαξει παει και βρισκει αλλη ,,
τι να τον κανεις?? ..
χωρισε ,,με το παιδι που εισαι τωρα ,και τραβα παρακατω ,,
αλλα αν θελεις τοσο πολυ να στειλεις στειλε ,,,μην σου μεινει και μαραζι ..
ετσι απο περιεργεια
αλλα να εισαι ετοιμη για την σουπα ..
ισως τον απομυθοποιησεις κι ολας ,
ειναι σιγουρο οτι δεν θα βγει τιποτα ,,εγω το ξερω ,
εσυ δεν το ξερεις .
στειλε λοιπον να το διαπιστωσεις κι εσυ ,
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Lolita68Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν δοκιμαζουμε να ξεχασουμε καποιον κανοντας σχεση με εναν αλλον. Ξεκινας λαθος και εισαι (αν εισαι) μικρο κοριτσι. Δεν πληγωνουμε ανθρωπους επειδη εμεις ειμαστε ανασφαλεις ή οτιδηποτε αλλο για να ξεχασουμε εναν/μια πρωην μας.
Μου το θύμισε το τραγουδάκι η θεματοθέτρια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από alisidaΑυτό θα πει αυτοπεποίθηση
Εύγε Q !
Οταν παει σοβαρα η αλλη...τι να μας πουν μονο δυο αντρες...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media