Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Τον σκέφτομαι ακόμα μετά από χρόνια

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Jaque44

# 41 στις 27/10/2022
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αργολίδας / Αργος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 14
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Christina_65

Τον σκέφτομαι ακόμα μετά από χρόνια

Καλημέρα σε όλους. Η ιστορία μου συνοπτικά έχει ως εξής: Έχω χωρίσει με τον πρώην μου (ας τον πούμε Κ) εδώ και περίπου 3 χρόνια, αλλά στο διάστημα αυτό είμαι σε σχέση με κάποιον άλλον (ας τον πούμε Θ) και γενικά το πάμε σοβαρά. Ωστόσο, ο,τι είχα με τον Κ δεν μου έχει τελειώσει πλήρως, αν και έτσι πίστευα για κάποιο διάστημα. Τον τελευταίο χρόνο όμως, έχω αρχίσει να σκέφτομαι πιο έντονα τον πρώην μου, σε κατάσταση που μπορεί να τον βλέπω συχνά στον ύπνο μου. Πληροφοριακά, χωρίσαμε γιατί εγώ θεωρώ πως είχε βαρεθεί ή είχε βρει κάτι καλύτερο, αλλά officially, δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος. Περνούσαμε πολύ καλά με τον Κ, όπως περνάω εξίσου καλά και με τον Θ, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Αισθάνομαι πολύ άσχημα για όλα αυτά, γιατί ναι μεν αγαπάω τον τωρινό μου σύντροφο, αλλά το αίσθημα που είχα με τον πρώην μου δεν το απέκτησα με κανέναν άλλον. Πρόσφατα μου ήρθε η ιδέα να κάνω μια κίνηση και να του στείλω αίτημα ακολούθησης, κι από εκεί και πέρα να δω τι θα γίνει, αλλά δεν θέλω να φανώ τελείως stalker. Απλά πιστεύω πως δεν θα φύγει ποτε αυτό το αίσθημα, εάν έστω δεν προσπαθήσω άλλη μια φορά. Εσείς τι προτείνετε;

 

Προβλέπω καταστροφή

https://www.youtube.com/watch?v=_S7iCOK3hlM

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost