Παράθεση:
Τον σκέφτομαι ακόμα μετά από χρόνια
Σχόλιο # 1 από Christina_65Καλημέρα σε όλους. Η ιστορία μου συνοπτικά έχει ως εξής: Έχω χωρίσει με τον πρώην μου (ας τον πούμε Κ) εδώ και περίπου 3 χρόνια, αλλά στο διάστημα αυτό είμαι σε σχέση με κάποιον άλλον (ας τον πούμε Θ) και γενικά το πάμε σοβαρά. Ωστόσο, ο,τι είχα με τον Κ δεν μου έχει τελειώσει πλήρως, αν και έτσι πίστευα για κάποιο διάστημα. Τον τελευταίο χρόνο όμως, έχω αρχίσει να σκέφτομαι πιο έντονα τον πρώην μου, σε κατάσταση που μπορεί να τον βλέπω συχνά στον ύπνο μου. Πληροφοριακά, χωρίσαμε γιατί εγώ θεωρώ πως είχε βαρεθεί ή είχε βρει κάτι καλύτερο, αλλά officially, δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος. Περνούσαμε πολύ καλά με τον Κ, όπως περνάω εξίσου καλά και με τον Θ, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Αισθάνομαι πολύ άσχημα για όλα αυτά, γιατί ναι μεν αγαπάω τον τωρινό μου σύντροφο, αλλά το αίσθημα που είχα με τον πρώην μου δεν το απέκτησα με κανέναν άλλον. Πρόσφατα μου ήρθε η ιδέα να κάνω μια κίνηση και να του στείλω αίτημα ακολούθησης, κι από εκεί και πέρα να δω τι θα γίνει, αλλά δεν θέλω να φανώ τελείως stalker. Απλά πιστεύω πως δεν θα φύγει ποτε αυτό το αίσθημα, εάν έστω δεν προσπαθήσω άλλη μια φορά. Εσείς τι προτείνετε;
Προβλέπω καταστροφή
https://www.youtube.com/watch?v=_S7iCOK3hlMΓια λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media