Να μας προσκαλεί για συζήτηση θεματοθέτης για θέμα που απασχολεί αυτόν.. και στη συνέχεια να μας παρακινεί να ενημερωθούμε.. από την υπάρχουσα βιβλιογραφία προκειμένου να μας κάνει το χατίρι να το συζητήσει μαζί μας, πρώτη μου φορά συναντώ η αλήθεια.
Αμέσως τώρα, θα προστρέξω σε κάθε σεβαστό βιβλιοπωλείο Αττικής και περιφέρειας.. ώστε να ενημερωθώ και να αγοράσω, οτιδήποτε κυκλοφορεί πάνω στο συναρπαστικό αυτό ζήτημα..να διαβάσω σπίτι μου, να μελετήσω..για να μπω μετά εδώ, να το συζητήσω ως θέμα..της κάψας του συγκεκριμένου θεματοθέτη..που αν και δεν οριοθετεί το θέμα.. πάλι καλά που οριοθετείται ο ίδιος ως στοχαστής..που ταυτίζει διαφορετικές λέξεις και έννοιες όπως καθολικός και οικουμενικός
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από NightWshΌταν κάνουμε αναζήτηση στο γκουγκλ και κοπι πειστ τάχα μου τάχα μου να κοιτάμε και πιο πάνω..
Τα μετά Χριστόν κοπι πειστ δεν γεμίζουν τις ελειπης γνώσεις...
Σε πρόλαβε αλλος αξημερωτα..
Και εμείς οι Χριστιανοί τον σταυρό μας..
Troll-dalaigelaei
Ααα ελειπης γνωσεις ειναι το σωστο;
Ωραιααα
Να τοχω υποψη μου.
Μη ψαχνω παλι στο γκουγκλ.
. . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από NightWsh
Όσοι δεν είναι επαρκείς για το επιστημονικό θεμα μπορούν να έρθουν δίπλα...Είμαστε στον ήλιο και κάνουμε κούνια...
Μην καμεις καμια τρελα συναδελφε και καμεις τοσα εξοδα...
Το θεμα πραγματευεται το "ελλειπεις" και την αναγωγη του στο..."γνωριζω πιο πολλα απο τα φυκια που γραφω"...
Ιφ γιου νοου γουατ αμ σειινγκ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Joie_De_VivreΝα μας προσκαλεί για συζήτηση θεματοθέτης για θέμα που απασχολεί αυτόν.. και στη συνέχεια να μας παρακινεί να ενημερωθούμε.. από την υπάρχουσα βιβλιογραφία προκειμένου να μας κάνει το χατίρι να το συζητήσει μαζί μας, πρώτη μου φορά συναντώ η αλήθεια.
Αμέσως τώρα, θα προστρέξω σε κάθε σεβαστό βιβλιοπωλείο Αττικής και περιφέρειας.. ώστε να ενημερωθώ και να αγοράσω, οτιδήποτε κυκλοφορεί πάνω στο συναρπαστικό αυτό ζήτημα..να διαβάσω σπίτι μου, να μελετήσω..για να μπω μετά εδώ, να το συζητήσω ως θέμα..της κάψας του συγκεκριμένου θεματοθέτη..που αν και δεν οριοθετεί το θέμα.. πάλι καλά που οριοθετείται ο ίδιος ως στοχαστής..που ταυτίζει διαφορετικές λέξεις και έννοιες όπως καθολικός και οικουμενικός
Κρίμα που η βιασύνη του να επικροτήσει τη διορατικότητα της Άλις τον προδίδει.. και ευτυχώς για μένα, που με απαλλάσσει από ολόκληρο τον ανωτέρω κόπο
Δεν θυμάμαι να σας προσκάλεσα να απαντήσετε προσωπικά...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Joie_De_VivreΝα μας προσκαλεί για συζήτηση θεματοθέτης για θέμα που απασχολεί αυτόν.. και στη συνέχεια να μας παρακινεί να ενημερωθούμε.. από την υπάρχουσα βιβλιογραφία προκειμένου να μας κάνει το χατίρι να το συζητήσει μαζί μας, πρώτη μου φορά συναντώ η αλήθεια.
Κρίμα που η βιασύνη του να επικροτήσει τη διορατικότητα της Άλις τον προδίδει.. και ευτυχώς για μένα, που με απαλλάσσει από ολόκληρο τον ανωτέρω κόπο
Δυστυχώς βλέπω πως αντί για απάντηση σε μια ερώτηση και ίσως και μια συζήτηση οι περισσότεροι που έγραψαν κάτι βλέπουν τον διάλογο ως αντιπαράθεση...επιπλέον ο εγωκεντρισμός τους παρακινεί να γράψουν έστω και αν δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να προσθέσουν...κύριοι και κυρίες κανένας δεν σας ανάγκασε να συμμετέχετε σε κάτι που δεν γνωρίζετε...εκτός από το εγώ σας ίσως...
Πες στον Χιούι να σου υποδείξει το ποστ 39
Και στο είπα να κοιτάς πιο πάνω...
Η σύγχυση επιφέρει βιασύνη...
Τα μετά Χριστόν...
Μέρες τωρα!
Troll-dalaigelaei
Ειναι σαφες-σαφεστατο οτι...
Οταν καποιος ανεβαζει ενα θεμα σε φορουμ, προσκαλει τους ΠΑΝΤΕΣ να γραψουν σε αυτο...
Αλλοι θα κανουν ερωτησεις, οταν το θεμα ειναι εντελως θολο...αλλοι θα κανουν διαπιστωσεις...αλλοι θα ξυσουν το κεφαλι τους...αλλοι θα περιμενουν να ακουσουν αν υπαρχει αντικειμενο σε μια επικεφαλιδα που ανασυρθηκε απο ενα α-λογο σκεπτικο...
Ο θεματοθετης λοιπον, ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δωσει απαντησεις, προκειμενου να αναπτυχθει συζητηση...ποσο μαλλον οταν το θεμα του ΔΕΝ οριοθετει το αντικειμενο του και εχει εναν τιτλο ο οποιος ΔΕΝ οδηγει σε καποια αφετηρια συζητησης...
Το να επισημαινουν ΟΛΟΙ αυτο το γεγονος, ΔΕΝ σημαινει αντιπαραθεση, σημαινει ελλειμμα του θεματοθετη να δωσει το νοημα του ιδιου του του θεματος...
Ουτε σημαινει κατι εγωιστικο, αντιθετως...εγωισμος και μαλιστα ανεξηγητος, ειναι αυτο που μας λεει ο θεματοθετης στο #46 ο οποιος ειναι διατυπωμενος με αρκετη απαξιωση...
"Θεματοθετη"...αν δεν μπορεις να αποσαφηνισεις το αντικειμενο του θεματος σου, ΔΕΝ ειναι οι αλλοι ελεφαντες...
Διαφορετικα, θα μοιαζεις σαν "εκεινον" τον παραγοντα των Βερσαλλιων που μοιραζει εργασιες στο "υπηρετικο" προσωπικο του παλας...πραγμα το οποιο δεν θελεις...ε?...
Τα μπαλέτα της Γενεύης σε ξέφρενο χορό παλι...
Θέλει η Δημητρουλα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...
Αγαπητέ μου , αφου κρίνεις , οτι , κάποιοι συνομιλητές , εδω , απο την παρέα , ..δεν καταλαβαίνουν , το ερώτημα που έβαλες ,.. και ότι ειναι καλύτερα να αποσυρθούν , .. θα σου πω οτι , εγω θα παραμείνω ...
Θα παραμείνεις και εσύ , η , θα αποσυρθεις .. ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από HEYOK40Δόγματα στην επιστήμη υπάρχουν αλλά ευτυχώς η επιστημονική διαδικασία η ίδια τα υπερβαίνει αργά η γρήγορα. Δεν καταλαβαίνετε το ερώτημα οπότε καλύτερα να απέχετε νομίζω.
Εφόσον δοθεί απάντηση στο ερώτημα μου γιατί να αποσυρθώ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Qwerty___55Αγαπητέ μου , αφου κρίνεις , οτι , κάποιοι συνομιλητές , εδω , απο την παρέα , ..δεν καταλαβαίνουν , το ερώτημα που έβαλες ,.. και ότι ειναι καλύτερα να αποσυρθούν , .. θα σου πω οτι , εγω θα παραμείνω ...
Θα παραμείνεις και εσύ , η , θα αποσυρθεις .. ???
Η πρόσκληση αφορά όσους επιθυμούν να απαντήσουν. Τα υπόλοιπα είναι δική σας ερμηνεία...
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από EnikosΕιναι σαφες-σαφεστατο οτι...
Οταν καποιος ανεβαζει ενα θεμα σε φορουμ, προσκαλει τους ΠΑΝΤΕΣ να γραψουν σε αυτο...
Αλλοι θα κανουν ερωτησεις, οταν το θεμα ειναι εντελως θολο...αλλοι θα κανουν διαπιστωσεις...αλλοι θα ξυσουν το κεφαλι τους...αλλοι θα περιμενουν να ακουσουν αν υπαρχει αντικειμενο σε μια επικεφαλιδα που ανασυρθηκε απο ενα α-λογο σκεπτικο...
Ο θεματοθετης λοιπον, ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δωσει απαντησεις, προκειμενου να αναπτυχθει συζητηση...ποσο μαλλον οταν το θεμα του ΔΕΝ οριοθετει το αντικειμενο του και εχει εναν τιτλο ο οποιος ΔΕΝ οδηγει σε καποια αφετηρια συζητησης...
Το να επισημαινουν ΟΛΟΙ αυτο το γεγονος, ΔΕΝ σημαινει αντιπαραθεση, σημαινει ελλειμμα του θεματοθετη να δωσει το νοημα του ιδιου του του θεματος...
Ουτε σημαινει κατι εγωιστικο, αντιθετως...εγωισμος και μαλιστα ανεξηγητος, ειναι αυτο που μας λεει ο θεματοθετης στο #46 ο οποιος ειναι διατυπωμενος με αρκετη απαξιωση...
"Θεματοθετη"...αν δεν μπορεις να αποσαφηνισεις το αντικειμενο του θεματος σου, ΔΕΝ ειναι οι αλλοι ελεφαντες...
Διαφορετικα, θα μοιαζεις σαν "εκεινον" τον παραγοντα των Βερσαλλιων που μοιραζει εργασιες στο "υπηρετικο" προσωπικο του παλας...πραγμα το οποιο δεν θελεις...ε?...
Την απάντηση , σου την έδωσε , ο μοναδικός , και ξεχωριστός , φίλος με τις πολλές γνώσεις , μέσα από το Google , ...οπως καί εγω φυσικα , σου εκανα την ερώτηση , .. περί ,.. αθεϊστικής ιδεολογιας ,.. και απέφυγες να μου απαντησεις ...
Με ποιόν τρόπο λοιπόν , την θελεις , την συζήτηση ...???
Διότι , αν το θελεις , όχι μόνο μπορώ να σου μιλήσω , για τόν. Δαρβινισμό , . αλλα μπορώ επισης , να σου πω , και πως εσύ προσωπικά , ... έφτασες μέχρι ,...τον Δαρβινισμό ...
...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από HEYOK40Εφόσον δοθεί απάντηση στο ερώτημα μου γιατί να αποσυρθώ;
Καμία από τις απαντήσεις σας δεν σχετίζονται με το θέμα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Qwerty___55Την απάντηση , σου την έδωσε , ο μοναδικός , και ξεχωριστός , φίλος με τις πολλές γνώσεις , μέσα από το Google , ...οπως καί εγω φυσικα , σου εκανα την ερώτηση , .. περί ,.. αθεϊστικής ιδεολογιας ,.. και απέφυγες να μου απαντησεις ...
Με ποιόν τρόπο λοιπόν , την θελεις , την συζήτηση ...???
Διότι , αν το θελεις , όχι μόνο μπορώ να σου μιλήσω , για τόν. Δαρβινισμό , . αλλα μπορώ επισης , να σου πω , και πως εσύ προσωπικά , ... έφτασες μέχρι ,...τον Δαρβινισμό ...
...Q...
Φ ο ρ ο υ μ ...Η λεξη κλειδι...
Π α γ κ ο σ μ ι ω ς . . .Εχει την ιδια σημασια...
Δικη σου . . . . .Ειναι η εξηγηση που προσπαθεις να μας πλασαρεις...
Δεν ειναι προξενιο...Με καλεσμενους το φ ο ρ ο υ μ . . . .
Οσο πας βλεπω και δειχνεις την ταυτοτητα σου...
Τα...poly-glot poly-valent πολύ-φωτο και πολύ-νικο ... μέλος...σου λενε κατι?...
Δε νομιζω, ε?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από HEYOK40η πρόσκληση αφορά όσους επιθυμούν να απαντήσουν. Τα υπόλοιπα είναι δική σας ερμηνεία...
οχουυυ και εσυ...
ειναι η εξηγηση της Νικαιας!!!
αυτη κοντα στο Μονακο ντε...
Σε poly-glot
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από EnikosΦ ο ρ ο υ μ ...Η λεξη κλειδι...
Π α γ κ ο σ μ ι ω ς . . .Εχει την ιδια σημασια...
Δικη σου . . . . .Ειναι η εξηγηση που προσπαθεις να μας πλασαρεις...
Δεν ειναι προξενιο...Με καλεσμενους το φ ο ρ ο υ μ . . . .
Οσο πας βλεπω και δειχνεις την ταυτοτητα σου...
Τα...poly-glot poly-valent πολύ-φωτο και πολύ-νικο ... μέλος...σου λενε κατι?...
Δε νομιζω, ε?...
Ναι, ειδες? Σχετιζεται το θεμα σου, με το...θεμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από HEYOK40Καμία από τις απαντήσεις σας δεν σχετίζονται με το θέμα.
Μια ερώτηση μόνο...το Τριώδιο πότε ανοίγει?
Συγνώμη σε λάθος σάιτ η ερώτηση... για το εκκλησιαστικό ήταν πάντα κάνω λάθος τις πόρτες.χαχαχα
Εγω αγαπητε θεματοθετη δεν ξερω απο πιστημονικα και μεταφυσικα πραματα...
Το δογμα μου ειναι αλλο...
Φυση και αλισβερισι
Να βαλω ενα τραγουδακι ομως στο θεμα σου...πειραζει;
https://m.youtube.com/watch?v=4wW-K283v90
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media